| dunlop sportsmart vs d211 gp racer ???? | |
|
+18Vourk™ TheVeteran x4m3n0s valentinosgsxr Leroy cb130081 AON33 toumpas blackk8 landen AggelosK8 panosk8 T.R.E Oikopedofagos Darksoul nasos-v DrIoannis Agelosgm 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Agelosgm Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 296 Αγωνιζόμενος : ...το ψαχνω ακομα... Hμερομηνία εγγραφής : 20/04/2010
| Θέμα: dunlop sportsmart vs d211 gp racer ???? Τετ 16 Μαρ 2011, 09:25 | |
| Γεια σας ειπα και εγω σαν παιδι να αλλαξω λαστιχα και ειχα αγορασει τα Dunlop D211 Gp Racer (Medium - Hard ) αλλα ενας φιλος μου τα πηρε για χρηση πιστας
και εμενα μου ειπε να βαλω τα Sportsmart.
Ερωτηση κανω 4 με 6 ( σιγουρα ) Track day το χρονο και μπολικα ταξιδακια!!!
1.ποιο λαστιχο να βαλω????? 2. τα D211 GP Racer (Medium - Hard ) ποσα χιλιομετρα βγαζουν ??? | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: dunlop sportsmart vs d211 gp racer ???? Τετ 16 Μαρ 2011, 09:50 | |
| Αγωνιστικά λάστιχα όχι σε ταξίδια τέλος. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: dunlop sportsmart vs d211 gp racer ???? Τετ 16 Μαρ 2011, 09:53 | |
| - DrIoannis έγραψε:
- Αγωνιστικά λάστιχα όχι σε ταξίδια τέλος.
+1000 | |
|
| |
Agelosgm Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 296 Αγωνιζόμενος : ...το ψαχνω ακομα... Hμερομηνία εγγραφής : 20/04/2010
| |
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: dunlop sportsmart vs d211 gp racer ???? Τετ 16 Μαρ 2011, 09:57 | |
| - Agelosgm έγραψε:
- DrIoannis έγραψε:
δεν μπορει αποιος τα συνδιαζει? καποιος να βαλει ενα λαστιχο και για πιστα και για εκδρομουλες????? οχι Αγγελε ειναι 2 εννοιες τελειος αντιθετες πρεπει να διαλεξεις | |
|
| |
Agelosgm Normal gixxer
| Θέμα: Απ: dunlop sportsmart vs d211 gp racer ???? Τετ 16 Μαρ 2011, 10:00 | |
| - nasos-v έγραψε:
- Agelosgm έγραψε:
- DrIoannis έγραψε:
δεν μπορει αποιος τα συνδιαζει? καποιος να βαλει ενα λαστιχο και για πιστα και για εκδρομουλες?????
οχι Αγγελε
ειναι 2 εννοιες τελειος αντιθετες
πρεπει να διαλεξεις ναι δεν διαφωνω Naso σε αυτο αλλα καπου διαβασα οτι για δρομο ειναι με το D211 να εχει σκληρο σκελετο και ποιο μαλακη γομα.... και θελω ενα λαστιχο να εχει καλο κρατημα | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: dunlop sportsmart vs d211 gp racer ???? Τετ 16 Μαρ 2011, 10:31 | |
| sportmax sportsmart 8) αυτα εχω πανω κ γ@μανε!!!τι θες παιδι μου ρωταμε! στην πολη εινα ιετσι ετσι ειναι πολυ καλο σε στρίψιμο εχει γρηγορη κορωνα οποτε η εναλλαγες γινονται γρηγορα οταν ζεσταθει απλα κολλαει κατω κ σου δεινει μεγαλη εμπιστοσυνη για να στριψεις να κανεις οτι γουσταρεις!
πιστα δε τα δοκιμασα πολυ 1-2 σεσσιον ειχα βαλει 28 πισω 29 μπροστα κ ηταν οκ στην 1 ειχα ενα ψιλογλιστημα λογικα επειδη δεν ειχα πατησει καθολου απο αριστερα κ ηταν new ακομα αλλα απο κρατημα πολυ καλο μαλλον πρεπει να κατεβω σε πιεση απο τι μου παν κ καλα μου χαν πει γτ(μετα απο ψαξιμο ειδα)οτι η dunlop για δρομο λεει 36 πισω 34 μπροστα (επειδη ειναι σκληρος ο σκελετος του)! τα χω καμια 4000 χλμ κ φαγωμα τπτ σαν καινουργια ειναι!!!
οκ οι γομες μπορει ναναι καλυτερες αλλα καθε 5-8000 θα τα αλλαξεις κ νομιζω δε λεει!μπορει να μην κανεις 1 λεπτο μεγαρα αλλα θα φαγωθουν κ θα θες αλλαγμα πολυ γρηγορα απο τα σπορτμαχ!τα sportmax πιστευω μεχρι 12000 θα παει σιγουρα το πισω αν δε κανω πατηλικια κ μαλ@κιες στην πολη(που δε κανω τετοια) κ το μπροστα (δυο λαστιχα πισω) θα τα συνοδεψει ανετα!!
ξερω κ μαγαζι που τα χει 295 με φορεμα φυσικα!αν θες σου στελνω πμ ειναι περιστερι το ενα κ το αλλο αθηνα!πολυ καλα ατομα προσεχτικοι πανω απολα!!! | |
|
| |
Agelosgm Normal gixxer
| Θέμα: Απ: dunlop sportsmart vs d211 gp racer ???? Τετ 16 Μαρ 2011, 10:35 | |
| - Darksoul έγραψε:
- sportmax sportsmart 8)
αυτα εχω πανω κ γ@μανε!!!τι θες παιδι μου ρωταμε! στην πολη εινα ιετσι ετσι ειναι πολυ καλο σε στροψιμο εχει γρηγορη κορωνα οποτε η εναλλαγες γινονται γρηγορα οταν ζεσταθει απλα κολλαει κατω κ σου δεινει μεγαλη εμπιστοσυνη για να στριψεις να κανεις οτι γουσταρεις!
πιστα δε τα δοκιμασα πολυ 1-2 σεσσιον ειχα βαλει 28 πισω 29 μπροστα κ ηταν οκ στην 1 ειχα ενα ψιλογλιστημα λογικα επειδη δεν ειχα πατησει καθολου απο αριστερα κ ηταν new ακομα αλλα απο κρατημα πολυ καλο μαλλον πρεπει να κατεβω σε πιεση απο τι μου παν κ καλα μου χαν πει γτ(μετα απο ψαξιμο ειδα)οτι η dunlop για δρομο λεει 36 πισω 34 μπροστα (επειδη ειναι σκληρος ο σκελετος του)! τα χω καμια 4000 χλμ κ φαγωμα τπτ σαν καινουργια ειναι!!!
οκ οι γομες μπορει ναναι καλυτερες αλλα καθε 5-8000 θα τα αλλαξεις κ νομιζω δε λεει!μπορει να μην κανεις 1 λεπτο μεγαρα αλλα θα φαγωθουν κ θα θες αλλαγμα πολυ γρηγορα απο τα σπορτμαχ!τα sportmax πιστευω μεχρι 12000 θα παει σιγουρα το πισω αν δε κανω πατηλικια κ μαλ@κιες στην πολη(που δε κανω τετοια) κ το μπροστα (δυο λαστιχα πισω) θα τα συνοδεψει ανετα!!
ξερω κ μαγαζι που τα χει 295 με φορεμα φυσικα!αν θες σου στελνω πμ ειναι περιστερι το ενα κ το αλλο αθηνα!πολυ καλα ατομα προσεχτικοι πανω απολα!!! δηλαδη παμε για Sportsmart???? | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: dunlop sportsmart vs d211 gp racer ???? Τετ 16 Μαρ 2011, 10:35 | |
| αφου πας ταξίδια , πρεπει να βαλεις ελαστικο για δρομο ..(μαλακο -σκληρο -κτλ ) αλλα να εχει προδιαγραφες δρομου
γομες σε ταξίδι, μπορει ανετα να σου κλαταρει.
υπαρχουν λαστιχα που ειναι street-race που μπορεις να τα χρεισημοποιησεις και πιστα ,αλλα οχι για τρελες επιδοσεις.
και δεν βγαζουν και πολλα χιλιομετρα σε ταξηδια αυτα
πρεπει να σκεφτεις τι κανεις περισοτερο και που θες να δωσεις περισοτερη συμασια
γνωμη μου... βρες ενα ζευγαρακι ζαντουλες παλιες και εχε εκει της γομες οταν πας για πιστα ,της κουμπωνεις και κανεις την δουλεια σου
| |
|
| |
Agelosgm Normal gixxer
| Θέμα: Απ: dunlop sportsmart vs d211 gp racer ???? Τετ 16 Μαρ 2011, 10:37 | |
| - nasos-v έγραψε:
- αφου πας ταξίδια , πρεπει να βαλεις ελαστικο για δρομο ..(μαλακο -σκληρο -κτλ ) αλλα να εχει προδιαγραφες δρομου
γομες σε ταξίδι, μπορει ανετα να σου κλαταρει.
υπαρχουν λαστιχα που ειναι street-race που μπορεις να τα χρεισημοποιησεις και πιστα ,αλλα οχι για τρελες επιδοσεις.
και δεν βγαζουν και πολλα χιλιομετρα σε ταξηδια αυτα
πρεπει να σκεφτεις τι κανεις περισοτερο και που θες να δωσεις περισοτερη συμασια
γνωμη μου... βρες ενα ζευγαρακι ζαντουλες παλιες και εχε εκει της γομες οταν πας για πιστα ,της κουμπωνεις και κανεις την δουλεια σου
ναι ρε νασο αυτο θα κανω σε ευχαρηστω!!!!!!!!!! | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: dunlop sportsmart vs d211 gp racer ???? Τετ 16 Μαρ 2011, 10:40 | |
| γομες σε πιστα φιλλιπε και 5000 χιλιομετρα απλα δεν γινετε
ας βγαλουν 3000 και να εισαι ευτυχισμενος | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: dunlop sportsmart vs d211 gp racer ???? Τετ 16 Μαρ 2011, 10:47 | |
| - nasos-v έγραψε:
- γομες σε πιστα φιλλιπε και 5000 χιλιομετρα απλα δεν γινετε
ας βγαλουν 3000 και να εισαι ευτυχισμενος ναι ρε συ αλλα εγω εννοω για μιχ κατασταση δρομο πιστα!κ οκ εσυ μπορει να κανεις 3000 γτ πας ταπα μεσα εγω δε γυρναω τοσο γρηγορα κ λογικα θα κραταγαν περισσοτερο αλλα δε μαρεσε να αλλαζω τοσο γρηγορα λαστιχα κ τελικα πηρα τα sportmax που ναι οπως τα ΒΤ016 τα diablo corsa rosso και τα michelin τα pure!! και το ειχα σκεφτει αυτο που λες ποιο πανω για τις ζαντες αλλα βγαλε βαλε ολη την ωρα θα το χαλασουμε το μοτορι ασε που δε θα θελα απλες ζαντες κ θα περνα τπτ αλουμινιου κ θα μπαινα μεσα οποτε μιχ ελαστικο κ ειναι κ καλο σε σχεση με αυτα που ζηταω! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: dunlop sportsmart vs d211 gp racer ???? Τετ 16 Μαρ 2011, 10:48 | |
| - Agelosgm έγραψε:
- Darksoul έγραψε:
- sportmax sportsmart 8)
αυτα εχω πανω κ γ@μανε!!!τι θες παιδι μου ρωταμε! στην πολη εινα ιετσι ετσι ειναι πολυ καλο σε στροψιμο εχει γρηγορη κορωνα οποτε η εναλλαγες γινονται γρηγορα οταν ζεσταθει απλα κολλαει κατω κ σου δεινει μεγαλη εμπιστοσυνη για να στριψεις να κανεις οτι γουσταρεις!
ξερω κ μαγαζι που τα χει 295 με φορεμα φυσικα!αν θες σου στελνω πμ ειναι περιστερι το ενα κ το αλλο αθηνα!πολυ καλα ατομα προσεχτικοι πανω απολα!!! δηλαδη παμε για Sportsmart???? εγω θα σου τα προτεινα φιλαρακι!!ειναι πολυ καλα!! | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: dunlop sportsmart vs d211 gp racer ???? Τετ 16 Μαρ 2011, 10:49 | |
| Λάστιχα για δρόμο και πίστα: πχ Pirelli Dragon Supercorsa Pro & τα αντίστοιχα Diablo Supercorsa Metzeler Racetec K3 Pirelli Power One ... Υπάρχουν πολλές μα πολλές επιλογές αλλά όχι γόμες. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: dunlop sportsmart vs d211 gp racer ???? Τετ 16 Μαρ 2011, 10:51 | |
| - Darksoul έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
- γομες σε πιστα φιλλιπε και 5000 χιλιομετρα απλα δεν γινετε
ας βγαλουν 3000 και να εισαι ευτυχισμενος ναι ρε συ αλλα εγω εννοω για μιχ κατασταση δρομο πιστα!κ οκ εσυ μπορει να κανεις 3000 γτ πας ταπα μεσα εγω δε γυρναω τοσο γρηγορα κ λογικα θα κραταγαν περισσοτερο αλλα δε μαρεσε να αλλαζω τοσο γρηγορα λαστιχα κ τελικα πηρα τα sportmax που ναι οπως τα ΒΤ016 τα diablo corsa rosso και τα michelin τα pure!! και το ειχα σκεφτει αυτο που λες ποιο πανω για τις ζαντες αλλα βγαλε βαλε ολη την ωρα θα το χαλασουμε το μοτορι ασε που δε θα θελα απλες ζαντες κ θα περνα τπτ αλουμινιου κ θα μπαινα μεσα οποτε μιχ ελαστικο κ ειναι κ καλο σε σχεση με αυτα που ζηταω! φιλλιπε και καλα εκανες. αυτο ειπα στον αγγελο. πρεπει να διαλεξει. δεν γινετε ενα λαστιχο να τα κανει ολα με της ζαντες που ειπα ειναι κατι που θα εκανα εγω, σε συναρτηση με αυτο που ειπε ο αγγελος οτι μπαινει 2-3 φορες το χρονο πιστα | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: dunlop sportsmart vs d211 gp racer ???? Τετ 16 Μαρ 2011, 10:53 | |
| - DrIoannis έγραψε:
- Λάστιχα για δρόμο και πίστα:
πχ Pirelli Dragon Supercorsa Pro & τα αντίστοιχα Diablo Supercorsa Metzeler Racetec K3 Pirelli Power One ... Υπάρχουν πολλές μα πολλές επιλογές αλλά όχι γόμες. αν θα βαζα κατι απο αυτα μονο το supercorsa sp καλα λογια ακουγονται αλλα ποσα χλμ βγαζουν ξερουμε σε μιχ κατασταση? | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: dunlop sportsmart vs d211 gp racer ???? Τετ 16 Μαρ 2011, 10:53 | |
| - DrIoannis έγραψε:
πχ Pirelli Dragon Supercorsa Pro & τα αντίστοιχα Diablo Supercorsa Metzeler Racetec K3 Pirelli Power One ... Υπάρχουν πολλές μα πολλές επιλογές αλλά όχι γόμες. +1000 για την περιπτωση του φιλλιπα αυτα που μπαινει 4-5 φορες πιστα και το παει και δρομο | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: dunlop sportsmart vs d211 gp racer ???? Τετ 16 Μαρ 2011, 11:02 | |
| αναμεσα σε sp και dunlop ημουνα αλλα εμεινα κατευχαριστημενος απο τα dunlop καποια στιγμη θα δοκιμασω τα sp να δω πως ειναι δε λεω!για sp πηγαινα αλλα dunlop εβαλα!! | |
|
| |
Oikopedofagos Normal gixxer
Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 377 Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009
| |
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: dunlop sportsmart vs d211 gp racer ???? Τετ 16 Μαρ 2011, 11:47 | |
| Καλό θα ήταν αυτοί που χρησιμοποιούν τα λάστιχα τους σε μικτή χρήση να το κανονίζουν έτσι ώστε στην πίστα να πηγαίνουν με φρέσκα λαστιχάκια,και μετά να τα λιώνουν στο δρόμο. Επειδή στην πίστα λίγο-πολύ όλοι μπαίνουν στο τρυπάκι να κυνηγήσουν το μηχανάκι τους λίγο παραπάνω απ'ότι συνήθως,ας γίνεται αυτό με όσο το δυνατόν καλύτερα λάστιχα... Γιατί καλό είναι να μάθεις να οδηγάς γλυστρώντας αλλά θα πρέπει να μάθεις να οδηγάς πρώτα. Στο δρόμο έτσι κι'αλλιώς πάμε χαλαρά και δεν κυνηγάμε τα όρια | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| |
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: dunlop sportsmart vs d211 gp racer ???? Τετ 16 Μαρ 2011, 14:02 | |
| | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: dunlop sportsmart vs d211 gp racer ???? Τετ 16 Μαρ 2011, 14:04 | |
| - Darksoul έγραψε:
- DrIoannis έγραψε:
πχ Pirelli Dragon Supercorsa Pro & τα αντίστοιχα Diablo Supercorsa Metzeler Racetec K3 Pirelli Power One ... Υπάρχουν πολλές μα πολλές επιλογές αλλά όχι γόμες. αν θα βαζα κατι απο αυτα μονο το supercorsa sp καλα λογια ακουγονται αλλα ποσα χλμ βγαζουν ξερουμε σε μιχ κατασταση? τα πιρελλι 5500 + χιλιομετρα αν δεν κανεις παντιλικα κ γενικα δεν το καψεις τα βγαζουν ανετα. αλλα απ οτι ειδα εβαλες τα ντανλοπ.ποιο μοντελο φιλιππε? - T.R.E έγραψε:
- Καλό θα ήταν αυτοί που χρησιμοποιούν τα λάστιχα τους σε μικτή χρήση να το κανονίζουν έτσι ώστε στην πίστα να πηγαίνουν με φρέσκα λαστιχάκια,και μετά να τα λιώνουν στο δρόμο.
Επειδή στην πίστα λίγο-πολύ όλοι μπαίνουν στο τρυπάκι να κυνηγήσουν το μηχανάκι τους λίγο παραπάνω απ'ότι συνήθως,ας γίνεται αυτό με όσο το δυνατόν καλύτερα λάστιχα... Γιατί καλό είναι να μάθεις να οδηγάς γλυστρώντας αλλά θα πρέπει να μάθεις να οδηγάς πρώτα.
Στο δρόμο έτσι κι'αλλιώς πάμε χαλαρά και δεν κυνηγάμε τα όρια +++++++++++++++++++++++++ σωστος ο τρε | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: dunlop sportsmart vs d211 gp racer ???? Τετ 16 Μαρ 2011, 14:16 | |
| | |
|
| |
Agelosgm Normal gixxer
| Θέμα: Απ: dunlop sportsmart vs d211 gp racer ???? Τετ 16 Μαρ 2011, 15:24 | |
| λοιπον μολις γυρισα απο τον Περιστερα αυριο παω να βαλω
λαστιχα εκλεισα το Dunlop D211 ( Οχι Γομα ) το Road- track Medium - Hard ειναι και για δρομο λιγο ποιο μαλακο απο το sportsmart μου ειπε ειναι για 12.000 minimum
| |
|
| |
| dunlop sportsmart vs d211 gp racer ???? | |
|