spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: Άλλο ένα καινούριο μέλος Πεμ 10 Μαρ 2011, 10:07 | |
| | |
|
Nikiforos Jr.gixxer
Όνομα: : Μάντεψε! Τόπος : Διάστημα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 4 Αγωνιζόμενος : Της πλάκας Hμερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
| Θέμα: Απ: Άλλο ένα καινούριο μέλος Κυρ 13 Μαρ 2011, 14:49 | |
| Παίδες (μικροί και μεγάλοι) ευχαριστώ για το καλώς όρισμα και πάλι. Οσο διαβάζω αυτό το forum τόσο μαθαίνω (σώπα θα μου πείτε)! Και οτι θεωρούσα πως είμουν διαβασμένος στα GSXR! Λοιπόν μετά απο τόσο καιρό έχω βρει ενα ωραίο Κ6 600αρι, καθαρό εκ΄πρώτης όψεως, με το οποίο θα προχωρήσω μόλις τσεκάρω πλαίσιο και μηχανικά. Διαβάζω όμως στο τεχνικό τομέα για διάφορα θεματάκια με δισκόπλακες, ανορθωτές και μια δυο περιπτώσεις με αντλία βενζίνης. Πρέπει λοιπόν προσέξω κάτι το ιδιαίτερο πριν την αγορά του? Εχει τύχει σε πολλούς ή απλά "έκατσε" μια συγκεκριμένη παρτίδα να το πω έτσι?
Συγχαρητήρια και πάλι για το οργανωμένο forum! :P | |
|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Άλλο ένα καινούριο μέλος Κυρ 13 Μαρ 2011, 15:05 | |
| - Nikiforos έγραψε:
- Παίδες (μικροί και μεγάλοι) ευχαριστώ για το καλώς όρισμα και πάλι. Οσο διαβάζω αυτό το forum τόσο μαθαίνω (σώπα θα μου πείτε)! Και οτι θεωρούσα πως είμουν διαβασμένος στα GSXR! Λοιπόν μετά απο τόσο καιρό έχω βρει ενα ωραίο Κ6 600αρι, καθαρό εκ΄πρώτης όψεως, με το οποίο θα προχωρήσω μόλις τσεκάρω πλαίσιο και μηχανικά. Διαβάζω όμως στο τεχνικό τομέα για διάφορα θεματάκια με δισκόπλακες, ανορθωτές και μια δυο περιπτώσεις με αντλία βενζίνης. Πρέπει λοιπόν προσέξω κάτι το ιδιαίτερο πριν την αγορά του? Εχει τύχει σε πολλούς ή απλά "έκατσε" μια συγκεκριμένη παρτίδα να το πω έτσι?
Συγχαρητήρια και πάλι για το οργανωμένο forum! :P Ξεκινώντας ανάποδα,η αντλία βενζίνης δεν είναι πρόβλημα του μηχανακίου,αλλά της βενζίνης που βάζεις... Ο ανορθωτής αν το χρησιμοποιείς για παπί μέσα στην πόλη,θέλει επανατοποθέτηση σε ένα πιο κρύο σημείο ( γίνεται εύκολα με μηδαμινό κόστος ,ένα λαμάκι και λίγο μαύρο σπρέϊ. ) Με τις δισκόπλακες είχαν κάποιο θέμα κυρίως τα Κ7/Κ8 1000,οπότε ούτε αυτό θα πρέπει να σ'απαχολεί κατά την γνώμη μου... | |
|
Nikiforos Jr.gixxer
Όνομα: : Μάντεψε! Τόπος : Διάστημα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 4 Αγωνιζόμενος : Της πλάκας Hμερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
| Θέμα: Απ: Άλλο ένα καινούριο μέλος Κυρ 13 Μαρ 2011, 16:21 | |
| Άψογα! Ακόμα και στο DR 100αρα βάζω! Πόσο μάλλον σε κάτι τέτοιο! Για τον ανορθωτή διάβασα τα topics. Ενας μηχανικός κι ένας ηλεκτρονικός λοιπόν στην οικογένεια κάτι θα καταφέρουν. Τι στο καλό!? | |
|
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Άλλο ένα καινούριο μέλος Κυρ 13 Μαρ 2011, 20:23 | |
| | |
|
black rider Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 559 Αγωνιζόμενος : μονο Πεμπτη βραδυ Hμερομηνία εγγραφής : 18/03/2011
| Θέμα: Απ: Άλλο ένα καινούριο μέλος Παρ 18 Μαρ 2011, 22:37 | |
| καλησπερα σας ετοιμοπολεμοι.ειμαι νεο μελος κ ευχομαι μεσα απο το φορουμ να γνωριστουμε κ να βολταρουμε μαζι. | |
|
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Άλλο ένα καινούριο μέλος Παρ 18 Μαρ 2011, 22:40 | |
| στο οσο για τις βολτες... μακαρι! υγ. γιατι δεν βαζεται τα στοιχεια σας; το εχω δει σε πολους. | |
|