| EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! | |
|
+17Miou kentaurosk8 GsxrPower futuristic stavroulis STELIOS gkourv kahi petrospropo valentinosgsxr T.R.E DimSTriple JIMK7 nasos-v teo46 ktm_21 Sotos27 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sotos27 Normal gixxer
Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 320 Hμερομηνία εγγραφής : 13/05/2009
| Θέμα: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 00:21 | |
| Παιδες εχω αγανακτησει με τις δισκοπλακες και ειπα να παω σε κατι αλλο να ησυχασω. Εψαχνα για τις EBC Ελλαδα αλλα για ακομα μια φορα ξενερωσα εφοσον ο αντιπροσωπος στην Ελλαδα μου ειπε οτι κανουν 800Ε οι 2 και στην ερωτηση μου καλα οι Brembo 640Ε και οι EBC 800??? Μου απαντησε ε καλα δεν ειναι το ιδιο αλλα μεταλα της EBC (παρακαλω να μπει στα ανεκδοτα τις χρονιας) Τεσπα εστειλα Mail στην Αγγλια και οι ανθρωποι στελνουν Ελλαδα με τα μεταφορικα βγαινουν 350Ε το σετ. Εχει κανεις αποψη? δεν θελω να ξεφυγω πολυ ουτε θελω να παω σε σιδερενιους να σκουριαζουν κτλ.... Τι λετε? ποια απο τις 2? και | |
|
| |
ktm_21 Normal gixxer
Όνομα: : ALEX Τόπος : ATHINA Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 282 Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 00:29 | |
| Σιγουρα θα εχεις καλυτερη αισθηση στο φρναρισμα αλα προσοχη! Να ξερεις οτι θα πρεπει να πειραματιστεις με τα τακακια γιατι δεν σημαινει πως τα μαμα η αυτα που χρησιμοποιησεις θα δουλεψουν και σωστα οταν πατανε σε διαφορετικο υλικο! Εγω παντως θα την εψαχνα πρωτα να δω ποια τακακια εχουν καλη εφαρμογη... ψαξε σε φορουμ πρωτα η ρωτα αυτον που θα τις παρεις... Αμα εχουν ακομη ψωμι τα τακακια σου κανε λιγο τον κοπο και περιμενε να φαγωθουν διοτι δεν ειναι και οτι πιο φθηνο οποτε γιατι να πανε πεταμενα ? Στη θέση σου θα αγοραζα παντως μαργαριτες αμα υπαρχουν σε αυτη τη μαρκα! | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 00:30 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 00:31 | |
| εγω πηρα τους δευτερους.... σε 2 -3 μερες θα ειναι εδω πρεπει να ειναι πολυ καλοι θα σου πω συντομα | |
|
| |
ktm_21 Normal gixxer
Όνομα: : ALEX Τόπος : ATHINA Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 282 Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 00:33 | |
| Ακυρο για το μαργαριτες τωρα παρατηρησα την 2η φωτο :P | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 320 Hμερομηνία εγγραφής : 13/05/2009
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 00:37 | |
| Ευχαριστω παιδες θα περιμενω νεα απο σας αν ειναι να τις τσιμπησω και γω Νασο και γω για τις μαργατιτες λεω αλλα δεν ξερω αν εχουν αυτο το S-drive System η βγαινει μονο στις στρογγιλες.. | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 00:41 | |
| Απο που τις πηρατε ? αν επιτρεπετε? Εγω την τιμη αυτην την βρηκα στο Brakes4u.co.uk.. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 00:44 | |
| - Sotos27 έγραψε:
- Ευχαριστω παιδες θα περιμενω νεα απο σας αν ειναι να τις τσιμπησω και γω
Νασο και γω για τις μαργατιτες λεω αλλα δεν ξερω αν εχουν αυτο το S-drive System η βγαινει μονο στις στρογγιλες.. πιστεψε με τους επιασα στα χερια μου και ειναι σουπερ... εχουν και αυτην την μ@λακια με τα μπριτσινια τα παραξενα..... και ειναι και πανεμορφοι..... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 00:46 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 00:52 | |
| οκ δημητρη το ειχα σκοπο να το κανω | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 00:59 | |
| | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 09:11 | |
| EBC μαντεμένιους είχα στο κ4. Αρκετά καλοί δίσκοι... αν και με την APracing τρομπα μου τα βρήκαν σκούρα... Sotos27... με τους δίσκους που πήρες δοκίμασε Carbon Lorraine SBK5+ ή Ferodo XTRAC ή AP sintered.... γενικά παίζεις με μεταλλικό τακάκι αν θές απόδοση και διάρκεια. Όσο για τον αντιπρόσωπο, καλό θα ήταν.... μπάς και ξυπνήσουν κάποια στιγμή... να του έκανες ένα τηλ να του πείς τη τιμή αγοράς σου με τα μεταφορικά.... πραγματικά απαράδεκτος :( :( :( | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 15:02 | |
| Σ ευχαριστώ Δημήτρη . Δεν τους παρήγγειλα ακόμα σήμερα έβαλα τα φράγκα και μάλλον στης επόμενες μέρες θα τους παραγγέλλω. Όσον αφορά τον αντιπρόσωπο.. του είπα ότι ο αντίστοιχος αντιπρόσωπος Αγγλίας είχε πακέτο το σετ 250 Λίρες και πως είναι δυνατόν να έχουν τέτοια απόκλιση. Η απάντηση ήταν εμείς τόσο πουλάμε...Δεν νομίζω να νιώθουν ούτε να αντιλαμβάνονται ότι η αισχροκέρδεια πλέον δεν περνά... Και εγώ είμαι εισαγωγέας και αντιπρόσωπος σε διάφορα ποτά... και στην καλύτερη τον περιπτώσεων δουλεύω με 40% στην λιανική... Και σε αγορές άνω τον 100 κάνουμε και ένα 10%... Όσο υπάρχουν έξω στον χώρο μας άτομα που λόγο άγνοιας η αδιαφορίας δεν κάνουν έρευνα αγοράς μέσο ιντερνέτ το φαινόμενο αυτό θα συνεχιστεί... Σκέφτηκα να στείλω ένα Εmail Στην EBC αναφέροντας ότι είμαι μέλος του GIxxer.gr και να την ρωτήσω πως είναι δυνατόν αυτή η απόκλιση τις τάξης των 450Ε Ελλάδα Αγγλία , εάν γνωρίζει ότι τα προϊόντα της πωλούνταν σε αυτήν την τιμή στην Ελλάδα...και ότι σαν φόρουμ , αγοραστές θεωρούμε απαράδεκτη! Κλοπη ! και υποβιβαστική την στάση του αντιπρόσωπου τους στην χώρα μας.Ετσι αναγκαστήκαμε να ψάξουμε για άλλο σε άλλη χωρά όπου η εξυπηρέτηση ήταν άψογη.. μόνο έτσι ίσως κάτι γίνει... Θα μου πεις ελεύθερη αγορά είναι.. αλλά δεν νομίζω να συμφέρει καμία εταιρία το να 3πλασιαζονται οι τιμές τις από τον κάθε Βλάχων που άνοιξε μαγαζί... Ίσως αν κάναμε κάτι σαν φόρουμ... μια σελίδα με τους (απατεώνες του χώρου ) και κάποια Email αντιπροσωπευτικά του φόρουμ μας.. στις Official εταιρίες...με τα διάφορα περιστατικά... Αλλά ποιος κάθεται να ασχοληθεί θα μου πεις.... Αν συμφωνείτε όμως είμαι μέσα να το κάνουμε νομίζω πως το λιγότερο θα είναι μια επίπληξη στον αντίστοιχο αντιπρόσωπο … | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 15:58 | |
| Ε λοιπον επιδη δεν μπορεσα να το χωνεψω τα 800 ευρα εκατσα και εγραψα το παρακατω mail sthn EBC.COM ελπιζω να αξιζε τον κοπο.... Greetings I m an active member of Gixxer.gr We are a forum of Greek Suzuki Gsxr Owners. Recantly personaly i decided to change my bikes rotors to aftermarket ones. After a small reacherch in the internet i visited your site and decided to choose yoyr products considerring the price very honest for the quality you offer. So i visited your official webpage and have been redirected to your greek representant in greece. A big surprise was waiting me. After calling Papacostantinou Companies the retail price we have been given was 800Euros for a pair of EBC XCdiscs for gsxr 1000. I was so surpised and asked how can Brembo Galfer wich are exeptional quality dicks to are selling at 600E pair and Ebc 800. The answer was whell its not the same Ebc materials are mutch better. My second question was How can Brekas4u.co.uk sell at 350E pair Including shipping and you 800E? The answer was i dont know i dont care thats our Price. Whell shure since it a free market. I would understand a 10-20% price difference but 450E diference is huge. As a forum and buyer we would describe that inapropriate behavior.. steeling and embarasing for your products. I will place my order to Ebay like all the rest of the members cause i like the quality and look of your rotors. But i think that insident by redirecting buyers to that Local seller would only damage the name of your companie and the sells in the greek market and i took the time to inform you about it.Many ppl might not speack english or even have the time to chearch in the internet and will propably just reject your products. Considering our forum i already informed all the rest of the members abou the insident and some of us have already recieved your products from ebay and the comments are excelant about the quality-price. So i will also place my order in the next few days . If you are wondering why this guy took the time to type all this just for our good? Whell we are 100 members bike lovers that spend alot of money on our bikes and we would realy prefair to just pick up the phonne and order from the local dealer insteed of spending hours looking for decent dealers in the net. So i decided to start mailing every singel company that has such issues in the Greek market Hopping that Something might change. I hop i m not wrong for our good first and therefore yours. Best Reguards from Greece | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 17:16 | |
| | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 17:25 | |
| Πολυ σωστο το κειμενο...το υπογραφω κι εγω! Ευτυχως που εχουμε το ιντερνετ και εχει ανοιξει λιγο το ματι μας. Φαινετε ομως οτι μερικοι εμποροι δεν το εχουν παρει χαμπαρι ακομη οτι τα κοροιδα εχουν αρχισει και ξυπναν σιγα-σιγα. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 17:27 | |
| | |
|
| |
petrospropo Normal gixxer
Όνομα: : petros Τόπος : peiraias Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 131 Hμερομηνία εγγραφής : 14/07/2009
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 17:46 | |
| καλα εκανες φιλαρακι πολυ καλα εκανες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αν σου απαντησουν κανε τον κοπο να βαλεις και την απαντηση να δουμε πως το βλεπουν και εκεινοι....γιατι μερικοι το εχουν παραξεφτιλησει!!!!! | |
|
| |
kahi Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Περιστερι - Αθηνα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : Μεγαλος για τετοια... Hμερομηνία εγγραφής : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 17:56 | |
| και πρεπει να υπαρξη και συνεχεια με τους απατεωνες που εαν μυριστουν μονοπωλειο τα γ@μ@νε ολα . μονο το internet μας σωζει | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 18:11 | |
| Λοιπόν,έχεις μερικά λαθάκια αλλά καλά έκανες και το έστειλες... [/quote] E ναι η ορθογραφια μου δεν ειναι και αριστη σε καμια γλωσσα .. Τι να κανω παιζοντας Rpg games εμαθα κουτσα στραβα αγγλικα . Αν μου απαντησουν θα ποσταρω την απαντηση... | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 18:25 | |
| Άντε να τον κλείσουν αυτόν και να πάρεις εσύ την αντιπροσωπεία, θα κάνεις καμιά καλή τιμή ε; | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 18:28 | |
| Λοιπον η απαντηση ηρθε παιδια. Οριστε τι μου απαντησαν 1ο μαιλ EBC PRICE IN GREECE From: Natalie Brown (studio@ebcbrakes.com) Sent: Tuesday, February 09, 2010 2:50:23 PM To: sotos kamber (sotirisk1@hotmail.com) Thank you for your email. I have forwarded your comments onto Andy Freeman, our Managing Director. Kind regards 2τερο μαιλ FW: EBC PRICE IN GREECE From: Andy Freeman (andy@ebcbrakes.com) Sent: Tuesday, February 09, 2010 3:21:06 PM To: sotirisk1@hotmail.com Cc: Spike Home (biketech@tamethebeast.co.uk) Hi There I am really sorry for your troubles and I am very disappointed at our local agent who anyway doesn’t carry anything in stock from our disc range and is probably adding the cost for individual import to get this price. You could buy from www.brakes4u.co.uk cheaper and by the way I am looking for a new agent Kind regards Andy Freeman From: Natalie Brown [mailto@ebcbrakes.com] Sent: 09 February 2010 14:41 To: andy freeman Subject: FW: EBC PRICE IN GREECE
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sotos27 στις Τρι 09 Φεβ 2010, 18:34, 1 φορά | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 18:33 | |
| | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! Τρι 09 Φεβ 2010, 18:35 | |
| Σορρυ το διορθωσα μου στηλαν 2 μαιλ. το εκανα edit παραπανω | |
|
| |
| EBC Δισκοπλακες. Την γνωμη σας παρακαλω ! | |
|