| ΠΡΟΒΛΗΜΑ HAYABUSA | |
|
+6kostaskr6 landen ENDURASX liotis DimSTriple sakisa31.8t 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sakisa31.8t Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Hμερομηνία εγγραφής : 06/07/2011
| Θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ HAYABUSA Τετ 06 Ιουλ 2011, 14:28 | |
| ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ BUSA 01 mod ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ 120 ΜΕ 130 km/h. ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΓΚΑΖΙ,ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ,ΣΒΗΝΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ CHECK. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ. ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ???????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ HAYABUSA Τετ 06 Ιουλ 2011, 16:00 | |
| Φίλε, σίγουρα διάγνωση δε μπορεί να γίνει απο το φόρουμ με ασφάλεια. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το πάς στο μάστορα σου...
Όπως και να έχει, δές αρχικά τη μπαταρία σου, μήπως είναι πολύ πεσμένη... | |
|
| |
liotis Jr.gixxer
Όνομα: : Lefteris Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 5 Hμερομηνία εγγραφής : 25/03/2010
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ HAYABUSA Τετ 06 Ιουλ 2011, 17:12 | |
| φιλε μου ακριβως τα ιδια συμπτωματα ειχε το δικο μου,βεβαια δεν ειναι busa και ηταν απλα απο νοθευμενη τζινα! ..αδιασμα τελιως κ 100αρα για το πρωτο γεμισμα μετα το κρουσμα! ταπινα κ χωρις να θελω να το παιξω εμπειρια! | |
|
| |
sakisa31.8t Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ HAYABUSA Τετ 06 Ιουλ 2011, 18:09 | |
| ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ ΜΟΝΟ.ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ 100ΑΡΑ ΒΕΝΖΙΝΗ,Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ 4 ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.. | |
|
| |
sakisa31.8t Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ HAYABUSA Τετ 06 Ιουλ 2011, 18:14 | |
| ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ 120 ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ.ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ HAYABUSA Τετ 06 Ιουλ 2011, 18:20 | |
| Σβηνουν οργανα ,φωτα ολα κανονικα?
| |
|
| |
sakisa31.8t Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ HAYABUSA Τετ 06 Ιουλ 2011, 19:04 | |
| ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΓΙΑ 2 ΜΕ 3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΝΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ HAYABUSA Τετ 06 Ιουλ 2011, 21:15 | |
| - liotis έγραψε:
- φιλε μου ακριβως τα ιδια συμπτωματα ειχε το δικο μου,βεβαια δεν ειναι busa και ηταν απλα απο νοθευμενη τζινα! ..αδιασμα τελιως κ 100αρα για το πρωτο γεμισμα μετα το κρουσμα! ταπινα κ χωρις να θελω να το παιξω εμπειρια!
ετσι ειχα παθει εγω με το xt motard που ειχα... αποτελεσμα??? παει η τρομπα βενζινης.. δουλευε κανονικα μετα μολις εδινες παραπανω γκαζι τσακ εσβηνε στ ασχετο γτ η τρομπα δεν εδινε το απαιτουμενο καυσιμο..... | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ HAYABUSA Τετ 06 Ιουλ 2011, 22:23 | |
| φιλαρακο κανε ενα ελενχο στο καλοδιο τις γειωσης (μαυρο) το πλην στην μπαταρια σου παει κ βιδωνει στο μοτερ κ βγαζει ενα καλωδιο για την πλεξουδα σου δες αν ειναι βιδωμενω η φθαρμενο. | |
|
| |
sakisa31.8t Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ HAYABUSA Τετ 06 Ιουλ 2011, 23:37 | |
| ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΘΕΙ???ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΒΗΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ.ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΘΑ ΔΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΗΣ ΓΕΙΩΣΗΣ.... | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ HAYABUSA Παρ 08 Ιουλ 2011, 02:23 | |
| - sakisa31.8t έγραψε:
- ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΘΕΙ???ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΒΗΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ.ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΘΑ ΔΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΗΣ ΓΕΙΩΣΗΣ....
Σε busa φιλου του συνεβαινε το ιδιο και ανακαλυψαμε οτι ο πρωην μηχανικος του προηγουμενου ιδιοκτητη ειχε ανοιξει την τρομπα και τα καλωδια της τα ενωσε πεταχτα χωριατικα,λοιπανε οι μικρες σιτες κ.α Αν ειναι τα καλωδια της τρομπας ειναι λογικο να σου το κανει οταν ειναι ζεστο!! Ριξε μια ματια!!! Υστερα κανε ενα μετρημα στη μπαταρια αν φορτιζει για να αποκλησουμε το θεμα ετοιμου να κλασει ανορθωτη!! | |
|
| |
sakisa31.8t Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ HAYABUSA Παρ 08 Ιουλ 2011, 10:41 | |
| - ENDURASX έγραψε:
- sakisa31.8t έγραψε:
- ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΘΕΙ???ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΒΗΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ.ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΘΑ ΔΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΗΣ ΓΕΙΩΣΗΣ....
Σε busa φιλου του συνεβαινε το ιδιο και ανακαλυψαμε οτι ο πρωην μηχανικος του προηγουμενου ιδιοκτητη ειχε ανοιξει την τρομπα και τα καλωδια της τα ενωσε πεταχτα χωριατικα,λοιπανε οι μικρες σιτες κ.α Αν ειναι τα καλωδια της τρομπας ειναι λογικο να σου το κανει οταν ειναι ζεστο!! Ριξε μια ματια!!! Υστερα κανε ενα μετρημα στη μπαταρια αν φορτιζει για να αποκλησουμε το θεμα ετοιμου να κλασει ανορθωτη!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΠΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΜΙΛΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ???? | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΘΗΒΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2010
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ HAYABUSA Παρ 08 Ιουλ 2011, 14:12 | |
| τσεκαρε την τρομπα βενζινης καλωδια- φιλτρα και κοιτα και την βαλβιδα του σταντ!!!εγω ειχα προβλημα εκει και εσβηνε εν πορεια....θα το βρεις μην ανχωνεσε...απεκλεισετα ενα ενα τα ενδεχομενα!μονο ετσι θα το βρεις! | |
|
| |
taurus Normal gixxer
Όνομα: : ΜΑΝΟΣ Τόπος : Καματερό Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 108 Αγωνιζόμενος : Θα τό 'θελα.... Hμερομηνία εγγραφής : 22/06/2010
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ HAYABUSA Σαβ 09 Ιουλ 2011, 12:07 | |
| Φίλε μου άλλαξε τη βαλβίδα του σταντ και είσαι έτοιμος το έχω πάθει σε δύο διαφορετικά μηχανάκια είναι κλασικό σύμπτωμα βαλβίδας που έχει κλάσει και βραχυκυκλώνει μα τη θερμότητα του κινητήρα και μόλις κρυώνει λιγο δουλεύουν όλα κανονικά ...... | |
|
| |
sakisa31.8t Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ HAYABUSA Κυρ 10 Ιουλ 2011, 11:44 | |
| ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ, Η ΒΑΛΒΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΑΝΤ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ???? | |
|
| |
Cube Capacity Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Μπα!Κατι ψιλα μονο... Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ HAYABUSA Δευ 11 Ιουλ 2011, 00:15 | |
| Αυτη στο κοκκινο κυκλακι | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ HAYABUSA Δευ 11 Ιουλ 2011, 20:32 | |
| αν τεριαζει η βαλβιδα του κ5 εχω μια για να δοκιμασεις | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ HAYABUSA Δευ 11 Ιουλ 2011, 20:51 | |
| Αν βγάλεις τη φυσα απο το διακοπτη του σταντ μπορεις να βαλεις ενα συνδετηρα και λιγη μονωτικη στη θέση του.Δοκίμασε επίσης να αλλαξεις τις ασφάλειες ακομα και αν σου δείχνουν καλες.
| |
|
| |
| ΠΡΟΒΛΗΜΑ HAYABUSA | |
|