Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
οντωσ ηθελα να το πω αυτο για τατι ....ενα πραγμα με χαλασε οτι ημουν το μονο 600
600αρι ήσουν??? δε φάνηκε Μια χαρά είμασταν όλοι παρέα, μη σε απασχολεί καθόλου
χαχα....το ξερω ηταν πολυ ωραια αλλα το λεω γιατι πωσ ανοιγανε για να δουνε διαφορεσ ο κωστασ ο νικοσ ο κουζινασ ο (μικροσ) κωστασ αυτο ηθελα να δω διαφορεσ.....αλλα κανενα παραπονο γιατι σε ειχα συνεχεια μπροστα μου
chris8790 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 292 Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2011
ρε ολα ηταν τελεια...!!!! καλα προσκυναμε kouzina για τις απιστευτες προσπερασεις στην μια ροδα...!!!! ηταν το κατι αλλο!!!!!!!!!!!!!
απίστευτος λέμε!!!ξέχναγε να το κατεβάσει,,, θέαμα πανέμορφο, ασε που μύριζα τη λαστιχίλα οταν το σκαγε με τρόπο κατω και χαιρόμουν χαχα, σουπερ! να σαι καλά Kouzina
Για μένα δυστυχώς η βόλτα δεν ξεκίνησε καλά,αφού μόλις φύγαμε απ'τα McDonalds κάναμε ένα φιλικό άνοιγμα με τον Kostakr6, ο οποίος με δίκασε πάραυτα και μετά η καζούρα στην Χαλκίδα ήταν απίστευτη! Στο γυρισμό με δίκασαν και τα υπόλοιπα Κ6 τις παρέας και ησύχασα!
Αστειεύομαι φυσικά,όλα ήταν σούπερ,την επόμενη φορά θα το οργανώσουμε και λίιιιιιγο καλύτερα,ήμασταν 9 μηχανάκια και βάλαμε βενζίνη σε 6 βενζινάδικα! Ευτυχώς οι πεινασμένοι της παρέας μας κρατήσαν στον Άγιο για φαγητό και έτσι στο γυρισμό βρήκαμε ευτυχώς την Εθνική λίγο βρεγμένη αλλά δεν φάγαμε σταγόνα!
Ανεπανάληπτες σούζες ο koyzinas στο γυρισμό,εγώ πήγαινα από πίσω του και απολάμβανα τις φάτσες των κουτάκιδων όταν τους πέρναγε από αριστερή με 200 στη μια ρόδα...
Ωραία ήταν άντε και στην επόμενη! Σχεδόν ένα ντεπόζιτο βόλτα!
ετσι μπραβο να μπαινουν τα πραματα στη θεση τους σιγα σιγα καντε καζουρα τωρα που μπορειτε γιατι την αλλη φορα θα ερθει με την σουζουκαρα και θα κλαιμε ολοι μαζι ανε ξεχασα που θα το στηριξει
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
Μιχαλη θα κουβαλαει παντοκ η σε φοινικα αν υπαρχει εξω απο το μαγαζι!! αλλα αφου θα μιραζει ταπες αξιζει τον κοπο. ριξτε καμια φωτο να δουμε!!!!!ελπιζω να ξαναγυνει να ερθω!!!!!σαβατο συνηθως ειμαι free.
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
Για μένα δυστυχώς η βόλτα δεν ξεκίνησε καλά,αφού μόλις φύγαμε απ'τα McDonalds κάναμε ένα φιλικό άνοιγμα με τον Kostakr6, ο οποίος με δίκασε πάραυτα και μετά η καζούρα στην Χαλκίδα ήταν απίστευτη! Στο γυρισμό με δίκασαν και τα υπόλοιπα Κ6 τις παρέας και ησύχασα!
καλα εκανα εγω και καθησα στα αυγα μου Νικο που παμε ρεεεεε... δεν υπαρχει ελπιδα απεναντι στα gixxer τελος
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
Να μαι και γωωωωω! Ένα συγγνώμη και από εμένα που σας καθυστέρησα λιγάκι στην εθνική και ακόμα ένα γιατί σας άφησα να γυρίσετε ολομόναχοι μιας και έπρεπε να φύγω. :P :P
Αν και τσαγιαστηκα από τον Νίκο....πήρα αίμα μου πίσω από τον Κώστα...γενικά την χάρηκα την παρέα αλλά και την βόλτα μιας και ήταν η πρώτη μετά από ένα χρόνο! Άντε και στις επόμενες!
mgyro Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 5 Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2011
να στε καλα βρε παιδια ...δεν τρεχει τιποτα γυρισα και γω(δεν με παιρνε να τρεξω με πινακιδα) ..με την απορια παντως που πηγαν τοσα gixxer!! θα το πεταξω στη θαλασσα το cbr ...γεια σου ρε μανο με τα καντηλια ..ολη τη γεφυρα της χαλκιδας μετρησες..
black rider Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 559 Αγωνιζόμενος : μονο Πεμπτη βραδυ Hμερομηνία εγγραφής : 18/03/2011