| τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; | |
|
+19boutser misfits296 Opeth Menidiatis_gsxr kontos 750 maikstain nasos-v Miou potis xristosK8 STELIOS Darksoul Cube Capacity crockh2001 lakisman46 mx5 totoulis giXXXer martza 23 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
martza Normal gixxer
Όνομα: : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Τόπος : καπου στον παλανητη γη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 148 Αγωνιζόμενος : σταματηστε να ζηλευετε τα ασπρα!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/11/2009
| Θέμα: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Πεμ 10 Μαρ 2011, 14:08 | |
| ξεκιναω κ λεω ευτηχως δεν εκλεψαν το μωρο μου αλλα το μαγαρισαν κλεβοντας την σφραγιδα του υπουργειου απο την πινακιδα οχι οτι με ενδιαφερει κ πολυ αλλα ρε παιδια την σφραγιδα; δεν ξερω τι να πω τα σχολεια δικα σας
Υ.Γ ηταν τοσο καλη που δεν μου χαλασαν τιν πινακιδα,με ενα κοπιδι εκαναν εναν κυκλο ακριβος γυρω απο την σφραγιδα κ την εβγαλαν
λογικα θα αρχησουν να κθκλοφορουν πλαστες πινακιδες με σφραγιδα υπουργειου | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Πεμ 10 Μαρ 2011, 14:32 | |
| Χααχαχαχαχαχα....συγγνωμη που γελαω αλλα πραγματικα οπως ειπες, ειναι δυνατον την σφραγιδα...??? Ευτυχως ηταν μονο αυτο!!! | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Πεμ 10 Μαρ 2011, 14:43 | |
| παιδια το εχω παθει και εγω.....ελειπε μονο η σφραγιδα και φυσικα ακομα λειπει!!!!!ειναι δυσκολο ομως να την εκλεψαν.νομιζω πιο ευκολο ειναι να φυγει απο τους κραδασμους ειδικα αν δεν εχει γινει καλη δουλεια στην πρεσσα. και αν ηταν κλεφτες δεν ηταν πιο ευκολο να την παρουν ολοκληρη λεω εγω......... | |
|
| |
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Πεμ 10 Μαρ 2011, 16:38 | |
| τουλαχιστον πηγαινετε στο τμημα ασφαλειας της περιοχης σας, να το δηλωσετε.
| |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Πεμ 10 Μαρ 2011, 17:11 | |
| Γερασιμε αν σου πηρανε μονο την πινακιδα μην μιλας καθολου,ουτε στον παπα να μην το πεις!Τι να πεις με την κ@λο οικονομικη κριση πολλα βλεπω να γινονται! | |
|
| |
crockh2001 Normal gixxer
Όνομα: : Χαρης Τόπος : Xανιά Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 332 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2009
| Θέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Πεμ 10 Μαρ 2011, 18:25 | |
| Και εδώ στα Χανιά έχει γίνει να έχουν κλέψει μόνο την σφραγίδα, το άκουσα προχθές. | |
|
| |
Cube Capacity Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Μπα!Κατι ψιλα μονο... Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2008
| Θέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Πεμ 10 Μαρ 2011, 19:51 | |
| Μετα την μοδα των τελικων τωρα ερχεται η μοδα των σφραγιδων υπουργειου...αντε να δουμε τι αλλο θα σκαρφιστουνε....Σε λιγο θα κλεβουνε τα ''αντιβαρακια'' που εχουν τα ποδοστηρια του οδηγου..ΕΛΕΟΣ!! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Πεμ 10 Μαρ 2011, 20:06 | |
| απλα εγω σου λεω απο δω κ περα να το προσεχεις περισσοτερο κ να μην το αφηνεις πουθενα χωρις οπτικη επαφη γτ το χουν σταμπαρει κ ποτε δε ξερεις τι αλλο θα χρειαστουν τα μου@νια! οσο κ ωμος ακουγομαι στο λεω μονο κ μονο για να σκεφτεις οτι την γλιτωσες κ να το προσεχεις περισσοτερο απο δω κ περα!! ευτυχως που δε σου πηραν κατι αλλο κ που δε σου καναν καμια ζημια! εχω διαβασει σε αλλα παιδια που πηγαν κ ξαναπηγαν για να παρουν οτι χρειαζοντουσαν η οτι τους εχουν κανει παραγγελεια αλλοι αγοραστες οπου απο κει ξεκιναει το πραγμα αυτο!! αν δε θελαμε ολοι ακραπα με 250 ευρω θα ειχαν κλαπει λιγοτερα απο τι εχουν κλαπει ηδη! | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Πεμ 10 Μαρ 2011, 20:55 | |
| παιδια η σφραγιδα αποκολειται ειδικα αμα δεν ειναι σε σταθερο σημειο η πινακιδα λιγο στραβωμενη απο κατω και τα λοιπα μην αγχωνεστε, εγω την δικια μου την προλαβα στο παρα πεντε και την κολλησα την ειχα απο κατω ελαφρος στραβωμενη | |
|
| |
martza Normal gixxer
Όνομα: : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Τόπος : καπου στον παλανητη γη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 148 Αγωνιζόμενος : σταματηστε να ζηλευετε τα ασπρα!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/11/2009
| Θέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Πεμ 10 Μαρ 2011, 22:22 | |
| η πινακιδα δεν την εχω στραβωσει καθολου κ δεν ειναι κ πολυ καιρο επανω στην μχανη για να εχει φαει κραδαςμους κ αν ηταν απο κραδασ μους θα ειχε εστω κ μια ρωχμη την εχω βαλει πανω(λογο μπατσον) τους δυο τελευτεους μηνες μακαρι να εφυγε μονη της αλλα ετσι οπως βλεπω την πινακιδα μου φαινετε για καθαρο κοψιμω | |
|
| |
xristosK8 Normal gixxer
Όνομα: : Xρηστος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 57 Hμερομηνία εγγραφής : 20/09/2009
| Θέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Παρ 11 Μαρ 2011, 14:16 | |
| Φιλε martza συγνωμη για την παρατηρηση αλλα αυτα τα περι "μπατσων" ας τα σταματησουμε καποια στιγμη..Αστυνομικοι ειναι και μαλιστα πολλοι απο αυτους σκληρα εργαζομενοι και ελαχιστα αμοιβομενοι..Και για να σε προλαβω ναι ειμαι κι εγω μπατσος πατερας δυο παιδιων που καθε μερα προσευχομαι να γυρισω σωος στο σπιτι για να τα δω..Προσευχομαι να γυρισω γιατι ειμαι εξω και προσπαθω να προστατεψω τα δικα σου και δικα μου αγαπημενα προσωπα..Ας κλεισω την παρενθεση και να πω οτι κλεβουν τις σφραγιδες και τις κολλαν σε πλαστες πινακιδες που κανουν στα διαφορα μαγαζια ωστε να φαινονται αληθινες..Ευτυχως που το μηχανακι ειναι στην θεση του..Ας ειναι αυτη η ζημια! | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Παρ 11 Μαρ 2011, 14:25 | |
| | |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Παρ 11 Μαρ 2011, 17:39 | |
| - xristosK8 έγραψε:
- Φιλε martza συγνωμη για την παρατηρηση αλλα αυτα τα περι "μπατσων" ας τα σταματησουμε καποια στιγμη..Αστυνομικοι ειναι και μαλιστα πολλοι απο αυτους σκληρα εργαζομενοι και ελαχιστα αμοιβομενοι..Και για να σε προλαβω ναι ειμαι κι εγω μπατσος πατερας δυο παιδιων που καθε μερα προσευχομαι να γυρισω σωος στο σπιτι για να τα δω..Προσευχομαι να γυρισω γιατι ειμαι εξω και προσπαθω να προστατεψω τα δικα σου και δικα μου αγαπημενα προσωπα..Ας κλεισω την παρενθεση και να πω οτι κλεβουν τις σφραγιδες και τις κολλαν σε πλαστες πινακιδες που κανουν στα διαφορα μαγαζια ωστε να φαινονται αληθινες..Ευτυχως που το μηχανακι ειναι στην θεση του..Ας ειναι αυτη η ζημια!
Φίλε Χρήστο sorry κιολας αλλα δεν είπε κανείς τίποτα γιατί θίχτηκες? Μην παρεξηγούμε τα πάντα.. εκτός αν μπάτσος είναι βρισιά και δεν το ξέρω.. και εσένα δεν σε έχει αποκαλέσει έτσι κάποιος φίλος σου και τι έγινε? Δεν το λέω επιθετικά αλλά γιατί οι αστυνομικοί πρέπει να παρεξηγιούνται σε αυτό το όνομα. Φιλικά πάντα | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Παρ 11 Μαρ 2011, 19:02 | |
| - xristosK8 έγραψε:
- Φιλε martza συγνωμη για την παρατηρηση αλλα αυτα τα περι "μπατσων" ας τα σταματησουμε καποια στιγμη..Αστυνομικοι ειναι και μαλιστα πολλοι απο αυτους σκληρα εργαζομενοι και ελαχιστα αμοιβομενοι..Και για να σε προλαβω ναι ειμαι κι εγω μπατσος πατερας δυο παιδιων που καθε μερα προσευχομαι να γυρισω σωος στο σπιτι για να τα δω..Προσευχομαι να γυρισω γιατι ειμαι εξω και προσπαθω να προστατεψω τα δικα σου και δικα μου αγαπημενα προσωπα..Ας κλεισω την παρενθεση και να πω οτι κλεβουν τις σφραγιδες και τις κολλαν σε πλαστες πινακιδες που κανουν στα διαφορα μαγαζια ωστε να φαινονται αληθινες..Ευτυχως που το μηχανακι ειναι στην θεση του..Ας ειναι αυτη η ζημια!
χρηστο ειμαι 35 ετων... απο τοτε που θυμαμαι μπατσους σας λεει ολος ο κοσμος απο την εποχη του παπου μου... οσο για την επιλογη της δουλεια ειναι δικια σου εγω διαλεξα να κανω αλλη εσυ διαλεξες να γινεις μπατσος οτι εισαι ελαχιστα εως για γελια αμοιβομενος θα συμφωνισω μαζι σου. αλλα δεν θεωρω οτι ειναι μια εκφραση που δηλωνει κακια και αντιπαθεια προς το προσωπο σας. τους ταξιτζιδες τους λεμε ταριφες τους αστυνομικους μπατσους κτλ κτλ ... σε παρακαλω μην παραξηγηθεις δεν το κανω με αυτον τον σκοπο απλα μου φανικε οτι παρεξηγηθικες που το παληκαρι ειπε οι μπατσοι ενω στην πραγματικη ζωη ολος ο κοσμος ετσι σας αποκαλει... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Παρ 11 Μαρ 2011, 19:15 | |
| ενταξει παιδια νομιζω οτι η εκφραση και το τι ηθελε να πει ο καθενας ξεκαθαρισε. ας μεινει εδω το θεμα , δεν νομιζω οτι πρεπει να δωσουμε συνεχεια .... | |
|
| |
martza Normal gixxer
| Θέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Παρ 11 Μαρ 2011, 20:18 | |
| σορυ νασο αλλα να απαντησω για την λεξη μπατσος που ανεφερα απλα θελω να πω στον φιλο χριστο οτι μεγαλωσα απο μισθο μπατσου γιατι ο πατερας μου ηταν μπατσος κ για εμενα αυτη η λεξη δεν ειναι ουτε βρισια ουτε τιποτε απλα μια ονομασια κ για εμενα οσο περιεργο κ να ακουστει απλα ολους τους θεωρω οικογενεια μου γιατι μεγαλωσα με μια στολη σαν προτυπο. | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Παρ 11 Μαρ 2011, 20:54 | |
| μου εχει φυγει το σημα εδω και 4 μηνες.και λεω μου εφυγε γιατι ειχα παει για καφε και δεν την αφησα στιγμη απτα ματια μου τη μηχανη.ειναι πολυ ευκολο να φυγει | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Κυρ 13 Μαρ 2011, 13:08 | |
| εδω ειμαστε για τα μωρα μας......ο ανθρωπος δεν ειναι το επαγγελμα που κανουμε.τελος παντων....Γερασιμε πηγαινε και δηλωσε το γιατι μπορει να φτιαχτει πλαστη πινακιδα απο τα λαμογια και να σε τραβανε. | |
|
| |
Menidiatis_gsxr Normal gixxer
Όνομα: : Panagiotis Τόπος : Menidi Attiki Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 99 Αγωνιζόμενος : tou dromou... Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2011
| Θέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Δευ 12 Σεπ 2011, 15:02 | |
| ακου εδω πραγματα!!!! | |
|
| |
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Δευ 12 Σεπ 2011, 15:14 | |
| εδω εμενα μου ειχανε κλεψει παξιμαδι τιμονοπλακας! καποιο βολιωτικο τζιξερ θα το φοραει αλλα που να το βρω...επρεπε να το ειχα λιγο σημαδεμμενο να γινει χαβαλες αμα το δω... | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
| Θέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Δευ 12 Σεπ 2011, 15:23 | |
| το πιο χειροτερο ειναι να μην κοψουν η χαλασουν κατι που δεν θα το δεις και στην συνεχεια συμβει κανενα ατυχημα..οποτε λογικα λιγο προσοχη οπου τα αφηνεται ,το ξερω καποιοι δεν εχουν και το αφηνουν στο πεζοδρομιο αλλα τουλαχιστων ενα συναγερμο με περιμετρικο θα ηταν οτι επρεπε.. τι να κανουμε τοσα συμβαινουν θα φτασουμε στο σημειο να ελενχουμε ολη την μηχανη πριν την καβαλησουμε.... | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Δευ 12 Σεπ 2011, 18:01 | |
| καραμπινα με αλατι στα φισιγγια και τουφεκια στον κωλο και στα πλευρα. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Δευ 12 Σεπ 2011, 20:14 | |
| - kontos 750 έγραψε:
- εδω ειμαστε για τα μωρα μας......ο ανθρωπος δεν ειναι το επαγγελμα που κανουμε.τελος παντων....Γερασιμε πηγαινε και δηλωσε το γιατι μπορει να φτιαχτει πλαστη πινακιδα απο τα λαμογια και να σε τραβανε.
Γιατί να τον τραβάνε,ίδια δεν είναι η σφραγίδα για όλα τα μηχανάκια; | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Δευ 12 Σεπ 2011, 20:21 | |
| - boutser έγραψε:
- καραμπινα με αλατι στα φισιγγια και τουφεκια στον κωλο και στα πλευρα.
Σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςς !!!!!!! και μετα λουσιμο με βενζινη και δωρο αναμενος zippo !!!!!! | |
|
| |
black rider Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 559 Αγωνιζόμενος : μονο Πεμπτη βραδυ Hμερομηνία εγγραφής : 18/03/2011
| Θέμα: Απ: τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; Δευ 12 Σεπ 2011, 23:33 | |
| .ετσι!!!! | |
|
| |
| τι αλλο θα κλεψουν απο τα μωρα μας; | |
|