| ΕΡΩΤΗΣΗ......ΜΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΦΛΟΥ...?????ΓΙΑΤΙ??? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
fotis_rizla Normal gixxer
Όνομα: : fotis Τόπος : a8hna-menidi-kalamata Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 257 Αγωνιζόμενος : stis pistes ton dromwn ante k kanan trackday Hμερομηνία εγγραφής : 03/06/2011
| Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΗ......ΜΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΦΛΟΥ...?????ΓΙΑΤΙ??? Τετ 20 Ιουλ 2011, 12:02 | |
| ΧΤΕΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΦΛΟΥ...{ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΛΙΝΑΚΗ ΥΠΕΡΧΙΛΗΣΕΙΣ...ΤΕΣΠΑ}...ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ 103 ΒΑΘΜΟΥΣ ΒΑΡΒΑΤΟΥΣ......ΓΙΑΤΙ?????? | |
|
| |
panos1313 Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 109 Hμερομηνία εγγραφής : 20/02/2010
| Θέμα: Απ: ΕΡΩΤΗΣΗ......ΜΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΦΛΟΥ...?????ΓΙΑΤΙ??? Τετ 20 Ιουλ 2011, 12:56 | |
| Υπαρχει σωληνακι υπερχειλισης.Απλα ζεσταθηκαν τα υγρα,φουσκωσαν και καποια στιγμη χυθηκαν. Βεβαια αν η μεγιστη θερμοκρασια που εφτασε ηταν 103 τοτε αυτο δεν ειναι λογικο.
Ειτε τα υγρα στο ρεζερβουαρ του ψυγειου ηταν σε πολυ υψηλη σταθμη, οποτε ολα καλα και δεν θα εχεις προβλημα στο μελλον.
Ειτε υπαρχει αερας στο κυκλωμα οποτε πρεπει να κανεις μια εξαερωση που δεν ειναι δυσκολη αν διαβασεις σχετικα νηματα στο φορουμ.
Επισης παιζει να εχεις θεμα με την διατηρηση της πιεσης στο συστημα ψυξης οποτε πιθανως να θες νεο καπακι ψυγειου . | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: ΕΡΩΤΗΣΗ......ΜΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΦΛΟΥ...?????ΓΙΑΤΙ??? Τετ 20 Ιουλ 2011, 14:50 | |
| +++ 1000 για το σωλινακι υπερχειλισης. αυτο δεν ειναι απαραιτητα προβλημα,αν κολλησες για ωρα σε κινηση με τετοια ζεστη. ουτε οι 103 βαθμοι.κ 108 μπορει να παει εντος πολης. αν η θερμοκρασια πορειας ειναι 80-90 οταν εισαι εξω, εισαι κομπλε. που να δεις πως κλαινε κατι σουιδικα μονοκιλινδρα απο την υπερχειληση | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: ΕΡΩΤΗΣΗ......ΜΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΦΛΟΥ...?????ΓΙΑΤΙ??? Τετ 20 Ιουλ 2011, 15:14 | |
| Παιζει να ειναι αυτο που λενε τα παιδια απο το υπερχυλισεις αλλα ενδεχεται ν εχουν χαλαρωσει λογο ζεστης καποια κολαρα απο το κυκλωμα και να δακρυζει απο κει η να παιζι προβλημα με το ψυγειο σου, καμια τρυπουλα δλδ! Αυυο με την εξαερωση δν νομιζω οτι ισχυει Πανο γιατι δν ειναι κυκλωμα οπως των φρενων κ αερας ν μεινει μεσα μολις λειτουργισει ο κυκλοφορητης θα τον παει στο δοχειο του παραφλου που ουτος η αλλως εχει αερα! | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: ΕΡΩΤΗΣΗ......ΜΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΦΛΟΥ...?????ΓΙΑΤΙ??? Τετ 20 Ιουλ 2011, 15:57 | |
| Αν ειχες 103 βαθμους εν κινηση σε ανοιχτο δρομο τοτε υπαρχει προβλημα. Αν οχι, τοτε μην το ψυριζεις και πολυ. Ριξε μια ματια στο δοχειο διαστολης να βεβαιωθεις οτι εχεις υγρα και συμπληρωσε λιγο νερο βρυσης αν χρειαστει. | |
|
| |
fotis_rizla Normal gixxer
Όνομα: : fotis Τόπος : a8hna-menidi-kalamata Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 257 Αγωνιζόμενος : stis pistes ton dromwn ante k kanan trackday Hμερομηνία εγγραφής : 03/06/2011
| Θέμα: Απ: ΕΡΩΤΗΣΗ......ΜΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΦΛΟΥ...?????ΓΙΑΤΙ??? Τετ 20 Ιουλ 2011, 17:23 | |
| οχι ρε παιδια.... σε πορια μια χαρα ειναι η θερμοκρασια 77-78-79.απλοσ ειναι αυτο που ειπε ο πανος κολισα στην κινιση για καμποση ωρα κ δεν ειχα ξαναζηση κατι παρομιο..τεσπα να ησται καλα παιδια σασ ευχαριστω πολυ.... | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: ΕΡΩΤΗΣΗ......ΜΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΦΛΟΥ...?????ΓΙΑΤΙ??? Τετ 20 Ιουλ 2011, 19:14 | |
| μηπως καποιος εδω περα εκανε | |
|
| |
| ΕΡΩΤΗΣΗ......ΜΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΦΛΟΥ...?????ΓΙΑΤΙ??? | |
|