| Μανίσια δισκόπλακα | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Μανίσια δισκόπλακα Τρι 31 Ιαν 2012, 20:33 | |
| Ήθελα απλά να κάνω μια ερώτηση γιατί εσείς σίγουρα θα γνωρίζεται. Εγώ τώρα άρχισα να ψάχνομαι στον κόσμο του gixxer και έτσι δεν έχω ιδέα. Μανίσια αριστερή μπροστά δισκόπλακα καινούργια στα 208 € χωρίς τα περαστικά, είναι καλά;
Edit: Σόρρυ ξέχασα το σημαντικότερο. Είναι για K8 1000. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Μανίσια δισκόπλακα Τρι 31 Ιαν 2012, 21:38 | |
| δεν ξερω σαν τιμη πως ειναι αλλα εγω θα εβαζα ακομα 150ε και θα επερνα καινουργιες ebc ... 350ε μου βγηκαν... και τα περαστικα δικα μου... σιγα την δουλεια ... 10 βιδες ηταν... | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: Μανίσια δισκόπλακα Τρι 31 Ιαν 2012, 21:43 | |
| 350 € οι δύο έτσι; Γιατί η τιμή που έγραψα εγώ, είναι 208 € μόνο η αριστερή. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| |
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: Μανίσια δισκόπλακα Τρι 31 Ιαν 2012, 21:48 | |
| no no no no no no αν είναι να βάλεις μανίσια τότε ebay, αλλιώς όπως είπε ο Miou, βάλε άλλα 150 και πάρε ebc...ζευγάρι! | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Μανίσια δισκόπλακα Τρι 31 Ιαν 2012, 21:50 | |
| Όχι. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι μία δισκόπλακα. Αριστερή. Γι αυτό και πήγα ρώτησα για την μαμά και με είπαν αυτήν την τιμή. Και ήθελα να μάθω αν είναι πιάσιμο κ@λομερίου ή καλή τιμή. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Μανίσια δισκόπλακα Τρι 31 Ιαν 2012, 21:54 | |
| - Schumi έγραψε:
- Όχι. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι μία δισκόπλακα. Αριστερή. Γι αυτό και πήγα ρώτησα για την μαμά και με είπαν αυτήν την τιμή. Και ήθελα να μάθω αν είναι πιάσιμο κ@λομερίου ή καλή τιμή.
αγορασες gsxr ? gsr δεν ειχες? τελος παντων θελεις ντε και καλα την μαμα παρε καλυτερα του κ5 ... εχουν ιδιο πατερν στις βιδες και ποτε δεν ειχαν προβλημα με τα πριτσινια οπως των κ7 | |
|
| |
G.E.B. R-09 Normal gixxer
Όνομα: : giorgos Τόπος : ΞΑΝΘΗ Αριθμός μηνυμάτων : 355 Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009
| Θέμα: Απ: Μανίσια δισκόπλακα Τρι 31 Ιαν 2012, 21:55 | |
| - Schumi έγραψε:
- Όχι. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι μία δισκόπλακα. Αριστερή. Γι αυτό και πήγα ρώτησα για την μαμά και με είπαν αυτήν την τιμή. Και ήθελα να μάθω αν είναι πιάσιμο κ@λομερίου ή καλή τιμή.
Ναι αυτη ειναι η τιμη καπου στα 210Ε αστα να πανε... | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Μανίσια δισκόπλακα Τρι 31 Ιαν 2012, 22:06 | |
| GSR είχα. Όπως το είπες. Αλλά το πούλησα. Έχει 2-2μιση βδομάδες. Και τώρα είμαι για να πάρω gsxr. Το συγκεκριμένο που θέλω να πάρω, είναι ψιλοστραβομένη η αριστερή δισκόπλακα. Και ψάχνομαι για τιμές και τα τιαύτα... Όχι δεν θέλω ντε και καλά τις μαμά. Ότι με συμφέρει θα αγοράσω. Το ψάχνω γενικώς το θέμα. Ρωτάω τιμές από εδώ και από εκεί. Ιντερνετομάγαζα, μαγαζιά εδώ Θεσσαλονίκη και είπα να ρωτήσω αν οι τιμές που με είπαν, είναι νορμάλ. Αν μπορέσω και βρω κάτι καλύτερο value for money από τις μαμά (που σίγουρα κάτι θα υπάρχει) δεν με χαλάει να βάλω και aftermarket. Θα δείξει φίλε Miou. | |
|
| |
| Μανίσια δισκόπλακα | |
|