Παιδια καλημερα σε ολους σας και καλη χρονια με υγεια.Ειμαι ο ΚΕΝΤ και σε τρεις μερες κλεινω 1χρονο απο την κλοπη του gsxr μου (κ6 1000).Ειχα περασει και την απωλεια της μοτο στο site και απο καρδιας σας ευχαριστω ολους που την διαβασατε και ολους οσους ειχαν στο μυαλο τους τις εικονες που ανεβασα μπας και την βλεπανε ποτε μπροστα τους.Δεν εχω βρει τιποτα αλλα και δεν εχω σταματησει να ψαχνω.Ακουσα πριν καποιες μερες στις ειδησεις οτι φρεναρανε μεταφορα τρειων νταλικων με κλεμμενες μηχανες προς Αλβανια.Ηρθα σε επαφη με την αστυνομια και μου ειπαν οτι αυτες τις μερες θα ενημερωσουν τον κοσμο των οποιο εχει κανει δηλωση κλοπης.Πυγαινεται στα αστυνομικα τμηματα πιεστε τους για το θεμα αυτο να σας λενε νεα,δηλωστε την κλοπη για οσους δεν το εχουν κανει που δεν πιστευω να υπαρχει κανενας και εχετε τους απο κοντα γιατι και καποιες που βρισκονται ειναι κλεισμενες σε αποθηκες και (καποιοι καλοι ανθρωποι)τις καβατζωνουνε για δικια τους χρηση.Εαν εχετε καποιο γνωστο απο ασφαλεια απο αστυνομια επιστρατευστε τον και πυγαιντε παρεα να τισ δειτε.Ας ελπιζουμε οτι το 11 θα μας κανει κανενα δωρο γιατι το 10 μας πειρε και τα σωβρακα.