| ξερει κανεις να μου πει???? | |
|
+7stavroulis ΚΑΣΤΟΡΙΑ gat0s papagym lakisman46 κολτρέϊν karagio 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: ξερει κανεις να μου πει???? Πεμ 30 Δεκ 2010, 23:33 | |
| κατ'αρχην γεια χαρα σε ολους και χρονια πολλα.... Ηθελα να ρωτησω 2 πραγματακια. Πρωτον, εχω ενα μπουφαν γκορντουρα, μποτες αγωνιστηκες, γαντια και κρανος.Αν αγορασω και ενα παντελονι δερματινο με ξυστρες θα μπορω να μπω πιστα ή θα με κοψουν???και Δευτερον, σκεφτομαι να αλλαξω λαστιχα, να βγαλω τα μαμα και να βαλω τιποτα μετζελερ, ωστοσο μπορω να πουλησω ως μεταχειρησμενα αυτα σε κανα μαγαζι με λαστιχα??? εχουν μολις 7500χλμ???? αυτα τα ολιγα, Ευχαριστω πολυ και καλες γιορτες..... | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ξερει κανεις να μου πει???? Πεμ 30 Δεκ 2010, 23:39 | |
| με κορντουρα μπουφαν και δερματινο παντελονι (εκτος το οτι δεν δενουν μεταξυ τους) δεν θα σε αφησουν να μπεις Σερρες, πρεπει να εισαι απο πανω μεχρι κατω ντυμενος στα δερματινα. οσο για τα λαστιχα δεν νομιζω να υπαρχει καποιο μαγαζι που να τα αγοραζει, τουλαχιστον εγω δεν γνωριζω κανενα.. | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: ξερει κανεις να μου πει???? Παρ 31 Δεκ 2010, 00:04 | |
| Για να μπεις πιστα θα χρειαστεις δερματινα!Αν δεν θελεις να αγορασεις μπορεις να νοικιασεις απο εκει!Οσο για τα λαστιχα δεν νομιζω να σου τα παρει καποιο μαγαζι μονο αν βρεις εσυ καποιον! | |
|
| |
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: Απ: ξερει κανεις να μου πει???? Παρ 31 Δεκ 2010, 00:07 | |
| απλα μου ειχαν πει οτι υπαρχει στην αθηνα και αφου ειμαι αποαθηνα...... ελεγα να την κανω ετσι την δουλεια | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: ξερει κανεις να μου πει???? Παρ 31 Δεκ 2010, 07:47 | |
| Πρώτα από όλα αγαπητέ chris, πρέπει να αλλάξεις τη σκέψη σου. Το θέμα δεν είναι άν θα σε αφήσουν να μπεις, το θέμα είναι άν είσαι ασφαλείς με αυτά που φοράς σε μία ενδεχόμενη πτώση μέσα στη πίστα!! Το λιγότερο που απαιτείται να φοράς, για λόγους δική σου ασφάλειας είναι διαιρούμενη δερματινη φόρμα με προστατευτικά σε αγκωνες, γόνατα, ώμους, πλάτη και απαραίτητα να συνδέονται μεταξύ τους. Η ολοσωμη είναι ιδανικότερη και άν δεν μπορείς οικονομικά να την αποκτήσεις, ψάξε για μεταχειρισμενη. Και λίγο ταλαιπωρημένη να είναι, σου προσφέρη πολύ περισσότερη ασφάλεια απο τα cordura και πολύ περισσότερη άνεση τις διαιρούμενες. | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: ξερει κανεις να μου πει???? Παρ 31 Δεκ 2010, 07:54 | |
| Γιατι δεν τα βαζεις τα λαστιχα να τα πουλησεις εδω?? Αν και 7500 δεν ειναι λιγα.Ειναι πιστευω για πεταμα!!
| |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: ξερει κανεις να μου πει???? Παρ 31 Δεκ 2010, 08:21 | |
| - gat0s έγραψε:
- Γιατι δεν τα βαζεις τα λαστιχα να τα πουλησεις εδω??
Αν και 7500 δεν ειναι λιγα.Ειναι πιστευω για πεταμα!!
Δυστυχως θα συνφωνησω! 7500 για λαστιχα σε μηχανακια σαν τα δικα μας ειναι πολλα! | |
|
| |
karagio Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ξερει κανεις να μου πει???? Παρ 31 Δεκ 2010, 14:05 | |
| γιατι ρε παιδια ειναι πολλα?? bt016 ειναι τα γνωστα μαμα. Δεν ειναι ουτε φαγωμενα ουτε λεια ουτε εχουν ταλαιπορηθει. ΜΕ αυτα εμαθα να οδηγαω οποτε δεν τα εχω λιωσει στα μπαντηλικια. Απλα εχουν κανει 7500χιλ μεσα στην πολη ή σε πορεια εξω σε καμια βολτα. Η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν ενιωσα ασφαλεια με αυτα τα λαστιχα και για αυτο σκεφτομαι να τα αλλαξω. Ειδικα το πισω σε καθε αποτομο φρεναρισμα το χανω. και επι της ευκαιριας τι λαστιχο προτεινεται? και αμα τα παρω απο ιντερνετ που μπορω να παω να τα βαλω(κανονικα σε λαστιχα?) ευχαριστω... | |
|
| |
stavroulis Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : ΧΑΝΙΑ!! Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 350 Αγωνιζόμενος : Προσπαθω..... Hμερομηνία εγγραφής : 31/10/2009
| Θέμα: Απ: ξερει κανεις να μου πει???? Παρ 31 Δεκ 2010, 14:49 | |
| Καλησπερα και χρονια πολλα Λαστιχα να βαλεις αναλογως την χρηση που θες τη μηχανη.. αν μπαινεις πιστα να πας σε γομα οπως Metzeler,Pirelli,Dunlop αλιως για βολτες μονο βαλε Μ5 η καποιο αλλο. | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: ξερει κανεις να μου πει???? Παρ 31 Δεκ 2010, 15:28 | |
| ξερω σιγουρα οτι πουλανε μεταχειρισμενα ελαστικα και ισως αγορασουν τα δικα σου για ψιχουλα ομως ... ειχα παρει απο αυτους 190/50/17 για να την βγαλω για λιγες μερες μεχρι ν'αποφασισω τι λαστιχο να βαλω και το πληρωσα 45 ευρω ... οπως καταλαβαινεις πρεπει να το ειχαν αγορασει για το πολυ 20 ευρω...παντως δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις... http://www.atyres.gr/απο αυτα που γραφεις πιο πανω καταλαβαινω οτι δεν εισαι και πολυ παλαιος μοτοσυκλετιστης με μεγαλη εμπειρια βαλε pirelli corsa III εχουν διαρκεια ζωης,λογικη τιμη,καλο κρατημα και δεν ειναι και τοσο απογοητευτικα σε περιπτωση που μπεις πιστα. | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ξερει κανεις να μου πει???? Παρ 31 Δεκ 2010, 15:38 | |
| χρονια πολλα...για τα λαστιχα ειχα διαβασει στο moto οτι υπαρχει μαγαζι που πουλαει μεταχειρισμενα....αν εχεις κανενα τευχος ριξε μια ματια στις αγγελιες-διαφημησεις...δεν θυμαμαι αν ειναι αυτο που λεει ο κωστας..... | |
|
| |
karagio Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ξερει κανεις να μου πει???? Παρ 31 Δεκ 2010, 18:02 | |
| αγαπητε ghost δεν εχω και παρα πολυ καιρο στο αθλημα, μονο ενα χρονο(με μηχανη),απλα ψαχνω για λαστιχα πιο πολυ για βολτες και ισως καμια φορα για πιστα. Α! ξερει κανεις να μου πει ποστο κοστιζει η ενοικιαση φορμας για πιστα?? | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ξερει κανεις να μου πει???? Παρ 31 Δεκ 2010, 18:27 | |
| - karagio έγραψε:
- αγαπητε ghost δεν εχω και παρα πολυ καιρο στο αθλημα, μονο ενα χρονο(με μηχανη),απλα ψαχνω για λαστιχα πιο πολυ για βολτες και ισως καμια φορα για πιστα. Α! ξερει κανεις να μου πει ποστο κοστιζει η ενοικιαση φορμας για πιστα??
ΑΝ θυμαμαι καλα, ειναι καπου στα 15-20€, δεν ειμαι σιγουρος.. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ξερει κανεις να μου πει???? Παρ 31 Δεκ 2010, 18:44 | |
| - karagio έγραψε:
- κατ'αρχην γεια χαρα σε ολους και χρονια πολλα....
Ηθελα να ρωτησω 2 πραγματακια. Πρωτον, εχω ενα μπουφαν γκορντουρα, μποτες αγωνιστηκες, γαντια και κρανος.Αν αγορασω και ενα παντελονι δερματινο με ξυστρες θα μπορω να μπω πιστα ή θα με κοψουν???και Δευτερον, σκεφτομαι να αλλαξω λαστιχα, να βγαλω τα μαμα και να βαλω τιποτα μετζελερ, ωστοσο μπορω να πουλησω ως μεταχειρησμενα αυτα σε κανα μαγαζι με λαστιχα??? εχουν μολις 7500χλμ???? αυτα τα ολιγα, Ευχαριστω πολυ και καλες γιορτες..... χρονια πολλα και καλα καταρχας καταδευτερον καλο ειναι να αγορασεις ενα μπουφαν δερματινο καθως οι κορτουρες μπορει να ειναι πιο ανετες αλλα σε μια πτωση με πολλα χιλιομετρα που ευκολα μαζευουν οι μηχανες μας δεν θα σε προστατεψει τοσο σιγουρα οσο το δερμα.οχι λογο των προστατευτικων αλλα λογο του οτι η λκορτουρα θα σκιστει πιο ευκολα και θα εχεις το δερματακι σου εκτεθιμενο... το εχω παθει εγω και το ξερω...εχω ενα μονιμο εγκαυμα στον αγκωνα να το θυμαμαι... καλες γιορτες σε ολους.... | |
|
| |
xristosK8 Normal gixxer
Όνομα: : Xρηστος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 57 Hμερομηνία εγγραφής : 20/09/2009
| Θέμα: Απ: ξερει κανεις να μου πει???? Σαβ 01 Ιαν 2011, 16:19 | |
| Kαταρχην χρονια πολλα και καλη χρονια!!!Φιλε Karagio ειμαι απο Θεσσαλονικη και εχω στις αγγελιες του site μας μια φορμα διαιρουμενη Dainese.Αν σου κανει σαν νουμερο θα στην αφησω και 250 ευρω!Εγω εχω ηδη παραγγειλει αλλη.Καλες βολτες και παντα ορθιοι!! | |
|
| |
| ξερει κανεις να μου πει???? | |
|