αντιγράφω από γειτονικό φόρουμ!!! οποίος μπορεί ας βοηθήσει είναι ανάγκη (το ποστ αυτό είναι από τον φίλο
izzy όσοι τον ξέρετε).
Ανοίγω αυτό το θέμα ,γιατί πραγματικά έχω ανάγκη από 10 φιάλες αίμα ,λόγω κληρονομικότητας οι συγγενείς και εγώ μαζί ,έχουμε υπόταση και όσοι είναι αιμοδότες ,έχουν ήδη δώσει πρόσφατα ,ετσι σκέφτηκα την παρέα του pitstop ,ότι ίσως κάποια μέλη της μπορούν να βοηθήσουν .
Το όνομα είναι Παΐσιος Κωνσταντίνος του ΑργυρίουΤο νοσοκομείο προμηθεύεται αίμα από το Γενικό Κρατικό Αθηνών Τηλ:210 7778859 για περισσότερες πληροφορίες.
Μπορείτε να δώσετε αίμα και σε οποιαδήποτε άλλο Νοσοκομείο όμως σε κάθε περίπτωση σημειώνουμε το όνομα και το νοσοκομείο
Το χειρουργείο θα γίνει την τετάρτη η εισαγωγή την τρίτη στο Ωνασειο ,η εγχείρηση αφορά την καρδιά που με λίγα λόγια θέλει γενικό σέρβις ( από βαλβίδα μέχρι και κοιλότητες έως μοσχεύματα σε αρτηρίες
) οπότε μπορείτε να δώσετε αίμα το αργότερο τρίτη μεσημέρι για να προλάβουν να ενημερώσουν !
Ο ασθενής είναι πατέρας μου και είναι μόνο 59 χρόνων ,όσοι είναι τελικά διαθέσιμοι για αιμοληψία παρακαλώ να μου γράψετε σε αυτό το θέμα του φόρουμ που θα κρατηθεί επάνω μέχρι και την τετάρτη.
Υπάρχει περίπτωση να μην σας πάρουν αίμα θα ήθελα άμεση ενημέρωση του Thread παρακαλώ ,παράλληλα ζητώ και το τηλέφωνο σας σε προσωπικό μήνυμα για να έχω ενημέρωση και πλήρη εικόνα .
Ευχαριστώ εκ προτέρων και να σας γυρίσει πίσω διπλό το καλό !