adrenalinestavros Normal gixxer
Τόπος : THESSALONIKI Αριθμός μηνυμάτων : 122 Hμερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
| Θέμα: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ GIXXER Δευ 06 Ιουλ 2009, 12:11 | |
| Γεια σας gsxrκηδες!Οπως θα δειτε ειμαι νεο μελος στο club (οχι ομως κ στις μηχανες!).Ειμαι μελος στη Μοτοσυκλετιστικη Λεσχη Λαγκαδα(moll) κ εχω ενημερωσει το προεδρο(που ειναι κολλητος) για την υπαρξη φορουμ GSXR κ ο προεδρος μου εκανε ενθουσιασμενος κατευθειαν την προταση για να σας καλεσω καθοτι κολλημενος SUZUKAKIAS!!
Ο Λαγκαδας ειναι περιπου 15 χλμ εξω απο την Θεσσαλονικη
Η λεσχη αυτον το μηνα θα ειναι ανοικτη 1/7 εως 31/7 απο Δευτερα εως Πεμπτη.(8-11 το βραδυ
Καλο θα ηταν να οργανωθουμε γιατι η λεσχη εχει προθεση να κανει ετοιμασιες αναλογως την συμμετοχη(π.χ αν ρθουνε 2 ατομα τσαμπα θα πανε οι ετοιμασιες,αλλα αυτοι οι 2 θα περασουν καλα!)
Σαν ημερομηνια προτεινω 16 Ιουλιου γιατι μετα οι πιο πολλοι θα φυγουμε θαλασσιτσα.
(ΜΗΝ προβληματιζεστε για τιποτα!Χωρο εχουμε. ευχαριστα και καλοπροαιρετα ατομα ειμαστε κ επισης γουσταρουμε τα SUZUKI!!)
Παρακαλω δηλωστε συμμετοχη οσοι επιθυμειτε να ερθετε (ακομη κ να μην ειστε σιγουροι) | |
|
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ GIXXER Δευ 06 Ιουλ 2009, 17:37 | |
| καλή φάση μου ακούγετε, άλλα λίγο δύσκολα γιατί θα λείπω..!! όποιος μπορεί και θέλει είναι καλά να πάει..!! | |
|
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ GIXXER Τετ 08 Ιουλ 2009, 10:25 | |
| Ουτε ενας ρε παιδια .πιστευω οτι δεν χρειαζεται να αναφερω οτι ολα ειναι δωρεαν. | |
|
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ GIXXER Τετ 08 Ιουλ 2009, 10:37 | |
| Εγώ ψήνομαι να έρθω, απλά υπάρχει ένα ενδεχόμενο να λείπω προς χαλκιδική εκειίνες τις μέρες, αλλα δεν είναι τπτ σίγουρο ακόμη. Θα το δώ, αν δεν είμαι διακοπές θα κανονίσω διανυκτέρευση στον κολλητό και θα έρθω! | |
|
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ GIXXER Σαβ 11 Ιουλ 2009, 17:35 | |
| Γουσταρω να βλεπω μαζεμενα GSXR!!
Πιστευω ειναι μια καλη ευκαιρια να γνωριστουμε απο κοντα(τουλαχιστον οι κοντινοι)
δεν μπορω να διανοηθω οτι εχει δηλωσει μονο o thanos k6 συμμετοχη.
υ.γ thano αν χρειαστεις κατι παρε τηλ | |
|
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ GIXXER Πεμ 16 Ιουλ 2009, 12:22 | |
| κριμα ρε παιδια ,σχεδον μηδαμινη συμμετοχη.δεν το περιμενα ετσι.
δηλ δεν μπορουμε να μαζευτουμε 5 gsxr να πιουμε καφε.
για το θεμα της λεσχης ειστε ευπροσδεκτοι οποιαδηποτε μερα ειναι ανοικτη.
(thanok6 αν χρειαστεις κατι παρε τηλ)
θα ανοιξω αλλο topic για νεα συναντηση | |
|