| Mugello!Εχει παει κανεις??? | |
|
+8Darksoul thodoris JIMK7 gkourv Vortex Miou babis k8 giXXXer 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Mugello!Εχει παει κανεις??? Πεμ 26 Μάης 2011, 12:16 | |
| Ειμαστε μια παρεα 4 μηχανες και σκεφτομαστε να παμε Mugello να δουμε τον αγωνα! Ψαχνουμε για πληροφοριες...οπως αν ξερει κανεις διαδρομη, αν ξερει το χωριο Scarperia που ειναι εξω απο την πιστα, αν ξερει κανεις που θα μπορεσουμε να αφησουμε μηχανες γιατι θα μενουμε παραεξω, η αν υπαρχουν ΜΜΜ που να πηγαινουν στην πιστα!
Ευχαριστω! | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: Mugello!Εχει παει κανεις??? Πεμ 26 Μάης 2011, 14:57 | |
| - giXXXer έγραψε:
- Ειμαστε μια παρεα 4 μηχανες και σκεφτομαστε να παμε Mugello να δουμε τον αγωνα!
Ψαχνουμε για πληροφοριες...οπως αν ξερει κανεις διαδρομη, αν ξερει το χωριο Scarperia που ειναι εξω απο την πιστα, αν ξερει κανεις που θα μπορεσουμε να αφησουμε μηχανες γιατι θα μενουμε παραεξω, η αν υπαρχουν ΜΜΜ που να πηγαινουν στην πιστα!
Ευχαριστω! Ειχα παει πριν δυο χρονια αλλα αεροπορικως!Εμενα στην Φλωρεντια κ-τουλαχιστον τοτε-δεν επαιζε μεταφορικο μεσο μεχρι την πιστα καθως ειχε τρενο μεχρι ενα χωριο εξω απο την πιστα κ μετα περναμε πειρατικα ΤΑΧΙ(ναι καλα διαβασες-τα οποια πηγαιναν κ ΤΑΠΑ..)που μας πηγαιναν πιστα(...με το αζημιωτο φυσικα!!!).Αυτα για τα δοκιμαστικα,την ημερα του αγωνα ειχε λεωφορεια εξω απο τον σταθμο στο χωριο τα οποια μας πηγαιναν πιστα-αν θυμαμαι καλα δωρεαν.Παντως αν θα ξαναπηγαινα σιγουρα θα πηγαινα με την μηχανη κ θα εμενα μεσα στην πιστα.Μιλαμε για μια γιορτη του μηχανοκινητου στην γειτονα χωρα,οπου το διασκεδαζουν αναλογα οι Ιταλοι.Στηνεται τρελο παρτυ τις 3 μερες (Π-Σ-Κ) με μουσικη κ πολλα σοου.Η πιστα ειναι τεραστια σε ενα υπεροχο μερος με πολυ πρασινο κ τρομερη θεα(ειναι αμφιθεατρικη η κατασκευη της πιστας)κ στο τελος του αγωνα ανοιγουν οι πορτες στις κερκιδες κ μπαινει μεσα ο κοσμος ακομα κ με τις μηχανες!!!Η καλυτερη θεση για να δεις τον αγωνα ειναι στην στροφη στο τελος της ευθειας οπου με 300+χλμ/ω φρεναρουν στα 80 κ στιβουν μια ανηφορικη φουρκετα...Αξιζουν τα λεφτα κ η ταλαιπωρια 100% | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Mugello!Εχει παει κανεις??? Πεμ 26 Μάης 2011, 17:21 | |
| εχω παει περιπου 7 φορες σου στελνω με πμ το τηλ μου να με παρεις να σου πω οτι θελεις... | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: Mugello!Εχει παει κανεις??? Πεμ 26 Μάης 2011, 18:30 | |
| Μπαμπη σ ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση εχεις βοηθησει ηδη πολυ περισσοτερο απ οσο φανταζεσαι...θα μου τα πει και ο Αλεξανδρος αναλυτικα Ευχαριστω και τους δυο σας! | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Mugello!Εχει παει κανεις??? Πεμ 26 Μάης 2011, 18:45 | |
| Και στην πιστα να πας με τη μηχανη δεν εχεις προβλημα.
Ειχε παει φιλος απο την γειτονια και ηταν ολα κομπλε.
Εισιτηρια κλεισε γιατι δεν ξερω εαν θα προλαβεις να βρεις.110 κλεισαμε εμεις μεσω του motogp για την Κυριακη στο γκαζον.
Ξενοδοχειο κλεισαμε στη Μπολωνια,σουιτα για 4 ατομα και μας βγηκε 55 ευρω το ατομο συνολικα απο το Σαββατο μεχρι την Δευτερα στις 1200.Επισης το ξενοδοχειο εχει και κλειστο παρκινγκ.
Το κοστος μαζι με καραβι(καμπινα πηγαινελα),ξενοδοχειο και πιστα βγηκε 310.
| |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Mugello!Εχει παει κανεις??? Σαβ 28 Μάης 2011, 20:12 | |
| Ευχαριστω Σπυρο, εμεις ακομη δν εχουμε κανει κατι παρα μονο μια κρατηση για το πλοιο! Εμεις μαλλον θα την βγαλουμε σε σκηνη οπως μου ειπε κ ο Αλεξ σε μια εκθεση που του βαλα και μου γραψε :P χεχεχεχεχε κ τον ευχαριστω και παλι Αντε καλα να περασουμε Σπυρο | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Mugello!Εχει παει κανεις??? Κυρ 29 Μάης 2011, 21:13 | |
| Αντε να μαζευτουμε εκει οσοι παμε να κανουμε καλο ομαδακι!
33 και σημερα λεμε!! | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: Mugello!Εχει παει κανεις??? Παρ 03 Ιουν 2011, 20:32 | |
| Είχα μια συζήτηση τις προάλλες με κάτι γνωστούς που έχουν πάει αρκετές φορές Mugello και με άγχωσαν! Αυτοί θα είναι με μηχανές και θα μένουν Φλωρεντία, όπως και εγώ αλλά εγώ θα μαι με αμάξι. Αυτό που μου παν και με άγχωσε είναι ότι αν και με μηχανές αυτοί θα ξεκινήσουν από τις 8 το πρωί για να ναι στην ώρα τους στις 14:00 για τον αγώνα. Τόσο πανικός θα γίνεται που ακόμα και με μηχανές θα ξεκινήσουν τόσο πολύ νωρίτερα; Δηλαδή εγώ με το αμάξι πότε θα πρέπει να ξεκινήσω; Μια εβδομάδα πριν; | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Mugello!Εχει παει κανεις??? Παρ 03 Ιουν 2011, 23:32 | |
| Αν και εμεις τελικα θα μεινουμε σε σκηνες στην πιστα ειμαι και γω περιεργος να μαθω αν ισχυει κατι τετοιο??? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Mugello!Εχει παει κανεις??? Παρ 03 Ιουν 2011, 23:43 | |
| Κι ομως ετσι ειναι εκεινη τη μερα γινεται πανικος | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: Mugello!Εχει παει κανεις??? Σαβ 04 Ιουν 2011, 00:14 | |
| και που να δειτε τι γινετε μολις τελειωνει ο αγωνας.......χαχαχαχχαχαχα...
τουλαχιστον 6 ωρες να φυγεις απο την πιστα... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Mugello!Εχει παει κανεις??? Σαβ 04 Ιουν 2011, 10:25 | |
| - gkourv έγραψε:
- Είχα μια συζήτηση τις προάλλες με κάτι γνωστούς που έχουν πάει αρκετές φορές Mugello και με άγχωσαν! Αυτοί θα είναι με μηχανές και θα μένουν Φλωρεντία, όπως και εγώ αλλά εγώ θα μαι με αμάξι.
Αυτό που μου παν και με άγχωσε είναι ότι αν και με μηχανές αυτοί θα ξεκινήσουν από τις 8 το πρωί για να ναι στην ώρα τους στις 14:00 για τον αγώνα. Τόσο πανικός θα γίνεται που ακόμα και με μηχανές θα ξεκινήσουν τόσο πολύ νωρίτερα; Δηλαδή εγώ με το αμάξι πότε θα πρέπει να ξεκινήσω; Μια εβδομάδα πριν; 8 to πρωι που θα ξεκινησουν απο φλωρεντια ειναι παρα πολυ αργα ... θα φτασουν αργα στην πιστα και θα αναγκαστουν να αφησουν τις μηχανες αρκετα μακρια ... εσυ με το αμαξι καλυτερα να κοιμηθεις μεσα στο αμαξι το σαββατο το βραδι εξω απο την πιστα... :P | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Mugello!Εχει παει κανεις??? Σαβ 04 Ιουν 2011, 10:28 | |
| - giXXXer έγραψε:
- Αν και εμεις τελικα θα μεινουμε σε σκηνες στην πιστα ειμαι και γω περιεργος να μαθω αν ισχυει κατι τετοιο???
οταν ξυπνισετε το πρωι(αν κλεισετε ματι ολο το βραδι...) 8-9 ας πουμε θα εκπλαγεις απο το ποσο πολυς κοσμος εχει ηδη ερθει και υπαρχουν ηδη ουρες στα μαγαζακια για καφε... | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: Mugello!Εχει παει κανεις??? Σαβ 04 Ιουν 2011, 10:41 | |
| Από ποιον δρόμο προτείνετε να πάμε και που να παρκάρουμε; | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Mugello!Εχει παει κανεις??? Σαβ 04 Ιουν 2011, 10:43 | |
| οσοι πατε χρωστατε φωτος.....καλα να περασετε παιδες οσοι πατε!!!!!!!!μακαρι να μπορουσα κ γω αλλα που λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν! | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Mugello!Εχει παει κανεις??? Σαβ 04 Ιουν 2011, 10:46 | |
| Αλεξ ρε φιλε ηθελα να σε ρωτησω, αν παμε απο το σαββατο θα πληρωσουμε κατι για να μπουμε μεσα και να μεινουμε με τις σκηνες?Και εισητηρια θα βρουμε η πρεπει να τα αγορασουμε απο δω? | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Mugello!Εχει παει κανεις??? Σαβ 04 Ιουν 2011, 11:08 | |
| an πατε σαββατο μεσημερι-απογευμα θα χρειαστει να εχετε το εισητηριο της κυριακης ...εισητηρια θα βρητε να αγορασετε λιγο πριν την εισοδο της πιστας... υπαρχουν 2 εισοδοι-εξοδοι δεν ξερω σιγουρα αν εχει και στις 2 αλλα στην 1 εχει σιγουρα... | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Mugello!Εχει παει κανεις??? Σαβ 04 Ιουν 2011, 12:36 | |
| - Miou έγραψε:
- an πατε σαββατο μεσημερι-απογευμα θα χρειαστει να εχετε το εισητηριο της κυριακης ...εισητηρια θα βρητε να αγορασετε λιγο πριν την εισοδο της πιστας...
υπαρχουν 2 εισοδοι-εξοδοι δεν ξερω σιγουρα αν εχει και στις 2 αλλα στην 1 εχει σιγουρα... και παλι!!! | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Mugello!Εχει παει κανεις??? Σαβ 04 Ιουν 2011, 20:51 | |
| Απο εδω μεσα ποιοι θα ειμαστε; | |
|
| |
mgyro Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 5 Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2011
| Θέμα: Απ: Mugello!Εχει παει κανεις??? Σαβ 11 Ιουν 2011, 00:38 | |
| | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Mugello!Εχει παει κανεις??? Σαβ 11 Ιουν 2011, 12:52 | |
| Απο εδω μεσα θα ειμαι κ γω και ο dimitrisK και οπως τα κοβω τα πραγματα και ο φιλος miou(αλεξ) βλεπω οτι ψηνεται ασχημα...βοηθηστε το παιδι να παρει την σωστη αποφαση χεχεχεχχεε!!!! | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Mugello!Εχει παει κανεις??? Τετ 22 Ιουν 2011, 19:38 | |
| ήρθανε τα μαγικά χαρτάκια! | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Mugello!Εχει παει κανεις??? Κυρ 10 Ιουλ 2011, 23:01 | |
| | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Mugello!Εχει παει κανεις??? Παρ 02 Δεκ 2011, 01:21 | |
| Να ανεβασω καμια φωτο απο Ιταλια; | |
|
| |
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Απ: Mugello!Εχει παει κανεις??? Παρ 02 Δεκ 2011, 09:51 | |
| Φυσικα ρε Σπυρο τι το ρωτας?αντε να δοθμε εμεις που δεν εχουμε παει... | |
|
| |
| Mugello!Εχει παει κανεις??? | |
|