| ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΡΕΥΤΕΣ??? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΡΕΥΤΕΣ??? Τρι 22 Μαρ 2011, 18:58 | |
| Ρε παιδες για βοηθηστε σας παρακαλω.......ο δεξιος καθρευτης εχει ξεχαρβαλωθει τελειως και κουνιεται λες και ειναι απο χαρτι....και λιγο ο αριστερος.εβγαλα τις ταπες που εχει αλλα δεν βλεπω να σφιγγουν. παιζει καμια πατεντα? τι προτεινετε? | |
|
| |
ninja Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 117 Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΡΕΥΤΕΣ??? Τρι 22 Μαρ 2011, 21:13 | |
| Απο ξενο forum - Παράθεση :
- this is a common problem and there is 4 ways to fix this
1...(cheap easy way) take cover of the tab at base of mirror arm and bond it in place using sikaflex silicone bonding...down side is you wont be able to fold your mirrors back...
2... (hard fiddly way) drill out the rivet that holds the mirror arm and base part and replace with a suitable washer's nuts and bolts and a shim to fill the bigger hole left by the pressure rivet....
3...(easier way than number 2) take mirror off completely and remove tab on top to expose the pressure rive,t place it in a vice with 2 suitable sized sockets either side of the rivet and squeeze it tighter in a vice....
4... (simplest way) take it back to your suzuki dealer and get them to replace it under warranty if it's a newish bike... Εγω παντως τους εστειλα και τους αντικατεστησα με carbon ταπες και ενας βασικος λογος ηταν οτι μου ειχε πρηξει τα @@ ο δεξια καθρεφτης.... | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΡΕΥΤΕΣ??? Τετ 23 Μαρ 2011, 11:02 | |
| βαγγελη εχω βρει και εγω διαφορα σχεδια και σε καλες τιμες.....δεν θελω ομως να τους αλλαξω γιατι μου αρεσουν.απλα αν ξερει καποιος να πει πως μπορει να γινει καποια πατεντα και να μην κουναει? δεν μπορει να μην το εχει φτιαξει καποιος.......... | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΡΕΥΤΕΣ??? Τετ 23 Μαρ 2011, 11:08 | |
| αν το κωλησεις απο μεσα με κωλλα 2 στατικων αλλα λογικα μετα δεν θα μπωρεις να τους ρυθμησεις. ή ebay | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΡΕΥΤΕΣ??? Τετ 23 Μαρ 2011, 11:23 | |
| το σκεφτηκα ρε κωστα αλλα δεν θα κλεινει μετα........καλα τη μ@λ@κι@ και αυτη? και η πλακα ειναι οτι εχει αρχισει και ο αριστερος και κανει τα ιδια. μαλλον η σουζουκι δεν εδωσε και πολυ βαση σε αυτο το θεμα,σου λεει ποιος θα παρει τετοιο μοτορι και θα αφησει πανω τους καθρευτες? | |
|
| |
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΡΕΥΤΕΣ??? Τετ 23 Μαρ 2011, 11:40 | |
| Φίλε μου το έχω πάθει και εγώ όταν είχα το 600 τα ίδια μου έκανε και εμένα ο καθρεφτης ο δεξις...Με αποτέλεσμα να τον αλλάξω γιατι δεν γινόταν να κάνω κάτι ώστε να σφίξει....Οπότε δικιά σου επιλογη!!! | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΡΕΥΤΕΣ??? Τετ 23 Μαρ 2011, 11:56 | |
| μιχαλη αγορασες καινουργιο? το εψαξες και δεν γινοταν με τιποτα να τον φτιαξεις με καμια πατεντα? | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΡΕΥΤΕΣ??? Τετ 23 Μαρ 2011, 19:42 | |
| ρε παιδες κανεις δεν εχει τη λυση? ισως καποια ιδεα καποιος? | |
|
| |
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΡΕΥΤΕΣ??? Τετ 23 Μαρ 2011, 23:53 | |
| - totoulis έγραψε:
- μιχαλη αγορασες καινουργιο?
το εψαξες και δεν γινοταν με τιποτα να τον φτιαξεις με καμια πατεντα? Ναι αγορασα καινουριο γιατι αυτοι οι καθρεφτες ειναι φιξ και δεν φτιαχνονται!!! | |
|
| |
blackk8 Normal gixxer
Όνομα: : ΑΛΕΞΗΣ Τόπος : Γέρακας Αριθμός μηνυμάτων : 67 Hμερομηνία εγγραφής : 26/10/2010
| Θέμα: Απ: ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΡΕΥΤΕΣ??? Πεμ 24 Μαρ 2011, 09:20 | |
| ή βγάλτους | |
|
| |
| ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΡΕΥΤΕΣ??? | |
|