| ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... | |
|
+29babis k8 Miou gnisios Opeth Kydo Transporter Leroy Lelos69 noela AggelosK8 nasos-v tati mike valentinosgsxr kostaskr6 Black Eagle Vortex stavrosrodo gixxermak kontos 750 kahi timakos κολτρέϊν STELIOS caza magiaklaniakeksatmisi JIMK7 DimSTriple marios30 33 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
marios30 Jr.gixxer
Όνομα: : marios Τόπος : athina-megara Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 41 Αγωνιζόμενος : k9 Hμερομηνία εγγραφής : 30/06/2010
| Θέμα: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... Σαβ 23 Οκτ 2010, 23:07 | |
| παιδια καλησπερα και απο εμενα με τα απο μια τεραστια χθεσινη νυχτα και ξημερωμα!!!να μην τα πολιλογω τα πραγματα ειμαι απο μεγαρα και μενω μαζι με τουσ δικουσ μου αλλα σε αλλο σπιτι στον ιδιο χωρο κατω εχουμε αυλη και μαγαζι με αλουμινια και σιδερα και ειχα βαλει την μηχανη μεσα στο μαγαζι εχθεσ λυπαμε ολοι και εγω και οι γονεισ μου και ο αδερφοσ μου και ειχαμε αφησει λυτα τα 2 πιτ μπουλ στο σπιτι κατι γυφτοι πηδηξαν μεσα στο σπιτι και πηγαν στο μαγαζι αλλα δεν ξεραν οτι υπηρχαν σκυλια και αφου διερηξαν την πορτα του μαγαζιου ξυπνησαν τα πιτ μπουλ απο φασαρια!!!!!!!!μετα καταλαβαινετ τι εγινε!!!για να μην μπω σε ανατριχιαστικεσ λεπτομερεισ ξυπνησε ολοι η γειτονια και μασ ενημεροσαν και τρεξαμε σπιτι!!και οι 3 ειναι στο νοσοκομειο !!!φθηνα την γλιτοσαμε!!!!!!αυτοι παλι ΟΧΙ!!!!! | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| |
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... Σαβ 23 Οκτ 2010, 23:20 | |
| | |
|
| |
marios30 Jr.gixxer
Όνομα: : marios Τόπος : athina-megara Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 41 Αγωνιζόμενος : k9 Hμερομηνία εγγραφής : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... Σαβ 23 Οκτ 2010, 23:23 | |
| σου δινω το λογο μου οτι και αυτοι θα τα μισουν αυτην την στιγμη τα σκυλια!!!οσο δημητρη για το γλυκακι πουλεσ κοκορετσι τουσ αγορασα σημερα να φανε απο σουβλατζιδικο!!!το αξιζουν ομοσ!!!!! | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... Σαβ 23 Οκτ 2010, 23:28 | |
| αυτα ειναι...α ρε θεια δικη για οσους τους εχουν κλεψει μηχανη..εγω λεω να νοικιασεις τα σκυλια στην αστυνομια να τα βαζουνε λουφες να φανε μερικους κ@ριοληδες ακομη.. | |
|
| |
caza Jr.gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 31 Hμερομηνία εγγραφής : 11/03/2010
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... Σαβ 23 Οκτ 2010, 23:43 | |
| Απο σημερα εκτος απο gsxr αγαπαμε κ pit bull!!!!! Αγωνιστικους χαιρετισμους στα σκυλια σου αδερφε! | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... Σαβ 23 Οκτ 2010, 23:49 | |
| pit bull να τα χαιρεσαι φιλε εχω και εγω 2 κοιμαμαι με ανοιχτες τις πορτες βεβαια καλο ειναι να εχεις προειδοποιητικη ταμπελα απο εξω | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... Σαβ 23 Οκτ 2010, 23:57 | |
| | |
|
| |
timakos Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΣΚΥΔΡΑ Ν.ΠΕΛΛΗΣ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 82 Hμερομηνία εγγραφής : 12/11/2009
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... Σαβ 23 Οκτ 2010, 23:58 | |
| φιλε βαλε φωτογραφια απο τα σκυλια μπραβο τους να τα χαιρεσε (pit bull for ever) | |
|
| |
kahi Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Περιστερι - Αθηνα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : Μεγαλος για τετοια... Hμερομηνία εγγραφής : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... Κυρ 24 Οκτ 2010, 00:14 | |
| και εγω φιλε με το μπαλκονι ανοιχτο κοιμαμε και στα pit bull που σωσανε το Κ αλλα αυτοι θελανε και | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... Κυρ 24 Οκτ 2010, 01:24 | |
| - timakos έγραψε:
- φιλε βαλε φωτογραφια απο τα σκυλια μπραβο τους να τα χαιρεσε (pit bull for ever)
ναι marios βαλε καμια foto να τα καμαρωσουμε | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... Κυρ 24 Οκτ 2010, 03:58 | |
| μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα να παθουν τα μ............να!!!!!!!!!εγω θα αφηνα τα πιτ μπουλ να τους τελειωσουν!!!!!!!!!!! | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... Κυρ 24 Οκτ 2010, 08:48 | |
| Να είναι καλά τα σκυλάκια να τα χαίρεσαι!!! Καλά τους κάνανε τους πούστηδες έπρεπε να τα αφήσεις να τους κόψουνε και τα @ρχίδι@ για να βάλουνε μυαλό τα κωλόπαιδα!! | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| |
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... Κυρ 24 Οκτ 2010, 12:16 | |
| Καλα να παθουν!Μπραβο στους σκυλαρους σου που τους καναν με τα κρεμμυδακια!Μετα το νοσοκομειο να υποθεσω οτι θα πανε στην στενη ε? | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... Κυρ 24 Οκτ 2010, 13:04 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... Δευ 25 Οκτ 2010, 00:57 | |
| οχι μονο κοκορετσι αλλα κοντοσουβλι επρεπε να τους παρεις τωρα γιαυτο που σου ειπε ο φιλος ποιο πανω βαλε εστω κ τωρα μια ταμπελα γιατι μπορει να σου κανουν κ μηνυση απο πανω κ μην γελασεις ειναι περιεργα τα πραγματα φιλικα κωστας | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... Δευ 25 Οκτ 2010, 01:11 | |
| Μπραβο στα σκυλια σου! Μακαρι να βρεθει και κανενα κλεμμενο μετα απο αυτη την ιστορια, να μοιραστει και κανενας αλλος την χαρα σου | |
|
| |
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... Δευ 25 Οκτ 2010, 09:20 | |
| μαριε το ποιο πιθανο ειναι να μπηκαν για αλουμινια κ διαφορα εργαλεια η γυφτοι αυτα μαζευουν συνιθως μπορει ομως κ να μπηκαν για το μαναρι σου προσεχε αν τρωνε απο ξενα χερια βαλε ενα γνωστο σου οχι εσυ η καποιο μελος της οικογενιας σου να τους πεταξει κανα δυο μπιφτεκια με μπολικο πιπερη οστε να πονιρευτουν λιγο παρα πανω στην ξενη τροφη ειναι πολυ εκδικιτικη κ μπορει να επιστρεψουν απλα για φολα ειναι υπουλη
μπραβο τους ομως την δουλεια τους την εκαναν σωστα | |
|
| |
tati Adv. gixxer
Όνομα: : ΤΑΝΙΑ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 507 Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... Δευ 25 Οκτ 2010, 11:01 | |
| - mike έγραψε:
- μαριε το ποιο πιθανο ειναι να μπηκαν για αλουμινια κ διαφορα εργαλεια η γυφτοι αυτα μαζευουν συνιθως μπορει ομως κ να μπηκαν για το μαναρι σου προσεχε αν τρωνε απο ξενα χερια βαλε ενα γνωστο σου οχι εσυ η καποιο μελος της οικογενιας σου να τους πεταξει κανα δυο μπιφτεκια με μπολικο πιπερη οστε να πονιρευτουν λιγο παρα πανω στην ξενη τροφη ειναι πολυ εκδικιτικη κ μπορει να επιστρεψουν απλα για φολα ειναι υπουλη
μπραβο τους ομως την δουλεια τους την εκαναν σωστα miko, σωστά λες για να προσέχει το παιδί μήπως ρίξουν καμια φόλα, αλλά αυτό με το πιπέρι και τα μπιφτέκια, δε λειτουργεί ετσι...δυστυχώς, γενικότερα το θέμα της φόλας δεν αντιμετωπίζεται τόσο εύκολα. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... Δευ 25 Οκτ 2010, 11:38 | |
| ευχομαι να μην βγουν απο το νοσοκομειο ορθιοι...... κακια αλλα ναι! | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... Δευ 25 Οκτ 2010, 11:44 | |
| Πες μας οτι εχεις καμερες και κατεγραψες το γεγονος....... να αγαλιασει η ψυχη μας | |
|
| |
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... Δευ 25 Οκτ 2010, 11:51 | |
| - tati έγραψε:
- mike έγραψε:
- μαριε το ποιο πιθανο ειναι να μπηκαν για αλουμινια κ διαφορα εργαλεια η γυφτοι αυτα μαζευουν συνιθως μπορει ομως κ να μπηκαν για το μαναρι σου προσεχε αν τρωνε απο ξενα χερια βαλε ενα γνωστο σου οχι εσυ η καποιο μελος της οικογενιας σου να τους πεταξει κανα δυο μπιφτεκια με μπολικο πιπερη οστε να πονιρευτουν λιγο παρα πανω στην ξενη τροφη ειναι πολυ εκδικιτικη κ μπορει να επιστρεψουν απλα για φολα ειναι υπουλη
μπραβο τους ομως την δουλεια τους την εκαναν σωστα miko, σωστά λες για να προσέχει το παιδί μήπως ρίξουν καμια φόλα, αλλά αυτό με το πιπέρι και τα μπιφτέκια, δε λειτουργεί ετσι...δυστυχώς, γενικότερα το θέμα της φόλας δεν αντιμετωπίζεται τόσο εύκολα. τανια σιγουρα δεν την ακουνε ολα αλλα σκυλια το κανουν απο μονα τους αλλα τα ταλαιπορουν με ρευμα κ δεν μαθενουν ποτε κ αλλα την ακουνε με το παραμικρο κ δεν ζυγονουν σε ξενη τροφη το πιπερι παντος εχει πεξει αρκετες φορες καλα | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| |
| |
mike Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... Δευ 25 Οκτ 2010, 12:42 | |
| | |
|
| |
| ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ Κ9 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.... | |
|