| "Σφύριγμα" απο σωληνάκια υψηλής | |
|
+3nasos-v AggelosK8 kentaurosk8 7 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: "Σφύριγμα" απο σωληνάκια υψηλής Τρι 12 Απρ 2011, 10:04 | |
| Καλημέρα παίδες,
Μετά απο αλλαγή σε δαγκάνες (απο Κ8 σε Κ9) το κλασσικό σφύριγμα (ζζζζζζζζζ) που κάναν τα φρένα μόνο όταν τα πάταγες πλέον ψιλοσφυράει χωρίς να τα έχω πατήσει. Βέβαια όταν πατάω το σφύριγμα μεγαλώνει όπως και πρίν. Η ερώτηση είναι αν είναι φυσιολογικό στις δαγκάνες αυτές. Πιστεύω να καταλάβατε για ποιο σφύριγμα μιλάω. Για πείτε καμια γνώμη.
Ευχαριστώ!!! | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: "Σφύριγμα" απο σωληνάκια υψηλής Τρι 12 Απρ 2011, 10:34 | |
| Τα τακακια Νικο τα κοιταξες? | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: "Σφύριγμα" απο σωληνάκια υψηλής Τρι 12 Απρ 2011, 10:37 | |
| Ναι Άγγελε όλα ΟΚ! Έχουν ψωμάκι ακόμη. EBC είναι όχι OEM. Η αίσθηση της τρόμπας (πέραν των φρένων που είναι τελείως αλλού προς το καλύτερο) είναι ίδια στο δάχτυλο με του Νάσου που το έχω πατήσει μια φορά. Απο τρόμπα φοράω RCS 19. | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: "Σφύριγμα" απο σωληνάκια υψηλής Τρι 12 Απρ 2011, 10:42 | |
| Σφυριγμα απο το σωληνακι ειναι δυσκολο.Δισκοι μαμα?Μηπως απο τα λαμαρινακια πανω απο τα τακακια? | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: "Σφύριγμα" απο σωληνάκια υψηλής Τρι 12 Απρ 2011, 10:44 | |
| - kentaurosk8 έγραψε:
- Ναι Άγγελε όλα ΟΚ! Έχουν ψωμάκι ακόμη. EBC είναι όχι OEM. Η αίσθηση της τρόμπας (πέραν των φρένων που είναι τελείως αλλού προς το καλύτερο) είναι ίδια στο δάχτυλο με του Νάσου που το έχω πατήσει μια φορά. Απο τρόμπα φοράω RCS 19.
και μενα ζουζουνιζουν.... αλλα δεν δινω σημασια.... καλοριζικα καταρχην , μην ανχωνεσαι παντος αν ειναι αυτο το απαλο ζζζζζζζζζ το κανει απο την αρχη που εχω το μοτο με ολα τα τακακια που εχω βαλει | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: "Σφύριγμα" απο σωληνάκια υψηλής Τρι 12 Απρ 2011, 10:45 | |
| - AggelosK8 έγραψε:
- Σφυριγμα απο το σωληνακι ειναι δυσκολο.Δισκοι μαμα?Μηπως απο τα λαμαρινακια πανω απο τα
τακακια? +1000 απο τα σωληνακια σιγουρα δεν ειναι... | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: "Σφύριγμα" απο σωληνάκια υψηλής Τρι 12 Απρ 2011, 10:47 | |
| Δίσκοι μαμά. Το σφύριγμα που εννοώ είναι το κλασσικό με το που αλλάζεις σωληνάκια απο μαμά σε υψηλής αν μπορώ να σε κατατοπίσω για τον "τύπο" του σφυρίγματος. Όταν φρενάρεις με υψηλής φορεμένα δεν έχεις αυτό το ζζζζζζ ? Αυτό εννοώ! | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: "Σφύριγμα" απο σωληνάκια υψηλής Τρι 12 Απρ 2011, 10:54 | |
| - kentaurosk8 έγραψε:
- Δίσκοι μαμά. Το σφύριγμα που εννοώ είναι το κλασσικό με το που αλλάζεις σωληνάκια απο μαμά σε υψηλής αν μπορώ να σε κατατοπίσω για τον "τύπο" του σφυρίγματος. Όταν φρενάρεις με υψηλής φορεμένα δεν έχεις αυτό το ζζζζζζ ?
Αυτό εννοώ! ναι , νομιζω οτι καταλαβα , αλλα αν θυμαμαι καλα αυτο τον ηχο τον ειχα και πριν με τα μαμα σωληνακια λεω νομιζω γιατι τα αλλαξα πολυ γρηγορα και δεν ειμαι 100% σιγουρος. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: "Σφύριγμα" απο σωληνάκια υψηλής Τρι 12 Απρ 2011, 10:55 | |
| εγω νομιζω Νικο οτι ειναι θεμα απο τα τακακια σου και οχι απο τα σωληνακια
| |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: "Σφύριγμα" απο σωληνάκια υψηλής Τρι 12 Απρ 2011, 10:58 | |
| Δηλαδή τι θέμα παίζει να έχουν? Μήπως είναι τα έμβολα απο τις δαγκάνες παραπάνω κλειστά? αλλα και πάλι δεν νομίζω οτι μπορεί να είναι πιο κλειστά απο την factory θέση τους..... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: "Σφύριγμα" απο σωληνάκια υψηλής Τρι 12 Απρ 2011, 11:19 | |
| - kentaurosk8 έγραψε:
- Δηλαδή τι θέμα παίζει να έχουν? Μήπως είναι τα έμβολα απο τις δαγκάνες παραπάνω κλειστά? αλλα και πάλι δεν νομίζω οτι μπορεί να είναι πιο κλειστά απο την factory θέση τους.....
πιστευω οτι ειναι θεμα παστας. τα εμβολα μετα το φρεναρισμα επιστρεφουν με φυσικο τροπο(εννοω οτι δεν τα τραβαει η τρομπα) αλλα μενουν σε μια απολη επαφη με τον δισκο. τα EBC ειναι μεταλικα τακακια τα οποια μαλιστα εχουν αρκετο μεταλο μες στην παστα τους αυτη η επαφη τον μεταλλων με το δισκο νομιζω οτι παραγει αυτον τον ηχο. επεισης πιστευω μεγαλο μερος του ηχου παραγεται απο της τρυπες που εχει ο δισκος και εγκλοβηζετε εκει ο αερας οταν περνα μεσα απο τα τακακια - δαγκανα. με τα brembo rc που φοραω εχω υπαρχει ηχος αλλα τελειος διαφορετικος απο αυτον τον EBC | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: "Σφύριγμα" απο σωληνάκια υψηλής Τρι 12 Απρ 2011, 11:23 | |
| ριξε και μια ματια νικο αν τα τακακια μες της δαγκανες απο κ9 πατανε στο ιδιο ακριβως σημειο με τα σημαδια τα παλια που εχεις απο τα κ7.
ισως υπαρχει μια μικρη διαφορα και πατοντας σε μη χρεισημοποιημενο δισκο το τακακι, κανει πιο εντονο το σγυριγμα | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: "Σφύριγμα" απο σωληνάκια υψηλής Τρι 12 Απρ 2011, 11:33 | |
| Οκ δηλαδή να μην ανησυχώ. Κατά 90% Νάσο πατάνε στο ίδιο γιατί με το που τις φόρεσα είχα καπάκι φρένα "άγκυρες" δηλαδή δεν πήρε λίγο χρόνο - χιλιόμετρα για να πατήσει. Θα το δώ και θα σας πώ. 1000 ευχαριστώ!!!!!!! | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: "Σφύριγμα" απο σωληνάκια υψηλής Τρι 12 Απρ 2011, 11:41 | |
| - kentaurosk8 έγραψε:
- Οκ δηλαδή να μην ανησυχώ. Κατά 90% Νάσο πατάνε στο ίδιο γιατί με το που τις φόρεσα είχα καπάκι φρένα "άγκυρες" δηλαδή δεν πήρε λίγο χρόνο - χιλιόμετρα για να πατήσει. Θα το δώ και θα σας πώ.
1000 ευχαριστώ!!!!!!! καλοριζικα και μην ανυσηχεις καθολου.... | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: "Σφύριγμα" απο σωληνάκια υψηλής Τρι 12 Απρ 2011, 11:43 | |
| Ρε συ Νάσο τόοοοοοοσο διαφορα? Δεν το περίμενα είναι η αλήθεια. Μου λεγε και ο TRE και ο Kydo αλλά τοσο ποιά???? Ουδε μία επαφή λέμε! ευχαριστώωωω | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: "Σφύριγμα" απο σωληνάκια υψηλής Τρι 12 Απρ 2011, 12:06 | |
| - kentaurosk8 έγραψε:
- Ρε συ Νάσο τόοοοοοοσο διαφορα? Δεν το περίμενα είναι η αλήθεια. Μου λεγε και ο TRE και ο Kydo αλλά τοσο ποιά???? Ουδε μία επαφή λέμε!
ευχαριστώωωω προσωπικα της δαγκανες του κ9 θα της αλλαζα μονο και μονο για ομορφια (brembo !!!!!) αλλα και παλι δεν νομιζω οτι θα πεταγα τα λεφτα ετσι. για μενα ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλες δαγκανες, με πολυ δυναμη και πληροφόρηση.. | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: "Σφύριγμα" απο σωληνάκια υψηλής Τρι 12 Απρ 2011, 12:12 | |
| αυτο το θεμα ειναι αχρηστο χωρις φωτομονταζ!Αιντε ολο μοντες αλλα φωτο τπτ!!! κ φωτο απο τον ηχο θελω! | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
| |
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: "Σφύριγμα" απο σωληνάκια υψηλής Τρι 12 Απρ 2011, 12:17 | |
| | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: "Σφύριγμα" απο σωληνάκια υψηλής Τρι 12 Απρ 2011, 12:29 | |
| Άγγελε το μόνο αρνητικό είναι οτι προέρχονται απο yamaha άρα το μικρόβιο μπορεί να εξαπλωθεί σε όλο το Suzuki...... xaxaxaxa..... κατα τα άλλα ναι... είναι τούμπανες και οι δικές σου.... | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
| |
| |
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: "Σφύριγμα" απο σωληνάκια υψηλής Τρι 12 Απρ 2011, 13:11 | |
| Λοιπόν Άγγελε και εμένα μου το έκανε αυτό όταν έκανα την αλλαγη και εγω απο Κ8 σε Κ9 δαγκάνες....Τελικά δεν ήταν τιποτα!!!Μολισ το ξεπατωσα στην πίστα σταμάτησε!!!!!!!!! !!!Απλα πρεπει να δουλεψει λίγο η δαγκανακαι τα τσιμουχακια της!!!! | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: "Σφύριγμα" απο σωληνάκια υψηλής Τρι 12 Απρ 2011, 13:48 | |
| μιπος σου σφυρανε κλεφτηκα ??? επισις κιτα μιπος σφυρανε σε καμια γκομενα εκει γιρο ;P
περα της χαζομαρας ...βγαλε τα λαμακια που κρατανε τα τακακια ....θα δεις καλυτερη αποσβεση θερμοκρασιας ....και το μηχανακη θα εχει καλητερη κυλιση...οστοσο θα κοπανανε λιγο .... ισος να σου φυγη το σφυριγμα .....
το λαμακι που τα σταθεροπιοι ειναι για τους πελατες ...για να μην ενοχλουντε.. κανονικα ολοι η αγωνιζομενη τα βγαζουνε γιατι το λαμακι δεν αφηνει τα τακακια να επιστρεψουνε φυσικα πισο ...ειναι σαν να εχεις foul floating disc αλλα σε τακακια ;P | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: "Σφύριγμα" απο σωληνάκια υψηλής Τρι 12 Απρ 2011, 13:53 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- μιπος σου σφυρανε κλεφτηκα ??? επισις κιτα μιπος σφυρανε σε καμια γκομενα εκει γιρο ;P
περα της χαζομαρας ...βγαλε τα λαμακια που κρατανε τα τακακια ....θα δεις καλυτερη αποσβεση θερμοκρασιας ....και το μηχανακη θα εχει καλητερη κυλιση...οστοσο θα κοπανανε λιγο .... ισος να σου φυγη το σφυριγμα .....
το λαμακι που τα σταθεροπιοι ειναι για τους πελατες ...για να μην ενοχλουντε.. κανονικα ολοι η αγωνιζομενη τα βγαζουνε γιατι το λαμακι δεν αφηνει τα τακακια να επιστρεψουνε φυσικα πισο ...ειναι σαν να εχεις foul floating disc αλλα σε τακακια ;P τα ειχα βγαλει και εγω στεφανε τα λαμακια , αλλα στο φρεναρισμα "γκαριζαν" σαν γαιδουρι.... οταν ξαναεβαλα τα λαμακια και καινουργια τακακια σταματισε νομιζω το ειχες ακουσει εσυ στα μεγαρα | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: "Σφύριγμα" απο σωληνάκια υψηλής Τρι 12 Απρ 2011, 14:22 | |
| ναι ...αλλα το γκαρισμα δεν ειναι κ τπτ....πραγματικα η πιοτιτα κιλισις ειναι απιστευτη ...στους δισκους μου το εχω κανει επισεις (einai full floating)και ετσι κ τα τακακια κ η δισκι ανιγουνε απιστευτα... μονο να το σπροξεις το μηχανακη καταλαβενεις την διαφορα ....νομιζο οτι αξηζει λιγο ιχος ;P το γκαρισμα θα ειναι μονο στην πιστα ...εκτος πιστας θα εχεις εναν ιχο σαν να απερναει ενα ducati με πατημενο συμπλεκτη απο μακρια ....χαχαχα | |
|
| |
| "Σφύριγμα" απο σωληνάκια υψηλής | |
|