| απορια για νεκρα! | |
|
+5giXXXer T.R.E magiaklaniakeksatmisi STELIOS mitsos 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: απορια για νεκρα! Δευ 28 Μαρ 2011, 17:04 | |
| Λεπον εχουμε και λεμε. Παω με 50χλμ και εχει κατηφορα και για να μην καιω τσαμπα βιτζινα βαζω νεκρα, μετα απο λιγο ερχεται η στιγμη που πρεπει να κουμποσω ταχυτητα. Ελα μου ομως που παω να την κουμποσω και κανει εναν ηχο κροταλισματος(????) και την "φτυνει". ξερεται τι μπορει να φταει? δεν νομιζω να ειναι προβλημα μηχανικο αλλα το εχω απορια! (δεν ηξερα σε ποιο section να το βαλω, αν ειναι λαθος move it ) | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: απορια για νεκρα! Δευ 28 Μαρ 2011, 17:14 | |
| γιατι το κανεις αυτο να κουρεψεις κανα γραναζι θελεις. | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: απορια για νεκρα! Δευ 28 Μαρ 2011, 17:24 | |
| οχι ρε . απλα μου ετυχε μια φορα και δεν μου αρεσε καθολου μα καθολου ο ηχος. ενοειται οτι δεν θα το ξανακανω , απλα ρωταω τον λογο που γινεται αυτο εγκυκλοπαιδικα | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: απορια για νεκρα! Δευ 28 Μαρ 2011, 17:33 | |
| ο ηχος κροταλισματος ειναι φυσιολογικος σε αυτην την περιπτωση | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: απορια για νεκρα! Δευ 28 Μαρ 2011, 17:45 | |
| ξεχνα την νεκρα εν κινηση... αν βαλεις δυναμη στο λεβιε κ το κανεισ αποτομα δεν θα κροταλισει θα την παρει αλλα θα ακουσεις ενα μπαμ γερο..αλλα μην το κανεις ειναι αρκετα τα χλμ για να βαλεις ταχυτητα απο νεκρα.. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: απορια για νεκρα! Δευ 28 Μαρ 2011, 17:49 | |
| - mitsos έγραψε:
- Λεπον εχουμε και λεμε.
Παω με 50χλμ και εχει κατηφορα και για να μην καιω τσαμπα βιτζινα βαζω νεκρα, μετα απο λιγο ερχεται η στιγμη που πρεπει να κουμποσω ταχυτητα. Ελα μου ομως που παω να την κουμποσω και κανει εναν ηχο κροταλισματος(????) και την "φτυνει". ξερεται τι μπορει να φταει? δεν νομιζω να ειναι προβλημα μηχανικο αλλα το εχω απορια!
(δεν ηξερα σε ποιο section να το βαλω, αν ειναι λαθος move it ) Αν χρειαστεί να το ξανακάνεις πάτα το πίσω φρένο ώστε να μπλοκάρει η ρόδα με πατημένο το συμπλέκτη και τότε κούμπωσε την... | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: απορια για νεκρα! Δευ 28 Μαρ 2011, 17:58 | |
| απο νεκρα υπαρχει και η 2 αν χρειαστει σε αναλογη κατασταση | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: απορια για νεκρα! Δευ 28 Μαρ 2011, 21:06 | |
| Επισης ειναι μεγαλος μυθος οτι στην κατηφορα αν εχεις νεκρα καις λιγοτερη βενζινη απ οτι αν εχεις ταχυτητα μεσα...τουλαχιστον αυτο ισχυει στα injection...ασε που με νεκρα δεν εχεις τον ελεγχο της μηχανης | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: απορια για νεκρα! Δευ 28 Μαρ 2011, 21:21 | |
| - STELIOS έγραψε:
- απο νεκρα υπαρχει και η 2 αν χρειαστει σε αναλογη κατασταση
το ιδιο ειναι στελιο, παλι θα κουμπωσει θορυβωδως και αργα η' γρηγορα φουρκετες και γραναζια θα... το πουν το ''ποιημα''. :( - giXXXer έγραψε:
- Επισης ειναι μεγαλος μυθος οτι στην κατηφορα αν εχεις νεκρα καις λιγοτερη βενζινη απ οτι αν εχεις ταχυτητα μεσα...τουλαχιστον αυτο ισχυει στα injection...ασε που με νεκρα δεν εχεις τον ελεγχο της μηχανης
+1000 | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
| |
| |
immunity Jr.gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Γιάννενα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 13 Hμερομηνία εγγραφής : 02/04/2011
| Θέμα: Απ: απορια για νεκρα! Τετ 06 Απρ 2011, 08:56 | |
| εγω νομιζα αμα εχεις συνεχεια πατημενο τον συμπλέκτη δεν έχεις προβλημα να αλλάζεις ταχυτητες :O | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: απορια για νεκρα! Τετ 06 Απρ 2011, 14:25 | |
| - STELIOS έγραψε:
- απο νεκρα υπαρχει και η 2 αν χρειαστει σε αναλογη κατασταση
Σωστός, με συμπλέκτη, γκαζιά και τη μοτοσυκλέτα να επιβραδύνει κανονικά δε θα κάνει κίχ Αν και 'κεί σου κάνει θόρυβο κοίταξε μήπως έχεις πρόβλημα με το συμπλέκτη σου και δεν αποσυμπλέκει πλήρως όταν τον πατάς.... γι'αυτό θα σε βοηθήσει ο μηχανικός σου | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: απορια για νεκρα! Τετ 06 Απρ 2011, 19:46 | |
| μα δευτερα πηγα να βαλω. ναι τωρα μου ειπαν για το γκαζι :o δεν το ηξερα η αληθεια ειναι!γκαζι και οταν πεφτουν οι στροφες και μπαινει μια χαρα επισης μου φενεται αρκετα περιεργο οτι με την νεκρα δεν καις λιγοτερο :o | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
| απορια για νεκρα! | |
|