| !!!!!ΤΡΕΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ!!! | |
|
+7kontos 750 thodoris κολτρέϊν karagio kostaskr6 nasos-v KENT 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
KENT Jr.gixxer
Όνομα: : SPIROS Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5 Hμερομηνία εγγραφής : 16/01/2010
| Θέμα: !!!!!ΤΡΕΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ!!! Πεμ 13 Ιαν 2011, 13:35 | |
| Παιδια καλημερα σε ολους σας και καλη χρονια με υγεια.Ειμαι ο ΚΕΝΤ και σε τρεις μερες κλεινω 1χρονο απο την κλοπη του gsxr μου (κ6 1000).Ειχα περασει και την απωλεια της μοτο στο site και απο καρδιας σας ευχαριστω ολους που την διαβασατε και ολους οσους ειχαν στο μυαλο τους τις εικονες που ανεβασα μπας και την βλεπανε ποτε μπροστα τους.Δεν εχω βρει τιποτα αλλα και δεν εχω σταματησει να ψαχνω.Ακουσα πριν καποιες μερες στις ειδησεις οτι φρεναρανε μεταφορα τρειων νταλικων με κλεμμενες μηχανες προς Αλβανια.Ηρθα σε επαφη με την αστυνομια και μου ειπαν οτι αυτες τις μερες θα ενημερωσουν τον κοσμο των οποιο εχει κανει δηλωση κλοπης.Πυγαινεται στα αστυνομικα τμηματα πιεστε τους για το θεμα αυτο να σας λενε νεα,δηλωστε την κλοπη για οσους δεν το εχουν κανει που δεν πιστευω να υπαρχει κανενας και εχετε τους απο κοντα γιατι και καποιες που βρισκονται ειναι κλεισμενες σε αποθηκες και (καποιοι καλοι ανθρωποι)τις καβατζωνουνε για δικια τους χρηση.Εαν εχετε καποιο γνωστο απο ασφαλεια απο αστυνομια επιστρατευστε τον και πυγαιντε παρεα να τισ δειτε.Ας ελπιζουμε οτι το 11 θα μας κανει κανενα δωρο γιατι το 10 μας πειρε και τα σωβρακα | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: !!!!!ΤΡΕΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ!!! Πεμ 13 Ιαν 2011, 13:44 | |
| ελπιζω να σου κανει το δωρακι του το 2011.... | |
|
| |
KENT Jr.gixxer
Όνομα: : SPIROS Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5 Hμερομηνία εγγραφής : 16/01/2010
| Θέμα: Απ: !!!!!ΤΡΕΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ!!! Πεμ 13 Ιαν 2011, 13:49 | |
| Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου,με το ονειρο να την ξαναδω καποτε ζω! | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: !!!!!ΤΡΕΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ!!! Πεμ 13 Ιαν 2011, 14:03 | |
| - KENT έγραψε:
- Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου,με το ονειρο να την ξαναδω καποτε ζω!
υπομονη φιλε κ δυναμη ολα μπορουν να γινουν ισως εισαι τυχερος | |
|
| |
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: Απ: !!!!!ΤΡΕΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ!!! Πεμ 13 Ιαν 2011, 14:50 | |
| εαν ειναι μεσα σε αυτες τις κλεμενες τοτε σιγουρα θα σε παρουν τηλ. απλα ισως χρειαστει λιγο παραπανω χρονος λογω της γνωστης γραφειοκρατιας. | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: !!!!!ΤΡΕΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ!!! Πεμ 13 Ιαν 2011, 17:42 | |
| μακαρι να ξανα βρεις την κουκλα σου.. | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: !!!!!ΤΡΕΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ!!! Πεμ 13 Ιαν 2011, 18:12 | |
| φιλε μου ψαξε και στον ΟΔΔΥ γιατι καμια φορα τα λαμογια της αστυνομιας φτιαχνουν και καλα χαρτια οτι δεν βρεθηκε ιδιοκτητης και τις πανε εκει για πουλιμα για να βγαλει το γ@μημεν@ το κρατος και αλλα φραγκα...μακαρι να την βρεις.... | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: !!!!!ΤΡΕΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ!!! Πεμ 13 Ιαν 2011, 18:45 | |
| Σπυρο υπομονη....μακαρι το μηχανακι σου να ειναι εκει......αν εχουν βρει τοσα πολλα θα χρειαστουνε χρονο μεχρι να τα ξεχωρισουν... | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: !!!!!ΤΡΕΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ!!! Πεμ 13 Ιαν 2011, 19:09 | |
| λες να περασω κι'εγω μια βολτα απο το τμημα μπας και εχει βρεθει το busa μου?Βεβαια εχουν περασει 2 χρονια αλλα ποτε δεν ξερεις!!!! | |
|
| |
Tigas Normal gixxer
Όνομα: : Σταύρος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 162 Αγωνιζόμενος : Varibopi Mountain Circuit Hμερομηνία εγγραφής : 27/12/2009
| Θέμα: Απ: !!!!!ΤΡΕΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ!!! Παρ 21 Ιαν 2011, 12:26 | |
| για τις Νταλίκες στο Μοσχάτο εάν λέτε γι αυτ΄ς στις ειδήσεις είπαν ότι πρόκειτε για Harley Davidson και KTM τις οποίες είχαν αφαιρέσει από περιοχές Βύρωνα-Παγκράτι και γειτονικές περιοχές | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: !!!!!ΤΡΕΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ!!! Παρ 21 Ιαν 2011, 12:49 | |
| παιδες καλημερα!!!!!!!!! και εγω με εναν φιλο που μιλησα μου ειπε για κατι εντουρο και κατι παπακια οπως και καποιες χαρλει.μου ειπε οτι καποια ειχαν αλβανικες πινακιδες και ηταν ετοιμα για τα συνορα...... | |
|
| |
ΓΙΑΝΝΗΣΚ9 Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 37 Hμερομηνία εγγραφής : 10/01/2011
| Θέμα: Απ: !!!!!ΤΡΕΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ!!! Κυρ 23 Ιαν 2011, 13:05 | |
| Ρε τα λαμογια!!!! Δεν υπαρχει καμια σιγουρη προστασια...Ασφαλεια κλοπης παιδια... | |
|
| |
| !!!!!ΤΡΕΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ!!! | |
|