| επιλογη αλυσιδας? | |
|
+7T.R.E mistiriodis_tsantakias Miou misfits296 tasos1984 valentinosgsxr konstantine89 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
konstantine89 Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΝ/ΝΟΣ Τόπος : ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 95 Αγωνιζόμενος : σε καφεδες και μπυρες Hμερομηνία εγγραφής : 25/09/2010
| Θέμα: επιλογη αλυσιδας? Τετ 20 Ιουλ 2011, 15:41 | |
| θελω να αλλαξω αλυσιδα στην μοτο μου αλλα δεν ξερω τι να βαλω.....ακουω προτασεις....ευχαριστω!!! | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: επιλογη αλυσιδας? Τετ 20 Ιουλ 2011, 15:54 | |
| Για τι χρηση την θελεις? Αν ειναι για βολτες και τουρισμο τοτε βαλε μια μανισια και εισαι αρχοντας. | |
|
| |
Όνομα: : ΚΩΝ/ΝΟΣ Τόπος : ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 95 Αγωνιζόμενος : σε καφεδες και μπυρες Hμερομηνία εγγραφής : 25/09/2010
| Θέμα: Απ: επιλογη αλυσιδας? Τετ 20 Ιουλ 2011, 18:53 | |
| για γρηγορες βολτες πιο πολυ αλλα δεν πολυ θελω να βαλω oring σκεφτομουν να βαλω μια did ενισχυμενη τι λετε? | |
|
| |
tasos1984 Normal gixxer
Όνομα: : Τάσος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Αγωνιζόμενος : OPEN
BMU
SBK Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009
| Θέμα: Απ: επιλογη αλυσιδας? Τετ 20 Ιουλ 2011, 19:11 | |
| για εμενα μια πολυυυυυυυυυυ καλη λυση ειναι αυτη η αλυσιδα, και αντεχει πολλους κανιβαλισμους!!! RK CHAIN 520 GXW | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
| Θέμα: Απ: επιλογη αλυσιδας? Τετ 20 Ιουλ 2011, 19:53 | |
| γτ δεν βαζεις afam ενισχιμενη την εχουν βαλει και φιλοι και εγω την εχω πανω ποσα χλμ και με πιστα και δρομο και απο ολα και ειναι κομπλε ουτε σφιξιμο ουτε τπτ δεν ζηταει και ειναι 520 που πολυ λενε οτι σπανε λογο κοντιματος... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: επιλογη αλυσιδας? Τετ 20 Ιουλ 2011, 23:21 | |
| - konstantine89 έγραψε:
- για γρηγορες βολτες πιο πολυ αλλα δεν πολυ θελω να βαλω oring σκεφτομουν να βαλω μια did ενισχυμενη τι λετε?
ti εννοεις δεν θελεις να βαλεις ορινγκ? θα βαλεις χρινγκ δηλαδη?γιατι απλη ΔΕΝ... μην μπερδευεις τις απλες με τις ορινγκ και τις χ ρινγκ και με τις ενισχμενες...το καλυτερο ειναι να βαλεις ενισχυμενη και χρινγκ... | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: επιλογη αλυσιδας? Πεμ 21 Ιουλ 2011, 00:53 | |
| αυτο με την ενυσχιμενι κοφτετοοοοοοοοοοοοοοοο υπαρχουνε 5αρες 6αρες 7αρες 8αρες κτλπ κτλπ κτλπ δλδ περνεις μια 520 και μετα πας μεγεθος πιρου ...Ο ring ειναι ολες η αλυσιδες σε αυτα τα μηχανακια δεν υπαρχι χορις o-ring γιατι απλος δεν γινετεεεεεεεε :P (το οτι μπωρεις να βαλεις δεν αλαζει κατι σιγουρα θα σπασειιιιιι) σινιθος λιπον στα 600αρια μπορεις να βαλεις 6αρα 520 ....για ασφαλια βαζεις 7αρα ...εγω παο παντα για τα extream ελαφρια οοποτε περνο 6αρα και στο 1000αρι και εχω κρατισει 6αρα σε 1000αρι πανο απο 23.000χιλ με πολες σουζες κ εκινισις ..... τορα για ασφαλια βαζεις 7αρα ...και αυτο που καποι λενε "dragster use" ειναι η 8αρα ειναι θυριο .... εγω τα γραναζια τα δουλευο οπος δουλευο κ τα περισοτερα πραγματα στην ζωη μου που ειναι εργαλια και χριαζομε αναλοσιμα ...αφου λιπον τα γραναζια ειναι αναλοσιμα και μπορει να χριαζομε αμεσα γραναζι κ οπιοδιποτε νουμερο προτιμο οτι ειναι πιο κονταμου κ πιο ευκολο ... δλδ ο τασουλις (WP/afam) εχει παντα ολα τα νουμερα που χριαζομε και ειναι σχετικα ευκολο να παρο οποτε προτιμο αλισυδες αφαμ .... πανο κατο να ξερεις ολες η αλυσιδες ιδιες ειναι (η τοπ οχι οτι κ οτι) τορα εσυ που δεν σε νιαζι να αλαζεις καθε λιγο κ λιγακι γραναζια παρε οτι βρρεις απο τις καλες την πιο φτηνη με τοποθετισι .... οποτε κιτα για Renthal/afam/RK πιος τα εχει κ πιος στα πουλαει τοποθετιμενα και σε τι τιμη ....βαλε μια απο αυτες την φτινοτερι η καπια αλλη γνωστη μαρκα μετα αν ροτας για γραναζομα ενα προκιτε για το srad απλος πιγενε με -1 μπροστα κ εισαι κυριος ayta kai sex | |
|
| |
| Θέμα: Απ: επιλογη αλυσιδας? Πεμ 21 Ιουλ 2011, 12:09 | |
| δεν θελω να βαλω oring γιατι απλα ειναι πιο μπελαλιδικες στο καθαρισμα τους οτι και να βαλεις πανω που δεν λιωνει τα oring απλα δεν καθαριζει.....ενω μια ενισχυμενη με λιγη βενζινη και ενα πινελακι γινεται σαν καινουργια χωρις τον φοβο να χαλασουν τα oring....και αυτο που λες για το μεγεθος του πειρου πως το καταλαβαινεις αγοραζοντας μια αλυσιδα γιατι το μονο που βλεπω απο χαρακτηριστικα ειναι το βημα και τα links..... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: επιλογη αλυσιδας? Πεμ 21 Ιουλ 2011, 14:06 | |
- δεν θελω να βαλω oring γιατι απλα ειναι πιο μπελαλιδικες στο καθαρισμα τους οτι και να βαλεις πανω που δεν λιωνει τα oring απλα δεν καθαριζει.....ενω μια ενισχυμενη με λιγη βενζινη και ενα πινελακι γινεται σαν καινουργια χωρις τον φοβο να χαλασουν τα oring....και αυτο που λες για το μεγεθος του πειρου πως το καταλαβαινεις αγοραζοντας μια αλυσιδα γιατι το μονο που βλεπω απο χαρακτηριστικα ειναι το βημα και τα links.....
Αυτό που λες δεν ισχύει,με παραφινέλαιο και ένα σχετικά σκληρό πινελάκι η αλυσίδα γίνεται κούκλα,και δεν λιώνουν και τα oring...Και με WD 40 επίσης | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: επιλογη αλυσιδας? Πεμ 21 Ιουλ 2011, 14:14 | |
| εγω αλυσιδα χορις Ο-ρινγκ δεν εχω δει σε τετιο μηχανακη ....τορα τι κολιμα εφαγες με τα ο-ρινγκ και το καθαρισμα δεν καταλαβενο....παρε καθαριστικο αλυσιδας να δεις ποσο ευκολα φευγουν ολα ...
οσο για τον πυρο γραφει εξω απο το κουτι ,ασε που θα ζητησεις αυτο που θελεις ασπουμε 520 110 κρικους 7αρα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: επιλογη αλυσιδας? Παρ 22 Ιουλ 2011, 02:44 | |
| wd 40,παραφινέλαιο,βενζινη,δεν κανουν για αλυσιδες χαλανε σιγα σιγα τα oring...ολα τα ελαστομερη οταν ερθουν σε επαφη με καυσιμα-ευφλεκτα υγρα διαβρωνονται οχι αμεσα αλλα στον χρονο οπως γραφουν και στα μανουαλ (να μην ερχονται σε επαφη με καυσιμα)αληθεια γνωριζει κανεις να μου πει πια η διαφορα των αλυσιδων με oring και χωρις....; | |
|
| |
Oikopedofagos Normal gixxer
Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 377 Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009
| Θέμα: Απ: επιλογη αλυσιδας? Παρ 22 Ιουλ 2011, 02:50 | |
| | |
|
| |
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: επιλογη αλυσιδας? Παρ 22 Ιουλ 2011, 03:49 | |
- wd 40,παραφινέλαιο,βενζινη,δεν κανουν για αλυσιδες χαλανε σιγα σιγα τα oring...ολα τα ελαστομερη οταν ερθουν σε επαφη με καυσιμα-ευφλεκτα υγρα διαβρωνονται οχι αμεσα αλλα στον χρονο οπως γραφουν και στα μανουαλ (να μην ερχονται σε επαφη με καυσιμα)αληθεια γνωριζει κανεις να μου πει πια η διαφορα των αλυσιδων με oring και χωρις....;
Η διαφορα ειναι οτι οι o-ring αλυσιδες λογω κατασκευης (τα o-ring δηλαδη) μπορουν και κρατανε μεσα στα βαρελακια τους γρασσο. Οι απλες συνηθως μπαινουν στα χωματινα ή στα μικρα μηχανακια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: επιλογη αλυσιδας? Παρ 22 Ιουλ 2011, 05:24 | |
| dw 40 ειναι απαγορευτικο για Ο-ρινγκ παραφινη παει κ ερχεται ...
αλλα ακομα δεν καταλαβενο γιατι να μην παρετε καθαριστικο αλισιδας το μεγαλο μπουκαλη της αφαμ κανει 7 ευρο ....πιο φτηνα κ πιο ασφαλη ερχετε ....
| |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: επιλογη αλυσιδας? Παρ 22 Ιουλ 2011, 13:26 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: επιλογη αλυσιδας? Παρ 22 Ιουλ 2011, 13:39 | |
| Βασικα δεν πιστευω καθολου στο καθαρισμα αλυσιδας. Δεν εχω καθαρισει ποτε αλυσιδα και παλι μου βγαζουν 20-25 χιλιαδες χιλιομετρα | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: επιλογη αλυσιδας? Παρ 22 Ιουλ 2011, 19:46 | |
| - valentinosgsxr έγραψε:
- Βασικα δεν πιστευω καθολου στο καθαρισμα αλυσιδας. Δεν εχω καθαρισει ποτε αλυσιδα και παλι μου βγαζουν 20-25 χιλιαδες χιλιομετρα
iσως αμα αρχισεις να τις καθαριζεις να σου βγαλουν παραπανω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: επιλογη αλυσιδας? Παρ 22 Ιουλ 2011, 22:49 | |
| Μα και παραπανω να κρατησουν, καπου εκει αρχιζουν να λιωνουν και τα γραναζια. Εξαλου ενα σετ αλισογραναζα καθε δυο χρονια δεν ειναι και τραγικο εξοδο. | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: επιλογη αλυσιδας? Παρ 22 Ιουλ 2011, 23:14 | |
- wd 40,παραφινέλαιο,βενζινη,δεν κανουν για αλυσιδες χαλανε σιγα σιγα τα oring...ολα τα ελαστομερη οταν ερθουν σε επαφη με καυσιμα-ευφλεκτα υγρα διαβρωνονται οχι αμεσα αλλα στον χρονο οπως γραφουν και στα μανουαλ (να μην ερχονται σε επαφη με καυσιμα)αληθεια γνωριζει κανεις να μου πει πια η διαφορα των αλυσιδων με oring και χωρις....;
Το manual GSXR K6 που είχα έγραφε καθαρισμό με kerosane η αλυσίδα γιατί δεν κάνει κακό στα O-ring.Αυτό χρησιμοποιώ και τώρα χωρίς προβλήματα.Εννοείται αλύσίδα χωρίς O-ring,X-ring δεν παίζει με τίποτα σε supersport μηχανή.Απλά θα σπάσει σε χρόνο ρεκόρ! | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: επιλογη αλυσιδας? Παρ 22 Ιουλ 2011, 23:35 | |
| +1000 για την κυροζινη πολλα manual μοτο την συνηστουν για καθαρισμο της αλυσιδας
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: επιλογη αλυσιδας? Σαβ 23 Ιουλ 2011, 03:57 | |
| δλδ τα καθαριστικα αλυσιδας ειναι αχριστα ???? ξαναλεο 7 ευρο κανει το αφαμ ...εε και αμα εχεις κ αφαμ αλυσιδα συγουρα δεν πουλανε κατι που θα χαλαγε την αλυσιδα που πουλανε..
καλο το τεστακι του τυπου που βαλατε ...δεν μας λεει μετα ξανα καθετε το γρασο πανο στο ο-ρινγκ οταν καθαρισι με το wd40 ??? μιπος βοιθαει στην αυξισι θερμοκρασιας το wd40 αμα δεν αφερεθη κ βοιθισι στην υπερθερμανση του ο-ρινγκ? και ενα καρο αλους παραγοντες που προκαλουνε τα χιμικα ??? τελικα γιατι δεν εβαλε κ ενα καθαριστικο αλυσιδας για να δουμε διαφορες ??
σεξ | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| |
| |
| Θέμα: Απ: επιλογη αλυσιδας? Σαβ 23 Ιουλ 2011, 18:44 | |
| Δεν θα μου φαινοταν καθολου περιεργο αν και τα καθαριστηκα αλυσιδας εχουν σαν βαση την κυροζινη (ή παραφινη, ειναι το ιδιο). | |
|
| |
| Θέμα: Απ: επιλογη αλυσιδας? Κυρ 24 Ιουλ 2011, 04:49 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| επιλογη αλυσιδας? | |
|