| Velocity Stacks | |
|
+20AlexGeo Darksoul Leroy dennisefl teo46 GSXR nktr nasos-v Kydo gsxr1000nitro DimSTriple thanosk6 T.R.E stavrosrodo gixxermak gat0s al3x papagym JIMK7 f@dlR 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
f@dlR Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 68 Hμερομηνία εγγραφής : 03/04/2009
| Θέμα: Velocity Stacks Σαβ 04 Απρ 2009, 16:03 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Velocity Stacks Σαβ 04 Απρ 2009, 16:26 | |
| | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: Velocity Stacks Σαβ 04 Απρ 2009, 16:32 | |
| Μια που το αναφέρετε, τι ακριβώς κάνουν? | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: Velocity Stacks Σαβ 04 Απρ 2009, 17:07 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Velocity Stacks Σαβ 04 Απρ 2009, 17:11 | |
| - kostasgym έγραψε:
- Μια που το αναφέρετε, τι ακριβώς κάνουν?
Βελτιωνουν τη ροπη στις χαμηλομεσαιες στροφες του κινητηρα δες και τα σχεδιαγραμματα που εχω βαλει :betvt: | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Velocity Stacks Σαβ 04 Απρ 2009, 17:14 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Βελτιωνουν τη ροπη στις χαμηλομεσαιες στροφες του κινητηρα δες και τα σχεδιαγραμματα που εχω βαλει :betvt:
Αυτό το έχω δει, αλλά δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό που λειτουργικά κάνουν και βελτιώνουν την ροπή?? | |
|
| |
al3x Normal gixxer
Όνομα: : alex Τόπος : athina Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 57 Hμερομηνία εγγραφής : 03/04/2009
| Θέμα: Απ: Velocity Stacks Κυρ 05 Απρ 2009, 03:59 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- kostasgym έγραψε:
- Μια που το αναφέρετε, τι ακριβώς κάνουν?
Βελτιωνουν τη ροπη στις χαμηλομεσαιες στροφες του κινητηρα δες και τα σχεδιαγραμματα που εχω βαλει :betvt: βασικα τα στακς δεν βελτιωνουνε χαμηλομεσαιες αναγκαστικα.. το που θα βελτιωσουνε εξαρτατε απο διαφορα πραματα οσο ποιο μακρυ ενα χωνι τοσο ποιο χαμηλα θα δωσει, και θα αδειασει ψηλα.. και αντιθετα οσο ποιο κοντο τοσο ποιο ψηλα θα δωσει για αυτο απο την μανα τους τα μηχανακια εχουνε διαφωρετικων μηκων χωνια, τα Κ7-Κ8 1000 εχουνε στους 2 μεσαιους κυλινδρους μακρυα σχετικα ενα στους ακριανους αυλους δεν εχουνε καν χωνια... ενω στα Κ8-Κ9 600 εχουνε στους ακριανους αυλους πολυ μακρια χωνια και στους μεσαιους μετρια σε ηψος χωνια... τα yoshimura dual stack air funnel kit ομως τα θεωρω ως την ποιο σωστη λυση (ποιο πολυ ειμαι customakias και οχι τοσο επωνυμακιας... αλλα τους παραδεχωμαι...) εχουν κανει την ποιο εξυπνη κινηση συνδυαζοντας μακρυ και κοντο αυλο μαζι! και αν ψαξετε λιγο για τα 1000 τα τελευταια βγαζουνε μονο δυο χωνια... δεν πειραζουνε τους ακριανους κυλινδρους... πραμα που ακομα δεν εχω μαθει το γιατι... αλλα φανταζομαι για να μην χασει ψηλα μακρενοντας το... εδω η φωτο για το προιον για το 1000 ΒΕΒΑΙΑ αυτα για να δουλεψουνε προυποθετουνε σωστο ρυθμισμα πανω απο ολα σε πραγματικες συνθηκες... σε dyno μπορει να ειναι μηδαμηνες οι αλλγες μιας και οι ανεμιστηρες τους δεν μπορουνε να παραγουνε αερα αρκετων χιλομετρων | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Velocity Stacks Κυρ 05 Απρ 2009, 11:49 | |
| - al3x έγραψε:
βασικα τα στακς δεν βελτιωνουνε χαμηλομεσαιες αναγκαστικα.. το που θα βελτιωσουνε εξαρτατε απο διαφορα πραματα οσο ποιο μακρυ ενα χωνι τοσο ποιο χαμηλα θα δωσει, και θα αδειασει ψηλα.. και αντιθετα οσο ποιο κοντο τοσο ποιο ψηλα θα δωσει για αυτο απο την μανα τους τα μηχανακια εχουνε διαφωρετικων μηκων χωνια, τα Κ7-Κ8 1000 εχουνε στους 2 μεσαιους κυλινδρους μακρυα σχετικα ενα στους ακριανους αυλους δεν εχουνε καν χωνια... ενω στα Κ8-Κ9 600 εχουνε στους ακριανους αυλους πολυ μακρια χωνια και στους μεσαιους μετρια σε ηψος χωνια...
τα yoshimura dual stack air funnel kit ομως τα θεωρω ως την ποιο σωστη λυση (ποιο πολυ ειμαι customakias και οχι τοσο επωνυμακιας... αλλα τους παραδεχωμαι...) εχουν κανει την ποιο εξυπνη κινηση συνδυαζοντας μακρυ και κοντο αυλο μαζι!
και αν ψαξετε λιγο για τα 1000 τα τελευταια βγαζουνε μονο δυο χωνια... δεν πειραζουνε τους ακριανους κυλινδρους... πραμα που ακομα δεν εχω μαθει το γιατι... αλλα φανταζομαι για να μην χασει ψηλα μακρενοντας το... εδω η φωτο για το προιον για το 1000
ΒΕΒΑΙΑ αυτα για να δουλεψουνε προυποθετουνε σωστο ρυθμισμα πανω απο ολα σε πραγματικες συνθηκες... σε dyno μπορει να ειναι μηδαμηνες οι αλλγες μιας και οι ανεμιστηρες τους δεν μπορουνε να παραγουνε αερα αρκετων χιλομετρων Θα συμφωνησω με το φιλο al3x οτι αναλογα το υψος κερδιζεις και τα αναλογα αλογα απλα εγω μιλουσα για τα συγκεκριμενα που αγορασα οσο για τα yoshimura σαφως ειναι οτι καλυτερο εχουν βγαλει στη αγορα και εχουν αλλαξει τα δυο μεσαια γιατι στο σεταπ αυτο τους εκατσε αν ομως αλλαξεις τις βενζινες τοτε αλλαζουν εντελως τα πραγματα Οσο για τις τιμες γενικος εχουν ξεφυγει εντελως τα παλικαρια :wtv4tv: ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΜΕΣ για αυτα 600 ευρω :wtv4tv: για το κουτι αναθυμιασεις 800 ευρω :wevew: για 4 μπουζια 200 ευρω :ferrqg: | |
|
| |
al3x Normal gixxer
Όνομα: : alex Τόπος : athina Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 57 Hμερομηνία εγγραφής : 03/04/2009
| Θέμα: Απ: Velocity Stacks Κυρ 05 Απρ 2009, 15:01 | |
| καλα οι τιμες ειναι αλλου... αλλα ειναι μια πολυ καλη ιδεα που θα προσπαθισω να την φτιαξω σε κανα τορνο... ποσο δυσκολο να ειναι πια? παρεπιπτοντος απο ενα ιαπονικο σιτε η τιμη για τα dual stacks ειναι 268 γιουργια α ρε ελλαδαρα... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| |
| |
al3x Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Velocity Stacks Κυρ 05 Απρ 2009, 22:57 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Velocity Stacks Κυρ 05 Απρ 2009, 23:29 | |
| | |
|
| |
al3x Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Velocity Stacks Κυρ 05 Απρ 2009, 23:34 | |
| οκ! θα το ποσταρω αυριο καθως το εχω σωσμενο στην δουλεια | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Velocity Stacks Κυρ 05 Απρ 2009, 23:35 | |
| - al3x έγραψε:
- οκ! θα το ποσταρω αυριο καθως το εχω σωσμενο στην δουλεια
ΟΚ :thanks!!: | |
|
| |
f@dlR Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Velocity Stacks Δευ 06 Απρ 2009, 00:19 | |
| Στην αρχη της σελιδας που ειναι το δικο μου το ποστ εχει το link | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Velocity Stacks Δευ 06 Απρ 2009, 16:50 | |
| - f@dlR έγραψε:
- Στην αρχη της σελιδας που ειναι το δικο μου το ποστ εχει το link
Καλα αυτο το εχω κι εγω αλλα τιμες δε λεει | |
|
| |
f@dlR Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Velocity Stacks Δευ 06 Απρ 2009, 17:29 | |
| Ελα ελα...αγορασες ηδη τι θελεις τωρα?Βαλε τα πρωτα πριν τα πουλησεις :P | |
|
| |
al3x Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Velocity Stacks Τρι 07 Απρ 2009, 10:43 | |
| | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Velocity Stacks Παρ 24 Απρ 2009, 00:27 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Velocity Stacks Παρ 24 Απρ 2009, 01:19 | |
| Απο τις 9-4-09 που ειχαν ερθει ΕΛΛΑΔΑ ( 6 εργασιμες μερες απο αμερικη ) σημερα τα πηρα αφου πρωτα πηγα εκει και τους εβαλα καλο καλο χερι αλλιως ακομα θα τα περιμενα τι σου ειναι ρε παιδι μου αυτα τα ελληνικα ταχυδρομεια :wtv4tv: Τελος παντων μολις τα εβαλα στο δρομο το μηχανακι μου φαινεται ποιο γραμμικο παντως δεκα αλογα που λεει κι φιλος ποιο πανω δεν νομιζω να εχασε Αυριο θα το βαλω και στο δυναμομετρο να παιξω λιγο με τις ρυθμισεις και να το δοκιμασω με δυο αλλα και με τεσσερα χωνια :vwrv: [img] [/img][img] [/img][img] [/img][img] [/img][img] [/img][img] [/img] | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Velocity Stacks Παρ 24 Απρ 2009, 02:34 | |
| Τι έχεις φτιάξει εκεί ρε Δημήτρη!!!!!Περιμένουμε δυναμομέτρηση...... : ewvcwe: : ewvcwe: | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Velocity Stacks Παρ 24 Απρ 2009, 08:22 | |
| - GSXR-750 έγραψε:
- Τι έχεις φτιάξει εκεί ρε Δημήτρη!!!!!Περιμένουμε δυναμομέτρηση...... : ewvcwe: : ewvcwe:
ναι ναι. περιμενουμε δυναμομετριση. Ξεχασα να πω οτι στο μηχανακι ειχαμε βαλει 60αρι.ακομα χειροτερα για τα ψηλα Ειμαι 100% οτι την μεγιστη ισχυει θα την χασεις.μπορει οχι 10 αλογα αλλα ειναι σιγουρο οτι θα χασεις. οπως ειπα και πριν το μηχανακι που ειχαμε κανει δουλευε μονο στα ψηλα.(κεντροφορους.ροικες ,κτλ)Το δικο σου δεν ξερω τι φτιαξιμο εχει? Ισως παρεις λιγο στα μεσαια. Προς θεου εννοειτε οτι ευχομαι το μηχανακι να ξυριζει. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Velocity Stacks Παρ 24 Απρ 2009, 11:16 | |
| οσο πιο κοντες οι εισαγωγες τοσο καλυτερα στα ψιλα.οσο πιο μακριες τοσο καλυτερα στα χαμηλα.ετσι λεει η θεωρια και ετσι ειναι. γι αυτο εχει 2 πολυ κοντα και 2 μακρια απο μαμα το 1000. αναλογα που θελει δυναμη κανεις.........τα τροποποιει. θελεις ψιλα?τερμα κοντα θελεις χαμηλομεσαια?αυξανεις τα δυο ακριανα. | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Velocity Stacks Παρ 24 Απρ 2009, 15:20 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την κολτρέϊν στις Παρ 24 Απρ 2009, 21:13, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : .) | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Velocity Stacks Παρ 24 Απρ 2009, 21:11 | |
| Λοιπων σημερα εφαγα τη μερα μου με τις μλκ αλλα εβγαλα μερικα συμπερασματα για το λογο του αληθες :P Ολες οι μετρησεις εγιναν μετα απο τρεια ανοιγματα γιατι τρεια ? γιατι τοτε κανονικα δειχνει τα περισσοτερα αλογα :vwrv: 1) Εχουμε και λεμε η πρωτη δυναμομετριση ειναι με τη κοκκινη γραμμη (σ αυτη ειχα και τα τεσσερα χωνια ) που εβγαλε 169,8 hp και 11,4 ροπη 2) Με τη μπλε γραμμη (σ αυτη ειχα τα δυο μεσαια χωνια ) εβγαλε 170 αλογα και 11 ροπη 3) Με τη πρασινη γραμμη (σ αυτη δεν ειχα κανενα χωνι ) εβγαλε 171,5 αλογα και 11,1 ροπη 4) και τελος με τη προτοκαλι γραμμη (σ αυτη το ειχα μαμα ) εβγαλε 173,7 αλογα 11,1 ροπη Η διαφορα σε αλλογα και ροπη Μαμα και VELOCITY ηταν 169,8 hp και ροπη 11,4 με 173,7 αλογα 11,1 ροπη κοντα τεσσερα αλογα αρκετα θα ελεγα αλλα επιδη εχουν γνωση οι φυλακες αυτο οφειλεται μετα απο τοσες δοκιμες που ειχα κανει στο μηχανακι ειχε καθαρισει και για αυτο ειχε τοση διαφορα [img] [/img] και για να μη βρεθουν μερικοι εξυπνοι και πουν τα δικα τους για αυτα που εγραψα ποιο πανω εκανα και αλλες δυο με τα μαμα και με τα VELOCITY για να δειτε τη διαφορα στα ψηλα με τα μαμα 174.7 και ροπη 11,2 ενω με τα VELOCITY εβγαλε 172,5 και ροπη 11,5 αυτη τη φορα η διαφορα ηταν μικροτερη οπως ειχα πει :vwrv: ερε πουστι μου το δυναμομετρο το εχω φαει στη μαπα [img] [/img] Ολα αυτα βεβαια εγιναν στο δυναμομετρο μα ταχυτητα ανεμου 120 χιλιομετρα το πολυ :vwrv: στο δρομο αραγε τι γινεται που ο αερας ειναι κατα πολυ πολυ περισσοτερος :vwrv: Υ.Γ. Δεν θα κατσω να γραψω αν αξιζει το κοπο η οχι αυτο ειναι δικη σας επιλογη το θεμα ειναι ποσο βαθεια θελετε να βαλετε το χερι στη τσεπη και τι ακριβος ζητατε απο αυτο που καβαλατε :betvt:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την JIMK7 στις Τετ 13 Φεβ 2013, 09:41, 1 φορά | |
|
| |
| Velocity Stacks | |
|