| τιμες???????? | |
|
+6Opeth magiaklaniakeksatmisi Darksoul blackk8 Akis_s3 ronnie_10 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ronnie_10 Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα-Πετρουπολη Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 108 Αγωνιζόμενος : οχι (ακομα)... Hμερομηνία εγγραφής : 31/01/2011
| Θέμα: τιμες???????? Πεμ 19 Μάης 2011, 16:03 | |
| ψαχνω τιμες για δισκοπλακεσ μπροστα τακακια μπροσ πισω και σωλινακια υψιλησ ξερει κανεις εστω και στο περιπου...... | |
|
| |
Akis_s3 Normal gixxer
Όνομα: : Akis Τόπος : Larisa Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 256 Αγωνιζόμενος : Στο Βαθύ Μπλε! Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2011
| Θέμα: Απ: τιμες???????? Πεμ 19 Μάης 2011, 18:39 | |
| | |
|
| |
blackk8 Normal gixxer
Όνομα: : ΑΛΕΞΗΣ Τόπος : Γέρακας Αριθμός μηνυμάτων : 67 Hμερομηνία εγγραφής : 26/10/2010
| Θέμα: Απ: τιμες???????? Πεμ 19 Μάης 2011, 18:56 | |
| τακάκια εμπρός dunlopads sport hh+ τα δύο πακέτα €84 από pro-ride καλλιρόης,θα εκπλαγείς από το φρένο,πίσω ότι βρείς πιο φτηνά σωληνάκια venhill πάρε ένα τηλ να μάθεις τιμή για δισκόπλακες για άλλη μια φορά θα υποστηρίξω τις braketech γιατί ότι πληρώνεις πέρνεις άλλαξε και υγρά φρένων σε motul rbf 600 ή silkolene pro race και τύφλα αν έχει ο τιτανικός και οι άγκυρες του μετά :P | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: τιμες???????? Πεμ 19 Μάης 2011, 21:50 | |
| - blackk8 έγραψε:
- τακάκια εμπρός dunlopads sport hh+ τα δύο πακέτα €84 από pro-ride καλλιρόης,θα εκπλαγείς από το φρένο,πίσω ότι βρείς πιο φτηνά
σωληνάκια venhill πάρε ένα τηλ να μάθεις τιμή
για δισκόπλακες για άλλη μια φορά θα υποστηρίξω τις braketech γιατί ότι πληρώνεις πέρνεις
άλλαξε και υγρά φρένων σε motul rbf 600 ή silkolene pro race και τύφλα αν έχει ο τιτανικός και οι άγκυρες του μετά :P
φιλαρακι εχεις δικιο αλλα το παιδι δεν τις θελει για τρακ bike για δρομο αντε καμια πιστα αν μπαινει! εγω προτεινω braking στα 400 απο ιταλικο ebay!δεν χρειαζεται να δωσει 650 ευρα γτ ποιο φθηνα δε παιζει να τις βρει τις braketech οι οποιες γ@μουν κ ξερω 3 ατομα να τις φορανε κ ειναι πολυ ευχαριστημενοι!! σε ολα τα αλλα συμφωνω μαζι σου!τακακια παιζουν κ τα ebc ΗΗ 57 ευρα μπροστα απο αμερικα!σημερα μου ρθαν τα βαλα εντυπωσεις δεν εχω ακομα τα στρωνω αλλα εχω ακουσει απο πολλα ατομα τα καλυτερα!!! σωληνακια venhill φοραω πολυ ποιοτικα κ σωστα στην εφαρμογη! | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: τιμες???????? Πεμ 19 Μάης 2011, 21:54 | |
| αν δεν θες τη μηχανη για πολλες πιεσεις (εννοωντας τρελα track day) κρατα τα μαμα σωληνακια βαλε μια πιο καλη παστα τακακια (ebc hh) και κρατα τους μαμα δισκους.. αυτο που θελει προσοχη και θα δεις διαφορα (γιατι τα φρενα μας ειναι καλουτσικα (τα μαμα) απλα κρεμανε πολυ γρηγορα ) ειναι τα υγρα φρενων..με τα μαμα σωληνακια μεινε σε d0t 4 αλλα κατι ακριβο και αν βαλεις υψηλης βαλε dot5.* .. | |
|
| |
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: τιμες???????? Παρ 20 Μάης 2011, 04:16 | |
| dot 5 , performance friction τακακια , υψηλης και γλυτωσες την τρομπα. | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: τιμες???????? Παρ 20 Μάης 2011, 09:15 | |
| Οχι που θα βγαζε κανεις ακρη εδω με σας :P Να ρωτησω και γω κατι πηρα υψηλης και σκεφτομαι για τακακια, μαλλον λεω για τα EBC που λεει ο Φιλιππας! Θελω να ξερω αν μ αυτα τα τακακια θα χω προβλημα με τους μαμα δισκους, εννοω αν θα μου τους φανε! Επισης για προτεινετε καμια μαρκα για τα υγρα και που θα τα βρουμε σε καλη τιμη? | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: τιμες???????? Παρ 20 Μάης 2011, 11:54 | |
| Βάλε τα ebb δεν θα έχεις θέμα.. Για υγρά ας μιλήσουν οι χημικοι | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: τιμες???????? Παρ 20 Μάης 2011, 18:08 | |
| ebb???? ποια ειναι αυτα βρε????χεχεεχεχ
μαλλον ebc ηθελες να γραψεις.....
σημερα αγορασα απο τασουλη brembo μπροστα +πισω+σπρει καθαριστικο με 105ε στο συνολο...(τα δρομισια οχι τα rc) | |
|
| |
Kougiou Jr.gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 23 Αγωνιζόμενος : Νοτιου Ελλαδος(Τυμπακι και τσιμεντα) Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2011
| Θέμα: Απ: τιμες???????? Τετ 25 Μάης 2011, 14:58 | |
| Θα συμφωνησω με τα τακακια της ebc hh,για υγρα τα rbf 600,υψηλης φοραω ενα kit της hell και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Με ολα τα παραπανω το φρεναρισμα βελτιωνεται αρκετα και δεν εχεις και προβληματα με θερμοκρασιες αλλα αν θελεις κατι καλυτερο βαλε και μια τρομπα 19χ20 και θα δεις πολυ διαφορα.....πριν τη βαλω επεφτα ολος επανω στο φρενο για να σταματησω!!!!! | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: τιμες???????? Τετ 25 Μάης 2011, 15:41 | |
| για τα venhill μπροσ πισω χωρις γεφυρα μπροστα γυρω στα 145-150 εγω αυτα θα βαλω. | |
|
| |
| τιμες???????? | |
|