| Εχει κανεις σας δισκοκηλη και χρειαστηκε να εγχειριστει ? | |
|
+6kouzinas Miou STELIOS Darksoul thodoris ktm_21 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ktm_21 Normal gixxer
Όνομα: : ALEX Τόπος : ATHINA Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 282 Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
| Θέμα: Εχει κανεις σας δισκοκηλη και χρειαστηκε να εγχειριστει ? Πεμ 17 Νοε 2011, 00:19 | |
| Συγκεριμενα στον αυχενα ? | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: Εχει κανεις σας δισκοκηλη και χρειαστηκε να εγχειριστει ? Πεμ 17 Νοε 2011, 00:52 | |
| τι προβλιμα εχεις ακριβος? | |
|
| |
ktm_21 Normal gixxer
Όνομα: : ALEX Τόπος : ATHINA Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 282 Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
| Θέμα: Απ: Εχει κανεις σας δισκοκηλη και χρειαστηκε να εγχειριστει ? Πεμ 17 Νοε 2011, 01:05 | |
| εχω 2 κηλες στον αυχενα εκ των οποιων η μια ιναι τεραστια και παω για χειρουργειο και απλα ρωτησα σε περιπτωση που κανεις ειχε παρομοια εμπειρια. | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Εχει κανεις σας δισκοκηλη και χρειαστηκε να εγχειριστει ? Πεμ 17 Νοε 2011, 02:45 | |
| πωω τι λες ρε φιλε?ευχομαι να παει καλα κ να ξεμπερδευεις κ ποτε ξανα!απο τι το παθες αυτο απο την δουλεια η ετσι στα καλα καθουμενα?? | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: Εχει κανεις σας δισκοκηλη και χρειαστηκε να εγχειριστει ? Πεμ 17 Νοε 2011, 03:17 | |
| καλη επιτυχια ευχομαι φιλε,και μην αγχωνεσε τσαμπα εφοσον σου ειπε ο γιατρος επεμβαση μπαινεις βγαινεις τελος ξεμπερδεψες | |
|
| |
ktm_21 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Εχει κανεις σας δισκοκηλη και χρειαστηκε να εγχειριστει ? Πεμ 17 Νοε 2011, 03:35 | |
| Σας ευχαριστω Βασικά σην δουλειά εχω δουλεια γραφειο οποτε εχω την κλασσικη επιβαρυνση που εχει ο καθένας στο αυχένα απο κει και περα ειμαι λιγο δραστηριος οπως gym τις μηχανές αλλα χωρίς κάνα σοβαρό πέσιμο. Οπότε στην οθσία ναι ετσι ξαφνικα... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Εχει κανεις σας δισκοκηλη και χρειαστηκε να εγχειριστει ? Πεμ 17 Νοε 2011, 09:51 | |
| στειλε ενα πμ στον κουζινα η΄παρτον κανα τηλ αν το εχεις.... ειναι η δουλεια του ...
καλα ξεμπερδεματα.... | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: Εχει κανεις σας δισκοκηλη και χρειαστηκε να εγχειριστει ? Πεμ 17 Νοε 2011, 10:48 | |
| Καλημερα Αλεξ..... Για αρχή ας πούμε 2 λόγια για την "κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου".Ανάμεσα στα σπονδυλικά σώματα υπάρχει ένας χόνδρος (δίσκος) που λειτουργεί ας πούμε σαν αμορτισέρ!Ο δίσκος αποτελείται απο τον πυρήνα του και εναν ινώδη δακτύλιο.Ειναι πολύ σύνηθες με την πάροδο του χρόνου να αφυδατώνεται ο δίσκος με αποτέλεσμα να "σπάει" ο δακτύλιος και κάποιο κομμάτι του πυρήνα του δίσκου να μετατοπίζεται προς τον νωτιαίο μυελό πιέζοντας τα νεύρα και εκεί είναι που αρχίζει το πρόβλημα! Πιέζονται τα νεύρα και έχεις συμπτώματα όπως μούδιασμα στα άκρα, αδυναμία, πόνο και πολλά άλλα ... Το χειρουργείο λοιπόν γίνεται όταν υπάρχουν έντονα συμπτώματα με σκοπό να σταματήσει ο χαλασμένος δίσκος να πιέζει τα νεύρα πριν γίνει μόνιμη ζημιά σε αυτά! Γίνεται πρόσθια προσπέλαση (από τον λαιμό), αφαιρείται ο δίσκος και μπαίνει στην θέση του ενας "ψεύτικος".Τα χειρουργεία αυτά είναι πλέον ρουτίνα για εναν νευροχειρουργό που ξέρει τι κάνει!Για 2 επίπεδα συνήθως διαρκεί 3 ώρες και σε 2 μέρες πας σπίτι σου! Φυσικά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός μετά και να αποφεύγεις κάποια πράγματα όπως το να καβαλάς το gixxer για παράδειγμα... :( , αλλά αυτά θα στα πεί ο γιατρός σου! Είναι πολύ χοντρικά αυτά που σου έγραψα, σίγουρα εχω παραλείψει αρκετά πράγματα..... Περαστικά φίλε μου,σου εύχομαι ότι καλύτερο! :!: Διαβασε κ αυτο εδω αν δεν βαριεσαι,ειναι αρκετα αναλυτικο.. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%AE%CE%BB%CE%B7_%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85_%CE%B1%CF%85%CF%87%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kouzinas στις Πεμ 17 Νοε 2011, 20:52, 1 φορά | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
| Θέμα: Απ: Εχει κανεις σας δισκοκηλη και χρειαστηκε να εγχειριστει ? Πεμ 17 Νοε 2011, 12:36 | |
| Γεια σου φίλε.
Αν και ο kouzinas τα εξήγησε πολύ καλά, είπα να σου απαντήσω κι εγώ για να βοηθήσω να σου φύγει ο φόβος και το άγχος (αν έχεις).
Δεν είμαι γιατρός, αλλά επειδή έχω προσωπική εμπείρια (με 2 συγγενικά πρόσωπα) θέλω να σου πω πως θεωρείται πλέον επέμβαση ρουτίνας, αλλά θέλει πάάάάάάρα πολύ προσοχή στο στάδιο της αποθεραπείας μετά την επέμβαση.
Βέβαια, ένας γιατρός θα σου εξηγήσει τα πάντα.
Σου εύχομαι περαστικά. | |
|
| |
ktm_21 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Εχει κανεις σας δισκοκηλη και χρειαστηκε να εγχειριστει ? Παρ 18 Νοε 2011, 12:35 | |
| Σας ευχαριστω πολυ για τις εχυες και τισ απαντησεις σας. Το χειρουργειο το εκλεισα να το κανω στο Υγεια με τον Νομικο. Το μονο που με προβληματίζει ειναι αν θα επανερθει εντελως το χερι και αν υπαρχει φοβος με ενα μηνα που ειμα ισε τετοια κατασταση να δημιοθργηθηκε μονιμο προβλημα, | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: Εχει κανεις σας δισκοκηλη και χρειαστηκε να εγχειριστει ? Παρ 18 Νοε 2011, 12:40 | |
| - ktm_21 έγραψε:
- Σας ευχαριστω πολυ για τις εχυες και τισ απαντησεις σας. Το χειρουργειο το εκλεισα να το κανω στο Υγεια με τον Νομικο. Το μονο που με προβληματίζει ειναι αν θα επανερθει εντελως το χερι και αν υπαρχει φοβος με ενα μηνα που ειμα ισε τετοια κατασταση να δημιοθργηθηκε μονιμο προβλημα,
Γιαννη Νομικο? | |
|
| |
ktm_21 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Εχει κανεις σας δισκοκηλη και χρειαστηκε να εγχειριστει ? Παρ 18 Νοε 2011, 12:41 | |
| παναγιωτη | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: Εχει κανεις σας δισκοκηλη και χρειαστηκε να εγχειριστει ? Παρ 18 Νοε 2011, 12:44 | |
| Σου ευχομαι να πανε ολα καλα! | |
|
| |
ktm_21 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Εχει κανεις σας δισκοκηλη και χρειαστηκε να εγχειριστει ? Παρ 18 Νοε 2011, 12:46 | |
| Σε ευχαριτω πολυ γιλε μου να σαι καλα | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Εχει κανεις σας δισκοκηλη και χρειαστηκε να εγχειριστει ? Παρ 18 Νοε 2011, 13:36 | |
| να μην σε προβληματιζει τιποτα!το μονο επι του παροντος ειναι η ψυχολογια σου. παρτο εντελως χαλαρα,σκεψου τις επεμβασεις που γινονται στην εντατικη τι αγχος πονο κ πιεση χρονου εχουν. ουδεμια σχεση με μια προγραμματισμενη επεμβαση σαν τη δικια σου.
εχω μπει σε χειρουργειο συνολικα 7 φορες κ η τελευταια χθες που εβγαλα τη βιδα.πλεον τους ζηταω να μη με ναρκωνουν με τη μια,οσο κανουν τη προετοιμασια θελω να εχω τις αισθησεις μου καπως. μονο η πρωτη μερα μετα την επεμβαση ειναι λιγο παραξενη,μετα απο κει κ περα θελει απλα προσοχη. καλη επιτυχια | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Εχει κανεις σας δισκοκηλη και χρειαστηκε να εγχειριστει ? Παρ 18 Νοε 2011, 14:24 | |
| φιλε απο το να ταλαιπωρισε θα το κανεις κ θα ησυχασεις περαστικα κ προσοχη στην αποθεραπεια | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: Εχει κανεις σας δισκοκηλη και χρειαστηκε να εγχειριστει ? Παρ 18 Νοε 2011, 16:24 | |
| - ktm_21 έγραψε:
- Σας ευχαριστω πολυ για τις εχυες και τισ απαντησεις σας. Το χειρουργειο το εκλεισα να το κανω στο Υγεια με τον Νομικο. Το μονο που με προβληματίζει ειναι αν θα επανερθει εντελως το χερι και αν υπαρχει φοβος με ενα μηνα που ειμα ισε τετοια κατασταση να δημιοθργηθηκε μονιμο προβλημα,
Θα επανέλθει Αλεξ! Λογικά θα δεις βελτίωση αμέσως μετά το χειρουργείο,και ακόμη περισσότερη με την πάροδο του χρόνου!Αρκεί να είσαι πολύ προσεκτικός κατά την αποθεραπεία σου!Ο γιατρός σου τι σου έχει πει? Πότε μπαίνεις? Καλή επιτυχία κ περαστικά! :!: | |
|
| |
| Εχει κανεις σας δισκοκηλη και χρειαστηκε να εγχειριστει ? | |
|