Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: funnels yoshimura modification (κοινως velocity stacks mod) Σαβ 26 Φεβ 2011, 00:38 | |
| λοιπον καθως εψαχνα το ιντερνετ βρηκα την παρακατω μοντα και εχω τα εξης ερωτηματα??? αξιζει το χει προσπαθησει κανεις αυτο?? τι υλικα χρειαστηκε?? ειναι αρκετα δυσκολο?? τσιγκουνευομαι τα 250ευρα για τα factory pro... ξερετε τπτ για τα venturi system??ιταλικα κ καπου στα 200 και αυτα! απλα ελεγα μηπως εβρισκα η αγοραζα τα "μαμα" τα δικα μου(αν εχουν ενα λογικο ποσο)κ πειραματιστο με αυτα σε αυτο το modding!!Τι λετε??? να το λινκ! http://www.yoshimura-jp.com/en/kitparts/images/Modification_e.pdf | |
|
poulitzer Full gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1123 Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010
| Θέμα: Απ: funnels yoshimura modification (κοινως velocity stacks mod) Σαβ 26 Φεβ 2011, 00:43 | |
| τα "κοντα" ειναι για "ψηλες" στροφες...και εγω που φοραω χειροποιητα γυρω στα 200ε εδωσα.τωρα για τα υλικα που χρειαστηκαν μου φαινεται πως η φαλτσετα πηρε φωτια.... | |
|
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: funnels yoshimura modification (κοινως velocity stacks mod) Σαβ 26 Φεβ 2011, 11:55 | |
| | |
|
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: funnels yoshimura modification (κοινως velocity stacks mod) Σαβ 26 Φεβ 2011, 12:21 | |
| καλα αφου υπαρχει αλλο μπορει καποιος να το σβησει/κλειδωσει! εκανα αναζητηση με funnels γι αυτο δε το χα βρει!!ευχαριστω κυριε Χρηστο!επεσε διαβασμα παλι παλι καλα που δε πηρα κατι τετοια!
| |
|