| θελει καυσαναλυση η οχι? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pangi Jr.gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 39 Αγωνιζόμενος : ισως αν τα καταφερω Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2011
| Θέμα: θελει καυσαναλυση η οχι? Τετ 01 Ιουν 2011, 11:35 | |
| καλησπερα σε ολους....θα βαλω στο κ9 μου ενα μονο τελικο και ενα φιλτρο και σκεφτομαι οτι εφοσον απο δικανο το μετατρεπω σε μονοκανο θα εχω διαφορετικη εξοδο καυσαεριων....αρα θελω και διαφορετικα μιγματα....αλλοι μου λενε ναι θελει καυσαναλυση (και το βρισκω λογικο) και αλλοι οχι. επειδη ειναι και 100 ευρω για να την κανω και δεν τα βρισκω και ευκολα ακουω γνωμες...δεν θελω να μου παρουσιαστει κανενα προβλημα μελλοντικα στο μηχανακι... το αγαπαω μωρε | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| |
| |
pangi Jr.gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 39 Αγωνιζόμενος : ισως αν τα καταφερω Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2011
| Θέμα: Απ: θελει καυσαναλυση η οχι? Τετ 01 Ιουν 2011, 13:14 | |
| ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Η ΟΧΙ? | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: θελει καυσαναλυση η οχι? Τετ 01 Ιουν 2011, 16:41 | |
| Άκρως απαραίτητο δεν είναι. Πρόγραμμα που θα φτιάξεις? | |
|
| |
pangi Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: θελει καυσαναλυση η οχι? Τετ 01 Ιουν 2011, 23:58 | |
| | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: θελει καυσαναλυση η οχι? Πεμ 02 Ιουν 2011, 00:03 | |
| Εννοώ με power commander? Rapid? στον εγκέφαλο??? | |
|
| |
pangi Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: θελει καυσαναλυση η οχι? Πεμ 02 Ιουν 2011, 11:17 | |
| μα δεν σκεφτομαι να βαλω αμμεσα προγραμμα...μονο ενα τελικο και ενα φιλτρο θα βαλω και μου ειπαν για την καυσαναλυση. | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
| Θέμα: Απ: θελει καυσαναλυση η οχι? Πεμ 02 Ιουν 2011, 11:40 | |
| Φίλε Παναγιώτη, καυσανάλυση κάνεις εφόσον είσαι σε διαδικασία κατασκευής προγράμματος. Όταν θές να φτιάξεις πρόγραμμα κάνεις καυσανάλυση στη μοτοσυκλέτα μεταξύ άλλων για να πάρεις κάποια στοιχεία πάνω στα οποία θα βασιστείς να φτιάξεις το πρόγραμμα. Αν δεν έχεις τέτοιο σκοπό η καυσανάλυση είναι περιττή. Εγώ σου προτείνω να μη βάλεις το φίλτρο, βάλε μόνο την εξάτμιση, βάλε και τον στόκ λάμδα πάνω και μην ασχοληθείς παραπάνω. | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: θελει καυσαναλυση η οχι? Πεμ 02 Ιουν 2011, 11:49 | |
| - DimSTriple έγραψε:
- Φίλε Παναγιώτη, καυσανάλυση κάνεις εφόσον είσαι σε διαδικασία κατασκευής προγράμματος.
Όταν θές να φτιάξεις πρόγραμμα κάνεις καυσανάλυση στη μοτοσυκλέτα μεταξύ άλλων για να πάρεις κάποια στοιχεία πάνω στα οποία θα βασιστείς να φτιάξεις το πρόγραμμα. Αν δεν έχεις τέτοιο σκοπό η καυσανάλυση είναι περιττή. Εγώ σου προτείνω να μη βάλεις το φίλτρο, βάλε μόνο την εξάτμιση, βάλε και τον στόκ λάμδα πάνω και μην ασχοληθείς παραπάνω. Σωστος ο Δημητρης. | |
|
| |
pangi Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: θελει καυσαναλυση η οχι? Πεμ 02 Ιουν 2011, 13:45 | |
| | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
| Θέμα: Απ: θελει καυσαναλυση η οχι? Πεμ 02 Ιουν 2011, 14:16 | |
| Νά'σαι καλά!!! | |
|
| |
| θελει καυσαναλυση η οχι? | |
|