Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
περιμενο τον αλεξ να μου στειλει της φοτο να μπουν στην συλογη
ΜΙΧΑΛΗ....!!!!!!!!!!! ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ?????
ok πριν λιγο τελειωσα με το ξεκαθαρισμα... τωρα εμειναν μονο 2 gb εχω βαλει εδω και λιγη ωρα να τις ζιπαρω... θα παρει λιγες ωρες... μετα λεω να τις ανεβασω... και να στις στειλω....
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
περιμενο τον αλεξ να μου στειλει της φοτο να μπουν στην συλογη
ΜΙΧΑΛΗ....!!!!!!!!!!! ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ?????
ok πριν λιγο τελειωσα με το ξεκαθαρισμα... τωρα εμειναν μονο 2 gb εχω βαλει εδω και λιγη ωρα να τις ζιπαρω... θα παρει λιγες ωρες... μετα λεω να τις ανεβασω... και να στις στειλω....
οκ εχω υπομονη.....
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
χθες εγινε και κατι που μου εδωσε μεγαλη χαρα......
καποια στιγμη το απογευμα , μολις εσπασε ο πολυς κοσμος εβαλαν μεσα μονο τους αγωνιζομενους. εκει μου εκανε νοημα ο αληταρχης της πιστας να παω (με ξερει)...
τελικα μπαινοντας μας σταματησαν στην εκκινηση και η συνεχεια επι της οθονης.....
τελικα απο οτι μου ειπαν τα παιδια πρεπει να τερματισα 7ος
η εμπειρία δεν περιγραφετε.....
κατα καποιο τροπο θα ελεγα οτι πραγματοποιησα ενα ονειρο μου...
Kydo έγραψε:
Αν και καθυστερημένα έφτιαξα το πρώτο Βιντεακι με το ΤΡΙΟ ΣΤΟΥΤΖΕΣ ΛΕΜΕ!!!!
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009