Greek GSX-R forum
καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 Poll_l10καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 Poll_c10καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 Poll_l10καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 Poll_c10καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

καλησπερα καλως σας βρηκα

Πήγαινε κάτω 
+15
T.R.E
amorfotos
JIMK7
Leroy
valentinosgsxr
AggelosK8
kostaskr6
teo46
lakisman46
gat0s
Hamamatsu
stavrosrodo
Miou
kontos 750
κολτρέϊν
19 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
lakisman46
Hero gixxer
Hero gixxer
lakisman46

Άντρας Όνομα: : Λάζαρος
Τόπος : Βόλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1481
Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας
Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009

καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα καλως σας βρηκα   καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 EmptyΤρι 04 Ιαν 2011, 20:21

kalowhrthes και καλη Χρονια!Οσο για το ποια μηχανη πρεπει να παρεις θα σου προτεινα 600 για να μπορεσεις να εξοικιωθεις καλυτερα και πιο γρηγορα ασε πο θα βρεις φθηνοτερο απο ενα 1000 ιδιας χρονολογιας!Σου βαζω το λινκ απο ενα 600 Κ7 σε καλη τιμη που βρηκα στο car.gr και ειναι στην πολη σου! http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/755447/ kapelo
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
κολτρέϊν
Full gixxer
Full gixxer
κολτρέϊν

Άντρας Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ
Τόπος : στα χαμενα
Αριθμός μηνυμάτων : 5015
Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl''
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα καλως σας βρηκα   καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 EmptyΤρι 04 Ιαν 2011, 20:31

μ' αρεσει η περιγραφη της αγγελιας.. Suzuki GSXR 600 K7 '06 fafoutis
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα καλως σας βρηκα   καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 EmptyΤρι 04 Ιαν 2011, 20:36

fafoutis Ειχα βρει και εγω κατι τετοια οταν εψαχνα να αγορασω mal@kies
https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400
amorfotos
Adv. gixxer
Adv. gixxer

Άντρας Όνομα: : Αλεξανδρος
Τόπος : Στον κόσμο μου.
Αριθμός μηνυμάτων : 631
Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση.
Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα καλως σας βρηκα   καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 EmptyΤρι 04 Ιαν 2011, 21:09

lakisman46 έγραψε:
kalowhrthes και καλη Χρονια!Οσο για το ποια μηχανη πρεπει να παρεις θα σου προτεινα 600 για να μπορεσεις να εξοικιωθεις καλυτερα και πιο γρηγορα ασε πο θα βρεις φθηνοτερο απο ενα 1000 ιδιας χρονολογιας!Σου βαζω το λινκ απο ενα 600 Κ7 σε καλη τιμη που βρηκα στο car.gr και ειναι στην πολη σου! http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/755447/ kapelo
Καλως σας βρηκα και καλη χρονια. Οσο το 600... ευχαριστω κατα αρχας που μπηκες στον κοπο να ψαξεις, και σημφωνω μαζι σου για την εξοικιωση και εχω ηδη αναφερει και απαντησει σε αναλογη απαντηση Οσο για την αγγελια:
1)Εχει ανεβει κατα 1000 Ευρω απο το ποσο που διαθετω, και δεν ξερω αν θα βρεξει 100ευρα αυτες τις μερες Very Happy
2)Ειμαι στην Αθηνα και οχι στην Θεσσαλονικη.
3)Στα χρηματα που διαθετω τα 600 με τα 1000 εχουν ακριβως την ιδια τιμη. Τουλαχιστον σε Κ3-Κ4 Ασε που το 1000 μου αρεσει ποιο πολυ και σε εμφανιση.
κολτρέϊν έγραψε:
μ' αρεσει η περιγραφη της αγγελιας.. Suzuki GSXR 600 K7 '06 fafoutis
του τα δινει η suzuki για τεστ ντραϊβ πριν τα βγαλει στην παραγωγη. Shocked
Leroy έγραψε:
fafoutis Ειχα βρει και εγω κατι τετοια οταν εψαχνα να αγορασω mal@kies
Αυτο δεν ειναι τιποτα δεστε αυτο:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1026274/
Κ4 του 05' με πλαισιο και ψαλιδι απο Κ1-Κ2. Τι απο ολα ειναι; lol! Και 4.500 ευρω κιολας. Αν δεν εφευγε για εξω ποσο θα το πουλαγε δηλαδη οσο το Κ9; fafoutis
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα καλως σας βρηκα   καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 EmptyΤρι 04 Ιαν 2011, 21:25

Ίπποι: 194 bhp ti? Περα απο την πλακα η μηχανη μπορει να ειναι τελεια αλλα κατι τετοιες περιγραφες σε αποτρεπουν απο το να παρεις τηλ.
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα καλως σας βρηκα   καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 EmptyΤρι 04 Ιαν 2011, 22:35

Bασικά αυτό το μηχανάκι είναι Κ2 με πλαστικά Κ4 και τίποτα παραπάνω... Αν δείτε προσεκτικά στα μούτρα φαίνονται και τα σπιράλ που έχει βάλει επειδή λογικά δεν θα ταιριάζαν τα ram-air...
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα καλως σας βρηκα   καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 EmptyΤρι 04 Ιαν 2011, 23:36

Ασε ρε Νικο, το μοτερ θελει εισαγωγες τερατα. Πως αλλιως θα βγαλει τα 194 αλογατα στην ασφαλτο fafoutis
ktm_21
Normal gixxer
Normal gixxer
ktm_21

Άντρας Όνομα: : ALEX
Τόπος : ATHINA
Αριθμός μηνυμάτων : 282
Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P
Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα καλως σας βρηκα   καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 EmptyΤετ 05 Ιαν 2011, 00:36

Καλως ηρθες Wink
ktm_21
Normal gixxer
Normal gixxer
ktm_21

Άντρας Όνομα: : ALEX
Τόπος : ATHINA
Αριθμός μηνυμάτων : 282
Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P
Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα καλως σας βρηκα   καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 EmptyΤετ 05 Ιαν 2011, 00:37

Καλη χρονια κιολας Wink
amorfotos
Adv. gixxer
Adv. gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα καλως σας βρηκα   καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 EmptyΤετ 05 Ιαν 2011, 02:08

T.R.E έγραψε:
Bασικά αυτό το μηχανάκι είναι Κ2 με πλαστικά Κ4 και τίποτα παραπάνω... Αν δείτε προσεκτικά στα μούτρα φαίνονται και τα σπιράλ που έχει βάλει επειδή λογικά δεν θα ταιριάζαν τα ram-air...
και εγω αυτο υπεθεσα.
Leroy έγραψε:
Ασε ρε Νικο, το μοτερ θελει εισαγωγες τερατα. Πως αλλιως θα βγαλει τα 194 αλογατα στην ασφαλτο fafoutis
xaxa Α ναι, το ξεχασα αυτο. Ειπαμε αυτα τα "δοκιμαστικα μοντελα" Shocked ειναι σαν τα πρωτοτυπα....μετα μπαινει στο παιχνιδι το κεφαλαιο κοστος παραγωγης. Very Happy
Για αυτο τα εξτρα 500-1000 ευρω(που εχουν περιπου τα Κ1-Κ2). Ειναι για τα εξτρα αλογα. fafoutis

Επισης εχω βρει και Κ4 μπλακ εντισιον με 7.000+ και τρελαθηκα.http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/918621/ Μπορει να κραταει τετοια αξια λογο περιορισμενων μοντελων ή ο πωλητης εχει προβλημα; fatsa Τεινω προς το δευτερο.
Αληθεια κατι για Κ4 γιοσιμουρα μπλακ λιμιτιντ εντισιον και δεν ξερω τι αλλο, τι γνωριζετε; απο οσο εψαξα στο ιντερνετ ηταν greek πατεντα βαζωντας μονο την εξατμηση της γιοσιμουρα και αυτοκολητα στα πλαγια κατω απο το λογοτυπο του gsxr. Ειχαι κατι παραπανω;
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα καλως σας βρηκα   καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 EmptyΤετ 05 Ιαν 2011, 02:44

amorfotos έγραψε:
T.R.E έγραψε:
και εγω αυτο υπεθεσα.
Leroy έγραψε:
xaxa Α ναι, το ξεχασα αυτο. Ειπαμε αυτα τα "δοκιμαστικα μοντελα" Shocked ειναι σαν τα πρωτοτυπα....μετα μπαινει στο παιχνιδι το κεφαλαιο κοστος παραγωγης. Very Happy
Για αυτο τα εξτρα 500-1000 ευρω(που εχουν περιπου τα Κ1-Κ2). Ειναι για τα εξτρα αλογα. fafoutis

Επισης εχω βρει και Κ4 μπλακ εντισιον με 7.000+ και τρελαθηκα.http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/918621/ Μπορει να κραταει τετοια αξια λογο περιορισμενων μοντελων ή ο πωλητης εχει προβλημα; fatsa Τεινω προς το δευτερο.
Αληθεια κατι για Κ4 γιοσιμουρα μπλακ λιμιτιντ εντισιον και δεν ξερω τι αλλο, τι γνωριζετε; απο οσο εψαξα στο ιντερνετ ηταν greek πατεντα βαζωντας μονο την εξατμηση της γιοσιμουρα και αυτοκολητα στα πλαγια κατω απο το λογοτυπο του gsxr. Ειχαι κατι παραπανω;

φιλαρακι απο οσο ξερω κ οσο μου ειπε η σουζουκι μονο αυτο ειχε εξατμηση κ αυτοκολυτα hallo

α κ κατι ακομα εχει καμια 30αρια αλογα που στα στελνουν με email απο ιαπωνια fafoutis fafoutis fafoutis
valentinosgsxr
Hero gixxer
Hero gixxer
valentinosgsxr

Άντρας Όνομα: : Valentinos
Τόπος : Melbourne
Αριθμός μηνυμάτων : 1534
Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα καλως σας βρηκα   καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 EmptyΤετ 05 Ιαν 2011, 02:59

Η εξατμιση και τα αυτοκολλητα μαλλον ειναι ελληνικη πατεντα ομως τα μαυρα του 2004 ειναι οντως limited edition γιατι βγηκαν απο το εργοστασιο μονο 1000 κομματια για ολον τον κοσμο.
amorfotos
Adv. gixxer
Adv. gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα καλως σας βρηκα   καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 EmptyΤετ 05 Ιαν 2011, 14:25

kostaskr6 έγραψε:
amorfotos έγραψε:
T.R.E έγραψε:
και εγω αυτο υπεθεσα.
Leroy έγραψε:

φιλαρακι απο οσο ξερω κ οσο μου ειπε η σουζουκι μονο αυτο ειχε εξατμηση κ αυτοκολυτα hallo

α κ κατι ακομα εχει καμια 30αρια αλογα που στα στελνουν με email απο ιαπωνια fafoutis fafoutis fafoutis

xaxa Και στα συνημμενα εχει φωτογραφιες απο σταυλους
valentinosgsxr έγραψε:
Η εξατμιση και τα αυτοκολλητα μαλλον ειναι ελληνικη πατεντα ομως τα μαυρα του 2004 ειναι οντως limited edition γιατι βγηκαν απο το εργοστασιο μονο 1000 κομματια για ολον τον κοσμο.
Το ξερω. Για αυτο ρωταω, αν ειναι ο μονος λογος για τα παραπανω λεφτα. Μηπως κραταει αξια. Δεν ξερω. Δικαιολογει δηλαδη 2.000-2500 ευρω πανω. adffs
valentinosgsxr
Hero gixxer
Hero gixxer
valentinosgsxr

Άντρας Όνομα: : Valentinos
Τόπος : Melbourne
Αριθμός μηνυμάτων : 1534
Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα καλως σας βρηκα   καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 EmptyΤετ 05 Ιαν 2011, 16:00

Σιγουρα ηταν πιο ακριβο στις βιτρινες αλλα δεν θυμαμαι ποσο πιο ακριβο.
amorfotos
Adv. gixxer
Adv. gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα καλως σας βρηκα   καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 06 Ιαν 2011, 02:42

valentinosgsxr έγραψε:
Υπαρχει καποιος που να ξερει; :?:
Hamamatsu
Hero gixxer
Hero gixxer
Hamamatsu

Άντρας Όνομα: : Αλέξανδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 1640
Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα καλως σας βρηκα   καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 06 Ιαν 2011, 10:38

amorfotos έγραψε:
valentinosgsxr έγραψε:
Η διαφορα δεν ηταν τοσο μεγαλη.Με 5-6 χιλιαρικα βρισκεις κ5-κ6 σε πολυ καλη κατασταση.Μην ασχολησαι
με limited edision και ιστοριες εκτος αν ειναι καλη η τιμη.
amorfotos
Adv. gixxer
Adv. gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα καλως σας βρηκα   καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 06 Ιαν 2011, 14:02

Hamamatsu έγραψε:
amorfotos έγραψε:
valentinosgsxr έγραψε:
Η διαφορα δεν ηταν τοσο μεγαλη.Με 5-6 χιλιαρικα βρισκεις κ5-κ6 σε πολυ καλη κατασταση.Μην ασχολησαι
με limited edision και ιστοριες εκτος αν ειναι καλη η τιμη.

Και εγω αυτο φανταστηκα. Τα 5-6 χιλιαρικα απεχουν λιγο απο το μπατζετ μου, για αυτο ψαχνω για Κ3-Κ4. Δεν ασχολουμε με λιμιτιντ εντισιον απλα εχω δει 2-3 και δεν ξερω ποσο κοστολογουνται. Ποια ειναι δηλαδη καλη τιμη για αυτα; Ετσι εγκυκλοπαιδικα ρωταω.
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα καλως σας βρηκα   καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 06 Ιαν 2011, 14:05

καλη τιμη ειναι αυτη που ειναι καλη για την τσεπη ΣΟΥ ...αλλο πραγμα η δικια μου αλλο η δικια σου αλλο του αλλου...
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα καλως σας βρηκα   καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 06 Ιαν 2011, 14:27

εχεις πμ
amorfotos
Adv. gixxer
Adv. gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα καλως σας βρηκα   καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 06 Ιαν 2011, 14:42

kostaskr6 έγραψε:
εχεις πμ
Και εσυ. Very Happy
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα καλως σας βρηκα   καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 06 Ιαν 2011, 14:51

amorfotos έγραψε:
kostaskr6 έγραψε:
εχεις πμ
Και εσυ. Very Happy

κοντα ειμαστε παρεμε τηλ να κανονισουμε 6932815030
amorfotos
Adv. gixxer
Adv. gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα καλως σας βρηκα   καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 17 Μαρ 2011, 23:37

Καλως σας βρηκα και παλι.
Τις καλησπερες μου. 'Smile'

Έχει επεξεργασθεί από τον/την amorfotos στις Πεμ 22 Σεπ 2011, 15:10, 1 φορά
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα καλως σας βρηκα   καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 17 Μαρ 2011, 23:50

Έλα να σου δώσω μια βόλτα το Kawasaki ...
amorfotos
Adv. gixxer
Adv. gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα καλως σας βρηκα   καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 17 Μαρ 2011, 23:57

T.R.E έγραψε:

χαχαχα το 250 ειναι; fafoutis
euxaristo να εισαι καλα ρε συ δεν το ειπα για αυτο απλα ειπα "εν βρασμο".
Εκ του ασφαλους το λες γιατι εισαι Καρδιτσα; lol!
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

Άντρας Όνομα: : Λουκας
Τόπος : Λιβαδεια
Αριθμός μηνυμάτων : 1221
Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα καλως σας βρηκα   καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 18 Μαρ 2011, 00:00

amorfotos έγραψε:
T.R.E έγραψε:

χαχαχα το 250 ειναι; καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 79988
καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 761429 να εισαι καλα ρε συ δεν το ειπα για αυτο απλα ειπα "εν βρασμο".
Εκ του ασφαλους το λες γιατι εισαι Καρδιτσα; lol!
Οχι ρε αληθεια στο λεει εχουμε μεγαλη ψυχη εμεις εδω στο καλησπερα καλως σας βρηκα - Σελίδα 2 857660

καλησπερα καλως σας βρηκα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα
» Καλησπερα Παιδια και καλως σας βρηκα!
» Καλώς σας βρήκα!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΜΕΛH :: ΝEΟ ΜEΛΟΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com