| διαρροη υγρου φρενων | |
|
+11valentinosgsxr GIXXERAKIAS landen opoulian ripseventh Black Eagle Cube Capacity κολτρέϊν JIMK7 al3x blade 750 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
blade 750 Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : Βολος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Αγωνιζόμενος : 1000 k8 Hμερομηνία εγγραφής : 02/12/2008
| Θέμα: διαρροη υγρου φρενων Κυρ 05 Απρ 2009, 19:40 | |
| Παιδες η αριστερη δαγκανα χανει υγρα απο την βιδα εξαερωσης...τωρα??εχει συμβει σε καποιον αλλο?το καλυπτει η εγγυηση ετσι? | |
|
| |
al3x Normal gixxer
Όνομα: : alex Τόπος : athina Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 57 Hμερομηνία εγγραφής : 03/04/2009
| Θέμα: Απ: διαρροη υγρου φρενων Κυρ 05 Απρ 2009, 21:39 | |
| μηπως δεν ειναι καλα σφυγμενη η βιδα απλα? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: διαρροη υγρου φρενων Κυρ 05 Απρ 2009, 22:39 | |
| - blade 750 έγραψε:
- Παιδες η αριστερη δαγκανα χανει υγρα απο την βιδα εξαερωσης...τωρα??εχει συμβει σε καποιον αλλο?το καλυπτει η εγγυηση ετσι?
μην ανησυχεις αυτη η βιδα δε χαλαει ποτε :vwrv: δυο πραγματα θα κανεις κοιταξε πρωτα αν θελει λιγο ακομα σφιξιμο προσεχε μονο μη το παρακανεις γιατι θα κοψει αν ακομα δε σταματησει λασκαρε τη λιγο και μετα σφιξε την παλι καμια φορα πιανουν κανενα γρεζι και χανουν :betvt: | |
|
| |
blade 750 Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : Βολος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Αγωνιζόμενος : 1000 k8 Hμερομηνία εγγραφής : 02/12/2008
| Θέμα: Απ: διαρροη υγρου φρενων Κυρ 05 Απρ 2009, 22:47 | |
| jimk7 τα εκανα ηδη αυτα αλλα τιποτα εξακολουθει να χανει...δοκιμασα μηπως θελει εξαερωση αλλα τιποτα...τωρα??? | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: διαρροη υγρου φρενων Κυρ 05 Απρ 2009, 22:49 | |
| - blade 750 έγραψε:
- jimk7 τα εκανα ηδη αυτα αλλα τιποτα εξακολουθει να χανει...δοκιμασα μηπως θελει εξαερωση αλλα τιποτα...τωρα???
τώρα θα πας σε έναν μηχανικό να το δει και να σου πει τι είναι (έπρεπε είδη να έχεις πάει). | |
|
| |
blade 750 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: διαρροη υγρου φρενων Κυρ 05 Απρ 2009, 22:51 | |
| κυριακατικα σε ποιον να παω???σημερα το ειδα!!!!! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: διαρροη υγρου φρενων Κυρ 05 Απρ 2009, 22:55 | |
| - blade 750 έγραψε:
- jimk7 τα εκανα ηδη αυτα αλλα τιποτα εξακολουθει να χανει...δοκιμασα μηπως θελει εξαερωση αλλα τιποτα...τωρα???
Πολυ παραξενα μου ακουγονται ολα αυτα αλλα σιγουρα χανει η βιδα με το 8 κλειδι αν χανει αυτη δε ξερω πηγαινε το στο μαστορα να το δει απο κοντα παντως μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα θα στο φτιαξει αμεσως :betvt: | |
|
| |
al3x Normal gixxer
Όνομα: : alex Τόπος : athina Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 57 Hμερομηνία εγγραφής : 03/04/2009
| Θέμα: Απ: διαρροη υγρου φρενων Κυρ 05 Απρ 2009, 23:13 | |
| βασικα απο που χανει? απο τιν τρυπουλα στην μεση τις βιδας που βγαζει απο την εξαερωση η απο γυρω της δακριζει? | |
|
| |
Cube Capacity Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Μπα!Κατι ψιλα μονο... Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2008
| Θέμα: Απ: διαρροη υγρου φρενων Κυρ 05 Απρ 2009, 23:19 | |
| εμενα η πισω δαγκανα εχανε απο το εξαερωτηρακι,εγλειφε δλδ απο τις σπειρες τι εσφιξα ξεσφιξα τι ετσι τι αλλιως εβαλα τεφλον(σαν ασπρη μονωτικη ταινια) και τερμα,δεν ξανα εβγαλε τιποτα!! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: διαρροη υγρου φρενων Κυρ 05 Απρ 2009, 23:23 | |
| - Cube Capacity έγραψε:
- εμενα η πισω δαγκανα εχανε απο το εξαερωτηρακι,εγλειφε δλδ απο τις σπειρες
τι εσφιξα ξεσφιξα τι ετσι τι αλλιως εβαλα τεφλον(σαν ασπρη μονωτικη ταινια) και τερμα,δεν ξανα εβγαλε τιποτα!! ναι αν χανει απο το σπειρωμα γινεται αυτο αλλα αν χανει απο τη τρυπα οχι | |
|
| |
al3x Normal gixxer
| Θέμα: Απ: διαρροη υγρου φρενων Κυρ 05 Απρ 2009, 23:24 | |
| - Cube Capacity έγραψε:
- εμενα η πισω δαγκανα εχανε απο το εξαερωτηρακι,εγλειφε δλδ απο τις σπειρες
τι εσφιξα ξεσφιξα τι ετσι τι αλλιως εβαλα τεφλον(σαν ασπρη μονωτικη ταινια) και τερμα,δεν ξανα εβγαλε τιποτα!! για αυτον τον λογο ρωτησα... αν χανει απο τις σπειρες με τεφλον ειναι οκ αν χανει απο την τρυπουλα δεν θα στεγανοποιει καλα στο σφυξιμο η βιδα και μπορει να θελουνε απλως ενα καθαρισμα οι βολτες | |
|
| |
blade 750 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: διαρροη υγρου φρενων Δευ 06 Απρ 2009, 19:10 | |
| εχανε απο το σπειρωμα αλλα αλλαχτηκαν και οι δυο βιδες! | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: διαρροη υγρου φρενων Κυρ 13 Μαρ 2011, 15:20 | |
| Παιδια Για να μην ανοιξω καινουριο θεμα επειδη ηδη υπαρχει εχω το ιδιο προβλημα Αλλαξα σωληνακια μπροστα εβαλα υψηλης και αφου αλλαξα υγρα και εκανα εξαερωσεις, μετα ειδα οτι δακρυζει απο το σπειρωμα της βιδας εξαερωσης. Εχω σφυξει καλα τη βιδα αλλα ακομα χανει :!: Τι να κανω να βαλω τεφλον λευκο οπως λετε παραπανω, αυτο που βαζουμε στις σωληνωσεις υδραυλικων :?: | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: διαρροη υγρου φρενων Κυρ 13 Μαρ 2011, 16:30 | |
| λοιπον φιλε μου μην πειραξεις τιποτα δες μονο αν ειναι καλα σφυγμενη η βιδα κ αυτο που βγαζει απο το σπειρωμα θα σταματησει.ειναι υγρο φρενων που εχει κρατησει το σπειρωμα και το απο τα φρενα το ζεστενει και το ξεβρασει θα σταματησει μην ανησυχεις απλως ριξτου μια ματια που κ που.ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΦΛΟΝ | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: διαρροη υγρου φρενων Κυρ 13 Μαρ 2011, 17:55 | |
| - ripseventh έγραψε:
- λοιπον φιλε μου μην πειραξεις τιποτα δες μονο αν ειναι καλα σφυγμενη η βιδα κ αυτο που βγαζει απο το σπειρωμα θα σταματησει.ειναι υγρο φρενων που εχει κρατησει το σπειρωμα και το απο τα φρενα το ζεστενει και το ξεβρασει θα σταματησει μην ανησυχεις απλως ριξτου μια ματια που κ που.ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΦΛΟΝ
Ευχαριστω για τη βοηθεια σου :!: Δεν την εχω βγαλει ακομα βολτα, μετα το τρομπαρισμα το αφησα να δω αν εχω διαρροες και ειδα στην αριστερη δαγκανα να εχει τρεξει ενα ρυακι μεχρι κατω, χωρις να σταζει βεβαια. Τσεκαρα το σφηξιμο και ειδα οτι αν εβαζα και αλλη δυναμη θα τα επαιρνα στο χερι τα σπειρωματα. Οποτε ελυσα και τις δυο βιδες στην εξαερωση (αριστερη και δεξια) τσεκαρα μην εχουν κλωτσησει, ειδα οτι ηταν κομπλε και οι δυο τις καθαρισα και βιδωσα παλι με αρκετη δυναμη. Τωρα εχω τρομπαρει παλι και τα εχω αφησει λιγη ωρα, δεν βλεπω να εχουν δακρυσει. Θα δειξει τωρα στη βολτα που θα ζεσταθουν κιολας... | |
|
| |
opoulian Normal gixxer
Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
| Θέμα: Απ: διαρροη υγρου φρενων Κυρ 13 Μαρ 2011, 18:32 | |
| φιλος εμενα χανουν ολοι οι εξαερωτηρες απο τις δαγκανες μεχρι και την τρομπα.το πλακωσα με τεφλον και τελος.ο εξαερωτηρας κανει 6 ευρω ο ενας πληροφοριακα. | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
| Θέμα: Απ: διαρροη υγρου φρενων Κυρ 13 Μαρ 2011, 20:05 | |
| Τι να πω, μιλαμε για μουτζα σημερα. Δεν εκανα ουτε 5 χλμ και ενω ημουν στο σχιστο και κανω το πρωτο καλο ανοιγμα κολησαν τα φρενα μπροστα τοσο που ουτε να την σπρωξω δεν μπορουσα :!: Η μανετα δεν κουνιοταν καθολου, πετρα! Εμεινα μες τη μεση του δρομου με alarm και με βοηθησαν περαστικοι να την κανω στην ακρη. Ευτυχως ειχα μαζι το κλειδι το 8αρακι και εκανα μια εξαερωση απο την τρομπα ξεμπλωκαραν και γυρισα σπιτι με 40 Τι μπορει να φταει ρε παιδια | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: διαρροη υγρου φρενων Κυρ 13 Μαρ 2011, 21:41 | |
| | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: διαρροη υγρου φρενων Δευ 14 Μαρ 2011, 00:07 | |
| EEEEλα ρε φιλε τετοια γκαντεμια!Φιλε γ πες τι εχεις κανει με τα φρενα σου?τι εχεις αλλαξει γενικα ως τωρα.Μηπως εχεις αλλαξει τιποτα μανετες κ σου κραταει πατημενο το εμβολο της τρομπας...δεν μπορει κατι συμβαινει | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
| Θέμα: Απ: διαρροη υγρου φρενων Δευ 14 Μαρ 2011, 00:21 | |
| - ripseventh έγραψε:
- EEEEλα ρε φιλε τετοια γκαντεμια!Φιλε γ πες τι εχεις κανει με τα φρενα σου?τι εχεις αλλαξει γενικα ως τωρα.Μηπως εχεις αλλαξει τιποτα μανετες κ σου κραταει πατημενο το εμβολο της τρομπας...δεν μπορει κατι συμβαινει
Δεν εχω αλλαξει τιποτα εκτος του οτι εβαλα σωληνακια υψηλης Venhill και αλλαξα και υγρα, εβαλα motul rbf 600. Τρομπα μαμα οπως και μανετα. Τακακια δεν εχω αλλαξει προσφατα... Τι να πω, δεν ξερω οτι εχεις εσυ η καποιος αλλος στο μυαλο του, τι μπορει να συμβαινει πειτε μου και εμενα γιατι εχω φαει ηττα :!: | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: διαρροη υγρου φρενων Δευ 14 Μαρ 2011, 00:31 | |
| Τι να σου πω απο δω δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει καλυτερα παρε 2 new εξαερωτηρες η να το δει κανας μαστορας δικος σου!δεν ειναι να παιζουμε μ αυτα.οτιδηποτε ενημερωσε μας | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
| Θέμα: Απ: διαρροη υγρου φρενων Δευ 14 Μαρ 2011, 16:31 | |
| Μαστορα που ρωτησα μου ειπε οτι δεν εχω προβλημα στην τρομπα απλα η εχει κρατησει καπου αερα και δεν τον εχει αποβαλει οποτε επεστρεψε ο αερας και οχι τα υγρα ή εχει απο τα παλια υγρα πηγμα και καπου εχει κολλησει. Μου ειπε να ξαναλλαξω τα υγρα και να κανω εξαερωσεις. Σημερα θα το κανω και θα δω... | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: διαρροη υγρου φρενων Δευ 14 Μαρ 2011, 16:49 | |
| Μα αν ηταν το θεμα στον αερα απλα δεν θα ειχες φρενα,οχι θα μπλοκαρε με ενα φρεναρισμα εντελως το φρενο. Μπας και εχει γεμισει μεχρι πανω πανω το δοχειο των φρενων και στο κανει αυτο?Εχεις ανεβασει το ελαστικο καπακι του δοχειου προς τα πανω οταν εβαλες αλλα υγρα?Μηπως αλλαξες και τακακια μαζι και γεμισες υπερβολικα το δοχειο και στο κανει αυτο? Ακυρο τωρα ειδα οτι εχεις μαμα ολα και τακακια παλια πανω,κοιτα μονο αν εχεις κανει σωστη εξαερωση και δεν κανει κατι λαθος,τα υγρα καλο ειναι αν ειναι στην μεση του δοχειου,μην το γεμιζεις. | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
| Θέμα: Απ: διαρροη υγρου φρενων Δευ 14 Μαρ 2011, 16:54 | |
| - GIXXERAKIAS έγραψε:
- Μα αν ηταν το θεμα στον αερα απλα δεν θα ειχες φρενα,οχι θα μπλοκαρε με ενα φρεναρισμα εντελως το φρενο.
Μπας και εχει γεμισει μεχρι πανω πανω το δοχειο των φρενων και στο κανει αυτο?Εχεις ανεβασει το ελαστικο καπακι του δοχειου προς τα πανω οταν εβαλες αλλα υγρα?Μηπως αλλαξες και τακακια μαζι και γεμισες υπερβολικα το δοχειο και στο κανει αυτο? Μεχρι επανω δεν το ειχα γεμισει, μεχρι την γραμμη του upper εβαλα υγρα. Αν εχω ανεβασει το ελαστικο καπακι του δοχειου :?: Μεσα εννοεις το μαυρο :?: Τι εννοεις να το εχω ανεβασει :?: Οχι τακακια τα εχω αρκετα χιλιομετρα. | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: διαρροη υγρου φρενων Δευ 14 Μαρ 2011, 18:12 | |
| - Black Eagle έγραψε:
Μεχρι επανω δεν το ειχα γεμισει, μεχρι την γραμμη του upper εβαλα υγρα. Αν εχω ανεβασει το ελαστικο καπακι του δοχειου :?: Μεσα εννοεις το μαυρο :?: Τι εννοεις να το εχω ανεβασει :?: Οχι τακακια τα εχω αρκετα χιλιομετρα. Εννοω αυτο που λεω,αν εχεις παλια τακακια το λαστιχο κατεβαινει σιγα σιγα επειδη πεφτει η σταθμη των υγρων.Οταν αλλαζεις υγρα η τακακια το ξανανεβαζεις πανω γιατι αυτο βεντουζαρει και δημιουργει κενο αερος μεσα στο δοχειο.Μπορει να ειναι και αυτο.Αλλιως οπως ειπα και πιο πανω κανε σωστη εξαερωση και αν νομιζεις οτι κατι δεν κανεις σωστα πηγαινε το σε συνεργειο γιατι δεν παιζουν με αυτα. | |
|
| |
| διαρροη υγρου φρενων | |
|