| αρυθμιες | |
|
+3lakisman46 stavrosrodo susukakiask7 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
susukakiask7 Normal gixxer
Όνομα: : DHMHTRHS
Τόπος : ΚΕΡΚΥΡΑ Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 157 Αγωνιζόμενος : ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑΑΑΑ Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2011
| Θέμα: αρυθμιες Παρ 07 Ιαν 2011, 20:10 | |
| καλησπερα σε ολους εχω ενα gsxr1000 k7 και αλαξα τις εχατμισεις και υπσιλον και φιλτρο .μονο αρυθμιεσ ειχεκαι το πηγα σε ενα φιλο να του βαλει το προγραμμα τησ yiosi και το μηχανακι δεν παει οπως πηγαινε τοξαναπηγα και μου ειπε πρεπει να κανει γυρω στα 200 χιλιομετρα για να στρωσει εχω κανει 1800 και τιποτα .τι μπορωνα κανω βοηθειαα ............. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: αρυθμιες Παρ 07 Ιαν 2011, 20:24 | |
| - susukakiask7 έγραψε:
- καλησπερα σε ολους εχω ενα gsxr1000 k7 και αλαξα τις εχατμισεις και υπσιλον και φιλτρο .μονο αρυθμιεσ ειχεκαι το πηγα σε ενα φιλο να του βαλει το προγραμμα τησ yiosi και το μηχανακι δεν παει οπως πηγαινε τοξαναπηγα και μου ειπε πρεπει να κανει γυρω στα 200 χιλιομετρα για να στρωσει εχω κανει 1800 και τιποτα .τι μπορωνα κανω βοηθειαα .............
κατ αρχην και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. οσο για το προβλημα σου πες μας απο που εισαι να σου προτεινουμε καποιον που ξερει την δουλεια του. γιατι το να κανει καποιος προγραμμα και να σου λεει στρωσε το ε..... αυτο ειναι επιεικως ασχετοσυνη. επρεπε απο την πρωτη μιζια να δεις διαφορα.Οχι τεραστια, με το yoshibox, αλλα σιγουρα και οχι χειροτερα απο πριν. | |
|
| |
Τόπος : ΚΕΡΚΥΡΑ Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 157 Αγωνιζόμενος : ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑΑΑΑ Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2011
| Θέμα: Απ: αρυθμιες Παρ 07 Ιαν 2011, 21:15 | |
| χρονια πολλα και καλη χρονια απο κερκυρα ειμαι φιλε μουυ | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: αρυθμιες Παρ 07 Ιαν 2011, 21:16 | |
| Χρονια Πολλα και καλη Χρονια και απο μενα!Βασικα πρεπει να το πας σε καποιον που ξερει!Παντως αφου οπως ειπες και εσυ σου εκανε αρρυθμιες μετα την αλλαγη φιλτρου και εξατμισεων ειναι καθαρα θεμα καυσιμου και λαθος ρυθμισης, οποτε μην ανησυχεις! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: αρυθμιες Παρ 07 Ιαν 2011, 21:19 | |
| αν βαλω ενα pouer comander θα κανω κατι??? ευχαριστω
| |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: αρυθμιες Παρ 07 Ιαν 2011, 21:53 | |
| - susukakiask7 έγραψε:
- αν βαλω ενα pouer comander θα κανω κατι??? ευχαριστω
δεν χρειαζεσαι power commander φιλε μου.Αν στο ρυθμισει καποιος σωστα με το yoshibox δεν θα εχεις κανενα προβλημα. απλα στο νησι που εισαι δεν ξερω καποιον να σου κανει την δουλεια. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: αρυθμιες Παρ 07 Ιαν 2011, 22:26 | |
| καλησπερα και και να το βαλεις το pc ποιος θα σου το ρυθμισει?? ο ιδιος που το ρυθμισε και τωρα? αν βρεις καποιον και στο ρυθμισει σωστα θα εισαι ενταξει και χωρις να βαλεις pc | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: αρυθμιες Σαβ 08 Ιαν 2011, 02:33 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- susukakiask7 έγραψε:
- αν βαλω ενα pouer comander θα κανω κατι??? ευχαριστω
δεν χρειαζεσαι power commander φιλε μου.Αν στο ρυθμισει καποιος σωστα με το yoshibox δεν θα εχεις κανενα προβλημα. απλα στο νησι που εισαι δεν ξερω καποιον να σου κανει την δουλεια. + 1000 για να εισαι σιγουρος για το αποτελεσμα πηγενε σε μια μεγαλη πολη οπως πατρα η να ερθεις στην αθηνα για βολτα κ καφε κ να κανεις ποιο σιγουρη δουλεια | |
|
| |
ninja Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 117 Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: αρυθμιες Σαβ 08 Ιαν 2011, 16:03 | |
| Απο Αθηνα εχει κανεις να προτινει καποιον που να ξερει τι ακριβως πρεπει να κανει με το yoshi box και να μην ειναι και φαρμακι στα $$$?
| |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: αρυθμιες Σαβ 08 Ιαν 2011, 16:19 | |
| - ninja έγραψε:
- Απο Αθηνα εχει κανεις να προτινει καποιον που να ξερει τι ακριβως πρεπει να κανει με το yoshi box και να μην ειναι και φαρμακι στα $$$?
μην σε στεναχωρει το κοστος.Κοντα στο 50-αρικο παιρνουν. Οσο για τους μαστορες στην Αθηνα.... θα σε ενημερωσουν τα παιδια απο την πρωτευουσα.Εχει αρκετους μαστορες που μπορουν και ξερουν να σου το κανουν. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: αρυθμιες Σαβ 08 Ιαν 2011, 19:34 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
Εχει αρκετους μαστορες που μπορουν και ξερουν να σου το κανουν.[/quote] χαχα00αχ0αχ0αχ δεν ξερω κατα ποσο φταινε οι μπυρες που εχω πιει αλλα ρε σταυρο μου ακουστικε πολυ σεξουαλικο αυτο το ξερουν να στο κανουν.... | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: αρυθμιες Κυρ 09 Ιαν 2011, 02:47 | |
| - ninja έγραψε:
- Απο Αθηνα εχει κανεις να προτινει καποιον που να ξερει τι ακριβως πρεπει να κανει με το yoshi box και να μην ειναι και φαρμακι στα $$$?
κοιτα φιλαρακι υπαρχουν πολλοι που μπορουμε να σε στηλουμε αν εχεις καποιον δικο σου η ρυθμηση ειναι ευκολη αν θυμαμε 0+5+5 (σταυρο αν κανω λαθος πες ) τωρα αν δεν εχεις πες που μενεις να σε στηλουμε καπου κοντα σου | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| |
| |
| Θέμα: Απ: αρυθμιες Κυρ 09 Ιαν 2011, 18:29 | |
| φιλαρακια ευχαριστω πολυ θα παω αυριο να κανω την ρυθμιση | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: αρυθμιες Δευ 10 Ιαν 2011, 00:53 | |
| | |
|
| |
ninja Normal gixxer
| Θέμα: Απ: αρυθμιες Δευ 10 Ιαν 2011, 17:13 | |
| Ναι οντως καπου μπερδευτηκε το πραγμα, στο θεμα μας φιλε Κωστα εγω Ν. Ιωνια ειμαι αλλα δεν ειναι τοσο προβλημα να παω σε οποιαδηποτε περιοχη της Αθηνας.
Εχω δικο μου γνωστο στη suzuki στους Αγιους Αναργυρους, το θεμα ειναι οτι αν ειναι τοσο τυφλοσουρτης η ρυθμιση με το yoshi box, γιατι ο φιλος που ανοιξε το θεμα εχει προβλημα και το μηχανακι του δεν παει οπως πηγαινε? | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: αρυθμιες Τρι 11 Ιαν 2011, 01:18 | |
| ειναι ευκολο δεν ειναι δυσκολο για καποιον που ξερει, αφου ειναι στην σουζουκι τι φοβασε? το παλικαρι μπορει να εμπλεξε με καποιον που νομιζε οτι ξερει (καταλαβαινεις τι εννοω) ειναι ευκολο γιατι απλα σου ρυθμηζει τα χαμηλα-μεσαια-ψηλα κ απλα σου δινει λιγο μειγμα παραπανω | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: αρυθμιες Τρι 11 Ιαν 2011, 01:24 | |
| τι πραγματα φορας στο μηχανακι σου κ θελεις ρυθμηση? | |
|
| |
ninja Normal gixxer
| Θέμα: Απ: αρυθμιες Τρι 11 Ιαν 2011, 20:50 | |
| - kostaskr6 έγραψε:
- τι πραγματα φορας στο μηχανακι σου κ θελεις ρυθμηση?
Τιποτα σπουδαιο, leo vince SBK μονη (εξω καταλυτης) και ενα K&N. | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: αρυθμιες Τετ 12 Ιαν 2011, 18:14 | |
| ok δεν ειναι τιποτα μην τρελενεσαι πηγενε να το ρυθμησεις | |
|
| |
| αρυθμιες | |
|