| βοηθεια.... δεν ανεβαζουν πιεση τα μπρωστινα φρενα μου | |
|
+7stavrosrodo greenthing ΚΑΣΤΟΡΙΑ T.R.E teo46 thodoris boutser 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: βοηθεια.... δεν ανεβαζουν πιεση τα μπρωστινα φρενα μου Παρ 18 Μαρ 2011, 21:37 | |
| γεια σας παιδια! το μεσιμερι αποφασισα να βαλω τα σωλινακια υψιλης που πειρα για την κουκλα μου! βαζω το πισω κανω εξαερωση ολα καλα! βαζω το μπρωστα και παλευω εδω και 2 ωρες και δεν ανεβαζει πιεση τιποτα 0! εκανα εξαερωση πανω στη τρομπα αριστερα δεξια δαγγανες και τιποτα. μετα λεω ας δοκιμασω κατι αλλο και ξεβιδωνω και τους 2 εξαεροτιρες κατω και αφησα να τρεχουν τα υγρα ενω συμπλιρωνα απο πανω. εκλεισα τους εξαεροτιρες δωκιμασα να ξανα κανω εξαερωση αλλα παλι τιποτα!!! δεν εχω φρενα!!!! για πειτε καμια ιδεα!!! | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: βοηθεια.... δεν ανεβαζουν πιεση τα μπρωστινα φρενα μου Παρ 18 Μαρ 2011, 21:44 | |
| | |
|
| |
boutser Hero gixxer
| Θέμα: Απ: βοηθεια.... δεν ανεβαζουν πιεση τα μπρωστινα φρενα μου Παρ 18 Μαρ 2011, 22:15 | |
| μηπως δεν κανω σωστη εξαερωση; καπια γνωμη ρε παιδια!!!! | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| |
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: βοηθεια.... δεν ανεβαζουν πιεση τα μπρωστινα φρενα μου Παρ 18 Μαρ 2011, 23:25 | |
| | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: βοηθεια.... δεν ανεβαζουν πιεση τα μπρωστινα φρενα μου Σαβ 19 Μαρ 2011, 17:47 | |
| Κλασικό το πρόβλημα πλέον στις ακτινικές τρόμπες τις Nissin...Καλύτερα πάρε μια σύριγγα και κάνε εξαέρωση θα γίνει η δουλειά σου πιο εύκολα και πιο γρήγορα... | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: βοηθεια.... δεν ανεβαζουν πιεση τα μπρωστινα φρενα μου Σαβ 19 Μαρ 2011, 18:09 | |
| - T.R.E έγραψε:
- Κλασικό το πρόβλημα πλέον στις ακτινικές τρόμπες τις Nissin...Καλύτερα πάρε μια σύριγγα και κάνε εξαέρωση θα γίνει η δουλειά σου πιο εύκολα και πιο γρήγορα...
Ρε συ Νίκο εγώ το έκανα με σύριγγα...έβαλα λαστιχάκι από σύριγγα στο εξαερωτηράκι και δεν ''τράβηξε'' και πολύ... Κάτι ψιλά μόνο! Εκανα κάτι λάθος λες? Kαι μιας και είμαστε στο θέμα.. ΣΩΣΤΗ ΕΞΑΕΡΩΣΗ πως γίνεται? Να κάνουμε κανένα sicky ρε παιδιά! | |
|
| |
greenthing Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 54 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: βοηθεια.... δεν ανεβαζουν πιεση τα μπρωστινα φρενα μου Κυρ 20 Μαρ 2011, 00:31 | |
| σύριγγα ειναι η καλυτερη λυση. φαρμακειο και ζητας συριγγα διατροφης ειναι κατι θηρια σωληνακι και η γνωστη διαδηκασια... μονο που θελει 2 ατομα.. | |
|
| |
boutser Hero gixxer
| Θέμα: Απ: βοηθεια.... δεν ανεβαζουν πιεση τα μπρωστινα φρενα μου Κυρ 20 Μαρ 2011, 07:28 | |
| δεν το εχω ακουσει ποτε αυτο για την συριγγα. εγω φοβιθηκα να μην χαλασα την τρομπα. εκανα εξαερωση 10 φορες στην καθε δαγκανα. | |
|
| |
greenthing Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 54 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: βοηθεια.... δεν ανεβαζουν πιεση τα μπρωστινα φρενα μου Κυρ 20 Μαρ 2011, 08:20 | |
| - boutser έγραψε:
- δεν το εχω ακουσει ποτε αυτο για την συριγγα. εγω φοβιθηκα να μην χαλασα την τρομπα. εκανα εξαερωση 10 φορες στην καθε δαγκανα.
απλα χρησιμοποιείς και υποπιεση.... κανεις κανονικα ολη την διαδηκασια και πριν ανοιξεις την τρομπα ρουφας με την συριγγα. Δεν λερωνεις και δεν υπαρχει περηπτωση να μεινουν φυσσαλιδες μεσα. Με προσοχη μονο γιατι με τ αφρενα δεν παιζουν | |
|
| |
boutser Hero gixxer
| Θέμα: Απ: βοηθεια.... δεν ανεβαζουν πιεση τα μπρωστινα φρενα μου Κυρ 20 Μαρ 2011, 08:57 | |
| ευχαριστω. θα το δοκιμασω και θα σας πω αυριο γιατι σημερα ειμαι στη δουλεια! | |
|
| |
boutser Hero gixxer
| Θέμα: Απ: βοηθεια.... δεν ανεβαζουν πιεση τα μπρωστινα φρενα μου Κυρ 20 Μαρ 2011, 11:14 | |
| υπαρχει περιπτωση να εκανα ζιμια; σε τρομπα οι δαγκανες; οταν εβγαλα τις δαγκανες πιεσα το εμβολο μεσα για να αδιασουν τα παλια υγρα. εκανα μ@λακια;; | |
|
| |
boutser Hero gixxer
| Θέμα: Απ: βοηθεια.... δεν ανεβαζουν πιεση τα μπρωστινα φρενα μου Κυρ 20 Μαρ 2011, 19:39 | |
| :?: | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: βοηθεια.... δεν ανεβαζουν πιεση τα μπρωστινα φρενα μου Κυρ 20 Μαρ 2011, 20:02 | |
| - boutser έγραψε:
- υπαρχει περιπτωση να εκανα ζιμια; σε τρομπα οι δαγκανες; οταν εβγαλα τις δαγκανες πιεσα το εμβολο μεσα για να αδιασουν τα παλια υγρα. εκανα μ@λακια;;
Όχι μην ανησυχείς,απλά η στοκ τρόμπα είναι λίγο δύστροπη στην εξαέρωση... | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: βοηθεια.... δεν ανεβαζουν πιεση τα μπρωστινα φρενα μου Κυρ 20 Μαρ 2011, 20:05 | |
| - boutser έγραψε:
- δεν το εχω ακουσει ποτε αυτο για την συριγγα. εγω φοβιθηκα να μην χαλασα την τρομπα. εκανα εξαερωση 10 φορες στην καθε δαγκανα.
απο το εξαερωτηρακι που ειναι πανω στην τρομπα εκανες? | |
|
| |
boutser Hero gixxer
| Θέμα: Απ: βοηθεια.... δεν ανεβαζουν πιεση τα μπρωστινα φρενα μου Κυρ 20 Μαρ 2011, 21:15 | |
| ναι ρε σταυρο! να σου πω ακριβως τι εκανα! αδιασα τα υγρα απο δαγκανες και τρομπα την τρομπα την αφησα να τρεξει και στις δαγκανες πιεσα μεσα τα εμβολα με κατσαβιδι. μετα τα συνδεσα ολα αφησα ανοιχτο ενα εξαερωτηρι και ενο γεμιζα το δοχιακι πανω ετρεχε απο κατω το εκανα και στις 2 δαγκανες μετα πρεσαρα κρατουσα πατημενη την μανετα ξεβιδωνα και ξαναβιδωνα μεχρι να σταματησει να βγαζει φυσαλιδες αλλα η μανετα δεν εσφυξε ποτε ! λες να εκανα καμια ζιμια; | |
|
| |
boutser Hero gixxer
| Θέμα: Απ: βοηθεια.... δεν ανεβαζουν πιεση τα μπρωστινα φρενα μου Τρι 22 Μαρ 2011, 13:10 | |
| | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: βοηθεια.... δεν ανεβαζουν πιεση τα μπρωστινα φρενα μου Τρι 22 Μαρ 2011, 17:20 | |
| | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: βοηθεια.... δεν ανεβαζουν πιεση τα μπρωστινα φρενα μου Τρι 22 Μαρ 2011, 19:57 | |
| | |
|
| |
alexhctr Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Hμερομηνία εγγραφής : 25/07/2011
| Θέμα: Απ: βοηθεια.... δεν ανεβαζουν πιεση τα μπρωστινα φρενα μου Δευ 25 Ιουλ 2011, 17:11 | |
| παιδιά και το δικό μου το μπροστινό φρένο τα ίδια μου κάνει. μετά το χειμώνα βγάζω το εργαλείο (gsxr 1000 k7) από το γκαράζ και το φρένο τίποτα πίεση 0.τσεκάρω για διαρροές δεν είχε τίποτα.κάνω εξαέρωση στην τρόμπα και δουλεύει αλλά για μια μέρα την επόμενη πάλι πίεση 0.αλλάζω τσιμουχάκια στην τρόμπα και πάλι τίποτα δεν ανεβάζει πίεση μου έχει σπάσει τα νεύρα.οι "μηχανικοί" μου λένε να αλλάξω τρόμπα. | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: βοηθεια.... δεν ανεβαζουν πιεση τα μπρωστινα φρενα μου Δευ 25 Ιουλ 2011, 20:25 | |
| Ειναι πολυ απιθανο να εχεις ζημια στην τρομπα ή στις δαγκανες. Η μηχανη ειναι σχετικα καινουργια γιαυτο. Μαλλον χρειαζεσαι φρεσκα υγρα φρενων και πολυ καλη εξαερωση. | |
|
| |
jord136 Normal gixxer
Όνομα: : Ιορδάνης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 273 Hμερομηνία εγγραφής : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: βοηθεια.... δεν ανεβαζουν πιεση τα μπρωστινα φρενα μου Δευ 25 Ιουλ 2011, 23:21 | |
| - valentinosgsxr έγραψε:
- Ειναι πολυ απιθανο να εχεις ζημια στην τρομπα ή στις δαγκανες. Η μηχανη ειναι σχετικα καινουργια γιαυτο. Μαλλον χρειαζεσαι φρεσκα υγρα φρενων και πολυ καλη εξαερωση.
εχει δικιο μαλλον παλιοσαν τα υγρα και εχει παρει υγρασια το κυκλωμα.βαλε καινουρια υγρα κανε εξαερωση και θα φτιαξει | |
|
| |
alexhctr Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Hμερομηνία εγγραφής : 25/07/2011
| Θέμα: Απ: βοηθεια.... δεν ανεβαζουν πιεση τα μπρωστινα φρενα μου Παρ 29 Ιουλ 2011, 11:09 | |
| ευχαριστώ παιδιά. | |
|
| |
| βοηθεια.... δεν ανεβαζουν πιεση τα μπρωστινα φρενα μου | |
|