ktm_21 Normal gixxer
Όνομα: : ALEX Τόπος : ATHINA Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 282 Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
| Θέμα: Βιδες ζελαtινας στο Φερινγκ απορειες Παρ 07 Ιαν 2011, 01:00 | |
| Σκεφτομουν να αγορασω κιτακι με βιδες αλουμινιου pro bolt απο ebay για το 1000 μου κ8 να αντικαταστησω τις μουφοπλαστικές.
Σκεφτομαι να πάρω μαυρες οπως και αυτές πανω στο μηχανακι μου. θα ταιριαζε αλλο χρώμα στο μαυρο ?
εχει βαλει κανεις αλλο χρωμα ? | |
|
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Βιδες ζελαtινας στο Φερινγκ απορειες Παρ 07 Ιαν 2011, 01:54 | |
| Με το μαυρο παει το χρυσο και το χρωμιο. Αν το μηχανακι σου εινα στοκ σε αξεσουαρ εγω θα εβαζα χρωμιου.
Αφου εισαι απο Αθηνα, αν εισαι κοντα στην Καλιθεα θα σου προτινα να πας μια βολτα αποτο stelpet, εχει ergal βιδες σε διαφορα χρωματα. Και ειναι κα ο Βασσαλος αντιπροσωπος της valtermoto σχετικα εκει κοντα. | |
|
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Βιδες ζελαtινας στο Φερινγκ απορειες Παρ 07 Ιαν 2011, 02:01 | |
| εγω εβαλα τις ασιμενιες κ ειναι μια χαρα μου αρεσουν κ οι δικες μου ηταν μαυρες αλλα εχω το ασπ-μπλε gsxr | |
|
ktm_21 Normal gixxer
Όνομα: : ALEX Τόπος : ATHINA Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 282 Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
| Θέμα: Απ: Βιδες ζελαtινας στο Φερινγκ απορειες Παρ 07 Ιαν 2011, 02:24 | |
| - Leroy έγραψε:
- Με το μαυρο παει το χρυσο και το χρωμιο. Αν το μηχανακι σου εινα στοκ σε αξεσουαρ εγω θα εβαζα χρωμιου.
Αφου εισαι απο Αθηνα, αν εισαι κοντα στην Καλιθεα θα σου προτινα να πας μια βολτα αποτο stelpet, εχει ergal βιδες σε διαφορα χρωματα. Και ειναι κα ο Βασσαλος αντιπροσωπος της valtermoto σχετικα εκει κοντα. Δεν θα λεγα οτι ειναι στοκ :P εχει ζελατινα χρμιου και ολοσωμη μονη carbon :P αυτες που εχω βρει είναι ανοδιωμένο αλουμινιο. | |
|
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: Βιδες ζελαtινας στο Φερινγκ απορειες Παρ 07 Ιαν 2011, 09:35 | |
| Επισης και στην WINTEX μπορεις να βρεις βιδακια της pro bolt. Kαλλιροης 22 τηλ.210-9214315
| |
|
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Βιδες ζελαtινας στο Φερινγκ απορειες Παρ 07 Ιαν 2011, 10:51 | |
| - ktm_21 έγραψε:
- Leroy έγραψε:
- Με το μαυρο παει το χρυσο και το χρωμιο. Αν το μηχανακι σου εινα στοκ σε αξεσουαρ εγω θα εβαζα χρωμιου.
Αφου εισαι απο Αθηνα, αν εισαι κοντα στην Καλιθεα θα σου προτινα να πας μια βολτα αποτο stelpet, εχει ergal βιδες σε διαφορα χρωματα. Και ειναι κα ο Βασσαλος αντιπροσωπος της valtermoto σχετικα εκει κοντα.
Δεν θα λεγα οτι ειναι στοκ :P εχει ζελατινα χρμιου και ολοσωμη μονη carbon :P αυτες που εχω βρει είναι ανοδιωμένο αλουμινιο. Απο αξεσουαρ ενοω μαρσπιεδες, αντιβαρα, μανετες κλπ. Μπορεις να παρεις και για τα fairing το ιδιο χρωμα βιδες να δεσει το γλυκο | |
|