Greek GSX-R forum
τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Poll_l10τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Poll_c10τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Poll_r10 
JIMK7
τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Poll_l10τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Poll_c10τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;

Πήγαινε κάτω 
+19
boutser
misfits296
Opeth
Menidiatis_gsxr
kontos 750
maikstain
nasos-v
Miou
potis
xristosK8
STELIOS
Darksoul
Cube Capacity
crockh2001
lakisman46
mx5
totoulis
giXXXer
martza
23 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
martza
Normal gixxer
Normal gixxer
martza

Όνομα: : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Τόπος : καπου στον παλανητη γη
Αριθμός μηνυμάτων : 148
Αγωνιζόμενος : σταματηστε να ζηλευετε τα ασπρα!!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 24/11/2009

τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;   τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; EmptyΠεμ 10 Μαρ 2011, 14:08

ξεκιναω κ λεω ευτηχως δεν εκλεψαν το μωρο μου αλλα το μαγαρισαν κλεβοντας
την σφραγιδα του υπουργειου απο την πινακιδα οχι οτι με ενδιαφερει κ πολυ
αλλα ρε παιδια την σφραγιδα; δεν ξερω τι να πω τα σχολεια δικα σας

Υ.Γ ηταν τοσο καλη που δεν μου χαλασαν τιν πινακιδα,με ενα κοπιδι εκαναν εναν
κυκλο ακριβος γυρω απο την σφραγιδα κ την εβγαλαν

λογικα θα αρχησουν να κθκλοφορουν πλαστες πινακιδες με σφραγιδα υπουργειου
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
giXXXer
Adv. gixxer
Adv. gixxer
giXXXer

Άντρας Όνομα: : Παναγιώτης
Τόπος : Ελευθερούπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 469
Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;   τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; EmptyΠεμ 10 Μαρ 2011, 14:32

Χααχαχαχαχαχα....συγγνωμη που γελαω αλλα πραγματικα οπως ειπες, ειναι δυνατον την σφραγιδα...???
Ευτυχως ηταν μονο αυτο!!!
totoulis
Adv. gixxer
Adv. gixxer
totoulis

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 724
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;   τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; EmptyΠεμ 10 Μαρ 2011, 14:43

παιδια το εχω παθει και εγω.....ελειπε μονο η σφραγιδα και φυσικα ακομα λειπει!!!!!ειναι δυσκολο ομως να την εκλεψαν.νομιζω πιο ευκολο ειναι να φυγει απο τους κραδασμους ειδικα αν δεν εχει γινει καλη δουλεια στην πρεσσα.
και αν ηταν κλεφτες δεν ηταν πιο ευκολο να την παρουν ολοκληρη λεω εγω.........
http://www.kord.gr
mx5
Full gixxer
Full gixxer
mx5

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 1084
Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;   τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; EmptyΠεμ 10 Μαρ 2011, 16:38

τουλαχιστον πηγαινετε στο τμημα ασφαλειας της περιοχης σας, να το δηλωσετε.
lakisman46
Hero gixxer
Hero gixxer
lakisman46

Άντρας Όνομα: : Λάζαρος
Τόπος : Βόλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1481
Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας
Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;   τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; EmptyΠεμ 10 Μαρ 2011, 17:11

Γερασιμε αν σου πηρανε μονο την πινακιδα μην μιλας καθολου,ουτε στον παπα eleison να μην το πεις!Τι να πεις με την κ@λο οικονομικη κριση πολλα βλεπω να γινονται!
crockh2001
Normal gixxer
Normal gixxer
crockh2001

Άντρας Όνομα: : Χαρης
Τόπος : Xανιά
Αριθμός μηνυμάτων : 332
Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;   τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; EmptyΠεμ 10 Μαρ 2011, 18:25

Και εδώ στα Χανιά έχει γίνει να έχουν κλέψει μόνο την σφραγίδα, το άκουσα προχθές.
Cube Capacity
Normal gixxer
Normal gixxer
Cube Capacity

Άντρας Όνομα: : Γιωργος
Αριθμός μηνυμάτων : 212
Αγωνιζόμενος : Μπα!Κατι ψιλα μονο...
Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;   τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; EmptyΠεμ 10 Μαρ 2011, 19:51

Μετα την μοδα των τελικων τωρα ερχεται η μοδα των σφραγιδων υπουργειου...αντε να δουμε τι αλλο θα σκαρφιστουνε....Σε λιγο θα κλεβουνε τα ''αντιβαρακια'' που εχουν τα ποδοστηρια του οδηγου..ΕΛΕΟΣ!!
http://greekbusas.forumotion.com
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 2551
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;   τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; EmptyΠεμ 10 Μαρ 2011, 20:06

απλα εγω σου λεω απο δω κ περα να το προσεχεις περισσοτερο κ να μην το αφηνεις πουθενα χωρις οπτικη επαφη γτ το χουν σταμπαρει κ ποτε δε ξερεις τι αλλο θα χρειαστουν τα μου@νια!
οσο κ ωμος ακουγομαι στο λεω μονο κ μονο για να σκεφτεις οτι την γλιτωσες κ να το προσεχεις περισσοτερο απο δω κ περα!!
ευτυχως που δε σου πηραν κατι αλλο κ που δε σου καναν καμια ζημια!
εχω διαβασει σε αλλα παιδια που πηγαν κ ξαναπηγαν για να παρουν οτι χρειαζοντουσαν η οτι τους εχουν κανει παραγγελεια αλλοι αγοραστες οπου απο κει ξεκιναει το πραγμα αυτο!!
αν δε θελαμε ολοι ακραπα με 250 ευρω θα ειχαν κλαπει λιγοτερα απο τι εχουν κλαπει ηδη!
STELIOS
Adv. gixxer
Adv. gixxer

Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 728
Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;   τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; EmptyΠεμ 10 Μαρ 2011, 20:55

παιδια η σφραγιδα αποκολειται ειδικα αμα δεν ειναι σε σταθερο σημειο η πινακιδα λιγο στραβωμενη απο κατω και τα λοιπα μην αγχωνεστε, εγω την δικια μου την προλαβα στο παρα πεντε και την κολλησα την ειχα απο κατω ελαφρος στραβωμενη Smile
martza
Normal gixxer
Normal gixxer
martza

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;   τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; EmptyΠεμ 10 Μαρ 2011, 22:22

η πινακιδα δεν την εχω στραβωσει καθολου κ δεν ειναι κ πολυ καιρο επανω στην μχανη για να εχει φαει κραδαςμους κ αν ηταν απο κραδασ μους θα ειχε εστω κ μια ρωχμη την εχω βαλει πανω(λογο μπατσον) τους δυο τελευτεους μηνες μακαρι να εφυγε μονη της αλλα ετσι οπως βλεπω την πινακιδα μου φαινετε για καθαρο κοψιμω
xristosK8
Normal gixxer
Normal gixxer

Άντρας Όνομα: : Xρηστος
Αριθμός μηνυμάτων : 57
Hμερομηνία εγγραφής : 20/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;   τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; EmptyΠαρ 11 Μαρ 2011, 14:16

Φιλε martza συγνωμη για την παρατηρηση αλλα αυτα τα περι "μπατσων" ας τα σταματησουμε καποια στιγμη..Αστυνομικοι ειναι και μαλιστα πολλοι απο αυτους σκληρα εργαζομενοι και ελαχιστα αμοιβομενοι..Και για να σε προλαβω ναι ειμαι κι εγω μπατσος πατερας δυο παιδιων που καθε μερα προσευχομαι να γυρισω σωος στο σπιτι για να τα δω..Προσευχομαι να γυρισω γιατι ειμαι εξω και προσπαθω να προστατεψω τα δικα σου και δικα μου αγαπημενα προσωπα..Ας κλεισω την παρενθεση και να πω οτι κλεβουν τις σφραγιδες και τις κολλαν σε πλαστες πινακιδες που κανουν στα διαφορα μαγαζια ωστε να φαινονται αληθινες..Ευτυχως που το μηχανακι ειναι στην θεση του..Ας ειναι αυτη η ζημια!
http://xristos_h@yahoo.gr
totoulis
Adv. gixxer
Adv. gixxer
totoulis

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 724
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;   τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; EmptyΠαρ 11 Μαρ 2011, 14:25

http://www.kord.gr
potis
Adv. gixxer
Adv. gixxer
potis

Άντρας Όνομα: : Παναγιώτης
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 582
Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν...
Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;   τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; EmptyΠαρ 11 Μαρ 2011, 17:39

xristosK8 έγραψε:
Φιλε martza συγνωμη για την παρατηρηση αλλα αυτα τα περι "μπατσων" ας τα σταματησουμε καποια στιγμη..Αστυνομικοι ειναι και μαλιστα πολλοι απο αυτους σκληρα εργαζομενοι και ελαχιστα αμοιβομενοι..Και για να σε προλαβω ναι ειμαι κι εγω μπατσος πατερας δυο παιδιων που καθε μερα προσευχομαι να γυρισω σωος στο σπιτι για να τα δω..Προσευχομαι να γυρισω γιατι ειμαι εξω και προσπαθω να προστατεψω τα δικα σου και δικα μου αγαπημενα προσωπα..Ας κλεισω την παρενθεση και να πω οτι κλεβουν τις σφραγιδες και τις κολλαν σε πλαστες πινακιδες που κανουν στα διαφορα μαγαζια ωστε να φαινονται αληθινες..Ευτυχως που το μηχανακι ειναι στην θεση του..Ας ειναι αυτη η ζημια!

Φίλε Χρήστο sorry κιολας αλλα δεν είπε κανείς τίποτα γιατί θίχτηκες? Μην παρεξηγούμε τα πάντα..
εκτός αν μπάτσος είναι βρισιά και δεν το ξέρω.. και εσένα δεν σε έχει αποκαλέσει έτσι κάποιος φίλος σου και τι έγινε? Δεν το λέω επιθετικά αλλά γιατί οι αστυνομικοί πρέπει να παρεξηγιούνται σε αυτό το όνομα.

Φιλικά πάντα
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;   τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; EmptyΠαρ 11 Μαρ 2011, 19:02

xristosK8 έγραψε:

χρηστο ειμαι 35 ετων... απο τοτε που θυμαμαι μπατσους σας λεει ολος ο κοσμος απο την εποχη του παπου μου...
οσο για την επιλογη της δουλεια ειναι δικια σου εγω διαλεξα να κανω αλλη εσυ διαλεξες να γινεις μπατσος
οτι εισαι ελαχιστα εως για γελια αμοιβομενος θα συμφωνισω μαζι σου. αλλα δεν θεωρω οτι ειναι μια εκφραση που δηλωνει κακια και αντιπαθεια προς το προσωπο σας. τους ταξιτζιδες τους λεμε ταριφες τους αστυνομικους μπατσους κτλ κτλ ... σε παρακαλω μην παραξηγηθεις δεν το κανω με αυτον τον σκοπο απλα μου φανικε οτι παρεξηγηθικες που το παληκαρι ειπε οι μπατσοι ενω στην πραγματικη ζωη ολος ο κοσμος ετσι σας αποκαλει...
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;   τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; EmptyΠαρ 11 Μαρ 2011, 19:15

ενταξει παιδια νομιζω οτι η εκφραση και το τι ηθελε να πει ο καθενας ξεκαθαρισε.

ας μεινει εδω το θεμα , δεν νομιζω οτι πρεπει να δωσουμε συνεχεια ....

beer
http://www.gixxer.gr
martza
Normal gixxer
Normal gixxer
martza

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;   τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; EmptyΠαρ 11 Μαρ 2011, 20:18

σορυ νασο αλλα να απαντησω για την λεξη μπατσος που ανεφερα απλα θελω να πω στον φιλο χριστο οτι μεγαλωσα απο μισθο μπατσου γιατι ο πατερας μου ηταν μπατσος κ για εμενα αυτη η λεξη δεν ειναι ουτε βρισια ουτε τιποτε απλα μια ονομασια κ για εμενα οσο περιεργο κ να ακουστει απλα ολους τους θεωρω οικογενεια μου γιατι μεγαλωσα με μια στολη σαν προτυπο.
maikstain
Hero gixxer
Hero gixxer
maikstain

Άντρας Όνομα: : Μιχαλης
Αριθμός μηνυμάτων : 2241
Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;   τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; EmptyΠαρ 11 Μαρ 2011, 20:54

μου εχει φυγει το σημα εδω και 4 μηνες.και λεω μου εφυγε γιατι ειχα παει για καφε και δεν την αφησα στιγμη απτα ματια μου τη μηχανη.ειναι πολυ ευκολο να φυγει elladara
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 1963
Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;   τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; EmptyΚυρ 13 Μαρ 2011, 13:08

εδω ειμαστε για τα μωρα μας......ο ανθρωπος δεν ειναι το επαγγελμα που κανουμε.τελος παντων....Γερασιμε πηγαινε και δηλωσε το γιατι μπορει να φτιαχτει πλαστη πινακιδα απο τα λαμογια και να σε τραβανε.
Menidiatis_gsxr
Normal gixxer
Normal gixxer
Menidiatis_gsxr

Άντρας Όνομα: : Panagiotis
Τόπος : Menidi Attiki
Αριθμός μηνυμάτων : 99
Αγωνιζόμενος : tou dromou...
Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;   τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; EmptyΔευ 12 Σεπ 2011, 15:02

ακου εδω πραγματα!!!! ti?
Opeth
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Opeth

Όνομα: : Αλεξανδρος
Τόπος : Βολος-Σερρες
Αριθμός μηνυμάτων : 429
Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;   τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; EmptyΔευ 12 Σεπ 2011, 15:14

εδω εμενα μου ειχανε κλεψει παξιμαδι τιμονοπλακας! καποιο βολιωτικο τζιξερ θα το φοραει αλλα που να το βρω...επρεπε να το ειχα λιγο σημαδεμμενο να γινει χαβαλες αμα το δω...
misfits296
Normal gixxer
Normal gixxer
misfits296

Άντρας Όνομα: : Θωμας
Τόπος : Αιγάλεω
Αριθμός μηνυμάτων : 247
Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;   τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; EmptyΔευ 12 Σεπ 2011, 15:23

το πιο χειροτερο ειναι να μην κοψουν η χαλασουν κατι που δεν θα το δεις και στην συνεχεια συμβει κανενα ατυχημα..οποτε λογικα λιγο προσοχη οπου τα αφηνεται ,το ξερω καποιοι δεν εχουν και το αφηνουν στο πεζοδρομιο αλλα τουλαχιστων ενα συναγερμο με περιμετρικο θα ηταν οτι επρεπε.. τι να κανουμε τοσα συμβαινουν θα φτασουμε στο σημειο να ελενχουμε ολη την μηχανη πριν την καβαλησουμε....
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : Καβάλα
Αριθμός μηνυμάτων : 2766
Αγωνιζόμενος : θα ήθελα...
Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;   τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; EmptyΔευ 12 Σεπ 2011, 18:01

καραμπινα με αλατι στα φισιγγια και τουφεκια στον κωλο και στα πλευρα.
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;   τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; EmptyΔευ 12 Σεπ 2011, 20:14

kontos 750 έγραψε:
εδω ειμαστε για τα μωρα μας......ο ανθρωπος δεν ειναι το επαγγελμα που κανουμε.τελος παντων....Γερασιμε πηγαινε και δηλωσε το γιατι μπορει να φτιαχτει πλαστη πινακιδα απο τα λαμογια και να σε τραβανε.

Γιατί να τον τραβάνε,ίδια δεν είναι η σφραγίδα για όλα τα μηχανάκια; scratch
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;   τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; EmptyΔευ 12 Σεπ 2011, 20:21

boutser έγραψε:
καραμπινα με αλατι στα φισιγγια και τουφεκια στον κωλο και στα πλευρα.

Σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςς !!!!!!!

και μετα λουσιμο με βενζινη και δωρο αναμενος zippo !!!!!! eleison eleison
black rider
Adv. gixxer
Adv. gixxer

Άντρας Όνομα: : Γιωργος
Αριθμός μηνυμάτων : 559
Αγωνιζόμενος : μονο Πεμπτη βραδυ
Hμερομηνία εγγραφής : 18/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;   τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; EmptyΔευ 12 Σεπ 2011, 23:33

tralala .ετσι!!!!

τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας;
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Τον πυροβόλησαν για να του κλέψουν τη μοτοσικλέτα
» χρονια πολλα στα μωρα μας..!!
» πως σας φαινετε αυτο;;;;

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΑΓΓΕΛΙΕΣ :: ΚΛΟΠΕΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com