TsoK6 Jr.gixxer
Όνομα: : Alex Τόπος : Thessaloniki Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 24 Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2019
| Θέμα: Σβησιμο μηχανης Δευ 03 Ιουν 2019, 12:51 | |
| Καλημερα ομαδα αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το k6 μου . το προβλημα εχει ως εξης οταν η θερμοκρασια του νερου ειναι κατω απο 22 βαθμους οταν βαζω μπροστα την μηχανη παιρνει μπροστα δουλευει λιγο (σαν να μπερδευει) και σβηνει μονη της . Επειτα αφου σβησει ξανακανει το τσεκ και αν δωσεις μιζα δουλευει κανονικα .
η μηχανη εχει μια μικρη τρυπα στο τελικο απο πεσιμο του προηγουμενου και οσους εχω ρωτησει μου ειπαν οτι φταιει αυτο .. Καποιον αλλον που ρωτησα που το επαιζε πιο πολυ γνωστης μου ειπε οτι ειναι ενα ποτενσιομετρο στο συστημα αερα καυσιμου
εχει καποιος ιδεα τι μπορει πραγματικα να ειναι ? | |
|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Σβησιμο μηχανης Δευ 03 Ιουν 2019, 14:14 | |
| δυσκολο να φαιει η μικρη τρυπα στο τελικο το δικο μου δουλευει μια χαρα χωρις να εχεις πανω τελικο
θα μπορουσε να ειναι ο αιθητηρας που σου ειπε το παιδι κατω απο το φιλτροκουτι αλλα γιατι να το κανει οταν το νερο ειναι κρυο και αμα ειναι ζεστο δεν το κανει δεν μπορω να καταλαβω θα επρεπε να το κανει συνεχεια
γιατι δεν πας σε ενα συνεργειο να το δει?? | |
|
TsoK6 Jr.gixxer
Όνομα: : Alex Τόπος : Thessaloniki Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 24 Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2019
| Θέμα: Απ: Σβησιμο μηχανης Δευ 03 Ιουν 2019, 14:19 | |
| - Miou έγραψε:
- δυσκολο να φαιει η μικρη τρυπα στο τελικο
το δικο μου δουλευει μια χαρα χωρις να εχεις πανω τελικο
θα μπορουσε να ειναι ο αιθητηρας που σου ειπε το παιδι κατω απο το φιλτροκουτι αλλα γιατι να το κανει οταν το νερο ειναι κρυο και αμα ειναι ζεστο δεν το κανει δεν μπορω να καταλαβω θα επρεπε να το κανει συνεχεια
γιατι δεν πας σε ενα συνεργειο να το δει?? και εγω αυτο δεν μπορω να καταλαβω γιατι να το κανει μολις παρει μια θερμοκρασια (πανω απο 22) το νερο μου φαινεται πολυ περιεργο .. σιγουρα θα το παω σε καποιο συνεργειο να το δω απλα ηθελα να ξερω αν εχει συμβει σε καποιον αλλον , μπορει να ειναι ευκολη η επισκευη του | |
|
tyrinthos Jr.gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : αιγαλεω Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 20 Hμερομηνία εγγραφής : 09/08/2015
| Θέμα: Απ: Σβησιμο μηχανης Δευ 03 Ιουν 2019, 19:28 | |
| να υποθεσουμε πρωτα οτι το ρελαντι ειναι σωστα ρυθμισμενο;γιατι μπορει στην αρχη να δουλευει με την κρυα εκκίνηση και μολις πεσει το ρελαντι κανονικα να σβηνει.αν θυμαμαι καλα το manual γραφει 1150 +- 50 σαλ | |
|
TsoK6 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Σβησιμο μηχανης Δευ 03 Ιουν 2019, 19:34 | |
| - tyrinthos έγραψε:
- να υποθεσουμε πρωτα οτι το ρελαντι ειναι σωστα ρυθμισμενο;γιατι μπορει στην αρχη να δουλευει με την κρυα εκκίνηση και μολις πεσει το ρελαντι κανονικα να σβηνει.αν θυμαμαι καλα το manual γραφει 1150 +- 50 σαλ
αδερφε ευχαριστω αρχικα για την απαντηση επειτα το ρελαντι ειναι σωστα ρυθμισμενο γτ σβηνει ουσιαστικα πριν ζεσταθει ( στην κρυα εκκινηση) οποτε μετα που πεφτει δεν θα ηταν δυνατων να δουλευει κανονικα | |
|