Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
Θέμα: ποδηλασια Παρ 04 Φεβ 2011, 14:00
παιδακια απο τι εχω δει ασχολειστε καποιοι με την ποδηλασια
εχω ξεκινησει κ εγω κανενα μηνα δειλα δειλα προς το παρων το μονο που κανω ειναι να βγαζω τα αντερα μου κ να κρεμανε οι τετρακεφαλοι αλλα σιγα σιγα θα το παλεψω για να δουμε μπας κ φτιαξουμε καμια ομαδουλα κ πηγαινουμε για καμια προπονιση
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
Θέμα: Απ: ποδηλασια Παρ 04 Φεβ 2011, 14:46
Τι ποδηλατακι πηρες?
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
Θέμα: Απ: ποδηλασια Παρ 04 Φεβ 2011, 15:20
εκανα και εγω παλιοτερα...εχω ποδηλατο δρομου,ετρεχα και σε αγωνες στην κατηγορια μεχρι εφηβων...τον τελευταιο καιρο βλεπω πολυ ποδηλατο και στην αθηνα.πολυ καλη γυμναστικη και ερχεσαι κοντα στη φυση.οποιος εχει αποριες σχετικα ισως μπορω να βοηθησω.
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
Θέμα: Απ: ποδηλασια Παρ 04 Φεβ 2011, 20:47
Leroy έγραψε:
Τι ποδηλατακι πηρες?
uπειρχε ενα μτβ αλλα ειμαι στην διαδικασια να παρω κατι καλυτερο για χαλαρες βολτες κ λιγο βουνο
Tigas Normal gixxer
Όνομα: : Σταύρος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 162 Αγωνιζόμενος : Varibopi Mountain Circuit Hμερομηνία εγγραφής : 27/12/2009
Θέμα: Απ: ποδηλασια Παρ 04 Φεβ 2011, 20:50
εγώ κάθε ΣΚ είμαι Βαρυμποπη με στανταρ παρέα και στάνταρ διαδρομή(μόνο χώμα 22km με 50%+ ανηφορα, μονοπάτια)
εχω το Ideal Hillmaster(hardtail) και σιγά σιγά το αναβαθμίζω σαν ''ποδήλατο''
η παρέα τρέχει και έτρεχε στην formula extreme οπότε η χαζομαρα και η τουμπα σχεδον σε καθε βόλτα είναι δεδομενη :P
οσοι πιστοι, πάρτε τα Ε9 ανα χείρας και κανονιζουμε όποτε και όποιος θελει Βαρυμπόπη
Και το ποδήλατο βελτιωμένο by . . ..
tati Adv. gixxer
Όνομα: : ΤΑΝΙΑ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 507 Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: ποδηλασια Παρ 04 Φεβ 2011, 21:00
Mπράβο Μικο για το θεματάκι, και εγώ ακόμα σε αυτή τη φάση είμαι να πάρω ποδηλάτο (ακόμα..χεχε), αλλά εχω ξεκινήσει με την πεζοπορία και παω στα βουνά με τα πόδια τωρα :P άλλο χάσιμο και αυτο. Ωραιο ομως να οργανωθούμε και με τα ποδήλατα αν και συνήθως ειναι στάνταρ οι παρέες γιατί βολεύει κατα περιοχές κιόλας
Tigas Normal gixxer
Όνομα: : Σταύρος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 162 Αγωνιζόμενος : Varibopi Mountain Circuit Hμερομηνία εγγραφής : 27/12/2009
Θέμα: Απ: ποδηλασια Παρ 04 Φεβ 2011, 21:03
tati έγραψε:
Mπράβο Μικο για το θεματάκι, και εγώ ακόμα σε αυτή τη φάση είμαι να πάρω ποδηλάτο (ακόμα..χεχε), αλλά εχω ξεκινήσει με την πεζοπορία και παω στα βουνά με τα πόδια τωρα :P άλλο χάσιμο και αυτο. Ωραιο ομως να οργανωθούμε και με τα ποδήλατα αν και συνήθως ειναι στάνταρ οι παρέες γιατί βολεύει κατα περιοχές κιόλας
tati εσύ είσαι που είχες το WR παλιότερα :?:
tati Adv. gixxer
Όνομα: : ΤΑΝΙΑ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 507 Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: ποδηλασια Παρ 04 Φεβ 2011, 21:06
Tigas έγραψε:
tati έγραψε:
ναι Σταύρο, τις προάλλες κατάλαβα και εγώ ποιός είσαι
Tigas Normal gixxer
Θέμα: Απ: ποδηλασια Παρ 04 Φεβ 2011, 21:08
tati έγραψε:
Tigas έγραψε:
tati έγραψε:
ναι Σταύρο, τις προάλλες κατάλαβα και εγώ ποιός είσαι
Θέμα: Απ: ποδηλασια Σαβ 05 Φεβ 2011, 02:09
o valentino του downhill
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
Θέμα: Απ: ποδηλασια Σαβ 05 Φεβ 2011, 08:27
Ασχολουμε αρκετο διαστημα με την ποδηλασια και συγκεκριμενα τρεχω ατομικο χρονομετρο.Η περσινη χρονια δεν ηταν οπως ηθελα λογω τραυματισμου και ηθελα φετος να τρεξω και πιστα αλλα ελλειψη χρονου.Ειναι ενα αθλημα που θελει υπομονη οπως ολα και βλεπεις την βελτιωση σου καθε φορα που βγαινεις στο δρομο.Για αρχη χρειαζεται καποιος να σε καθοδηγησει για σωστη επιλογη ποδηλατου νουμερου δλδ και σωστου εξοπλισμου.Επειτα μια σωστη ρυθμιση του ποδηλατου και μια δυο συμβουλες για τον τροπο που καθομαστε και κανουμε πεταλι και βουρ για εξω.Οποιος και οτι χρειαστειτε θα χαρω να βοηθησω!ενα σας λεω το ποδηλατο ειναι μεγαλο μικροβιο!
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
Θέμα: Απ: ποδηλασια Σαβ 05 Φεβ 2011, 13:19
Το δικο μου Cube Analog RFR, με αναβαθμισμενο πιρουνι, φρενα, σασμαν, πεταλιερα. Τουμπανο λεμε Να νε καλα ο κουνιαδος μου που αλλαζει περιφεριακα καθε τρεις και λιγο
Ξεχασα τις φωτο
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
Θέμα: Απ: ποδηλασια Σαβ 05 Φεβ 2011, 16:42
Τα καμαρια μου......
[img][/img]
[img][/img]
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
Θέμα: Απ: ποδηλασια Κυρ 06 Φεβ 2011, 13:31
AggelosK8 έγραψε:
Τα καμαρια μου......
[img][/img]
[img][/img]
Αγγελε το specialazed το εχω βολταρει. Απιστευτα ελαφρη ποδηλατο!
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
Θέμα: Απ: ποδηλασια Κυρ 06 Φεβ 2011, 18:40
Αυτην την εποχη που ανοιγει ο καιρος και ειδικα τωρα που η βενζινη εχει ανεβει στα υψη ειναι οτι καλυτερο το ποδηλατο + οτι θα γυμναζεσαι κιολας!Θα το ξεκινησω και εγω σιγα σιγα γιατι εχω πολυ καιρο να ανεβω και εχω σκουριασει!Μπορει το ποδηλατο οπως λενε να μην ξεχνιεται ποτε,ομως το σωμα δεν δεν εχει μνημη και κουραζεται