| την γνωμη σας παρακαλω.... | |
|
+7boutser ghost fab Darksoul TheoDo R mitsos karagio 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: την γνωμη σας παρακαλω.... Τετ 22 Ιουν 2011, 21:46 | |
| γεια σας και χαρα σας... θα μπω αμεσως στο στο ψητο!! ειμαι την κυριακη σε εναν κεντρικο δρομο της αθηνας και βλεπω μπροστα μου μια καινουρια μηχανη, χωρις να καταλαβω ομως ποια ειναι. Ανοιγω γκαζακι για να πλησιασω και καταλαβαινω οτι ειναι το καινουριο tiger.... κανω νοημα του τυπου για να του πω ωραιο μηχανακι και σταματαμε μαζι στο φαναρι.... πανω που του αρχιζω τις ερωτησεις αν ειναι καλο εκεινος μου κανει προταση για ανταλλαγη με το δικο μου... εκει εμεινα λιγο λαλακας απο τοτε το σκεφτομαι.... 1ον: ακομα δεν εχω ευχαριστηθει καθολου το δικο μου παρ'οτι το εχω 2 χρονια 2ον παιζει σε λιγο καιρο να φυγω μονιμα σε νησακι(ροδο μαλλον) οποτε το ss θα μου βγαλει την ψυχη εκει και δεν θα εχει μερος ουτε για να βαλω δευτερα και να ανοιξω (λεω εγω τωρα...) ουτε θα μπορω να παω σε καμια παραλια με χωματοδρομο παρακαλω τις αποψεις σας ευχαριστω!!!! | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: την γνωμη σας παρακαλω.... Τετ 22 Ιουν 2011, 21:55 | |
| ενδιαφερον........αν σιγουρεψεις την ροδο και τσεκαρεις τι πεζει με τον τιγρι σε μαστορα εγω θατοκανα... μονο αν πηγαινα ροδο ομως | |
|
| |
TheoDo R Adv. gixxer
Όνομα: : Θοδωρης Κιτσαντας Τόπος : Ριζοβουνι-Πρεβεζα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 656 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
| Θέμα: Απ: την γνωμη σας παρακαλω.... Τετ 22 Ιουν 2011, 21:56 | |
| | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: την γνωμη σας παρακαλω.... Τετ 22 Ιουν 2011, 21:58 | |
| 1ον οτι κανεις να το κανεις στο υπουργειο μεταφορων για να μην πιαστεις κοτσο κ δωσεις το δικο σου το καλο κ παρεις κανα κλεμμενο 2ον το 800αρι εννοεις το καινουργιο η το 1000 3ον μετα πας σε αλλα σερβις αντιπροσωπιες κ τα σχετικα 4ον κρατα το δικο σου μια χαρα ειναι παρε ενα παπι για το νησι οσο θα δωσεις στις μεταβιβασεις βενζινες κανα σερβις γι αυτο παρε παπι κ κρατα τον μουναρο που εχεις 5ον γτ το πουλαει αυτος δεν σου δημιουργει υποψιες οτι κακο εχει γινει???καινουργο μοτο?το πουλαει? 6ον για μενα ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ αν πας κ μεινει σιγουρα μονιμα πουλα το κ παρε κατι αλλο!κανα ΧΤ λιγοτερα εξοδα κ κομπλε για το νησι!! 7ον μην απαντησεις σε ολα κανε οτι θελει η καροδυλα σου απλα στο υπουργειο μεταφορων οι μεταβιβασεις για να μην μεινεις με κανα μηχανακι κλεμμενο στο τελος γτ λιγο περιεργο μου ακουγεται ολο αυτο! | |
|
| |
fab Jr.gixxer
Όνομα: : Άρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 48 Αγωνιζόμενος : ελπίζω στο μέλλον! Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2011
| Θέμα: Απ: την γνωμη σας παρακαλω.... Τετ 22 Ιουν 2011, 22:51 | |
| Έγω προσωπικά αν και καινουργιος gixxer δεν θα έκανα τέτοια ανταλαγή γιατί κάτι μου βρομάει. Ακόμα δεν το περπάτησε καλά καλά και θέλει να το δώσει? κάτι παίζει. αν πάλι επειδή θα πας ρόδο δεν θες το gixxer σου τότε καλύτερα να πάρεις ένα παπί για το νησί θα σε βγάλει άνετα, εκτός αν πας για πολύ μεγάλο διάστημα. | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: την γνωμη σας παρακαλω.... Τετ 22 Ιουν 2011, 23:11 | |
| το οτι καποιος εχει μετανιωσει μια αγορα που μολις εκανε δεν σημαινει απαραιτητα οτι και κατι βρωμαει...εχω προσφατο παραδειγμα φιλου που εδωσε μηχανακι που δεν ειχε κλεισει μηνα με 600km γιατι απλως καταλαβε οτι τελικα δεν ειναι του γουστου του...το θεμα ομως δεν ειναι αυτο, αλλα το τι θες εσυ...αν ας πουμε γουσταρεις το μηχανακι που εχεις, γιατι να το ανταλλαξεις και να μην το κρατησεις, και να παρεις και κατι φθηνο (1000€ περιπου) για να κανεις δουλεια σου στο νησι π.χ. http://www.suzukicycles.org/photos/XF650-Freewind/1997_XF650-Freewind_red_500.jpg | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: την γνωμη σας παρακαλω.... Πεμ 23 Ιουν 2011, 12:10 | |
| chris η συμβουλη μου ειναι να την κανεις την δουλεια και να την κανεις την τραμπα για τους λογους που ειπες! Αν τελικα μετακομισεις στο νησι και θα σε κουρασει και θα το ταλεπορεις το κ! | |
|
| |
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: Απ: την γνωμη σας παρακαλω.... Πεμ 23 Ιουν 2011, 15:28 | |
| ευχαριστω για τις συμβουλες
λοιπον αυτος που μου το προτεινε μου ειπε οτι εχει μαγαζι με μοτο και η συγκεκριμενη μηχανη ειχε πινακιδα ΔΟΚ-.... (λογικα ειναι αυτη που χρησιμοποιει για test ride στους πελατες... το κακο ειναι οτι τον σεπτεμβρη θα ξερω αν θα φυγω τελικα οποτε λεω να αποφασισω τοτε
(ετσι κ αλλιως απο κατι λιγες αγγελιες που ειδα εχουν την ιδια αξια προς το παρον).... | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
| Θέμα: Απ: την γνωμη σας παρακαλω.... Πεμ 23 Ιουν 2011, 16:10 | |
| - karagio έγραψε:
- ευχαριστω για τις συμβουλες
λοιπον αυτος που μου το προτεινε μου ειπε οτι εχει μαγαζι με μοτο και η συγκεκριμενη μηχανη ειχε πινακιδα ΔΟΚ-.... (λογικα ειναι αυτη που χρησιμοποιει για test ride στους πελατες... το κακο ειναι οτι τον σεπτεμβρη θα ξερω αν θα φυγω τελικα οποτε λεω να αποφασισω τοτε
(ετσι κ αλλιως απο κατι λιγες αγγελιες που ειδα εχουν την ιδια αξια προς το παρον).... ετσι πιστευω και εγω δεν χρειαζεται να κανεις τπτ τωρα οταν με το καλο αποφασισεις οτι ειναι να φυγεις τοτε μπορεις να κοιταξεις τι μηχανακια παιζουν και βρισκεις το καταλυλο που θες ετσι και αλλιως δεν σου κανει και καμια τρελη προσφορα ωστε να λες οτι εχασες κατι...πολλα μπορεις να βρεις μην βιαστεις για τπτ απλα κοιτα να δεις τι κανεις με τα αλλα θεματα και μετα καταλυγεις... | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: την γνωμη σας παρακαλω.... Πεμ 23 Ιουν 2011, 16:17 | |
| πολυ ομορφο μηχανακη,μπορει να σε βολεψει περισσοτερο στη ροδο απο ενα ss αλλα οσους ξερω σε ολους μα σε ολους εχει φλατζοσει με πολυ λιγα χιλιομετρα,βεβαια τους τα φιαχνει η εταιρεια τσαμπα γιατι το ξερουν οτι εχουν θεμα... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: την γνωμη σας παρακαλω.... Πεμ 23 Ιουν 2011, 17:53 | |
| 1 γιατι πιστευεις οτι το μηχανακι σου δεν θα μπορεις να το ευχαριστιθεις στην ροδο και θα μπορεις το τιγρη? σχεδον ιδιες διαδρομες εχουν στις αναρτησεις και τα 2 εχουν 17αρες ζαντες με ελαστικα δρομου
2 πιο παλια και καποιος αλλος ειχε πει για την ροδο και μερικα παιδια απο το φορουμ μεχρι και το ονομα αυτου που εχει φτιαξει πιστα στο αεροδρομιο του ειπαν...
3 γιατι δεν εχεις ευχαριστιθει το μηχανακι σου 2 χρονια τωρα που το εχεις?μηπως δεν ειναι αυτο που ζητας τελικα???
4 γιατι να βρωμαει η δουλεια στην ανταλαγη? σου ακουγετε απιστευτο να μην του αρεσει τελικα ή να μην το βολευτικε? ο πατερας μου πριν 2 χρονια αγορασε το shiver το κρατησε σχεδον 7-8-9 μηνες εκανε δεν εκανε 1500χλμ και μετα το πουλησε γιατι δεν το βολευοταν... το κ6 που εχω τψρα το αγορασα με 3500χλμ γιατι ο βλακας που το ειχε πριν απο εμενα ειχε παπι πιο πριν και οταν ανεβηκε στο gixxer χεστηκε πανω του... εκανε και την μαλα να βαλει την γυναικα πανω του για βολτα και την πηγε με 200 στην συγγρου και παραλιγο να χωρισουν...
αμα σου αρεσει το μηχανακι σου (παρολο που δεν το εχεις ευχαριστιθει) κρα;τα το και αγορασε ενα παλιο χτ 250-400-500-600 ενα xr250 -ax250 η κατι τετοιο τελος παντον με πολυ λιγα φραγκα που θα σε βολεψει και καλυτερα στο νησι...
πασχαλη ποσο το αγορασες το artesia???700€ ειχες πει νομιζω??? | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: την γνωμη σας παρακαλω.... Πεμ 23 Ιουν 2011, 19:24 | |
| Οχι ρε, αυτό ήταν περίπτοση. 300 ευρά το πήρα απο φίλο. Με κανά 1000 ευρώ πάνω κάτω βρίσκεις. Τα 1000 δεν ξέρω που τα βρήσκεις | |
|
| |
| την γνωμη σας παρακαλω.... | |
|