| ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ 2... | |
|
+3papagym Hamamatsu valantisgsxr 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
valantisgsxr Jr.gixxer
Όνομα: : valantis Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 23 Hμερομηνία εγγραφής : 04/02/2009
| Θέμα: ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ 2... Τρι 24 Μαρ 2009, 16:36 | |
| Λοιπον εχουμε και λεμε,ειμαι προς αναζητηση δευτερης μηχανης λογω οικογενειακων υποχρεωσεων μετα απο πολλη ψαξιμο κατεληξα να ψαχνω για τρανσαλπ 01-02 κατι τετοιο τελος παντων,μου φαινετε μια καλη αξιοπιστη και προπαντων οικονομικη λυση αφου ειδη παιζει και το gsxr ,η χρηση που το θελω ειναι για ταξιδια με τη γυναικα μου,να ειναι ανετα και να μπορει να φορτωσει και το σπιτι μαζι οπως κανει παντα οταν παμε καπου και δεν ειναι και καμια αμαθη με τα ss εχουμε κανει πολλα ταξιδια και πολλες γρηγορες βολτες και καμια :aswe: (καλα μην βαρατε και εσεις... )και μιας και εχω στα σχεδια και ταξιδακι στο εξωτερικο το καλοκαιρι πρεπει να βρω λυση.Ακουω αποψεις για το συγκεκριμενω μηχανακι και αν ξερει και κανεναν να πουλαει ας πει,οι τιμες απο μια ερευνα που εκανα βρηκα απο 2,500-4,000 ευρω. η λυση του τυπου αμα θες ελα με το gsxr αλλιως κατσε σπιτι δεν πιανει,γιατι η απαντηση που εχει ειναι πως θα μου ριξει 1 κιλο ζαχαρη μεσα στο τεποζιτο,οποτε μετα θα την :sfs: θα μεινω χωρις γυναικα και θα παω φυλακη :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: οποτε δεν με συμφερει... :aegrwfv: | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ 2... Τρι 24 Μαρ 2009, 18:43 | |
| Εισαι σιγουρος οτι θελεις να πας εξωτερικο δικαβαλο και με μπαγκαζια με..transalp? Μετα το κ8 πως θα το αντεξεις?Εγω δεν θα το εκανα με τιποτα,καλυτερα ζαχαρη στο ρεζερβουαρ. :betvt: | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ 2... Τρι 24 Μαρ 2009, 21:19 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kostasgym στις Τετ 25 Μαρ 2009, 14:00, 1 φορά | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ 2... Τετ 25 Μαρ 2009, 12:14 | |
| καλά βρε παιδί μου και εσύ που έμπλεξες;; από την μια θέλεις να την πάρεις την γυναίκα (και καλά κάνεις) άλλα είναι δύσκολα να πας εξωτερικό δικάβαλο με τέτοιο μότο, από την άλλη αν δεν την πάρεις θα σου ρίξει ζάχαρη στο ρεζερβουάρ... :P :P γιατί δεν ψάχνεις κάτι σε v-strom που είναι ποιο άνετο.. λέω εγώ τώρα!!! | |
|
| |
salingaros Jr.gixxer
Τόπος : κρητη Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 19 Αγωνιζόμενος : αυτοαποκαλουμε σαλινκαρος....μαντεξε γιατι!...παντως οχι γιατι θα μπορουσα να ημουν αγωνιζομενος Hμερομηνία εγγραφής : 17/03/2009
| Θέμα: Απ: ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ 2... Τετ 25 Μαρ 2009, 17:39 | |
| ποιο ειναι το προβλημα!.....θεμα πολιτικης και χειρισμου!.....απλα τα πραγματα....κρατας το κ8 το κανεις τουμπανο το βαζεις στο γκαραζ..και το βγαζεις εξω μονο για παρτι σουοταν και οποτε πρεπει!! καπου εκει θα αρχισει να πεφτει η παντοφλα...και τοτε εμφανιζεις το busa!...και με την εμφανιση του πριν αρχισει να φοναζει εμφανιζεις καιτ ο πλανο για ταξιδακι με το νεο μοτο στην πραγα!....εννοειτε οτι χρισημοποιουμε καθε λογις επειχειρημα οπως οτι στο 1 busa ο σφακιανακις εκανε δωρο 5 ταπερ για τα κεφτεδακια στην εξοχη στο πικ νικ.... :fvsg: εγω θα σου ελεγα να παρεις ενα 400-650 on-off να το εχεις και να κανεις τις δουλειες μεσα στην πολι και κρατας αυτο που εχεις...αν βαλουμε νερο στο κρασι μασς και δεν οδιγαμε σαν τους κανιβαλους σιδεροφαγους...μια χαρα ανετο ταξιδακι θα κανεις σε σχεσι με το τρανσαλπ...απλα ξεχναμε τις απομακρες παραλιες και χρισειμοποιουμε το πεζο2! | |
|
| |
blade 750 Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : Βολος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Αγωνιζόμενος : 1000 k8 Hμερομηνία εγγραφής : 02/12/2008
| Θέμα: Απ: ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ 2... Πεμ 26 Μαρ 2009, 14:31 | |
| γιατι δεν αγοραζεις ενα fazer 600 ??δεν καιει τιποτα εχει 98 αλογακια και ειναι ανετο και ταξιδιαρικο!!!και το βρισκεισ και σε καλες τιμες τωρα που αντικατασταθηκε!!! :vwrv: | |
|
| |
senninha Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 28 Hμερομηνία εγγραφής : 26/03/2009
| Θέμα: Απ: ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ 2... Πεμ 26 Μαρ 2009, 14:53 | |
| BANDIT 1200S εαν δεν θέλεις να δώσεις πολλά χρήματα. Σκυλί αξιοπιστίας, φορτώνεται όσο θέλεις, σέλα πραγματικά για 2, ροπάκλα για να πάει παντού χαλαρά δικάβαλο και φορτωμένο και φθηνό. Εναλακτικά πέρνεις και το μικρό ακόμη πιο φθηνά αλλά χάνεις την ροπή που είναι όλα τα λεφτά για ενα χαλαρό και ξεκούραστο ταξίδι. BANDIT 1250S ABS εαν θέλεις καινούργιο ή σχεδόν καινούργιο. Ότι ισχύει και για το παλιότερο σε κάπως πιο βελτιωμένη έκδοση και σούπερ τιμή. 1200S 1250S Μιας και μιλάμε για SUZUKI, υπάρχει ήδη sport μοντέλο και σχετική έλειψη χρημάτων. Καμία σχέση σε άνεση ταξιδιού δικάβαλος και φορτωμένος με ενα Transalp ή λοιπά της κατηγορίας. Εδώ πας σε πραγματικά touring μηχανάκια. Εαν μιλάς για ταξίδια εξωτερικό (άρα πολλά χιλιόμετρα) τότε τα 650 τα ξεχνάς για δικάβαλα και με φουλ μπαγκάζια. Βέβαια εαν θέλεις πάς ακόμη και με παπί, αλλά δεν είναι και η λογική σου επιλογή. Στην Χρυσή ευκαιρία πάιζει ενα Bandit 1200 του 99 με 3.700 αλλά όσοι κάνουν εισαγωγή μηχανάκια μπορούν να σου φέρουν και με 2500-3000 περίπου από έξω (όλα μέσα, κόστος, μεταφορά, τελωνείο, κέρδος). - Μπορεί να βρεις βέβαια και κανένα HONDA CBR1100XX Brackbird που και αυτό είναι εξαιρετική επιλογή για τα χρήματά του ως μεταχειρισμένο αλλά συνήθως παίζει γύρω στα 5000 - Για HAYABUSA τώρα, μάλλον θα πρέπει να βάλεις και κάτι ακόμη από το Blackbird γι αυτό και λέω Bandit 1200S και είσαι χαλαρός | |
|
| |
valantisgsxr Jr.gixxer
Όνομα: : valantis Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 23 Hμερομηνία εγγραφής : 04/02/2009
| Θέμα: Απ: ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ 2... Σαβ 28 Μαρ 2009, 23:48 | |
| | |
|
| |
blade 750 Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : Βολος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Αγωνιζόμενος : 1000 k8 Hμερομηνία εγγραφής : 02/12/2008
| Θέμα: Απ: ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ 2... Κυρ 29 Μαρ 2009, 09:23 | |
| | |
|
| |
| ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ 2... | |
|