Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
χθες εγινε και κατι που μου εδωσε μεγαλη χαρα......
καποια στιγμη το απογευμα , μολις εσπασε ο πολυς κοσμος εβαλαν μεσα μονο τους αγωνιζομενους. εκει μου εκανε νοημα ο αληταρχης της πιστας να παω (με ξερει)...
τελικα μπαινοντας μας σταματησαν στην εκκινηση και η συνεχεια επι της οθονης.....
τελικα απο οτι μου ειπαν τα παιδια πρεπει να τερματισα 7ος
η εμπειρία δεν περιγραφετε.....
κατα καποιο τροπο θα ελεγα οτι πραγματοποιησα ενα ονειρο μου...
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
καποια στιγμη το απογευμα , μολις εσπασε ο πολυς κοσμος εβαλαν μεσα μονο τους αγωνιζομενους. εκει μου εκανε νοημα ο αληταρχης της πιστας να παω (με ξερει)...
τελικα μπαινοντας μας σταματησαν στην εκκινηση και η συνεχεια επι της οθονης.....
Πολλά μα πάρα πολλά Μπραβο και γραπτως γιατι από κοντα είχες τρελο team!!!!!
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
ρεεεεε αυτοι οι γατζοι κατι ειναι κατι μου θυμηζουν μηπως κρεμαγατε τπτ αρνια εκει μαζι προς στα μεγαρα??κ τα ψησατε κ τα φαγατε κιολλας???
φιλιππα ειχαμε ενα td με τα ολα του οπως καταλαβες... καλο καιρο με αερακι για να μην σκασουμε με τα δερματα,πολυ καλη παρεα,γελασαμε πολυ,τα αρνακια που φαγαμε δεν τα ειδες ...μεχρι και κοριτσια που μας εκαναν μασαζακι οταν βγαιναμε απο την πιστα για να μην πιαστουμε...(υπαρχουν μερικοι παντρεμενοι γιαυτο δεν ανεβαζουμε φωτος...)
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
ρεεεεε αυτοι οι γατζοι κατι ειναι κατι μου θυμηζουν μηπως κρεμαγατε τπτ αρνια εκει μαζι προς στα μεγαρα??κ τα ψησατε κ τα φαγατε κιολλας???
φιλιππα ειχαμε ενα td με τα ολα του οπως καταλαβες... καλο καιρο με αερακι για να μην σκασουμε με τα δερματα,πολυ καλη παρεα,γελασαμε πολυ,τα αρνακια που φαγαμε δεν τα ειδες ...μεχρι και κοριτσια που μας εκαναν μασαζακι οταν βγαιναμε απο την πιστα για να μην πιαστουμε...(υπαρχουν μερικοι παντρεμενοι γιαυτο δεν ανεβαζουμε φωτος...)
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
την επομενη κ γω ομως!
TheoDo R Adv. gixxer
Όνομα: : Θοδωρης Κιτσαντας Τόπος : Ριζοβουνι-Πρεβεζα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 656 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
Μπραβο ρε αγορινα!!!Παρα πολυ ωραιος αλλα........
....νομιζω οτι ηρθε ο καιρος να παρεις μια GοPro HD να βλεπουμε κανα βιντεακι της προκοπης....μας στραβωσες ρε,πολυ παραμορφωση στο βιντεακι..... ......αλλα........
Μπραβο ρε αγορινα!!!Παρα πολυ ωραιος αλλα........
....νομιζω οτι ηρθε ο καιρος να παρεις μια GοPro HD να βλεπουμε κανα βιντεακι της προκοπης....μας στραβωσες ρε,πολυ παραμορφωση στο βιντεακι..... ......αλλα........
Χωρις ηχο βεβαια λογω δουλειας αλλα θα το ξαναδω στο σπιτι με φουλ ηχο!!!
Αντε και συντομα σε κανονικες συνθηκες,το χεις ανετα το θεμα πλεον και φαινεται!!!
ευχαριστω γιανναρα!!!
η καμερα μου εσπασε η οθονη της και πηρα του κουνιαδου μου που εχει την ιδια η μ@λακια ειναι οτι ξεχασα να αλαξω την αναληση και ηταν σε μικρη, γιαυτο το βιντεο δεν βγηκε καλο....
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :