| ΤΣΑΝΤΑ ΜΗΧΑΝΗΣ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
chris8790 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 292 Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2011
| Θέμα: ΤΣΑΝΤΑ ΜΗΧΑΝΗΣ Παρ 15 Ιουλ 2011, 09:44 | |
| καλημερα τρελοπαρεα.! τελευταια λογω συνεχομενων ταξιδιων κοιταζω για μια τσαντα που να βολευει. μεχρι στιγμης κοιτουσα για tank bag ( πιστευοντας βεβαια οτι δεν βολευει) αλλα επεσε στο ματι μου μια τσαντουλα που μπαινει πισω απο τον αναβατη στη σελα. και δενει εκει. δεν ξερω πως να το ψαξω γιατι δεν ξερω ονομα.. μηπως εχετε καμια ιδεα...? | |
|
| |
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: Απ: ΤΣΑΝΤΑ ΜΗΧΑΝΗΣ Παρ 15 Ιουλ 2011, 10:04 | |
| εγω εχω μια richa πλατης με 50 γιουρια απο μοτοδυναμικη στη καλλιροης. μετα απο 1 χρονο καθημερινης χρησης εσπασαν μονο τα πιαστρακια απο τα φερμουαρ. Στα μεγαλα ταξιδια (μονος) την δενω με διχτυ στο μονοσελο και παω ταπα, γενικα δεν επιρεαζει καθολου. Α! με την ιδια τσαντα εχω παει 2ημερο με την κοπελια (χωρεσε τα πραγματα και των 2, ναι καλα διαβαζεις). για 50 την θεωρω αρκετα καλη.... εχει και διχτυ που βγαινει και βαζεις και κρανος εξωτερικα | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΣΑΝΤΑ ΜΗΧΑΝΗΣ Παρ 15 Ιουλ 2011, 10:10 | |
| | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: ΤΣΑΝΤΑ ΜΗΧΑΝΗΣ Παρ 15 Ιουλ 2011, 10:37 | |
| Το tank bag πραγματικα ειναι προβλημα στα μηχανακια μας. Εγω συνηθως ταξιδευω με εναν σακο πλατης και οταν αυτος δεν ειναι αρκετος τοτε προτιμω τα σαμαρια. | |
|
| |
chris8790 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 292 Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2011
| Θέμα: Απ: ΤΣΑΝΤΑ ΜΗΧΑΝΗΣ Παρ 15 Ιουλ 2011, 10:45 | |
| λοιπον και οι 3 ειστε ακριβως στα ιδιες αποψεις..! 1ον Χρησταρα συνονοματε και εγω τωρα με πλατης ειμαι. οχι κατι ιδιαιτερο βεβαια την σχολικη του αδελφου μου. αλλα αμα την "φουσωσεις" λιγο η αμα βαλεις κανα λαπτοπ μεσα ξεχνα την πλατη σου..! τουλαχιστον εγω πεθανα. βεβαια ΤΟΝΙΖΩ δεν ειναι καμια ιδιαιτερη τσαντα απλη σχολικη. η μοντα που λες με το διχτυ ειναι εγγυημενη..? γιατι αμα ειναι ετσι...!!!!!!!!
2ον Φιλιππα ακριβως αυτο εννοω. ναι τωρα σιγουρα θα υπαρχουν μαρκες και μαρκες αλλα αυτη τη μοντα εννοω. αξιζει πιστευω εεε..?
3ον Βαλεντινο αυτο ακριβως λεω. δεν μπορεις σε μηχανη που σκυβεις να βαλεις tank bag γιατι μετα πως θα σκυβεις..? σαμαρια.???????????????? | |
|
| |
chris8790 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΣΑΝΤΑ ΜΗΧΑΝΗΣ Παρ 15 Ιουλ 2011, 10:47 | |
| θα πεταχτω μεχρι την μοτοδυναμικη να δω. μιας και καθομαι σημερα..!!!! εχω ακουσει οτι εχει και προσφορες..!!! | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: ΤΣΑΝΤΑ ΜΗΧΑΝΗΣ Παρ 15 Ιουλ 2011, 10:55 | |
| - chris8790 έγραψε:
- λοιπον και οι 3 ειστε ακριβως στα ιδιες αποψεις..!
1ον Χρησταρα συνονοματε και εγω τωρα με πλατης ειμαι. οχι κατι ιδιαιτερο βεβαια την σχολικη του αδελφου μου. αλλα αμα την "φουσωσεις" λιγο η αμα βαλεις κανα λαπτοπ μεσα ξεχνα την πλατη σου..! τουλαχιστον εγω πεθανα. βεβαια ΤΟΝΙΖΩ δεν ειναι καμια ιδιαιτερη τσαντα απλη σχολικη. η μοντα που λες με το διχτυ ειναι εγγυημενη..? γιατι αμα ειναι ετσι...!!!!!!!!
2ον Φιλιππα ακριβως αυτο εννοω. ναι τωρα σιγουρα θα υπαρχουν μαρκες και μαρκες αλλα αυτη τη μοντα εννοω. αξιζει πιστευω εεε..?
3ον Βαλεντινο αυτο ακριβως λεω. δεν μπορεις σε μηχανη που σκυβεις να βαλεις tank bag γιατι μετα πως θα σκυβεις..? σαμαρια.???????????????? Σαμαρια...φορτωνουν τον αμπακο, κρατουν το βαρος χαμηλα και μπορεις να κουβαλησεις και συνεπιβατη. | |
|
| |
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: Απ: ΤΣΑΝΤΑ ΜΗΧΑΝΗΣ Παρ 15 Ιουλ 2011, 17:09 | |
| αγαπητε συνονοματε!!!
την μοντα με την τσαντα την εχω κανει μια φορα, φετος το Πασχα απο αθηνα για εδεσσα. Φισκα το τσαντικο δεμενο μονο με το διχτυ στην σελα πισω και συνεχως ημουν ταπα....απο 150-260, δεν ειχα κανενα μα κανενα προβλημα..... Βεβαια ηταν πολυ καλα δεμενο....
τωρα λεω να παρω σαμαρια για να μπορω να παω δικαβαλο....
| |
|
| |
chris8790 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΣΑΝΤΑ ΜΗΧΑΝΗΣ Παρ 15 Ιουλ 2011, 17:12 | |
| λοιπον πηρα ενα τσαντακι 40+ λιτρα για την σελα. μονο 50Ε. και λεω μονο γιατι το κοιταξα λιγο εκει στην καλλιροης. την δευτερα θα σας πω εντυπωσεις..!!!!! οσο για τα σαμαρια συνονοματε ενδιαφερομαι και εγω... αν μπορεις κραταμε ενημερο | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΣΑΝΤΑ ΜΗΧΑΝΗΣ Παρ 15 Ιουλ 2011, 21:37 | |
| ααα ρε χρηστο δεν σε προλαβα.... εχει η oxford ενα taιlbag που απλα μαμαει.... μεταβλητου ογκου, αδιαβροχο,με πολλες εξωτερικες θηκες-τσεπες,εχτρα καλυμα αδιαβροχο 150% , ενσωματομενα χταποδακια,ιμαντες για την πλατη κτλ κτλ... α σου ειπα οτι εχει και εφορου ζωης εγγυηση? | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΤΣΑΝΤΑ ΜΗΧΑΝΗΣ Σαβ 16 Ιουλ 2011, 03:44 | |
| Αλεξανδρε ριξε καμια φωτο η λινκ αν μπορεις να βρεις. | |
|
| |
chris8790 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΣΑΝΤΑ ΜΗΧΑΝΗΣ Σαβ 16 Ιουλ 2011, 07:54 | |
| | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| |
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΣΑΝΤΑ ΜΗΧΑΝΗΣ Σαβ 16 Ιουλ 2011, 13:50 | |
| | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΣΑΝΤΑ ΜΗΧΑΝΗΣ Σαβ 16 Ιουλ 2011, 16:28 | |
| ο Αλεξανδρος!!!αν μπορεις βαλε να παρουμε καμια ιδεα. | |
|
| |
chris8790 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΣΑΝΤΑ ΜΗΧΑΝΗΣ Δευ 18 Ιουλ 2011, 19:01 | |
| λοιπον Γιανναρα. εκανα ταξιδι και πηρα σχεδον αλλαξιες για 5-6 μερες. δεν ανοιξα καν το φερμουαρ να το μεγαλωσω. δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα και με 290+++ πραγματικα εινα αυτο που λειπει απο αυτες τις μηχανες. λιγος χορος για πραγματα οταν πας ταξιδι. εχει ενα χταποδι απο κατω. και σ δινει αλλο ενα. εγω μονο με το κατω και δεν ειχα κανενα προβλημα. μετα εβαλα τα αλλα 2 απο τα 4 λαστιχα και το επιασα και απο πανω. εεε εκει ξεχασα οτι το κουβαλαω.
συναντηθηκα και με τον Αλεξανδρο την κυριακη και το ειδε. δεν εχουμε τελικα το ιδιο. απο οτι μου ειπε το δικο του οπως γραφει πιο πανω ειναι απο αλλο υλικο. αλλα σιγα το πραγμα. δεν ειχα σκοπο να παω ταξιδι με καταιγιδα. ετσι κι αλλιως εχω και την "καποτα" μαζι στην τσεπουλα. αν με πιασει το ντυνω.
αποψη μου ΑΞΙΖΕΙ..!!!!!! και απο την τιμη ετσι. αμα εισαι αθηνα παμε για κανα καφεδακι να το δεις αν θες. παντως εμενα με ενθουσιασε πολυ.
| |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΣΑΝΤΑ ΜΗΧΑΝΗΣ Δευ 18 Ιουλ 2011, 20:59 | |
| | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΣΑΝΤΑ ΜΗΧΑΝΗΣ Τρι 19 Ιουλ 2011, 12:18 | |
| χρηστο ευχαριστω πολυ για τισ αποψεις σου.και εγω κατι για 5-6 ημερες ψαχνω.οσο για το αδιαβροχο και εγω του στεγνου ειμαι αλλα με τον γ@@@@καιρο που εκανε φετος ξεκινουσες με ηλιο και εφτανες με χιονι .ωραιο φαινεται του αλεξ αλλα να δω και το δικο σου.δεν πιστευω να ξινει τα πλαστικα στην ουρα???πινουμε καφε και το βλεπουμε.αθηνα ειμαι κανονιζουμε και με τον αλεξ.εγω πρωι ειμαι free...μετα μπορω και Σαββατο.αλεξ ευχαριστω για τις φωτο. | |
|
| |
panikas Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 323 Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
| Θέμα: Απ: ΤΣΑΝΤΑ ΜΗΧΑΝΗΣ Τρι 19 Ιουλ 2011, 14:19 | |
| Και γω ειμαι μεσα για τον καφε γιατι ενδιαφερομαι κ γω για τσαντα κ θελω να μου πειτε Αν κανονισετε ειμαι μεσα κ περιμενω ενημερωση | |
|
| |
chris8790 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΣΑΝΤΑ ΜΗΧΑΝΗΣ Πεμ 21 Ιουλ 2011, 14:00 | |
| το δικο μ στο εχω βαλει στην προηγουμενη σελιδα. οχι ρε.. δεν γρατζουναει τπτ. σκεψου οτι εκει που το πηρα μ λεει αυτο μπορεις να παρεις και αυτο εδω (=ενα πανακι) με 10 Ε να μν σ γρατζουνιεται. και στα καπακια μ λεει αυτος αστο δεν χρειαζεται βαλε μια πετσετουλα μ λεει και εισαι ετοιμος. βεβαια εγω δεν εβαλα τπτ και παλι δεν επαθε κατι. γιατι εχει απο μονο του κατι αυτακια που καλυπτουν πανω πανω το λαστιχο. αλλα τωρα που θα ανεβω αθηνα αυριο θα βαλω μια προσωπου. σιγα..!!! | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΣΑΝΤΑ ΜΗΧΑΝΗΣ Πεμ 21 Ιουλ 2011, 14:04 | |
| τον καφε αν θελετε τον κανονιζουμε...και το συζηταμε απο κοντα. | |
|
| |
| ΤΣΑΝΤΑ ΜΗΧΑΝΗΣ | |
|