| Επιλογη συναγερμου | |
|
+11totoulis boutser blackk8 kostas-1000k9 ΚΑΣΤΟΡΙΑ kontos 750 GIXXERAKIAS T.R.E Darksoul panosk8 xrhstos 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Τετ 05 Δεκ 2018, 21:56 | |
| Τι ερώτηση είναι αυτή? Προφανώς κ ισχύουν για να τα γράφαμε τότε.απλά η κουβέντα ήταν απ το 2011. Τωρα αν έχει αλλάξει κάτι στους συναγερμόυς αυτό δεν το ξέρω οπότε κ δεν μπορώ να μιλήσω. | |
|
| |
Thodoros1369 Normal gixxer
Τόπος : North Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 175 Αγωνιζόμενος : Moto gp (στην tv) Hμερομηνία εγγραφής : 04/10/2017
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Τετ 05 Δεκ 2018, 22:25 | |
| - panosk8 έγραψε:
- Τι ερώτηση είναι αυτή? Προφανώς κ ισχύουν για να τα γράφαμε τότε.απλά η κουβέντα ήταν απ το 2011.
Τωρα αν έχει αλλάξει κάτι στους συναγερμόυς αυτό δεν το ξέρω οπότε κ δεν μπορώ να μιλήσω. Αυτο ακριβως εννοω .. αν εχει αλλαξει κατι απο τοτε στους συναγερμους αν ακομα δεν συνδεουμε immo και κοψιμο κινητηρα . | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Τετ 05 Δεκ 2018, 23:20 | |
| Το immobilizer του συναγερμου το συνδέουν οι περισσότεροι στην αντλία βενζίνης.από κει ξεκινάνε τα προβλήματα. Κ μονο immobilizer δεν είναι. Ένα απλό ρελε είναι. Η μηχανή δεν παίρνει μπρος ούτως ή άλλως χωρίς το κλειδί. Τώρα αν φτάσει ο κλέφτης να έχει το κλειδί σου το πιο πιθανό θα έχει κ του συναγερμού σου .κ δε θα τον σταματήσει το ιμομπιλιζερ του συναγερμού. . Απλά προσπαθώ να σου εξηγήσω με άλλα λόγια πόσο άχρηστο είναι. Απλά ειναι μια ψευδαίσθηση ασφαλείας κ marketing . Πιο χρήσιμο είναι μια τηλεειδοποιηση με πολύ μεγάλη εμβέλεια. Η μία κάμερα WiFi. πχ για κάποιον που θα θέλει να καβαλήσει τη μοτο σου για πλάκα η να βγάλει φώτο. Κ όχι μόνο στο σπίτι σου αλλά κ έξω. Γενικά ο συναγερμός είναι για να σε βοηθήσει να το ακούσεις κ να βγεις έξω. Δεν είναι για να αποτρέπει να βάζουν μπρος τη μηχανή.
Πάρε συναγερμό κ μην βάζεις το ιμομπιλιζερ. Είναι απλό. | |
|
| |
Τόπος : North Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 175 Αγωνιζόμενος : Moto gp (στην tv) Hμερομηνία εγγραφής : 04/10/2017
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Πεμ 06 Δεκ 2018, 14:38 | |
| - panosk8 έγραψε:
- Το immobilizer του συναγερμου το συνδέουν οι περισσότεροι στην αντλία βενζίνης.από κει ξεκινάνε τα προβλήματα. Κ μονο immobilizer δεν είναι. Ένα απλό ρελε είναι. Η μηχανή δεν παίρνει μπρος ούτως ή άλλως χωρίς το κλειδί. Τώρα αν φτάσει ο κλέφτης να έχει το κλειδί σου το πιο πιθανό θα έχει κ του συναγερμού σου .κ δε θα τον σταματήσει το ιμομπιλιζερ του συναγερμού. . Απλά προσπαθώ να σου εξηγήσω με άλλα λόγια πόσο άχρηστο είναι. Απλά ειναι μια ψευδαίσθηση ασφαλείας κ marketing . Πιο χρήσιμο είναι μια τηλεειδοποιηση με πολύ μεγάλη εμβέλεια. Η μία κάμερα WiFi. πχ για κάποιον που θα θέλει να καβαλήσει τη μοτο σου για πλάκα η να βγάλει φώτο. Κ όχι μόνο στο σπίτι σου αλλά κ έξω. Γενικά ο συναγερμός είναι για να σε βοηθήσει να το ακούσεις κ να βγεις έξω. Δεν είναι για να αποτρέπει να βάζουν μπρος τη μηχανή.
Πάρε συναγερμό κ μην βάζεις το ιμομπιλιζερ. Είναι απλό. Ωραια,Ευχαριστω ! Το κοψιμο κινηρητηρα που αναφερεται κ πριν (hi-jack) θελει παλι προσοχη για την συνδεση ? Λειτουργει αυτο η παλι δεν ασχολουμαστε ? | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Παρ 07 Δεκ 2018, 01:48 | |
| Στο δικό μου k8 είχα βάλει το Remote Ignition Disable που είναι μαζί με το scorpio που κάνει αυτή τη δουλειά ακριβώς. Για κανα 2 εβδομάδες δούλευε κομπλέ, μετά χάλασε και στις 12.000 περίπου κάπως συντονίζε και βάραγε κόφτη το μηχανάκι και δεν άνοιγε παραπάνω. Είναι όντως άχρηστο γιατί κανείς μα κανείς δε βάζει μπροστά το μηχανάκι. Η πατάκι η φορτώνουν... | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Παρ 07 Δεκ 2018, 02:40 | |
| Πιο χρήσιμο θα ήταν ένα ηλεκτροσόκ στα χερούλια, πάρα αυτό το κόψιμο κινητήρα η imobolizer του συναγερμού Περιμετρικο, μεγάλη εμβέλεια, κ καποια κάμερα Ασφάλειας αν υπάρχει δυνατότητα. Κ στο ξαναλέω ο συναγερμός ειναι για να ακούσεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Πχ στο αμάξι όταν μου βάρεσε μια φορά κατά τις 6 το πρωί, άκουσα το χειριστήριο, βγήκα στο μπαλκόνι κ είδα τον άλλον μόλις είχε ξεπαρκαρει από δίπλα πιθανόν μου το ακούμπησε αλλά όχι κάτι σοβαρό. Οπότε ξαναεπεσα για ύπνο. Χρήσιμο είναι κ το log στο χειριστήριο που βλέπεις πόσες φορές έχει παραβιαστεί κτλ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Παρ 07 Δεκ 2018, 10:17 | |
| Ευχαριστω παιδια ! Αυτα ηθελα να μαθω γιατι βλεπω στις περιγραφες οτι ταζουν λαγους .. Δεν περιμενω να με σωσει ο συναγερμος,ενοειται τον θελω για προειδοποιηση κ μετα αν προλαβω προλαβα ... Το κοψιμο κινητηρα το διααφημιζουν ωστε υποτιθεται οτι δεν μπορουν ουτε εν κινηση να στην παρουν,σε καποιο φαναρι κλπ. Ενοειται για μενα προσωπικα,οτι ολα αυτα τα εξτρα ειναι + στην ασφαλεια ΑΛΛΑ με την προυποθεση οτι δεν διμιουργουν θεματα χωρις λογο (συνδεση σε αντλια-κοφτες χωρις λογο στις 10/12000 κλπ) Παιζει αυτα τα θεματα να δημιουργουνται γιατι δεν συνδεονται σωστα απ τους εγκαταστατες ? Αν κ βλεπω οτι σε μια μηχανη δεν υπαρχουν ολα αυτα τα ηλεκτρονικα οπως στα αμαξια πχ,ωστε να μην ξερουν που συνδεουν το καθε τι ... Το επομενο θεμα μου θα ειναι να βρω ποιος θα μου τον τοποθετησει ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Κυρ 05 Ιαν 2020, 14:42 | |
| Καλη χρονια !! Σε μενα ο ο αγιος με τα κοκκινα εφερε ενα συναγερμο, τον γνωστο Pandora DXL 1200L Smart Moto. https://www.skroutz.gr/s/14281321/Pandora-DXL-1200L-Smart-Moto.htmlΜιλησα κ μ αυτον που τους εμπορευεται, περισσοτερο ηθελα να μιλησω για να τον ρωτησω για τα θεματα που εχουμε αναφερει στο θεμα, δηλαδη η συνδεση σε αντλιες βενζινης κλπ κλπ Με διαβεβαιωσε οτι δεν θα υπαρξει το παραμικρο θεμα. Βεβαια για να εχω εγγυηση κ υποστηριξη πρεπει να τον τοποθετησω σε συνεργατη του (λογικο) Ελπιζω να μην μπλεξω ... | |
|
| |
gjp Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 163 Αγωνιζόμενος : της καφετεριας
Hμερομηνία εγγραφής : 22/02/2018
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Κυρ 05 Ιαν 2020, 15:03 | |
| μην το βαλεις να κοβει αντλια βενζινης ,να το βαλει σε σειρα (να κοβει δηλαδη) το kill switch. Στο δικο μου το 1000 βρηκα απο το service manual το συγκεκριμενο καλωδιο εβαλα το relay του scorpio και δεν εχω κανενα προβλημα. Δεν εκοψα και κανενα καλωδιο μαλιστα γιατι ειναι σε εγγυηση ετσι εφτιαξα φυσακι θηλυκό αρσενικο και εγινε ενωση | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Επιλογη συναγερμου Σαβ 11 Ιαν 2020, 16:55 | |
| Καλή χρονιά! Καλύτερα να μην το συνδέσεις με αντλία... Οι περισσότεροι που είχαν θέμα με τα gsxr στις ψηλές ήταν από συναγερμούς που είχαν συνδεθεί με αντλίες. Η διαβεβαίωση από έναν πωλητή ξέρεις ότι δεν είναι και ασφάλεια. Αφού εσύ θα δώσεις τα λεφτά να στον συνδέσουν για να έχεις και την εγγύηση, ζήτα να μπεί όπως σου γράφει ο gjp για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. | |
|
| |
| Επιλογη συναγερμου | |
|