| em pro.απορια!? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: em pro.απορια!? Τρι 31 Μαρ 2009, 17:12 | |
| προσφατα απεκτησα τον empro για το κ6 μου. μηπως γνωριζει κανεις οταν θελουμε να δουλεψουμε το shifter με τον διακοπτη του πλαγιου σε ποια φισα μπριζονουμε(στη μαμα πλεξουδα)???????? | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: em pro.απορια!? Πεμ 17 Δεκ 2009, 12:49 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- προσφατα απεκτησα τον empro για το κ6 μου.
μηπως γνωριζει κανεις οταν θελουμε να δουλεψουμε το shifter με τον διακοπτη του πλαγιου σε ποια φισα μπριζονουμε(στη μαμα πλεξουδα)???????? Σταύρο αν έβγαλες καμιά άκρη θα με ενδιέφερε και μένα να μάθω... | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: em pro.απορια!? Παρ 18 Δεκ 2009, 17:15 | |
| - T.R.E έγραψε:
- stavrosrodo έγραψε:
μηπως γνωριζει κανεις οταν θελουμε να δουλεψουμε το shifter με τον διακοπτη του πλαγιου σε ποια φισα μπριζονουμε(στη μαμα πλεξουδα)???????? Σταύρο αν έβγαλες καμιά άκρη θα με ενδιέφερε και μένα να μάθω... νικο πολυ ψαξιμο θελει το πραμα. αν εχεις την αγωνιστικη πλεξουδα μπορεις να βγαλεις ακρη.αλλιως............. | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| Θέμα: Απ: em pro.απορια!? Παρ 18 Δεκ 2009, 21:30 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- stavrosrodo έγραψε:
μηπως γνωριζει κανεις οταν θελουμε να δουλεψουμε το shifter με τον διακοπτη του πλαγιου σε ποια φισα μπριζονουμε(στη μαμα πλεξουδα)???????? Σταύρο αν έβγαλες καμιά άκρη θα με ενδιέφερε και μένα να μάθω... νικο πολυ ψαξιμο θελει το πραμα. αν εχεις την αγωνιστικη πλεξουδα μπορεις να βγαλεις ακρη.αλλιως............. αν δεν βρεις ακρη εχω ενα εγκεφαλακι για το shifter. | |
|
| |
fox Normal gixxer
Τόπος : Σαλαμινα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 233 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: em pro.απορια!? Σαβ 19 Δεκ 2009, 13:06 | |
| - 1ndianos έγραψε:
- stavrosrodo έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- stavrosrodo έγραψε:
μηπως γνωριζει κανεις οταν θελουμε να δουλεψουμε το shifter με τον διακοπτη του πλαγιου σε ποια φισα μπριζονουμε(στη μαμα πλεξουδα)???????? Σταύρο αν έβγαλες καμιά άκρη θα με ενδιέφερε και μένα να μάθω... νικο πολυ ψαξιμο θελει το πραμα. αν εχεις την αγωνιστικη πλεξουδα μπορεις να βγαλεις ακρη.αλλιως............. αν δεν βρεις ακρη εχω ενα εγκεφαλακι για το shifter. βασικα αυτο ειναι για το shifter και τι κανει ακριβως γιατι εχουμε χασει τον μπουσουλα.αντε μετα εσυ να αποφασησεις τι να κανεις πανω στο κ7 με ολα αυτα!!!!!! παιδια με το συμπαθιο αλλα μου εχει στραγγιξει ο εγγεφαλος δεν ξερω ποιον να ακουσω και τι να κανω!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| Θέμα: Απ: em pro.απορια!? Σαβ 19 Δεκ 2009, 13:16 | |
| - fox έγραψε:
- 1ndianos έγραψε:
- stavrosrodo έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- stavrosrodo έγραψε:
μηπως γνωριζει κανεις οταν θελουμε να δουλεψουμε το shifter με τον διακοπτη του πλαγιου σε ποια φισα μπριζονουμε(στη μαμα πλεξουδα)???????? Σταύρο αν έβγαλες καμιά άκρη θα με ενδιέφερε και μένα να μάθω... νικο πολυ ψαξιμο θελει το πραμα. αν εχεις την αγωνιστικη πλεξουδα μπορεις να βγαλεις ακρη.αλλιως............. αν δεν βρεις ακρη εχω ενα εγκεφαλακι για το shifter. βασικα αυτο ειναι για το shifter και τι κανει ακριβως γιατι εχουμε χασει τον μπουσουλα.αντε μετα εσυ να αποφασησεις τι να κανεις πανω στο κ7 με ολα αυτα!!!!!! παιδια με το συμπαθιο αλλα μου εχει στραγγιξει ο εγγεφαλος δεν ξερω ποιον να ακουσω και τι να κανω!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχω κανει τα παντα στο κ8 μου τι ακριβως θελεις,να σου πω!ο empro κανει τα παντα,θελει ομως και την πλεξουδα.αν δεν θελεις να την βαλεις, βαζεις ενα εγκεφαλακι που κοβει απο ρευμα και εχεις shifter. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
fox Normal gixxer
Τόπος : Σαλαμινα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 233 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: em pro.απορια!? Σαβ 19 Δεκ 2009, 20:03 | |
| | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| |
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: em pro.απορια!? Τρι 22 Δεκ 2009, 23:01 | |
| | |
|
| |
| em pro.απορια!? | |
|