| Τι κουστουμακι να βαλω στο κοριτσι......?????? | |
|
+7poulitzer T.R.E Miou GOGOS Darksoul teo46 koi 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
koi Jr.gixxer
Όνομα: : Βασιλης
Τόπος : Λαρισα Αριθμός μηνυμάτων : 16 Αγωνιζόμενος : μπααααααααααα Hμερομηνία εγγραφής : 01/06/2010
| Θέμα: Τι κουστουμακι να βαλω στο κοριτσι......?????? Δευ 22 Νοε 2010, 10:05 | |
| | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: Τι κουστουμακι να βαλω στο κοριτσι......?????? Δευ 22 Νοε 2010, 10:21 | |
| του perfect που έχω και εγώ είναι πολύ καλά,τώρα για του σπηλιωτη δεν ξέρω! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Τι κουστουμακι να βαλω στο κοριτσι......?????? Δευ 22 Νοε 2010, 10:23 | |
| pro-fiber προτεινω σλοβενικα ειναι παραγγελνεις απο το σιτε τους κανονικοτατα κ εχουν κ μαγαζι στο ebay.co.uk | |
|
| |
GOGOS Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 12 Hμερομηνία εγγραφής : 01/05/2010
| Θέμα: Απ: Τι κουστουμακι να βαλω στο κοριτσι......?????? Δευ 22 Νοε 2010, 10:23 | |
| - teo46 έγραψε:
- του perfect που έχω και εγώ είναι πολύ καλά,τώρα για του σπηλιωτη δεν ξέρω!
+1 | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Τι κουστουμακι να βαλω στο κοριτσι......?????? Δευ 22 Νοε 2010, 11:30 | |
| οταν ειχα ρωτησει στον σπηλιωτη μου ειχαν φανικαν ψιλοακριβα για πολυεστερας και δεν ειχαν και τοσο καλη εφαρμογη και ειναι και αβαφα... εγω εβαλα απο εβαυ κινεζικα(λευκo corona replica)ουτε αυτα εχουν πολυ καλη εφαρμογη στο μουτρο μπροστα αλλα διορθωνετε(περιπου 420-450ε κοστισαν μαζι με τα μεταφορικα βαμενα και με αυτοκολλητα)με τα τελωνια μην φοβασε και τοσο αν δεν στα στειλουν με κουριερ(DHL-feddex κτλ)μαλλον δεν εχεις και προβλημα.οτι εχω φερει απο εβαυ δεν ειχα ποτε προβλημα και τελωνιο πληρωνω μονο 3ε ανεξαρτητα μεγεθος-βαρος. ζηταω παντακαι μου τα στελνουν με το απλο ταχυδρομιο της καθε χωρας. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Τι κουστουμακι να βαλω στο κοριτσι......?????? Δευ 22 Νοε 2010, 12:43 | |
| - koi έγραψε:
- Σκεφτομαι να βαλω πολυεστερικο κουστουμι σε gsxr 1000 k9.......
Κάρμπον πιστεύω θα του πάει πολύ! :o :o | |
|
| |
poulitzer Full gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1123 Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010
| Θέμα: Απ: Τι κουστουμακι να βαλω στο κοριτσι......?????? Δευ 22 Νοε 2010, 13:15 | |
| μην ακους τον ΤΡΕ αυτος ο ανθρωπος θα μας τρελανει..... | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: Τι κουστουμακι να βαλω στο κοριτσι......?????? Δευ 22 Νοε 2010, 13:21 | |
| - Miou έγραψε:
- οταν ειχα ρωτησει στον σπηλιωτη μου ειχαν φανικαν ψιλοακριβα για πολυεστερας
και δεν ειχαν και τοσο καλη εφαρμογη και ειναι και αβαφα... εγω εβαλα απο εβαυ κινεζικα(λευκo corona replica)ουτε αυτα εχουν πολυ καλη εφαρμογη στο μουτρο μπροστα αλλα διορθωνετε(περιπου 420-450ε κοστισαν μαζι με τα μεταφορικα βαμενα και με αυτοκολλητα)με τα τελωνια μην φοβασε και τοσο αν δεν στα στειλουν με κουριερ(DHL-feddex κτλ)μαλλον δεν εχεις και προβλημα.οτι εχω φερει απο εβαυ δεν ειχα ποτε προβλημα και τελωνιο πληρωνω μονο 3ε ανεξαρτητα μεγεθος-βαρος. ζηταω παντακαι μου τα στελνουν με το απλο ταχυδρομιο της καθε χωρας. Πλαστικό ή πολυεστερικό; Γιατί άλλο τα 3-4 κομμάτια πολυεστέρα και άλλο τα 22... | |
|
| |
koi Jr.gixxer
Τόπος : Λαρισα Αριθμός μηνυμάτων : 16 Αγωνιζόμενος : μπααααααααααα Hμερομηνία εγγραφής : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: Τι κουστουμακι να βαλω στο κοριτσι......?????? Δευ 22 Νοε 2010, 13:32 | |
| - teo46 έγραψε:
Ναι εχει κ φωτο το μηχανακι σου στο facebook.....ολα τα δεν το συζητω...!!!!Κουμπωσαν καλα τα κομματια η χρειαστηκε να κανεις πατεντες...?????Το προτζεκτορακι κανει δουλεια το βραδυ......η απλα υπαρχει για να σε βλεπουν οι αλλοι...????? | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Τι κουστουμακι να βαλω στο κοριτσι......?????? Δευ 22 Νοε 2010, 17:19 | |
| - teo46 έγραψε:
ποσο τα πηρες για να εχουμε καμια ιδεα κ πες μας ειχαν καλη εφαρμογη ηταν βαμενα η οχι για να εχουμε μια εικονα | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Τι κουστουμακι να βαλω στο κοριτσι......?????? Δευ 22 Νοε 2010, 17:27 | |
| - Miou έγραψε:
και δεν ειχαν και τοσο καλη εφαρμογη και ειναι και αβαφα... εγω εβαλα απο εβαυ κινεζικα(λευκo corona replica)ουτε αυτα εχουν πολυ καλη εφαρμογη στο μουτρο μπροστα αλλα διορθωνετε(περιπου 420-450ε κοστισαν μαζι με τα μεταφορικα βαμενα και με αυτοκολλητα)με τα τελωνια μην φοβασε και τοσο αν δεν στα στειλουν με κουριερ(DHL-feddex κτλ)μαλλον δεν εχεις και προβλημα.οτι εχω φερει απο εβαυ δεν ειχα ποτε προβλημα και τελωνιο πληρωνω μονο 3ε ανεξαρτητα μεγεθος-βαρος. ζηταω παντακαι μου τα στελνουν με το απλο ταχυδρομιο της καθε χωρας. σε τι μηχανακι τα εβαλες κ δωσε μας το λινκ γιατι εγω που ρωτησα μου ειπαν οτι ειναι δυο η κινεζοι που τα φτιαχνουν ο 1 ο γνωστος που τον βλεπεις παντου δεν εχει καλη εφαρμογη κ ο 2 ειναι που εχει τα καλα κ μπαινουν μπαμ πανω αν καποιος γνωριζει κ μας διαφοτισει σωθηκαμε ολοι γιατι η τιμες τους δεν παιζωνται αντε λοιπων παιδεια λετε οτι ξερετε κ εχετε δοκιμασει να βγαλουμε καμια ακρη | |
|
| |
koi Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Τι κουστουμακι να βαλω στο κοριτσι......?????? Δευ 22 Νοε 2010, 17:33 | |
| - kostaskr6 έγραψε:
- teo46 έγραψε:
ποσο τα πηρες για να εχουμε καμια ιδεα
κ πες μας ειχαν καλη εφαρμογη ηταν βαμενα η οχι για να εχουμε μια εικονα επειδη κ μενα με ενδιαφερουν....πηρα τηλ στον περφεκτ κ ειπε οτι το κουστουμι κοστιζει 350 κ ειναι αβαφο.....απο εφαρμογη δεν ξερω.....ας απαντησουν τα παιδια που εχουν αγορασει........!!!!! | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: Τι κουστουμακι να βαλω στο κοριτσι......?????? Δευ 22 Νοε 2010, 22:01 | |
| και εγώ 350 το έχω πάρει..το βάψιμο το έκανα μόνος μου...και από εφαρμογή είναι μια χαρά κανένα πρόβλημα! υπόψιν οι τρύπες είναι σημαδεμένες αλλά τις ανοίγεις μόνος σου. ο προτζεκτορας απλά υπάρχει για να σε βλέπουν περισσότερο οι άλλοι..αλλά έχει ικανοποιητικό φως! | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| |
| |
koi Jr.gixxer
| |
| |
greenthing Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 54 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: Τι κουστουμακι να βαλω στο κοριτσι......?????? Τρι 23 Νοε 2010, 16:29 | |
| - Darksoul έγραψε:
- pro-fiber προτεινω σλοβενικα ειναι παραγγελνεις απο το σιτε τους κανονικοτατα κ εχουν κ μαγαζι στο ebay.co.uk
+ στον darksoul... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Τι κουστουμακι να βαλω στο κοριτσι......?????? Τρι 23 Νοε 2010, 16:40 | |
| - kostaskr6 έγραψε:
- Miou έγραψε:
και δεν ειχαν και τοσο καλη εφαρμογη και ειναι και αβαφα... εγω εβαλα απο εβαυ κινεζικα(λευκo corona replica)ουτε αυτα εχουν πολυ καλη εφαρμογη στο μουτρο μπροστα αλλα διορθωνετε(περιπου 420-450ε κοστισαν μαζι με τα μεταφορικα βαμενα και με αυτοκολλητα)με τα τελωνια μην φοβασε και τοσο αν δεν στα στειλουν με κουριερ(DHL-feddex κτλ)μαλλον δεν εχεις και προβλημα.οτι εχω φερει απο εβαυ δεν ειχα ποτε προβλημα και τελωνιο πληρωνω μονο 3ε ανεξαρτητα μεγεθος-βαρος. ζηταω παντακαι μου τα στελνουν με το απλο ταχυδρομιο της καθε χωρας. σε τι μηχανακι τα εβαλες κ δωσε μας το λινκ γιατι εγω που ρωτησα μου ειπαν οτι ειναι δυο η κινεζοι που τα φτιαχνουν
ο 1 ο γνωστος που τον βλεπεις παντου δεν εχει καλη εφαρμογη
κ ο 2 ειναι που εχει τα καλα κ μπαινουν μπαμ πανω
αν καποιος γνωριζει κ μας διαφοτισει σωθηκαμε ολοι γιατι η τιμες τους δεν παιζωνται αντε λοιπων παιδεια λετε οτι ξερετε κ εχετε δοκιμασει να βγαλουμε καμια ακρη σε 1000 κ5 τα εβαλα ο μηχανικος δηλαδη οχι εγω... απο οτι μου ειπε κουμποσαν ευκολα και χωρις να τον παιδεψουν καθολου.μου τα ειχε προτινει φιλος με κ7 600 και ο δικος του μηχανικος του τα εβαλε χωρις ταλαιπωρια εγω τα αγορασα απο το σιτε του κατευθιαν και μου εκανε δωρο 1 ζελατινα και 1 αυτοκολιτο για το ντεποζιτο http://gundamhost.com/auctmarts/login.php?osCsid=ea1559f7437b2d6fe7f0ac6451e5ab4fμπορεις ομως να τα παρεις και απο το εβαυ εχει και εκει μαγαζι ο κινεζος... http://stores.ebay.com/auctmartsηρθαν μεσα σε κουτα τεραστια ντυμενα ολα με αυτο το ναιλον το φουσκοτο με τις μπαλιτσες(δεν εχω ιδεα πως το λενε σωστα)ουτε σπασμενα ουτε χτυπημενα 1 σημειο μονο δεν ηταν πολυ καλα βαμενο σε σημειο που κουμπωνει με το αλλο πλαστικο.το μονο θεμα ειναι οτι δεν εχει πολυ καλη εφαρμογη στο μουτρο και αμα βαρας τελικες ξεκουμπωνει λιγο μπροστα μπροστα αλλα διορθωνετε ευκολα.αμα πηγενω με 250 δεν παθενει τιποτα ολα στην θεση τους...δεν ειναι σαν τα οεμ σιγουρα αλλα με την τιμη των οεμ περνεις 4-5 απο τον κινεζο και σου μενουν και μερικα λεφτα...δεν ειναι 3-4 κομματια σαν τα πολυεστερικα αλλα 22 κομματια απο abs πλαστικο λιιιγο πιο σκληρο απο τα οεμ αυτο ειναι που εβαλα εγω... http://gundamhost.com/auctmarts/product_info.php?cPath=56_60_83&products_id=178&osCsid=dd00d72fdda1fe79ad8604aa23cee5aa | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Τι κουστουμακι να βαλω στο κοριτσι......?????? Τρι 23 Νοε 2010, 17:08 | |
| Απο aucmarts εχω και εγω. Αλλα θα προτεινα perfect | |
|
| |
koi Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Τι κουστουμακι να βαλω στο κοριτσι......?????? Παρ 26 Νοε 2010, 15:00 | |
| | |
|
| |
| Τι κουστουμακι να βαλω στο κοριτσι......?????? | |
|