| Ποια ειναι η καλυτερη εξατμιση | |
|
+12GsxrPower giXXXer misfits296 mitsos Darksoul stavrosrodo poulitzer STELIOS T.R.E DimSTriple ΚΑΣΤΟΡΙΑ akisrio 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
akisrio Normal gixxer
Όνομα: : Ακης Τόπος : Ριο Πατρα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 253 Hμερομηνία εγγραφής : 15/02/2010
| Θέμα: Ποια ειναι η καλυτερη εξατμιση Παρ 01 Απρ 2011, 19:40 | |
| Κατα την γνωμη σας ποια ειναι η καλυτερη εξατμιση σε θεμα επιδοσεων σε GSXR 1000
Έχει επεξεργασθεί από τον/την akisrio στις Δευ 25 Απρ 2011, 18:51, 1 φορά | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: Ποια ειναι η καλυτερη εξατμιση Παρ 01 Απρ 2011, 19:54 | |
| - akisrio έγραψε:
- Κατα την γνωμη σας ποια ειναι η καλυτερη εξατμιση σε θεμα επιδοσεων σε GSXR 1000
Φίλε Ακη είναι δύσκολο να απαντ'ησει κανείς σε αυτή την ερώτηση... Ανάλογα τι θέλεις να κάνεις και τι θα κάνεις μετά! Ολόσωμη η τελικό? 8α βάλεις και παράληλο μετά? | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Ποια ειναι η καλυτερη εξατμιση Παρ 01 Απρ 2011, 20:26 | |
| Δεν υπάρχει καλύτερη και χειρότερη, υπάρχουν μερικές που είναι καλές και κάποιες άλλες που είναι καλύτερες Οι καλύτερες συνήθως (όχι πάντα) είναι τιτανίου, επίσης οι επώνυμες δεν είναι απαραίτητα και απο τις καλύτερες... Παρακάτω μια μικρή λίστα με τις πιο καλές ποιοτικές λύσεις Απο τις καλύτερες λύσεις είναι: Akrapovic (κυρίως evolution αλλά και race) Arata Arrow (μόνο τα competition συστήματα) Graves (πολλά μοντέλα τα έφτιαχνε η tiforce, πλέον κάνουν εισαγωγή τιτάνιο οι ίδιοι με τεχνογνωσία απο τη tiforce) Hindle (ανοξείδωτα μόνο συστήματα αλλά εξαιρετικής ποιότητας) Kfactory (Japan) Leovince (ομοίως με arrow - μονο τα racing συστήματα) Moriwaki Nojima Sato SP Tadaro racing TiForce Termignioni (ομοίως και 'δώ με arrow και leo) Tsukigi Racing Yoshimura (ΜΟΝΟ japan) Σίγουρα θα έχω ξεχάσει κάποια... Αυτές είναι σίγουρες επιλογές! | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Ποια ειναι η καλυτερη εξατμιση Παρ 01 Απρ 2011, 20:35 | |
| - akisrio έγραψε:
- Κατα την γνωμη σας ποια ειναι η καλυτερη εξατμιση σε θεμα επιδοσεων σε GSXR 1000
Θα έλεγα 1η επιλογή αν τα οικονομικά τα επιτρέπουν την Γιαπωνέζικη Yoshi,αυτή του κιτ. Είναι ένα κλικ πάνω απ'τις υπόλοιπες κατά την γνώμη μου. Από εκεί και μετά το χάος,αν εξαιρέσω τις πολύ γνωστές γιαπωνέζικες Arata και ΤiForce που είναι η επόμενη επιλογή μου,οι υπόλοιπες είναι λίγο αμφιβόλου αισθητικής για τα γούστα μου... Φυσικά acrapovic είναι all time classic,όπως και οι "καλές" Arrow. | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: Ποια ειναι η καλυτερη εξατμιση Παρ 01 Απρ 2011, 20:45 | |
| θα συμφωνησω με τον TRE yoshimura japan | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: Ποια ειναι η καλυτερη εξατμιση Παρ 01 Απρ 2011, 20:57 | |
| - STELIOS έγραψε:
- θα συμφωνησω με τον TRE yoshimura japan
Γιατί ρε παιδι'α η ''Εγγλ'εζικη'' δεν κάνει? | |
|
| |
poulitzer Full gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1123 Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010
| Θέμα: Απ: Ποια ειναι η καλυτερη εξατμιση Παρ 01 Απρ 2011, 21:03 | |
| εεε και μην ξεχασουμε...HAMAGUCHI...!!!!!! | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: Ποια ειναι η καλυτερη εξατμιση Παρ 01 Απρ 2011, 21:06 | |
| - ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:
- STELIOS έγραψε:
- θα συμφωνησω με τον TRE yoshimura japan
Γιατί ρε παιδι'α η ''Εγγλ'εζικη'' δεν κάνει? μορε ολες κανουν αλα νουμερο 1 ειναι yoshimura japan | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Ποια ειναι η καλυτερη εξατμιση Παρ 01 Απρ 2011, 21:44 | |
| - T.R.E έγραψε:
- akisrio έγραψε:
Θα έλεγα 1η επιλογή αν τα οικονομικά τα επιτρέπουν την Γιαπωνέζικη Yoshi,αυτή του κιτ. Είναι ένα κλικ πάνω απ'τις υπόλοιπες κατά την γνώμη μου.
Από εκεί και μετά το χάος,αν εξαιρέσω τις πολύ γνωστές γιαπωνέζικες Arata και ΤiForce που είναι η επόμενη επιλογή μου,οι υπόλοιπες είναι λίγο αμφιβόλου αισθητικής για τα γούστα μου...
Φυσικά acrapovic είναι all time classic,όπως και οι "καλές" Arrow. +1000 | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Ποια ειναι η καλυτερη εξατμιση Παρ 01 Απρ 2011, 21:51 | |
| ολες αυτες που ειπε ο Μιστερ Μερεμετης!και η hamaguchi 8) αν υπαρχει καμια για το δικο σου! | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Ποια ειναι η καλυτερη εξατμιση Παρ 01 Απρ 2011, 22:03 | |
| - T.R.E έγραψε:
- akisrio έγραψε:
Θα έλεγα 1η επιλογή αν τα οικονομικά τα επιτρέπουν την Γιαπωνέζικη Yoshi,αυτή του κιτ. Είναι ένα κλικ πάνω απ'τις υπόλοιπες κατά την γνώμη μου.
Από εκεί και μετά το χάος,αν εξαιρέσω τις πολύ γνωστές γιαπωνέζικες Arata και ΤiForce που είναι η επόμενη επιλογή μου,οι υπόλοιπες είναι λίγο αμφιβόλου αισθητικής για τα γούστα μου...
Φυσικά acrapovic είναι all time classic,όπως και οι "καλές" Arrow. Την έβαλα στο τέλος τη yoshimura αλλά όπως αποδεικνύεται η εξάτμιση του κίτ είναι η καλύτερη (και πιο όμορφη για πολλούς) εξάτμιση για όλα τα gsxr αρχής γενομένη απο τα παλιά καλά... λάδια 750/1100 εώς τα σημερινά μοντέλα. Ευτυχώς για τους άλλους κατασκευαστές είναι και η μακράν πιο ακριβή... | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: Ποια ειναι η καλυτερη εξατμιση Παρ 01 Απρ 2011, 22:18 | |
| πια ενοητε "του κιτ" ? πεζει φωτο? | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| |
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: Ποια ειναι η καλυτερη εξατμιση Παρ 01 Απρ 2011, 22:32 | |
| DAMN ειναι οντως ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ υπαρχει.... την βλεπω καθημερινα και παω και την χαιδευω σε αλλα μηχανακια .. χαχααχαχαχα αυτη λεω να παρω καποια στιγμη οταν δωσω την hotbodies. αλλα νομιζω για το μοντελο μου(κ6 750) βγενει μονη/μονομπουκη που επισης ειναι κουκλι...αυτη που πουλαγες εσυ σταυρο | |
|
| |
poulitzer Full gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1123 Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010
| Θέμα: Απ: Ποια ειναι η καλυτερη εξατμιση Σαβ 02 Απρ 2011, 00:16 | |
| - Darksoul έγραψε:
- ολες αυτες που ειπε ο Μιστερ Μερεμετης!και η hamaguchi 8)
αν υπαρχει καμια για το δικο σου! φοραω HAMAGUCHI... | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
| Θέμα: Απ: Ποια ειναι η καλυτερη εξατμιση Σαβ 02 Απρ 2011, 01:16 | |
| Οντως οπως λενε η yoshimura japan ειναι απο τα top....περιμενω να μου ερθει για το δικο μου μια ιδια αλλα με τιτανιο τελικο οχι carbon...οποτε πιστευω οτι θα δω διαφορα στην συγκεκριμενη ολοσωμη καθως την εψαχνα και πιστευω οτι δεν υπαρχει καλυτερο σε εξατμιση πια για να βαλω.... | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Ποια ειναι η καλυτερη εξατμιση Σαβ 02 Απρ 2011, 09:08 | |
| - poulitzer έγραψε:
- Darksoul έγραψε:
- ολες αυτες που ειπε ο Μιστερ Μερεμετης!και η hamaguchi 8)
αν υπαρχει καμια για το δικο σου! φοραω HAMAGUCHI... φωτο!!!! | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| |
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ποια ειναι η καλυτερη εξατμιση Σαβ 02 Απρ 2011, 11:06 | |
| - giXXXer έγραψε:
- stavrosrodo έγραψε:
- mitsos έγραψε:
- πια ενοητε "του κιτ" ? πεζει φωτο?
Εμενα που δεν μ αρεσει αυτη? Εγω εχω την Yoshi R77 μονο τελικο απο USA!Γιατι οι τζαπαν ειναι καλυτερες?Παιζουν διαφορες στα υλικα? για να διαλυσουμε ενα μυθο, παιδια........ μπορειτε να αγορασετε λαιμους τιτανιου και τελικα της αρεσκειας σας.Απλα οι λαιμοι αυτοι οπως και οι αντιστοιχοι του κ5-6(οι οποιοι καταληγουν σε ενα τελικο) ειναι οι καλυτεροι της αγορας.Και εχεις την δυνατοτητα γυρνωντας το κομματι που ενωνει τα χταποδια, να ενωσεις τον 1-4 και 2-3 με διαφορετικα αποτελεσματα στην καμπυλη της ροπης.Ασε που απο φινιρισμα και πως καθονται πανω στο μοτο.... ειναι αλλου. π.χ για τα κ7 βγαινουν λαιμοι τιτανιου που καταληγουν σε ενα τελικο μονομπουκο. Επισης οι japan ειναι καλυτερες γιατι χρησιμοποιουν αλλα υλικα και υπαγονται απευθειας στο κιτ που δινει η yoshi, ενω οι αμερικανικες ειναι πολυ μαζικης παραγωγης οποτε καταλαβαινεις η ποιοτητα καπου.... χανει.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την stavrosrodo στις Σαβ 02 Απρ 2011, 11:14, 1 φορά | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: Ποια ειναι η καλυτερη εξατμιση Σαβ 02 Απρ 2011, 11:11 | |
| Κατατοπιστικοτατος Σταυρε σ ευχαριστω πολυ! Αντε του χρονου στο 1000αρι Yoshi απο τα τζαπονια αν δεν εχουν ραδιενεργεια χεχεχεχε | |
|
| |
GsxrPower Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 170 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2009
| Θέμα: Απ: Ποια ειναι η καλυτερη εξατμιση Σαβ 02 Απρ 2011, 11:40 | |
| Εμενα πρωσοπικα ο μηχανικος μου ειχε κανει δυναμομετρηση σε ενα κ7 με full akrapovic και ητανε με την ιδεα ο,τι ειναι τα καλυτερα εξατμισονια.μολις του πειγα το δικο μου (ιδιο μηχανακι) με τα ιδια πραγματα αλλα με την διαφορα ο,τι φοραω yoshimura r77 του αλλαξα την γνωμη εβγαλε 1-2 αλογα παραπανω η yoshimura | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Ποια ειναι η καλυτερη εξατμιση Σαβ 02 Απρ 2011, 18:54 | |
| Για Κ9 1000 ειναι οτι καλυτερο υπαρχει.Απο θεμα δυναμης και εμφανησεις Μιλαω για την κατω εξατμηση [img] [/img] [img] [/img] | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| |
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: Ποια ειναι η καλυτερη εξατμιση Σαβ 02 Απρ 2011, 20:46 | |
| | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
| Θέμα: Απ: Ποια ειναι η καλυτερη εξατμιση Σαβ 02 Απρ 2011, 22:14 | |
| - AggelosK8 έγραψε:
- gat0s έγραψε:
- Για Κ9 1000 ειναι οτι καλυτερο υπαρχει.Απο θεμα δυναμης και εμφανησεις
Μιλαω για την κατω εξατμηση
[img] [/img] [img] [/img]
Η ΚΑΤΩ ΟΛΟΣΩΜΗ ΤΗΣ ARROW ΟΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ SBK ΤΟ 1000 ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΕΚΕΙ ... :P ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΧΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ARROW ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΙΣ 2800 ΕΥΡΟ ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ... | |
|
| |
| Ποια ειναι η καλυτερη εξατμιση | |
|