| c34 προβλημα και αρυθμιες ρελαντι | |
|
+52wheels boutser T.R.E GIXXERAKIAS panosk8 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: c34 προβλημα και αρυθμιες ρελαντι Τρι 15 Απρ 2014, 01:35 | |
| εχω το εξης προβλημα. το μηχανακι δεν κραταει σταθερο ρελαντι,κ μου πεταει F1 και C34 μετα απο λιγα δευτερολεπτα... στο μανουαλ λεει οτι ειναι ο πανω ψεκασμος του 3ου κυλινδρου. υποπτευομαι το μπαζζαζ μιας κ περισυ μου εκανε κατι παρομοια κολπα. δεν αντεχω ξανα ομως να το λυσω εχω κουραστει ,ασε που μπορει να μην ειναι αυτο. το απογευμα που δοκιμασα να το βγαλω δοκιμη δεν επαιρνε καθολου μπρος. μετα απο προσπαθεια πηρε,αλλα φαινεται οτι δεν πηγαινει καλα. δεν ξερω αν ειναι σχετικο ομως οταν βαζω νεκρα ενω τσουλαω,δεν μου βγαζει το 0 ουτε το πρασινο λαμπακι παρα μονο αμα σταματησω κ ανοιξω το σταντ. ξερει κανεις τι μπορει να ειναι ? γιατι εγω το μονο που σκεφτομαι ειναι να παω να το βαλω φωτια | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: c34 προβλημα και αρυθμιες ρελαντι Τρι 15 Απρ 2014, 09:13 | |
| Μήπως όπως έβαζες το bazzaz δεν είχες κουμπώσει καλά το γεφύρωμα στο μπέκ στον τρίτο κύλινδρο?Για τσέκαρε το μήπως το γεφύρωμα η στο μπέκ έχει ξεκουμπώσει. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: c34 προβλημα και αρυθμιες ρελαντι Τρι 15 Απρ 2014, 09:52 | |
| - panosk8 έγραψε:
- εχω το εξης προβλημα.
το μηχανακι δεν κραταει σταθερο ρελαντι,κ μου πεταει F1 και C34 μετα απο λιγα δευτερολεπτα... στο μανουαλ λεει οτι ειναι ο πανω ψεκασμος του 3ου κυλινδρου. υποπτευομαι το μπαζζαζ μιας κ περισυ μου εκανε κατι παρομοια κολπα. δεν αντεχω ξανα ομως να το λυσω εχω κουραστει ,ασε που μπορει να μην ειναι αυτο.
το απογευμα που δοκιμασα να το βγαλω δοκιμη δεν επαιρνε καθολου μπρος. μετα απο προσπαθεια πηρε,αλλα φαινεται οτι δεν πηγαινει καλα. δεν ξερω αν ειναι σχετικο ομως οταν βαζω νεκρα ενω τσουλαω,δεν μου βγαζει το 0 ουτε το πρασινο λαμπακι παρα μονο αμα σταματησω κ ανοιξω το σταντ.
ξερει κανεις τι μπορει να ειναι ? γιατι εγω το μονο που σκεφτομαι ειναι να παω να το βαλω φωτια Πάνο τα πάνω μπεκ δεν παίζουν ρόλο στο ρελαντί,αρχίζουν και ψεκάζουν απ'τις 6-7.000 στροφές και πάνω. Το πρόβλημα στο ρελαντί που έχεις είναι κατά 99% από χαλασμένη βαλβίδα σταντ. Δοκίμασε να την γεφυρώσεις με ένα απλό σύρμα και δες αν στρώσει. Το νου σου όμως μην ξεκινήσεις με το στάντ κάτω | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: c34 προβλημα και αρυθμιες ρελαντι Τρι 15 Απρ 2014, 18:08 | |
| νικο σου βγαζω το καπελο φιλε ηταν η βαλβιδα του σταντ. τη γεφυρωσα κ δεν ξαναναψε το F1. κ στο ρελαντι αμα ζεσταθει,το κραταει πολυ καλα πλεον. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: c34 προβλημα και αρυθμιες ρελαντι Τρι 15 Απρ 2014, 18:34 | |
| | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: c34 προβλημα και αρυθμιες ρελαντι Τρι 15 Απρ 2014, 20:04 | |
| ανετα θα την ξυλωσω κ θα στη στειλω αν τη θελεις | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: c34 προβλημα και αρυθμιες ρελαντι Τρι 15 Απρ 2014, 20:14 | |
| | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: c34 προβλημα και αρυθμιες ρελαντι Τετ 16 Απρ 2014, 13:09 | |
| τι θα κανουμε με αυτον τον τρε ρε παιδια ριχνει ταρο και πασιεντσες πος τα βρισκει τα προβλιματα τοσο ευκολα . και το δικο μου προβλιμα με το stva μονο αυτος το σκευτκε | |
|
| |
2wheels Normal gixxer
Όνομα: : Μάνος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 161 Αγωνιζόμενος : Non Hμερομηνία εγγραφής : 13/04/2012
| Θέμα: Απ: c34 προβλημα και αρυθμιες ρελαντι Τετ 16 Απρ 2014, 13:18 | |
| Που έχει ρε παίδες το κουμπι το like να το πατήσω???? Ωραίος TRE! | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| |
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: c34 προβλημα και αρυθμιες ρελαντι Τετ 16 Απρ 2014, 15:13 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: c34 προβλημα και αρυθμιες ρελαντι Τετ 16 Απρ 2014, 15:39 | |
| | |
|
| |
diam Adv. gixxer
Όνομα: : Διαμαντής Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 418 Hμερομηνία εγγραφής : 05/10/2012
| Θέμα: Απ: c34 προβλημα και αρυθμιες ρελαντι Τετ 16 Απρ 2014, 17:28 | |
| | |
|
| |
Koliolios Normal gixxer
Όνομα: : Koliolios Τόπος : Πόρτο Ράφτη/Σαντορίνη Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 123 Hμερομηνία εγγραφής : 06/11/2011
| Θέμα: Απ: c34 προβλημα και αρυθμιες ρελαντι Τρι 04 Νοε 2014, 19:26 | |
| πριν μια εβδομαδα πηρα το μηχανακι απο τον σφακιανακη στην συγγρου το ειχα παει για το 24αρι σερβισ!απο πριν να το παω για το σερβισ κατι δεν μου πηγεινε καλα με το ρελαντι κατι ψιλο αρυθμιεσ στο ρελαντι κατι σαν να δουλευει τρικιλινδρο καμια φορα σκασιματα και φλογεσ πολλεσ ενασ χαμοσ!παω να το παρω απο το σερβισ και μου λενε ολα καλα τωρα (π@π@ρια) σημερα λοιπον το πηγα σε ενα τοπικο συνεργειο εδω μαρκοπουλο και το ο μαστορας μου ειπε για βαλβιδα ρελαντι διαβαζοντασ μεσα στο φορουμ παρατηρησα αυτο που γραφει και ο πανος (panok8) πανω πανω για την νεκρα και το πρασινο λαμπακι που δεν αναβει αν δεν σταματισω τελειως καμια φορα για αυτο και εγραψα σε αυτο το ποστ! καμια γνωμη να ειναι οντως μονο βαλβιδα ρελαντι αραγε? α ξεχασα λαμπακι η f1 δεν εχει αναψει τιποτα! | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: c34 προβλημα και αρυθμιες ρελαντι Τετ 05 Νοε 2014, 20:50 | |
| αυτο με την νεκρα μου το εκανε κ εμενα...στην αρχη ηταν σαν να εχει lag η οθονη που δειχνει ταχυτητες....μετα μερικες φορες μου εδειχνε μια πανω η μια κατω (στην επομενη αλλαγη εστρωνε) και στο τελος προστεθηκε το να μην αναβει λαμπακι νεκρας.
Αν ανοιγα τερμα το σταντ κ το εκλεινα αναβε (εννοειτε ειχα νεκρα μεσα).Το πηγα 1 μηνα πριν τελειωσει η εγγυηση , μου αλλαξανε τον αισθητηρα ταχυτητων (gps) και ολα οκ απο τοτε.
Μηπως το ενα προβλημα που εχεις , δεν σχετιζεται με το αλλο και εχεις απλα 2 θεματα ? | |
|
| |
| c34 προβλημα και αρυθμιες ρελαντι | |
|