| paddock stand | |
|
+14boutser Black Eagle diam krosfala Akis_s3 mx5 stavroulis popay chris8790 Miou No Fear blackk8 AggelosK8 bougas13 18 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: paddock stand Τετ 09 Απρ 2014, 23:58 | |
| Σ ευχαριστω πολυ μαν,απ οτι καταλαβα αυτο λεει κι ο μιου κι αυτο ειναι το καλυτερο σε τιμη που εχω βρει κι εγω.. Μαλλον αυτο θα τσιμπησω κ βλεπουμε | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: paddock stand Πεμ 10 Απρ 2014, 14:19 | |
| Του Miou που το είχα δοκιμάσει εγώ στο δικό μου μου έσπρωχνε αρκετά τα πλαστικά της μούρης και το φανάρι προς τα πάνω. Μπορεί να μη σου κάνει γιατί είναι σαν να το σηκώνεις από τα πλαστικά. Πρέπει να δεις αν κάνει στο μηχανάκι σου... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: paddock stand Πεμ 10 Απρ 2014, 15:14 | |
| αυτο λεω και εγω του ρικαμβι . γερμανικα και καλα λεει αλλα ειναι κινεζικα . του λαιμου παντος ειναι καλο και σταθερο . για πισω αυτα που εχει ειναι σπαστα και ειναι ψιλομαπα στο δικο μου δεν εσπρωχνε τα πλαστικα και το φαναρι αλλα μερικες φορες ,αμα το εκανα βιαστικα, εξυνε ελαφρως το φτερο . αν το εκανα προσεκτικα δεν ακουμπαγε . αλλα οταν ειναι να μπεις στην πιστα μονο αργα και προσεκτικα δεν λειτουργεις | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: paddock stand Πεμ 10 Απρ 2014, 18:10 | |
| | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: paddock stand Πεμ 10 Απρ 2014, 18:23 | |
| | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Απ: paddock stand Σαβ 12 Απρ 2014, 15:14 | |
| - krosfala έγραψε:
- Με βλεπω για κατι τετοιο μια που μ αρεσει να
βαζω χερι http://www.abbastands.co.uk/product_details.asp?id=43 Εχει καλη τιμη πιστευω απλα δε ξερω κατα ποσο θα βολευει γιατι θα το χω μες τα ποδια μου... ήθελα και εγώ να το πάρω αυτό αλλά δε μπόρεσα ποτέ να ολοκληρώσω την παραγγελία. Επίσης να ξέρεις ως θα σου έρθει περίπου 200κάτι ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Αν δε σε πειράζει να δώσεις 300 ψάξε για το κεντρικό σταντ της constands. To έχω πάρει και είναι απίστευτο τελικά. Λίγο μανούρα στη συναρμολόγηση αλλά μόλις το φτιάξεις είναι σούπερ. Έκανα βόλτες το β-κινγ μέσα στο γκαράζ με αυτό. Το σηκώνει περίπου 30 εκατοστά από το έδαφος αλλά μπορεί και παραπάνω. Άξιζε με τα χίλια η αγορά του. | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: paddock stand Κυρ 13 Απρ 2014, 12:02 | |
| Λες να ανεβαινει τοσο πολυ η τιμη με μεταφορικα?Θα το κοιταξω,αν ειναι ετσι τοτε οντως αξιζει αυτο που λες,αλλα ξεφευγουμε μετα σε εουρος ρε...... Οι ροδες του constands εχουν φρενο φανταζομαι ε? | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Απ: paddock stand Κυρ 13 Απρ 2014, 16:19 | |
| - krosfala έγραψε:
- Λες να ανεβαινει τοσο πολυ η τιμη με μεταφορικα?Θα το κοιταξω,αν ειναι ετσι
τοτε οντως αξιζει αυτο που λες,αλλα ξεφευγουμε μετα σε εουρος ρε...... Οι ροδες του constands εχουν φρενο φανταζομαι ε? To είχα ψάξει και τόσο πολύ έβγαινε. Αν θες,κάνε μιά προσπάθεια να το παραγγείλεις. Εγώ προσπαθούσα και δεν τα κατάφερα. Πάρε το constands και θα με θυμηθεις. Μανίκι μέχρι να το φέρεις στα ίσα του αλλά αξίζει τον κόπο. Έχουν φρένο οι 2. Αυτές που είναι μπροστά και πίσω. | |
|
| |
janis.pegasos Normal gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Sofia Bulgaria Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 162 Hμερομηνία εγγραφής : 13/04/2012
| Θέμα: Απ: paddock stand Κυρ 13 Απρ 2014, 17:48 | |
| | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: paddock stand Πεμ 19 Ιουν 2014, 01:12 | |
| Εβγαλα ακρη τελικα,αν κ λιγο δυσκολα με τον abba. 46λιρες τα μεταφορικα,ηρθε χθες συνολο 190λιρες με τη μαγκια που σηκωνει και το μπροστα τροχο.Ακριβο ξερω,αλλα ελπιζω να ξενοιασω... | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: paddock stand Σαβ 21 Ιουν 2014, 20:16 | |
| To abba παιδες ειναι αλλου!!Με βολεψε πολυ και απ οτι φαινεται μπορεις να κανεις πολλες δουλειες στο μηχανακι μπρος-πισω. Ισως βεβαια το constands να ειναι καλυτερο και πιο value for money, απλα κ το abba μαμει Το συνιστω ,παρτε κ μια φωτο " /> | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: paddock stand Σαβ 21 Ιουν 2014, 20:29 | |
| οραιο. εγω λεω να φτιαξω 1 σαν το δικο σου!!!! | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: paddock stand Σαβ 21 Ιουν 2014, 20:53 | |
| Να φτιαξεις μαν,κι εγω το σκεφτομουνα να σου πω την αληθεια αλλα φοβηθηκα να το κανω .Ειναι αρκετα βαρυ και πολυ καλη κατασκευη οι κολλησεις ψιλοτελειες και το πιο δυσκολο νομιζω θα ναι τα fittings.(Εκει μαλλον θα χρειαστει μηχανουργειο)Αμα το επιχειρησεις παντως και θες να ρωτησεις κατι ευχαριστως να σε πω.Παντως αυτο που γουσταρα τρελα ειναι οτι το χρησιμοποιεις μονος σου ανετα χωρις το ενδεχομενο της... Και το προτιμησα απ το constands γιατι αυτο πιανει το μηχανακι κι απ τις 2πλευρες.Σιγουρα κ το αλλο θα το πιανει καλα,απλα εκει κολλησα λιγο εγω.. | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: paddock stand Πεμ 28 Νοε 2019, 16:47 | |
| Καλησπέρα σε όλους σας! Θέλω να πάρω ένα paddock stand για bobbins και αυτό που μου φάνηκε πιο ενισχυμένο, σε αυτή την γειτονιά τιμής είναι το παρακάτω. paddock standΈχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο, σε αυτά τα χρήματα; Θεωρείτε ότι υπάρχει κάποιο εξίσου καλό, αλλά φθηνότερο; Δεν νομίζω να παίζει ρόλο για ποια μοτοσυκλέτα προορίζεται, σωστά; | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: paddock stand Πεμ 28 Νοε 2019, 16:56 | |
| καλησπερα. δεν παιζει ρολο σε ποιο μηχανακι θα το βαλεις ( μεσα σε λογικα πλαισια βεβαια)
εχω και αυτο. καλο ειναι και στιβαρο. Να προσεξεις μονο οταν βιδωσεις τα αυτακια να τα βιδωσεις σωστα για να μην εχει τζογο οταν το κατεβαζεις | |
|
| |
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: paddock stand Κυρ 01 Δεκ 2019, 10:23 | |
| - Miou έγραψε:
- καλησπερα. δεν παιζει ρολο σε ποιο μηχανακι θα το βαλεις
( μεσα σε λογικα πλαισια βεβαια)
εχω και αυτο. καλο ειναι και στιβαρο. Να προσεξεις μονο οταν βιδωσεις τα αυτακια να τα βιδωσεις σωστα για να μην εχει τζογο οταν το κατεβαζεις Μόλις το παρήγγειλα. Ευχαριστώ για την απάντηση Αλέξανδρε! Πάντοτε παρόν και με διάθεση να βοηθήσεις με τις γνώσεις σου και τις εμπειρίες σου! | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: paddock stand Δευ 02 Δεκ 2019, 10:46 | |
| | |
|
| |
Chrisk6 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 276 Αγωνιζόμενος : Σκληρα... Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: paddock stand Δευ 02 Δεκ 2019, 12:37 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: paddock stand Δευ 02 Δεκ 2019, 14:24 | |
| χρηστο καμια μα καμια σχεση τα σταντς μεταξυ τους εχω και αυτο που εβαλε ο αντωνης εχω και του ρικαμπι καμια σχεση σου λεω... ημερα με την νυχτα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: paddock stand Δευ 02 Δεκ 2019, 21:11 | |
| - Chrisk6 έγραψε:
- Κ απο https://www.ricambiweiss.com/en/paddock-stand/paddock-stand-set/θα μπορουσες να ψωνισεις.
Κλασικη αξια κ σε καλες τιμες.
Δυστυχως το ειδα αργα να σε ενημερωνα λιγο νωριτερα... Χρήστο το ήθελα άμεσα για δώρο και παράδοση στην Αθήνα για μία φίλη μου που πήρε την 1η της μοτοσυκλέτα, οπότε κοίταξα μόνο στην Ελλάδα, ώστε να το έχω άμεσα. | |
|
| |
Chrisk6 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 276 Αγωνιζόμενος : Σκληρα... Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: paddock stand Τετ 04 Δεκ 2019, 12:26 | |
| - Miou έγραψε:
- χρηστο καμια μα καμια σχεση τα σταντς μεταξυ τους
εχω και αυτο που εβαλε ο αντωνης εχω και του ρικαμπι καμια σχεση σου λεω... ημερα με την νυχτα Δεν αντιλεγω αλλα το κοστος αγορας σε σχεση με αυτο που προσφερουν ειναι πολυ καλο. Εχω κανει αρκετεσ δουλειες με τον κουμπαρο μου αφηνοντας το μοτο μερες απανω στα σταντ (ειδικα αυτο του λαιμου) χωρις να κανει κιχ. - Antonios_gsxr έγραψε:
Χρήστο το ήθελα άμεσα για δώρο και παράδοση στην Αθήνα για μία φίλη μου που πήρε την 1η της μοτοσυκλέτα, οπότε κοίταξα μόνο στην Ελλάδα, ώστε να το έχω άμεσα. Οκ δεκτο. Παντως κ με την αποστολη δεν ειχα θεμα. Ειχε ερθει αρκετα γρηγορα. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: paddock stand Τετ 04 Δεκ 2019, 13:54 | |
| το σταντ του λαιμου ειναι πολυ καλο αλλα ΔΕΝ ειναι σπαστο οπως τα αλλα τα σπαστα ειναι ψιλομαπες χρηστο. τα εχω και απλα δεν τα δουλευω ποτε πια μερα με την νυχτα σε σχεση με τα σταθερα | |
|
| |
| paddock stand | |
|