| Επιλογη συναγερμου | |
|
+11totoulis boutser blackk8 kostas-1000k9 ΚΑΣΤΟΡΙΑ kontos 750 GIXXERAKIAS T.R.E Darksoul panosk8 xrhstos 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrhstos Normal gixxer
Όνομα: : χρηστος Τόπος : κοζανη Αριθμός μηνυμάτων : 108 Hμερομηνία εγγραφής : 28/12/2009
| Θέμα: Επιλογη συναγερμου Τετ 16 Μαρ 2011, 14:11 | |
| εχω ψαξει πολυ για το ποιον συναγερμο να βαλω αλλα δεν μπορω να καταληξω καπου και θελω λιγο βοηθεια. 1.θελω ο συναγερμος να εχει οπωσδηποτε περιμετρικο ρανταρ ωστε αν καποιος στεκεται διπλα στην μηχανη και ενδεχομενος σκαλιζει κατι να χτυπαει. 2.Αισθητήρας κραδασμού\μετατόπισης 3.ενσωματωμενη μπαταρια σε περιπτωση αποσυνδεσεις της μπαταριας της μηχανης 4.ρυθμιζομενη ευαισθησια 5.χαμηλη κατανάλωση ελπιζω να μην ζηταω πολλα. ποιο συναγερμο θα μου προτεινατε που να εχει αυτα τα χαρακτιριστικα η και οχι. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Τετ 16 Μαρ 2011, 14:18 | |
| - xrhstos έγραψε:
- εχω ψαξει πολυ για το ποιον συναγερμο να βαλω αλλα δεν μπορω να καταληξω καπου και θελω λιγο βοηθεια.
1.θελω ο συναγερμος να εχει οπωσδηποτε περιμετρικο ρανταρ ωστε αν καποιος στεκεται διπλα στην μηχανη και ενδεχομενος σκαλιζει κατι να χτυπαει. 2.Αισθητήρας κραδασμού\μετατόπισης 3.ενσωματωμενη μπαταρια σε περιπτωση αποσυνδεσεις της μπαταριας της μηχανης 4.ρυθμιζομενη ευαισθησια 5.χαμηλη κατανάλωση ελπιζω να μην ζηταω πολλα. ποιο συναγερμο θα μου προτεινατε που να εχει αυτα τα χαρακτιριστικα η και οχι. 6) να ΜΗΝ εχει δικο του ιμομπιλιζερ ο συναγερμος,η εστω να ΜΗΝ το ενεργοποιησεις.προκαλει πολλα προβληματα στα ρευματα της μοτο. οι σκορπιο ειναι αρκετα καλοι,εχουν κ τηλεειδοποιηση,ο περιμετρικος τους ειναι +50 ευρο εχτρα απ οτι θυμαμαι κ το καινουργιο της μοντελο,οπλιζει/αφοπλιζει αυτοματα οσο απομακρυνεσαι /πηλσιαζεις αντιστοιχα. για τιμη δεν θυμαμαι καθολου. | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Τετ 16 Μαρ 2011, 14:37 | |
| scorpio sr600i κανει καπου στα 300 εχει κ περιμετρικο ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΓΤ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 10000 ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΓΤ ΤΟ ΣΥΝΕΔΟΥΝ ΣΤΟ ΡΕΛΕ ΤΗΣ ΑΝΤΛΙΑΣ ΒΕΝΖΙΝΑΣ!!!ελπιζω να εγινα κατανοητος!!!! ειναι γαμ@ τουσ συναγερμους αλλα το κοψιμο μη το βαλεις απλα το περιμετρικο γαμ@ει κ οι ρυθμισεις του ειναι οκ κ πιανει κ πολυ μακρυα η τηλεειδοποιηση του! | |
|
| |
xrhstos Normal gixxer
Όνομα: : χρηστος Τόπος : κοζανη Αριθμός μηνυμάτων : 108 Hμερομηνία εγγραφής : 28/12/2009
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Τετ 16 Μαρ 2011, 14:38 | |
| - panosk8 έγραψε:
- xrhstos έγραψε:
- εχω ψαξει πολυ για το ποιον συναγερμο να βαλω αλλα δεν μπορω να καταληξω καπου και θελω λιγο βοηθεια.
1.θελω ο συναγερμος να εχει οπωσδηποτε περιμετρικο ρανταρ ωστε αν καποιος στεκεται διπλα στην μηχανη και ενδεχομενος σκαλιζει κατι να χτυπαει. 2.Αισθητήρας κραδασμού\μετατόπισης 3.ενσωματωμενη μπαταρια σε περιπτωση αποσυνδεσεις της μπαταριας της μηχανης 4.ρυθμιζομενη ευαισθησια 5.χαμηλη κατανάλωση ελπιζω να μην ζηταω πολλα. ποιο συναγερμο θα μου προτεινατε που να εχει αυτα τα χαρακτιριστικα η και οχι. 6) να ΜΗΝ εχει δικο του ιμομπιλιζερ ο συναγερμος,η εστω να ΜΗΝ το ενεργοποιησεις.προκαλει πολλα προβληματα στα ρευματα της μοτο.
οι σκορπιο ειναι αρκετα καλοι,εχουν κ τηλεειδοποιηση,ο περιμετρικος τους ειναι +50 ευρο εχτρα απ οτι θυμαμαι κ το καινουργιο της μοντελο,οπλιζει/αφοπλιζει αυτοματα οσο απομακρυνεσαι /πηλσιαζεις αντιστοιχα. για τιμη δεν θυμαμαι καθολου.
ναι εννοειτε αυτο και να εχει ιμομπιλιζερ δεν θα το σινδεσω. | |
|
| |
xrhstos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Τετ 16 Μαρ 2011, 14:43 | |
| - Darksoul έγραψε:
- scorpio sr600i κανει καπου στα 300 εχει κ περιμετρικο ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΓΤ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 10000 ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΓΤ ΤΟ ΣΥΝΕΔΟΥΝ ΣΤΟ ΡΕΛΕ ΤΗΣ ΑΝΤΛΙΑΣ ΒΕΝΖΙΝΑΣ!!!ελπιζω να εγινα κατανοητος!!!!
ειναι γαμ@ τουσ συναγερμους αλλα το κοψιμο μη το βαλεις απλα το περιμετρικο γαμ@ει κ οι ρυθμισεις του ειναι οκ κ πιανει κ πολυ μακρυα η τηλεειδοποιηση του! ναι γενικος οποιον και να βαλω δεν θα συνδεσω τιποτα που να επηρεάζει τα ηλεκτρολογικα για να μην εχω ενδεχομενος προβληματα | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Τετ 16 Μαρ 2011, 16:07 | |
| Χρήστο τι τον θες τον συναγερμό στην Κοζάνη? | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Τετ 16 Μαρ 2011, 16:20 | |
| | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Τετ 16 Μαρ 2011, 21:38 | |
| και εγω θελω να βαλω συμφωνω μου τους ανωτερω κυριους εχω ακουσει τα καλυτερα και νομιζω εχει γυρω στα 300 | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Τετ 16 Μαρ 2011, 21:42 | |
| μα στην κοζανη πανε ποιο ευκολα αλβανια Νικο σοβαρα σε εκτιμω σαν παιδι αλλα ο συναγερμος ειναι must εκτος αν εχεις κλοπης τοτε στα τετοια σου ο συναγερμος!! | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Τετ 16 Μαρ 2011, 21:55 | |
| - Darksoul έγραψε:
- μα στην κοζανη πανε ποιο ευκολα αλβανια Νικο σοβαρα σε εκτιμω σαν παιδι αλλα ο συναγερμος ειναι must εκτος αν εχεις κλοπης τοτε στα τετοια σου ο συναγερμος!!
Tην Αλβανία ρε Φίλιππα την την ήθελες τώρα? | |
|
| |
kostas-1000k9 Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Αθήνα - Τρίκαλα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2010
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Πεμ 17 Μαρ 2011, 01:57 | |
| | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Πεμ 17 Μαρ 2011, 03:51 | |
| - ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:
- Darksoul έγραψε:
- μα στην κοζανη πανε ποιο ευκολα αλβανια Νικο σοβαρα σε εκτιμω σαν παιδι αλλα ο συναγερμος ειναι must εκτος αν εχεις κλοπης τοτε στα τετοια σου ο συναγερμος!!
Tην Αλβανία ρε Φίλιππα την την ήθελες τώρα? σορρυ ρε συ αλλα εκει πανε τα κλεμμενα η Βουλγαρια!!!! | |
|
| |
xrhstos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Πεμ 17 Μαρ 2011, 13:29 | |
| φιλε Νικο καμια φορα δεν ξερεις καλυτερα να δωσω καποια λεφτα τωρα παρα να κλαιω την μηχανη μετα. πιαδια και εγω για αυτον σκεφτομαι απλα λεει οτι εχει πολυ χαμηλη καταναλωση εως 1mA που τι σιμαινει αυτο?οι patrol line εχουν 0.01mA.και αν βαλω και το περιμετρικο ρανταρ μηπως θα ανεβει πολυ? | |
|
| |
blackk8 Normal gixxer
Όνομα: : ΑΛΕΞΗΣ Τόπος : Γέρακας Αριθμός μηνυμάτων : 67 Hμερομηνία εγγραφής : 26/10/2010
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Πεμ 17 Μαρ 2011, 13:37 | |
| scorpio sr i900
τον έχει ο αδερφός μου στο zx10 και και είναι πολύ καλός συναγερμός με όλα αυτά που ζητάς
θέματα με τη μπαταρία δεν είχε ποτέ | |
|
| |
xrhstos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Πεμ 17 Μαρ 2011, 14:05 | |
| - blackk8 έγραψε:
- scorpio sr i900
τον έχει ο αδερφός μου στο zx10 και και είναι πολύ καλός συναγερμός με όλα αυτά που ζητάς
θέματα με τη μπαταρία δεν είχε ποτέ η τηλεειδοποιηση εχει καλη εμβελεια οπως λεει 800μ? | |
|
| |
blackk8 Normal gixxer
Όνομα: : ΑΛΕΞΗΣ Τόπος : Γέρακας Αριθμός μηνυμάτων : 67 Hμερομηνία εγγραφής : 26/10/2010
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Πεμ 17 Μαρ 2011, 14:21 | |
| πλατεία ελευθερίας κορυδαλλό,ο αδερφός μου στη κάτω μεριά μέσα στο στενό μπροστά από τα bits & bytes και εγώ στη πάνω μεριά της πλατείας εκεί που έχει parking για τις μηχανές στα δεξιά με το που βγαίνεις από ταξιαρχών και όπλιζα / αφόπλιζα - αρκετά μεγάλη απόσταση θα έλεγα και σε τόσο διαταραγμένη περιοχή από διάφορες άλλες παρεμβολές κινητής/wifi
τί άλλο θες ; ή μήπως θα αφήνεις τη μηχανή σου πάνω από 50 μέτρα μόνη της ; | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Πεμ 17 Μαρ 2011, 15:24 | |
| παιδια εγω παντως που εχω metasystem δεν ξερω μοντελο γιατι ετσι το πηρα μερικες φορες θελω να τον σπασω κωλλαει (σπανια βεβαια) και χτυπαει πολυ δυσκολα | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Πεμ 17 Μαρ 2011, 15:54 | |
| χρηστο καλησπερα.....εγω εχω το προηγουμενο μοντελο το sr600 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος βεβαια σκεφτομαι να βαλω τον 900 καποια στιγμη επειδη εχει καποιες παραπανω λειτουργειες.απο εμβελεια παντως ειναι που καλα να φανταστεις στη δουλεια μου την παρκαρω στο -1 και οταν καποιος την πειραξει με ειδοποιει στον 6 οροφο. εγω θα ελεγα μακραν ελσερ....... | |
|
| |
blackk8 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Πεμ 17 Μαρ 2011, 16:12 | |
| όχι εσύ να μη πάρεις τον 900,πάρε εξοπλισμό για πίστα :P | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Πεμ 17 Μαρ 2011, 16:15 | |
| - blackk8 έγραψε:
- όχι εσύ να μη πάρεις τον 900,πάρε εξοπλισμό για πίστα :P
αφου τα ειπαμε ρε...........καλα οχι οτι θα τον παρω αυριο!!!!!!!!!!!!! απλα ειναι στο προγραμμα........... | |
|
| |
xrhstos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Παρ 18 Μαρ 2011, 14:41 | |
| ok παιδια ευχαριστω για τις απαντησης σας μαλλον θα καταληξω στον sri900 απο οτι βλεπω ειναι οτι καλυτερο | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Παρ 18 Μαρ 2011, 14:54 | |
| - xrhstos έγραψε:
- ok παιδια ευχαριστω για τις απαντησης σας μαλλον θα καταληξω στον sri900 απο οτι βλεπω ειναι οτι καλυτερο
το κοψιμο μη ξεχασεις ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ!!ΔΕ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ....ΤΗΝ ΕΠΑΘΑ γι αυτο στο λεω! | |
|
| |
xrhstos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Σαβ 19 Μαρ 2011, 23:15 | |
| - Darksoul έγραψε:
- xrhstos έγραψε:
- ok παιδια ευχαριστω για τις απαντησης σας μαλλον θα καταληξω στον sri900 απο οτι βλεπω ειναι οτι καλυτερο
το κοψιμο μη ξεχασεις ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ!!ΔΕ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ....ΤΗΝ ΕΠΑΘΑ γι αυτο στο λεω! ναι δεν εχω σκοπο να βαλω το κοψιμο για να μην εχω προβλιματα.ευχαρηστω | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Κυρ 20 Μαρ 2011, 00:55 | |
| καλοφορετος τοτες κ αχρειαστος ναναι!!! | |
|
| |
Thodoros1369 Normal gixxer
Τόπος : North Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 175 Αγωνιζόμενος : Moto gp (στην tv) Hμερομηνία εγγραφής : 04/10/2017
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Τετ 05 Δεκ 2018, 19:34 | |
| | |
|
| |
| Επιλογη συναγερμου | |
|