| Αλλαγη μηχανης | |
|
+14gianni κολτρέϊν totoulis endopandou spyroszx AggelosK8 nasos-v kontos 750 dimdoc GIXXERAKIAS ripseventh teo46 Darksoul Vortex 18 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Αλλαγη μηχανης Κυρ 30 Ιαν 2011, 23:37 | |
| Θα μπω αμεσως στο ψητο.
Μου κατσανε κατι λεφτουδακια.Σκεφτομαι να βελτιωσω το μηχανακι μου και να την βγαλω πιο φθηνα Η να το δωσω και να χωσω τα υπολοιπα και να παρω το μηχανακι που γουσταρω,το RSV4 Factory.
Απο τη μια σκεφτομαι θετικα
θα παρω κατι που γουσταρω καργα θα εχω ενα μηχανακι που απλα θα θεριζει για πιστα και χωρις να χωνω λεφτα για βελτιωσεις κλπ κλπ υποχρεωσεις και λοιπες μαλακιες δεν εχω ακομα οποτε μηπως να τα κανω τωρα αυτα που γουσταρω;;
αρνητικα
πολλα λεφτα για μηχανη και δυσκολες εποχες τελειωνω το δικο μου σπιτι πιο ανετα και γουσταρω και καργα το gixxeraki μου
| |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Αλλαγη μηχανης Κυρ 30 Ιαν 2011, 23:41 | |
| το θεμα ειναι να χεις να το συντηρησης μετα το factory αν ναι σοβαρα σου μιλαω μη το πολυ σκεφτεσαι κανει την κινηση....γτ πιστευω ειναι πολυ καλο κ οτι κ να βαλεις στο σουζουκακι δυσκολα θα φτασει το rsv! | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: Αλλαγη μηχανης Δευ 31 Ιαν 2011, 00:25 | |
| και εγω για απριλια θα σου ελεγα αν εχεις τοσο χρημα να διαθεσεις!
υ.γ μην περιμενεις το απριλια να το βαζεις μπρος και να φευγεις...δεν ειναι suzuki θελει φροντιδα και προδερμ! | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγη μηχανης Δευ 31 Ιαν 2011, 00:28 | |
| Και το ζουκι δεν ηταν παραπονεμενο.Μπορει να μην ειχα βαλει φιλτρα κλπ κλπ αλλα τα σερβις του ολα στην ωρα τους και παντα στην πενα.
Το χρηματικο δεν ειναι πλεον το προβλημα,απλα το σκεφτομαι οτι για να δωσεις κοντα στα 20000 εουρος για μηχανη ειναι λιγο καπως αυτη την περιοδο αλλα απο την αλλη οι κ@βλες πληρωνονται | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγη μηχανης Δευ 31 Ιαν 2011, 00:31 | |
| - Jester έγραψε:
- Και το ζουκι δεν ηταν παραπονεμενο.Μπορει να μην ειχα βαλει φιλτρα κλπ κλπ
αλλα τα σερβις του ολα στην ωρα τους και παντα στην πενα.
Το χρηματικο δεν ειναι πλεον το προβλημα,απλα το σκεφτομαι οτι για να δωσεις κοντα στα 20000 εουρος για μηχανη ειναι λιγο καπως αυτη την περιοδο αλλα απο την αλλη οι κ@βλες πληρωνονται BMW για μενα με ολα τα καλουδια του πανω η περιμενε το gsxr 1000 του 12 | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγη μηχανης Δευ 31 Ιαν 2011, 00:33 | |
| - ripseventh έγραψε:
- Jester έγραψε:
- Και το ζουκι δεν ηταν παραπονεμενο.Μπορει να μην ειχα βαλει φιλτρα κλπ κλπ
αλλα τα σερβις του ολα στην ωρα τους και παντα στην πενα.
Το χρηματικο δεν ειναι πλεον το προβλημα,απλα το σκεφτομαι οτι για να δωσεις κοντα στα 20000 εουρος για μηχανη ειναι λιγο καπως αυτη την περιοδο αλλα απο την αλλη οι κ@βλες πληρωνονται BMW για μενα με ολα τα καλουδια του πανω η περιμενε το gsxr 1000 του 12 Δεν με αρεσει :P | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Αλλαγη μηχανης Δευ 31 Ιαν 2011, 00:35 | |
| Βασικα θα σου ελεγα να ακουσεις και την ωριμη σκεψη.....θα σου ελεγα δηλαδη να κρατησεις το 600αρακι σου να του βαλεις κανα φραγκακι ψηλο πανω ισα ισα να το χαιρεσαι εσυ και οχι οι αλλοι και το χρημα να το καβατζωσεις επειδη ερχονται δυσκολοι καιροι και επειδη οπως ειπες εχεις και σπιτι και ισως θα χρειαστει εκει χρημα. Απο την αλλη μια μηχανη 1000αρα ειναι μεγαλος πειρασμος...θα σου προτεινα αν το επιλεξεις να παρεις μια μεταχερω 1000αρα απο Ιαπωνια μερια να εισαι κυριος σε ολα σου και να σου μεινουν και χρηματα και για το σπιτι και για μερικες βελτιωσουλες σε σημεια που ισως πασχει οποια μηχανη παρεις. Η Ιταλια ειναι μεν μ@υναρ@ σε μηχανακια και ready to race απο αξεσουαρ απο την κουτα,αλλα στα παιρνει εις διπλουν (και τριπλουν μερικες φορες) σε ανταλλακτικα και σε πιθανα προβληματα. Η επιλογη δικη σου.Αρκει να το σκεφτεις σοφα,αν σε παιρνει και εισαι σιγουρος οτι θα εισαι μετα απο αυτην την κινηση Οκ οικονομικα,να το παρεις το κοριτσι που ειναι σαν την Μονικα Μπελουτσι,απο την αλλη αν εχεις οποιαδηποτε υπονοια δυσκολων ημερων να παρεις μια Ιαπωνεζα που θα σου κανει ολα τα χατηρια σε μιση τιμη και θα εχεις και χρημα να περνας αλλα και να της κανεις δωρακια αγαπης και ιπποδυναμης.... Φιλικα παντα. | |
|
| |
dimdoc Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 92 Αγωνιζόμενος : ex 88 SS600GR Hμερομηνία εγγραφής : 30/10/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγη μηχανης Δευ 31 Ιαν 2011, 01:11 | |
| παιδια οι αναρτησεις του φακτορυ απο στοκ, μονο ready to race δεν ειναι....μη ψαρωνετε απο τα ολινς, θελουν λεφτουδακια για να ειναι πραγματικα ready to race...οσοι εχουν οδηγησει το μηχανακι σε γρηγορους ρυθμους σε πιστα με καταλαβαινουν νομιζω... | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγη μηχανης Δευ 31 Ιαν 2011, 01:48 | |
| εχει δικιο ο Γιαννης πιο πανω....οι καιροι ειναι δυσκολοι.... ωραιο το απριλια....μ.....ρος με τα ολα του....αλλα ακριβα και δυσκολοσυντηρητα μοτοσακο...θελουν αρκετα !αν τωρα το 600 που εχεις δεν σε καλυπτει..το εχεις στυψει ,κανε κινηση για 1000 πιο οικονομικο ομως.δικη σου η τσεπη δικη σου και η αποφαση. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| |
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγη μηχανης Δευ 31 Ιαν 2011, 10:01 | |
| Θα συμφωνησω με τον Γιαννη.Αγορασε ενα 1000αρι (Ιαπωνια) για να μην γινεις κολληταρι με οδικες βοηθειες και μηχανικους τουμπανιασε το και σφιξτο στα χερακια σου αφοβα!!!! | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγη μηχανης Δευ 31 Ιαν 2011, 10:21 | |
| | |
|
| |
endopandou Normal gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Κορωπί Αττική Αριθμός μηνυμάτων : 62 Αγωνιζόμενος : οχι Hμερομηνία εγγραφής : 25/10/2010
| |
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγη μηχανης Δευ 31 Ιαν 2011, 12:36 | |
| καλημερα σπυρο και απο εμενα!!!!! αν υπαρχουν τα φραγκα κανε αυτο που γουσταρεις και μην ρωτας τη γνωμη κανενος.εγω πριν απο το gixxer ειχα aprilia το οποιο στα δυο χρονια δεν μου εβγαλε προβλημα πουθενα.......σε φιλους οπου γνωρισα απο γειτονικο φορουμ τους ειχε σπασει τα νευρα καθε βδομαδα στο συνεργειο. ειναι καθαρα που θα πεσεις φιλε μου. κανε λοιπον το κεφι σου και μην φοβασαι τιποτα.....το μονο που πρεπει να σκεφτεις σοβαρα ειναι το θεμα μεταπωλησης αν και φανταζομαι το γνωριζεις!!!!! | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Αλλαγη μηχανης Δευ 31 Ιαν 2011, 17:15 | |
| θα συμφωνισω σχεδον με ολους. το μηχανακι ειναι μ*υν@ρ@, το βλεπω και γυαλιζει το ματι μου. επειδη ομως aprilia ειχα, δεν υπαρχει περιπτωση να ξανα παρω. τωρα θα μου πουν μερικοι που γνωριζουν το μηχανακι που ειχα (rs125) οτι δεν εχει καμια σχεση με το rsv4 και το mille κτλ κτλ. αλλα μονο που ειναι aprilia και γενικα Ιταλικο-Ευρωπαικο δεν θα το επαιρνα. μ' αρεσει μονο να το βλεπω. εγω στη θεση σου θα αγοραζα ενα κ9 1000 και αφου λες οτι υπαρχουν μερικα € θα το εκανα τουμπανακι για να το χαιρομαι και να κανω το γουστο μου και θα εχω και το κεφαλι μου υσηχο...JAPAN. απο εκει και περα η αποφαση δικη σου.. | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 472 Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγη μηχανης Δευ 31 Ιαν 2011, 18:08 | |
| Συμφωνώ με τον Χρήστο πιο πάνω. Κ9 1000 και ακόμη και νορμάλ είναι πιο γρήγορο στην πίστα από το απρίλια. Το RSV4 έχει πολύ ωραία αίσθηση αλλά δεν βγάζει εύκολα χρόνο. Το Κ9 με ένα αμορτισέρ είναι έτοιμο. | |
|
| |
Lelos69 Normal gixxer
Όνομα: : Στέλιος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Αγωνιζόμενος : ναι στανταρ.... Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγη μηχανης Δευ 31 Ιαν 2011, 18:13 | |
| Αν όπως λες έχεις τα γκαφρά και σου αρέσει ρε παιδάκι μου...πάρτην την Ιταλίδα.... 8) | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγη μηχανης Δευ 31 Ιαν 2011, 20:20 | |
| ωραιο το rsv μεσα στην στροφη παρε ματι και προχωρα στην αντιπροσωπεια η καμερα ειναι πανω στο bmw αλλα φαινεται οτι μεσα στην στροφη το rsv | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγη μηχανης Δευ 31 Ιαν 2011, 20:31 | |
| Εχεις πολλά χρόνια μπροστά σου ακόμη.... Αλλα κάνε ότι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!!!! | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγη μηχανης Τρι 08 Φεβ 2011, 18:13 | |
| Eυχαριστω για τις απαντησεις. Εκατσα το ξανασκεφτηκα το θεμα.Δυσκολες εποχες για τετοια εξοδα.Θα τα ριξω στο σπιτακι μου να το τελειωσω μια ωρα νωριτερα. Σκεφτομαι ομως μια αναβαθμιση για το μωρο μου...Μπροστινο απο Κ11 δεν θα μπαινει??? | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγη μηχανης Τρι 08 Φεβ 2011, 18:16 | |
| | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγη μηχανης Τρι 08 Φεβ 2011, 18:27 | |
| Και μετα δαγκανες; | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγη μηχανης Τρι 08 Φεβ 2011, 18:34 | |
| | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγη μηχανης Τρι 08 Φεβ 2011, 18:50 | |
| Tα PFM δεν εχουμε και καποιον στο φορουμ που τα πουλαει εαν θυμαμαι καλα? | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| |
| |
| Αλλαγη μηχανης | |
|