| I'M IN LOVE!!!ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΕΩΤΕΥΤΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ!! | |
|
+4nasos-v blade 750 GIXXERAKIAS sporoskaterini 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sporoskaterini Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Κατερίνη Πιερίας Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 440 Αγωνιζόμενος : θλιβερή ιστορία..... Hμερομηνία εγγραφής : 22/02/2009
| Θέμα: I'M IN LOVE!!!ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΕΩΤΕΥΤΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ!! Σαβ 14 Μαρ 2009, 20:13 | |
| | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: I'M IN LOVE!!!ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΕΩΤΕΥΤΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ!! Σαβ 14 Μαρ 2009, 23:20 | |
| H γυναικα που ονειρυεται ο καθε μηχανοβιος αντρας!!! :dfgg: :dfgg: :dfgg: :dfgg: | |
|
| |
blade 750 Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : Βολος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Αγωνιζόμενος : 1000 k8 Hμερομηνία εγγραφής : 02/12/2008
| Θέμα: Απ: I'M IN LOVE!!!ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΕΩΤΕΥΤΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ!! Κυρ 15 Μαρ 2009, 19:10 | |
| :dfgg: :dfgg: :dfgg: :dfgg: | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: I'M IN LOVE!!!ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΕΩΤΕΥΤΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ!! Δευ 16 Μαρ 2009, 08:58 | |
| :lwdcon: :lwdcon: :lwdcon: :lwdcon: | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: I'M IN LOVE!!!ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΕΩΤΕΥΤΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ!! Τρι 17 Μαρ 2009, 06:31 | |
| | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| |
| |
blade 750 Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : Βολος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Αγωνιζόμενος : 1000 k8 Hμερομηνία εγγραφής : 02/12/2008
| |
| |
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Κατερίνη Πιερίας Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 440 Αγωνιζόμενος : θλιβερή ιστορία..... Hμερομηνία εγγραφής : 22/02/2009
| Θέμα: Απ: I'M IN LOVE!!!ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΕΩΤΕΥΤΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ!! Τρι 17 Μαρ 2009, 20:16 | |
| - kostasgym έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
-
Εγώ δεν θέλω η γυναίκα μου να ξέρει καλύτερη σούζα από εμένα! Και έχεις απόλυτο δίκιο! Φαντάσου να σου λέει: "Αν με περάσεις πλένω τα πιάτα και αλλάζω το παιδί, αλλιώς..... " :aesfwcv: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: φαντάζεσαι???? θα κυνηγιέστε ολοι μέρα στα στροφιλικια στις αναβάσεις κ στις πιστες!! εγω θετω μια αλλη ερωτηση??? το παιδι π θα μεγαλωσει μεσα στα γκαζια???? πιτσιρικια παντα η μανα μας φώναζε για τα μηχανακια!!!σκέψου να τα γουσταρε τι θα γινοταν!! βασικά θα ήθελα να είμαι γιος από ένα τέτοιο ζευγάρι!!!απο μικρο μεσα στην πιστα θα με ειχαν!!! | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: I'M IN LOVE!!!ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΕΩΤΕΥΤΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ!! Τρι 17 Μαρ 2009, 23:46 | |
| - sporoskaterini έγραψε:
εγω θετω μια αλλη ερωτηση??? το παιδι π θα μεγαλωσει μεσα στα γκαζια????
βασικά θα ήθελα να είμαι γιος από ένα τέτοιο ζευγάρι!!!απο μικρο μεσα στην πιστα θα με ειχαν!!! Το θέμα παιδί μη το θύγεις γιατί αν και είναι νωρίς για το γιο μου αλλά δε παύει να το σκέφτομαι για το μέλλον!! Άμα βλέπει εμένα με τα παλιομηχανάκιααυτός τι θα κάνει!!!! :?: :( | |
|
| |
| Θέμα: Απ: I'M IN LOVE!!!ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΕΩΤΕΥΤΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ!! Πεμ 19 Μαρ 2009, 01:08 | |
| - kostasgym έγραψε:
- sporoskaterini έγραψε:
εγω θετω μια αλλη ερωτηση??? το παιδι π θα μεγαλωσει μεσα στα γκαζια????
βασικά θα ήθελα να είμαι γιος από ένα τέτοιο ζευγάρι!!!απο μικρο μεσα στην πιστα θα με ειχαν!!! Το θέμα παιδί μη το θύγεις γιατί αν και είναι νωρίς για το γιο μου αλλά δε παύει να το σκέφτομαι για το μέλλον!!
Άμα βλέπει εμένα με τα παλιομηχανάκιααυτός τι θα κάνει!!!! :?: :( :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: | |
|
| |
gsxr1000nitro Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 527 Hμερομηνία εγγραφής : 12/11/2008
| Θέμα: Απ: I'M IN LOVE!!!ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΕΩΤΕΥΤΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ!! Πεμ 19 Μαρ 2009, 05:36 | |
| axaxaaxaxax καλη φαση .. να εχεις μοτερ και οταν τυχει και κλησεις καμια κοντρα να το παιρνει η γυναικα σου. παντος παιδια υπαρχουν πολλεσ γυναικες φαν και κανουν και σουζες ριχνουν κοντρες... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: I'M IN LOVE!!!ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΕΩΤΕΥΤΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ!! Πεμ 19 Μαρ 2009, 07:06 | |
| [quote="gsxr1000nitro"]axaxaaxaxax καλη φαση .. να εχεις μοτερ και οταν τυχει και κλησεις καμια κοντρα να το παιρνει η γυναικα σου. παντος παιδια υπαρχουν πολλεσ γυναικες φαν και κανουν και σουζες ριχνουν κοντρες... [/quo βασικα την μονη γκομενα π εχω δει να κανει κ μαλακειες μ μηχανη ηταν μια απο τα Γιαννιτσα... ειχα ακουσει οτι ειχε ρικσει π@π@ρες σε πολλα ατομα... κ την φραση "για να με μ@μησεις πρεπει να με περασεις..." η μονη ξενερα απο ολη την φαση ειναι οτι ειχε R1.....συγχωρεστε με για την ασχημη λεξη με το κοκκινο..... | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: I'M IN LOVE!!!ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΕΩΤΕΥΤΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ!! Πεμ 19 Μαρ 2009, 07:20 | |
| - sporoskaterini έγραψε:
- βασικα την μονη γκομενα π εχω δει να κανει κ μαλακειες μ μηχανη ηταν μια απο τα Γιαννιτσα...
ειχα ακουσει οτι ειχε ρικσει π@π@ρες σε πολλα ατομα... κ την φραση "για να με μ@μησεις πρεπει να με περασεις..." η μονη ξενερα απο ολη την φαση ειναι οτι ειχε R1.....συγχωρεστε με για την ασχημη λεξη με το κοκκινο..... Αν είναι αξιογάμητη... το φορτώνω στο τρεϊλερ τώρα!!!!!!!! :vwrv: :bvbv: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: I'M IN LOVE!!!ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΕΩΤΕΥΤΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ!! Σαβ 21 Μαρ 2009, 06:24 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: I'M IN LOVE!!!ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΕΩΤΕΥΤΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ!! Σαβ 21 Μαρ 2009, 06:52 | |
| # 23 / Female # Los Angeles, California, US Jesika maine ειναι κανεις για California??????? [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] τελικα θελει κανενας να ερθει????????? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: I'M IN LOVE!!!ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΕΩΤΕΥΤΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ!! Σαβ 21 Μαρ 2009, 07:09 | |
| Η γκομενα............................... τα κανει ολα!!!!!! οπου κ να την τρεξεις!!! οποιος την παρει σιγουρα θα πλενει πιατα κ θα αλλαζει πανες το παιδι!!!! οπου θες κ με οτι θες!!!!!! πιστα θες????? :ec3c: [img] [/img] :ec3c: [img] [/img] :ec3c: [img] [/img] :ec3c: [img] [/img] χωμα θες????? [img] [/img] [img] [/ :dfgg: :dfgg: :dfgg: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: I'M IN LOVE!!!ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΕΩΤΕΥΤΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ!! Σαβ 21 Μαρ 2009, 07:21 | |
| ρε παιδια απο εσας πανω!!!!! π κανετε κουμαντο!!!!! να την στειλω κανενα μηνυμα την κοπελια στο myspace με το φορουμ μας να γραφτει?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? κριμα ειναι το κοριτσι gixxer κ αυτην καβαλαει στην πιστα!!!!!!!!!! [img] [/img][img] [/img] ολοι λιγο πολυ αγγλικα ξερουμε!!! :erverv: :erverv: :erverv: :erverv: | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: I'M IN LOVE!!!ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΕΩΤΕΥΤΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ!! Σαβ 21 Μαρ 2009, 08:12 | |
| | |
|
| |
vasilis987 Normal gixxer
Όνομα: : ΒΑΣΙΛΗΣ Τόπος : κατερινη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 186 Hμερομηνία εγγραφής : 10/01/2009
| Θέμα: Απ: I'M IN LOVE!!!ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΕΩΤΕΥΤΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ!! Πεμ 23 Απρ 2009, 02:12 | |
| TO MΩΡΟ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| I'M IN LOVE!!!ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΕΩΤΕΥΤΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ!! | |
|