Greek GSX-R forum
θελει καυσαναλυση η οχι? Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
θελει καυσαναλυση η οχι? Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

θελει καυσαναλυση η οχι? Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
θελει καυσαναλυση η οχι? Poll_l10θελει καυσαναλυση η οχι? Poll_c10θελει καυσαναλυση η οχι? Poll_r10 
JIMK7
θελει καυσαναλυση η οχι? Poll_l10θελει καυσαναλυση η οχι? Poll_c10θελει καυσαναλυση η οχι? Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

θελει καυσαναλυση η οχι?

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
pangi
Jr.gixxer

Άντρας Όνομα: : παναγιωτης
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 39
Αγωνιζόμενος : ισως αν τα καταφερω
Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2011

θελει καυσαναλυση η οχι? Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: θελει καυσαναλυση η οχι?   θελει καυσαναλυση η οχι? EmptyΤετ 01 Ιουν 2011, 11:35

καλησπερα σε ολους....θα βαλω στο κ9 μου ενα μονο τελικο και ενα φιλτρο και σκεφτομαι οτι εφοσον απο δικανο το μετατρεπω σε μονοκανο Smile θα εχω διαφορετικη εξοδο καυσαεριων....αρα θελω και διαφορετικα μιγματα....αλλοι μου λενε ναι θελει καυσαναλυση (και το βρισκω λογικο) και αλλοι οχι. επειδη ειναι και 100 ευρω για να την κανω και δεν τα βρισκω και ευκολα ακουω γνωμες...δεν θελω να μου παρουσιαστει κανενα προβλημα μελλοντικα στο μηχανακι...
το αγαπαω μωρε Smile
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: θελει καυσαναλυση η οχι?   θελει καυσαναλυση η οχι? EmptyΤετ 01 Ιουν 2011, 11:41

pangi έγραψε:
καλησπερα σε ολους....θα βαλω στο κ9 μου ενα μονο τελικο και ενα φιλτρο και σκεφτομαι οτι εφοσον απο δικανο το μετατρεπω σε μονοκανο Smile θα εχω διαφορετικη εξοδο καυσαεριων....αρα θελω και διαφορετικα μιγματα....αλλοι μου λενε ναι θελει καυσαναλυση (και το βρισκω λογικο) και αλλοι οχι. επειδη ειναι και 100 ευρω για να την κανω και δεν τα βρισκω και ευκολα ακουω γνωμες...δεν θελω να μου παρουσιαστει κανενα προβλημα μελλοντικα στο μηχανακι...
το αγαπαω μωρε Smile

Πάρε ένα universal καυσαναλυτή ( ΑΕΜ,Ιnnovate) και θα τον βάζεις σε όλα τα μηχανάκια σου,αφού τα αγαπάς τόσο!
pangi
Jr.gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: θελει καυσαναλυση η οχι?   θελει καυσαναλυση η οχι? EmptyΤετ 01 Ιουν 2011, 13:14

ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Η ΟΧΙ?
DimSTriple
Full gixxer
Full gixxer
DimSTriple

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: θελει καυσαναλυση η οχι?   θελει καυσαναλυση η οχι? EmptyΤετ 01 Ιουν 2011, 16:41

Άκρως απαραίτητο δεν είναι. Πρόγραμμα που θα φτιάξεις?
http://www.meremetis.gr/
pangi
Jr.gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: θελει καυσαναλυση η οχι?   θελει καυσαναλυση η οχι? EmptyΤετ 01 Ιουν 2011, 23:58

προγραμμα? τι εννεοεισ?
DimSTriple
Full gixxer
Full gixxer
DimSTriple

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: θελει καυσαναλυση η οχι?   θελει καυσαναλυση η οχι? EmptyΠεμ 02 Ιουν 2011, 00:03

Εννοώ με power commander? Rapid? στον εγκέφαλο???
pangi
Jr.gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: θελει καυσαναλυση η οχι?   θελει καυσαναλυση η οχι? EmptyΠεμ 02 Ιουν 2011, 11:17

μα δεν σκεφτομαι να βαλω αμμεσα προγραμμα...μονο ενα τελικο και ενα φιλτρο θα βαλω και μου ειπαν για την καυσαναλυση.
DimSTriple
Full gixxer
Full gixxer
DimSTriple

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: θελει καυσαναλυση η οχι?   θελει καυσαναλυση η οχι? EmptyΠεμ 02 Ιουν 2011, 11:40

Φίλε Παναγιώτη, καυσανάλυση κάνεις εφόσον είσαι σε διαδικασία κατασκευής προγράμματος.
Όταν θές να φτιάξεις πρόγραμμα κάνεις καυσανάλυση στη μοτοσυκλέτα μεταξύ άλλων για να πάρεις κάποια στοιχεία πάνω στα οποία θα βασιστείς να φτιάξεις το πρόγραμμα.
Αν δεν έχεις τέτοιο σκοπό η καυσανάλυση είναι περιττή. Εγώ σου προτείνω να μη βάλεις το φίλτρο, βάλε μόνο την εξάτμιση, βάλε και τον στόκ λάμδα πάνω και μην ασχοληθείς παραπάνω.
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

Άντρας Όνομα: : Ιωάννης
Τόπος : Aθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2159
Αγωνιζόμενος : Newbie open.
Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: θελει καυσαναλυση η οχι?   θελει καυσαναλυση η οχι? EmptyΠεμ 02 Ιουν 2011, 11:49

DimSTriple έγραψε:
Φίλε Παναγιώτη, καυσανάλυση κάνεις εφόσον είσαι σε διαδικασία κατασκευής προγράμματος.
Όταν θές να φτιάξεις πρόγραμμα κάνεις καυσανάλυση στη μοτοσυκλέτα μεταξύ άλλων για να πάρεις κάποια στοιχεία πάνω στα οποία θα βασιστείς να φτιάξεις το πρόγραμμα.
Αν δεν έχεις τέτοιο σκοπό η καυσανάλυση είναι περιττή. Εγώ σου προτείνω να μη βάλεις το φίλτρο, βάλε μόνο την εξάτμιση, βάλε και τον στόκ λάμδα πάνω και μην ασχοληθείς παραπάνω.

Σωστος ο Δημητρης. Wink
pangi
Jr.gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: θελει καυσαναλυση η οχι?   θελει καυσαναλυση η οχι? EmptyΠεμ 02 Ιουν 2011, 13:45

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΔΗΜΗΤΡΗ
DimSTriple
Full gixxer
Full gixxer
DimSTriple

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: θελει καυσαναλυση η οχι?   θελει καυσαναλυση η οχι? EmptyΠεμ 02 Ιουν 2011, 14:16

Νά'σαι καλά!!! souza

θελει καυσαναλυση η οχι?
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» γνωμη για δυναμομετρηση - καυσαναλυση 750 Κ8
» H Rizla Suzuki θέλει να συνεχίσει την πρόοδό της!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΜΟΤΕΡ-ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com