Καλησπέρα παιδιά
Εχω το εξης διλημμα/προβλημα
Η δεξια δισκοπλακα(μαμα),παρουσιασε τζογο στα πριτσινια και κανει εναν θορυβο οσαν! να ειναι floating καθε φορα που χτυπαει σε ανωμαλια/λακουβα.Το μηχανακι ετοιμαζεται για εξωτερικο τον Αυγουστο και αναμενεται να κανει πολλα χιλιομετρα.Δεν ξερω εαν ειναι σοβαρο το προβλημα αλλα ο μηχανικος μου ειπε να τις αλλαξω.
Λογω οικονομικης καταστασης το budget
ειναι περιορισμενο(το ταξιδι θα το κανω οπωσδηποτε!!!!!!! το θεμα ειναι να μην μπουμε πολυ μεσα σε χρημα γιατι ποιος ξερει τι μας περιμενει)),οποτε ψαχνοντας την πιο οικονομικη λυση για αλλαγη και αναβαθμιση σε aftermarket δισκοπλακες βρηκα αυτες:http://www.mouratisgp.gr/gp-db-newpartbrandmakepart.php?parts=75 Κοστος οπως θα δειτε 250€.Μιλησα με το μαγαζι και τις ειδα και φορεμενες πανω σε κατι μηχανακια που ειχαν.Μου ειπαν οτι δεν εχουν παρουσιασει φυσικα! προβλημα αφου τις φορανε σε κατι αγωνιστικα κτλπ κτλπ.Να την παρω ή θα κανω μ@*&%ια?Τα τακακια μου ειναι σχεδον καινουρια και πρεπει να συνυπολογισω στο κοστος αλλαγης καινουρια τακακια που ειναι τουλαχιστον +70€.Τι να κανω?
Τις εχει δει-φορεσει-γνωριζει κανενας?
Οποιαδηποτε γνωμη-αποψη-συμβουλη-εμπειρια ειναι καλοδεχουμενη.
Ευχαριστω εκ των προτερων.