| Διαρροη ψυγειου νερου | |
|
+4DrIoannis giXXXer valentinosgsxr bolek76 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
bolek76 Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 433 Αγωνιζόμενος : never Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011
| Θέμα: Διαρροη ψυγειου νερου Κυρ 10 Ιουλ 2011, 04:10 | |
| παιδια εχω φρικαρει με το ψυγειου νερου εχει διαρροη! το ειχα κολλησει πριν κατι μηνες σε καποιο μαστορα και ολα καλα σημερα το βραδυ ομως οταν εσβησα την μηχανη κατι μυριζε,γνωστη μυρωδια σκεφτηκα κοιταξα και ειδα παραφλου στον μπροστα τροχο απο δεξια μερια και το ψυγειο να αχνιζει καπως. παντως με το μοτερ να δουλευει με νεκρα και γκαζωνοντας δεν ειδα να πεταει ψυκτικο απο καπου ουτε απο καποιο σωληνακι,επειδη ειναι η ωρα περασμενη τωρα και δεν μπορω να κανω πειραματα με racing εξατμιση θα το κοιταξω αυριο το πρωι. το θεμα ειναι αν εχω τρυπουλα στο ψυγειο πρεπει να το κολλησω η μπορω να βαλω καποιο προιον στεγανοποιησης που κλεινει τις τρυπες? θα εχω καποιο προβλημα με το μοτερ αργοτερα? | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Διαρροη ψυγειου νερου Κυρ 10 Ιουλ 2011, 06:13 | |
| Επρεπε ολους αυτους τους μηνες να εχεις τον νου σου για κανενα μεταχειρισμενο ψυγειο. Στην θεση σου θα ξεκινουσα το ψαξιμο. | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 433 Αγωνιζόμενος : never Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011
| Θέμα: Απ: Διαρροη ψυγειου νερου Κυρ 10 Ιουλ 2011, 11:01 | |
| βρηκα στο ebay αρκετα και ενα after market καινουργιο αλλα για κ2 ξερει κανεις αν ταιριαζει κ στο κ3?αν βαλω καποιο σφραγιστικο ψυγειου μεχρι να ερθει το αλλο που θα αγορασω θα εχω καποιο προβλημα; θελω να ερθω κ Βολο το Σαββατο τη γκαντεμια ειναι αυτη που εχω! | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: Διαρροη ψυγειου νερου Κυρ 10 Ιουλ 2011, 12:11 | |
| Πρωτα τσεκαρε τα κολαρα ολου του κυκλωματος παιζει ν ειναι απο κει γιατι με τους τρανταγμους και την ζεστη χαλαρωνουν! | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Διαρροη ψυγειου νερου Κυρ 10 Ιουλ 2011, 12:29 | |
| ειναι το ψυγειο τελικα χανει παλι απο το σημειο που ειχε κολλησει ο μαστορας πηρα ενα υγρο να ριξω που κλεινει τρυπες μεχρι 2mm μεχρι να μου ερθει το αλλο απο ebay.com 95€ κοστισε ολα μαζι με priority αποστολη ελπιζω να πιασει αυτη η π@π@ρια που πηρα αν οχι ειναι παλι για κολλημα θα του κρεμασω μια αρμαθα σκορδα δεν γινεται | |
|
| |
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Διαρροη ψυγειου νερου Κυρ 10 Ιουλ 2011, 17:39 | |
| Αφου και μονος σου ειδες οτι το ψυγειο σου κολληματα δεν "σηκωνει" (λογικο για το παχος του μεταλλου που εχουν αυτα τα ψυγεια)...το σεναριο για να το ξανακολλησεις θα σε συμβουλευα να το ξεχασεις! Επισης, δεν θα ρισκαριζα να παω ταξιδι με την "πατεντα" του χημικου που εχεις ριξει τωρα μεσα...γιατι καλα μεσα στην πολη, το σβηνεις στην ακρη και το σπρωχνεις μεχρι το σπιτι σου, ομως φαντασου να σου χασει νερα στον Βολο τί λουκι εχεις να τραβηξεις! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Διαρροη ψυγειου νερου Κυρ 10 Ιουλ 2011, 17:45 | |
| Να μην αναφερω και το ενδεχομενο να παρεις τα πιστονια στο χερι σε περιπτωση που αργησεις να παρεις χαμπαρι την διαρροη! | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Διαρροη ψυγειου νερου Κυρ 10 Ιουλ 2011, 18:34 | |
| - valentinosgsxr έγραψε:
- Να μην αναφερω και το ενδεχομενο να παρεις τα πιστονια στο χερι σε περιπτωση που αργησεις να παρεις χαμπαρι την διαρροη!
θα δουμε για τον Βολο ασε που δεν το λες ταξιδι 65 χλμ μακρια ειναι απο το σπιτι μου,θα δω πως θα παει με το χημικο το πολυ πολυ να μην ερθω στη βολτα οσο για το κολημα δεν πιστευω οτι δεν το σηκωνει το ψυγειο απλα ηταν προχειρος ο μαστορας στη δουλεια που εκανε να μην πω οτι ηταν λιγο ασχετος. παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Διαρροη ψυγειου νερου Κυρ 10 Ιουλ 2011, 19:16 | |
| Νέο ψυγείο και τέλος μόνο έτσι είσαι σίγουρος... | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: Διαρροη ψυγειου νερου Κυρ 10 Ιουλ 2011, 20:30 | |
| | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Διαρροη ψυγειου νερου Κυρ 10 Ιουλ 2011, 20:47 | |
| - thodoris έγραψε:
- οτι υγρο και να εβαλες για να σφραγισεις την διαροη να ξερεις οτι πρωτα επρεπε να βγαλεις τον θερμοστατη...να το ριξεις μεσα....να το δουλεψεις κανα μισαωρο το μοτερ για να παει εκει που πρεπει και μετα να εβαζες παλυ τον θερμοστατη...σαν μηχανικος σου λεω οτι αυτες ειναι λυσεις αναγκης και μονο...
ευχαριστω θοδωρη για τις συμβουλες αν κ δεν το εκανα ετσι η διαρροη σταματησε. δεν ξερω για ποσο αλλα ελπιζω μεχρι να ερθει το αλλο ψυγειο απο το ebay δεν πιστευω να κανει πανω απο δυο εβδομαδες. πηγα και βολτα δουλευουν ολα κανονικα,θερμοκρασια βεντιλατερ κομπλε,μακαρι να κρατησει! | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: Διαρροη ψυγειου νερου Κυρ 10 Ιουλ 2011, 20:51 | |
| να εχεις τον νου σου στην θερμοκρασια συνεχεια γιατι καμια φορα με αυτα τα υγρα κολαει ο θερμοστατης... | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Διαρροη ψυγειου νερου Κυρ 10 Ιουλ 2011, 21:01 | |
| - thodoris έγραψε:
- να εχεις τον νου σου στην θερμοκρασια συνεχεια γιατι καμια φορα με αυτα τα υγρα κολαει ο θερμοστατης...
δηλαδη δεν θα δουλεψει το βεντιλατερ;η θα εχει πχ 100 βαθμους το μοτερ και θα δειχνει 80; πες μου γιατι εχω αρχισει κ φρικαρω | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Διαρροη ψυγειου νερου Κυρ 10 Ιουλ 2011, 21:05 | |
| αν κολισει κλειστος τοτε θα ανεβει η θερμοκρασια και δεν θα δουλεψει το βεντιλατερ,,,,αν κολισει ανοιχτος δεν εχεις προβλημα..δεν ηθελα να σε τρομαξω απλα δεν πρεπει να εχεις εμπιστοσινη σε αυτα τα υγρα...ειπα ειναι λυσεις αναγκης.αυτο που θα ηταν φρονιμο να κανεις μεχρι να σου ερθει το ψυγειο ειναι να μην αφινεις την μηχανη σου να δουλεβει στο ρελαντι καθολου..οταν σταματας καπου απο βολτα να το σβηνεις αμεσως για να μην εχεις προβλημα | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Διαρροη ψυγειου νερου Κυρ 10 Ιουλ 2011, 21:07 | |
| ενταξει ρε Θοδωρη ευχαριστω πολυ και να εισαι καλα | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
| |
| |
harris_v Jr.gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 39 Hμερομηνία εγγραφής : 14/03/2010
| Θέμα: Απ: Διαρροη ψυγειου νερου Τετ 31 Αυγ 2011, 01:36 | |
| filaraki epeidi eixa k egw to idio problima me to diko m psigeio,to kollisa k ola komple twra.an xreiazesai akomi o mastoras iera odo k kwnstantinoupolews | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Διαρροη ψυγειου νερου Τετ 31 Αυγ 2011, 10:22 | |
| - harris_v έγραψε:
- filaraki epeidi eixa k egw to idio problima me to diko m psigeio,to kollisa k ola komple twra.an xreiazesai akomi o mastoras iera odo k kwnstantinoupolews
ευχαριστω ρε φιλαρακι αλλα πηρα αλλο ψυγειο απο ebay 95€ και ειναι σαν καινουριο το παλιο ειχε απλα σαπισει δεν ηταν θεμα κολληματος,τη δευτερη φορα που το κολλησα μετα εχανε 1 ποντο πιο διπλα! πηρα το αλλο και ησυχασα :P | |
|
| |
bucaros1988 Jr.gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 8 Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2014
| Θέμα: Απ: Διαρροη ψυγειου νερου Πεμ 13 Απρ 2017, 20:09 | |
| Καλησπερα παιδια. Χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Για καποιο λογο χανω ελαχιστο παραφλου απο το καπακι του ψυγειου. Στο συνεργειο που το παω αρχικα μου προτεινε να αλλαξουμε καπακι. Εβαλα απο hayabusa που εχει ιδιο κουμπωμα και κραταει μεγαλυτερη πιεση απο οτι μου ειπε. Μετα απο 1 χρονο στην αλλαγη που πηγα να κανω ειδα οτι χανει παλι. Απο οτι μου ειπε πρεπει να εχω θεμα στο κουμπωμα που βρισκετε πανω στο ψυγειο εκει που πιανει η ταπα. Ξερει κανεις αν επισκευαζεται αυτο ή παω βουρ για καινουριο ψυγειο. Ηρθε και το καλοκαιρι και με αγχωνει λιγο. Οποιος μπορει ας βοηθησει ! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Διαρροη ψυγειου νερου Πεμ 13 Απρ 2017, 20:49 | |
| αν καταλαβα καλα αυτο που λες οτι εχει χαλασει ειναι ο λαιμος του ψυγειου εκει που δενει η ταπα του δεν κανει καλη εφαρμογη
αν εισαι αθηνα μπορει να το φτιαξει ο τσαμακος στην ιερα οδο αλλα πρεπει να του πας το ψυγειο στο χερι | |
|
| |
bucaros1988 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Διαρροη ψυγειου νερου Παρ 14 Απρ 2017, 00:36 | |
| Ναι αυτο εννοω.. αυτος εξειδικευεται με ψυγεια ? μπορει να δει και αν πραγματι ειναι αυτο το προβλημα γτ δεν ειμαι και 100% σιγουρος | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Διαρροη ψυγειου νερου Παρ 14 Απρ 2017, 16:39 | |
| αμα σου λεω οτι αυτος μπορει να το φτιαξει τι δεν καταλαβαινεις και με ξαναρωτας ? παρε το ψυγειο στο χερι και τραβα εκει να στο φτιαξει | |
|
| |
bucaros1988 Jr.gixxer
| |
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Διαρροη ψυγειου νερου Παρ 14 Απρ 2017, 18:32 | |
| ετσι για να ξερεις και εσυ τι θα κανει να σου πω οτι ειχα το ιδιο προβλημα με το παλικαφασακι μου και μου το εφτιαξε αυτος. εκοψε τον λαιμο , τον πεταξε και κολλησε καινουργιο με ταπα
κανενα προβλημα μετα για πολλα χρονια | |
|
| |
bucaros1988 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Διαρροη ψυγειου νερου Παρ 14 Απρ 2017, 18:49 | |
| Ωραια. θα παω απο κει να το δει και φυσικα να το φτοιαξω.. ευχαριστω πολυ ! | |
|
| |
| Διαρροη ψυγειου νερου | |
|