| Να το παρω το κοριτσι | |
|
+6T.R.E Miou boutser ghost STELIOS MAK 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
MAK Jr.gixxer
Όνομα: : ΜΑΡΚΟΣ Τόπος : Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ Αριθμός μηνυμάτων : 4 Αγωνιζόμενος : Με γυναικα και παιδια. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2011
| Θέμα: Να το παρω το κοριτσι Σαβ 29 Ιαν 2011, 02:39 | |
| Καλος σας βρικα ,γνοριζουμε οτιδιποτε για το gsx650f καταναλοση κτλ | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: Να το παρω το κοριτσι Σαβ 29 Ιαν 2011, 09:36 | |
| στην παρεα μας | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Να το παρω το κοριτσι Σαβ 29 Ιαν 2011, 09:44 | |
| | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Να το παρω το κοριτσι Σαβ 29 Ιαν 2011, 16:28 | |
| καλά ρε αλήτη το κοροϊδεύεις το κορίτσι γρήγορα να πας να το πάρεις. Σοβαρά τώρα είναι πολύ καλό εύκολο στη χρήση δυνατό ευέλικτο οικονομικό και άνετο ακόμη και για 2 άτομα όχι σαν κάτι άλλους γάιδαρους με μονοσελα...(Εμένα εννοώ) και πάνω από όλα suzuki. Α και καλός ήρθες στην παρέα. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Να το παρω το κοριτσι Σαβ 29 Ιαν 2011, 22:23 | |
| - boutser έγραψε:
- καλά ρε αλήτη το κοροϊδεύεις το κορίτσι γρήγορα να πας να το πάρεις. Σοβαρά τώρα είναι πολύ καλό εύκολο στη χρήση δυνατό ευέλικτο οικονομικό και άνετο ακόμη και για 2 άτομα όχι σαν κάτι άλλους γάιδαρους με μονοσελα...(Εμένα εννοώ) και πάνω από όλα suzuki. Α και καλός ήρθες στην παρέα.
και μοιαζει και με τα γρηγορα gsxr....(λευκα....) πλακα στην πλακα φιλε ειναι πολυ καλη επιλογη να το παρεις... | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Να το παρω το κοριτσι Σαβ 29 Ιαν 2011, 22:54 | |
| | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| |
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Να το παρω το κοριτσι Σαβ 29 Ιαν 2011, 23:11 | |
| Εξαρτατε για τι δουλια το θελεις. Αν το θελεις για να τα κανεις ολα για καποιον μπορει να ειναι καλο. Αν ειναι θεμα χρηματων η θεμα εμπειριας θα συμφονησω μαζι σου. Μπορεις να βρεις και καποιο 600 -750 σε καλη τιμη. | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Να το παρω το κοριτσι Σαβ 29 Ιαν 2011, 23:12 | |
| - T.R.E έγραψε:
- Μόνο σε εμένα φαίνεται μαλακία επιλογή να πάρει κάποιος ένα ντυμένο γυμνό που να προσπαθεί να μοιάσει στα "μεγάλα" του αδέλφια?
περι ορεξεως......σ'αυτη την κατηγορια χρηματων σε καινουριο ειναι απο τις καλυτερες επιλογες... ταξιδιαρικο αλλα και καθημερινο μηχανακι,τιμιο,φθηνο και αξιοπιστο...δεν φταιει το καημενο που μοιαζει στα μεγαλα του αδερφακια και ουτε πιστευω ο φιλος απο εδω το θελει για την ομοιοτητα. | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Να το παρω το κοριτσι Σαβ 29 Ιαν 2011, 23:25 | |
| - ghost έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- Μόνο σε εμένα φαίνεται μαλακία επιλογή να πάρει κάποιος ένα ντυμένο γυμνό που να προσπαθεί να μοιάσει στα "μεγάλα" του αδέλφια?
περι ορεξεως......σ'αυτη την κατηγορια χρηματων σε καινουριο ειναι απο τις καλυτερες επιλογες... ταξιδιαρικο αλλα και καθημερινο μηχανακι,τιμιο,φθηνο και αξιοπιστο...δεν φταιει το καημενο που μοιαζει στα μεγαλα του αδερφακια και ουτε πιστευω ο φιλος απο εδω το θελει για την ομοιοτητα. + 1000.Ειναι φθηνοτερο σε σχεση με τους ανταγωνιστες του με την μεγαλυτερη τελικη και με σπορ υφος. Αν το παρεις για σπορ οδηγηση και track days θα σε απογοητευσει. Αν το παρεις για καθημερινη μετακινηση,ταξιδακια και κανα χαλαρο στροφιλικι,θα σου κανει μια χαρα τη δουλεια σου και οικονομικα σε ολους τους τομεις. Καθε μοτοσυκλετα εχει τη χρηση της.Η συγκεκριμενη στην κατηγορια της ειναι μια πολυ καλη επιλογη. Να πουμε καλοριζικο? | |
|
| |
MAK Jr.gixxer
Όνομα: : ΜΑΡΚΟΣ Τόπος : Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ Αριθμός μηνυμάτων : 4 Αγωνιζόμενος : Με γυναικα και παιδια. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2011
| Θέμα: Απ: Να το παρω το κοριτσι Κυρ 30 Ιαν 2011, 11:34 | |
| Ειμαι φιλος της βολτας, οσο υπαρχει (μπαμπακι) .Στα 31 κ με διπλομα μολις δυο χρονον δεν με
βλεπω να γινομε στριφτις ουτε ξιστης.Δεν θα ειθελα ενα μιχανακι ρουφιχτρα, εχω ακουση
για 315 χιλ αυτονομια αλιθεβει!!! Και οταν θα πεφτω να μη θελω μηα περιουσηα για επισκευη!
Εξαρχης μαρεσαν τα γυμνα,οταν πηρα με φερειν,αλαξα γνωμη,εχεις προστασηα απο αερα
βροχη και εχει καλητερη αεροδιναμηκη. | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Να το παρω το κοριτσι Κυρ 30 Ιαν 2011, 11:46 | |
| - MAK έγραψε:
- Ειμαι φιλος της βολτας, οσο υπαρχει (μπαμπακι) .Στα 31 κ με διπλομα μολις δυο χρονον δεν με
βλεπω να γινομε στριφτις ουτε ξιστης.Δεν θα ειθελα ενα μιχανακι ρουφιχτρα, εχω ακουση
για 315 χιλ αυτονομια αλιθεβει!!! Και οταν θα πεφτω να μη θελω μηα περιουσηα για επισκευη!
Εξαρχης μαρεσαν τα γυμνα,οταν πηρα με φερειν,αλαξα γνωμη,εχεις προστασηα απο αερα
βροχη και εχει καλητερη αεροδιναμηκη. Οταν θα πεφτεις? Αν πεσεις τα ιδια σκ@τα ειναι.Μην το βλεπεις ετσι. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Να το παρω το κοριτσι Κυρ 30 Ιαν 2011, 13:22 | |
| αμα γινει το κακο και πεσεις δεν θα εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη των πλαστικων νομιζω... | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: Να το παρω το κοριτσι Κυρ 30 Ιαν 2011, 16:23 | |
| - T.R.E έγραψε:
Και μένα έτσι με φαίνεται Νίκο. Αλλά για τα ευρά του καλό ειναι! | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: Να το παρω το κοριτσι Κυρ 30 Ιαν 2011, 19:41 | |
| Απ'οτι λες καλυπτει τις απαιτησεις σου!Σαν μηχανακι ειναι αξιοπιστο και πιστευω οτι θα σε καλυψει,οποτε δεν μενει κατι αλλο πριν περασεις στην αγορα απο το να το οδηγησεις ! | |
|
| |
MAK Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Να το παρω το κοριτσι Δευ 31 Ιαν 2011, 23:55 | |
| Πολη σοστα μια δοκιμη ειναι το καλητερο,δοκιμη τουλαχιστον δυο ντεποζητα.
Σας ευχαριστω ολους για τι βοηθηα,παντος δεν βλεπεις πολα α'παυτα στους
δρομους.κατι μου λεει πως μονω εγω θα το εχω. | |
|
| |
ghost Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Να το παρω το κοριτσι Τρι 01 Φεβ 2011, 00:16 | |
| - MAK έγραψε:
- Πολη σοστα μια δοκιμη ειναι το καλητερο,δοκιμη τουλαχιστον δυο ντεποζητα.
Σας ευχαριστω ολους για τι βοηθηα,παντος δεν βλεπεις πολα α'παυτα στους
δρομους.κατι μου λεει πως μονω εγω θα το εχω. το GSXF φιλε μου κουβαλαει ιστορια σαν ονομα...μην κοιτας τωρα που λογω κοστους εχει δανεισει τ'ονομα του σ'ενα ντυμενο Bandit...οταν κοντραρονταν οι ινδιανοι με τα GSXR 750 και GSXR 1100 ξερεις ποσοι αλλοι ινδιανοι εκαναν αμετρητα χιλιομετρα με το παρακατω? | |
|
| |
| Να το παρω το κοριτσι | |
|