| βαλβιδα εξατμησης | |
|
+7nasos-v landen Darksoul chris8790 gsxrthiva GamaKapa7R mokos 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mokos Jr.gixxer
Όνομα: : μακης Τόπος : πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 5 Hμερομηνία εγγραφής : 25/07/2011
| Θέμα: βαλβιδα εξατμησης Τρι 26 Ιουλ 2011, 01:15 | |
| γεια σας πριν κανενα μηνα αγορασα μεταχειρο 1000 κ10 και θελω να εχω την βαλβιδα της εξατμησης ανοιχτη ξερει κανεις πιο καλωδιο κοβουμε απο τον εγκεφαλο για να μην αναβει το f1 και να μενει ανοιχτη η βαλβιδα ευχαριστω εκ των προτερων | |
|
| |
GamaKapa7R Normal gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 63 Αγωνιζόμενος : Βιοπαλεστης Hμερομηνία εγγραφής : 17/06/2011
| Θέμα: Απ: βαλβιδα εξατμησης Τρι 26 Ιουλ 2011, 06:58 | |
| Γεια σου φιλαρακι...το exup εννοεις??? αν ναι τοτε μαλον ειναι φησα κατω απο το τεποζιτο οπως και στο Κ7 φανταζομαι....αν κανω λα8ος τα παιδια 8α μας πουνε την πασα αλη8εια... | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΘΗΒΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2010
| Θέμα: Απ: βαλβιδα εξατμησης Τρι 26 Ιουλ 2011, 12:58 | |
| αν βγαλεις την φισα σερβομηχανισμου δεν θα λειτουργει η βαλβιδα αλλα θα σου αναβει f1....πρεπει να κοψεις καποιο καλωδιο απο την πλεξουδα του εγκεφαλου...τα παιδια που εχουν κ9 θα σου πουν!! | |
|
| |
chris8790 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 292 Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2011
| Θέμα: Απ: βαλβιδα εξατμησης Τρι 26 Ιουλ 2011, 15:33 | |
| μιας και ειμαι λιγο αρχαριος στα περι βελτιωσης. σε τι ακριβως θα σε βοηθησει αυτο....? | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: βαλβιδα εξατμησης Τρι 26 Ιουλ 2011, 15:45 | |
| ρε πατε καλα τι κοψιματα λετε βγαζεις το συγκεκριμενο καλωδιο απο την φυσα του εγκεφαλου κ δεν αναβει FI αν καταργησεις τις ντιζες!τωρα το πως περιμενε να δω αν υπαρχει στο αμερικανικο αλλα νομιζω οτι καπου θα υπαρχει εδω μεσα κ δεν ψαξατε! :P | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: βαλβιδα εξατμησης Τρι 26 Ιουλ 2011, 15:48 | |
| - Darksoul έγραψε:
- ρε πατε καλα τι κοψιματα λετε βγαζεις το συγκεκριμενο καλωδιο απο την φυσα του εγκεφαλου κ δεν αναβει FI αν καταργησεις τις ντιζες!τωρα το πως περιμενε να δω αν υπαρχει στο αμερικανικο αλλα νομιζω οτι καπου θα υπαρχει εδω μεσα κ δεν ψαξατε! :P
ναι ρε παιδια.. κ εγω ετσι το εκανα οπως τ λεει ο φιλιπ.. αλλωστε αυτος μ εδωσε το λινκ.. δ χρειαστηκε κοψε ραψε. απλα βγαζεις το καλωδιακη απο την φισα. | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: βαλβιδα εξατμησης Τρι 26 Ιουλ 2011, 15:55 | |
| λοιπον στα κ9-L0 απλα βγαζεις τις ντιζες κ δεν βγαζεις το σερβομοτερακι σας κ το αφηνεται να δουλευει μονο του οταν βγαλεις τις ντιζες λογικα το κλαπετακι ειναι τερμα ανοικτο ετσι ηταν κ στο δικο μου δηλαδη λογικα ετσι θα ναι κ στα 1000αρια! οταν το δει το θεμα αυτο που το χει κανει θα απαντησει λογικα ο Νασος κατι θα ξερει κ ο Τεο! | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΘΗΒΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2010
| Θέμα: Απ: βαλβιδα εξατμησης Τρι 26 Ιουλ 2011, 18:34 | |
| το ιδιο πραγμα ειναι ειτε το κοψεις ειτε το βγαλεις απο την φυσα.. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: βαλβιδα εξατμησης Τρι 26 Ιουλ 2011, 19:06 | |
| εγω τον εχω βγαλει τελειος τον μηχανισμο στο θοδωρη τον ειχαμε αφησει και ειχαμε βγαλει της ντιζες, αλλα επειδη του εσπαγε τα νευρα , τον εβγαλα και εβγαλα το καλλωδιο ωστε να μην αναβει FI βρηκα το θεμα που ειχε κανει ο πανος https://gixxer.forumgreek.com/t2641-topicειναι αναλυτικά ολη η διαδηκασια
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nasos-v στις Τετ 27 Ιουλ 2011, 09:42, 1 φορά | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: βαλβιδα εξατμησης Τρι 26 Ιουλ 2011, 22:43 | |
| - gsxrthiva έγραψε:
- το ιδιο πραγμα ειναι ειτε το κοψεις ειτε το βγαλεις απο την φυσα..
οχι φιλε μου δεν ειναι το ιδιο πραγμα... το ιδιο αποτελεσμα εχει αλλα το ιδιο ΔΕΝ ειναι... αλλο πραγμα να εχεις την δυνατοτητα να το ξανακουμπωσεις αμα θελεις και αλλο πραγμα να πρεπει να κανεις κολησεις... | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| |
| |
mokos Jr.gixxer
Όνομα: : μακης Τόπος : πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 5 Hμερομηνία εγγραφής : 25/07/2011
| Θέμα: Απ: βαλβιδα εξατμησης Κυρ 31 Ιουλ 2011, 14:08 | |
| ευχαριστω παιδες αλλα αυτο που εγραψε ο νασος για το καλωδιο να μην αναβει το F1 ειναι για κ7 κ8 οχι για κ10 εγω στην μαυρη φυσα που κοιταξα δεν βρηκα τετοιο καλωδιο 5 καλωδιο απο αριστερα μαυρο με ασπρη συνεχομενη γραμμη και παλι ευχαριστω | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: βαλβιδα εξατμησης Δευ 01 Αυγ 2011, 08:59 | |
| - mokos έγραψε:
- ευχαριστω παιδες
αλλα αυτο που εγραψε ο νασος για το καλωδιο να μην αναβει το F1 ειναι για κ7 κ8 οχι για κ10 εγω στην μαυρη φυσα που κοιταξα δεν βρηκα τετοιο καλωδιο 5 καλωδιο απο αριστερα μαυρο με ασπρη συνεχομενη γραμμη και παλι ευχαριστω εισαι σιγουρος..? επειδη εχω κ9 και το εχω κανει.... δεν νομιζω στο L0 να αλαζει το χρωμα | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: βαλβιδα εξατμησης Δευ 01 Αυγ 2011, 15:02 | |
| εγω θα σου λεγα αν δε φορας προγραμμα η δεν εχει χαλασει ο σερβο ,να μη το βγαλεις. καλα τα καλαμπουρια κ τα μαστορεματα,ομως χανεις στα χαμηλα αφαιροντας το. οπως ειχε γραψει κ ο σεξουλιαρης. - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- να σημιοσουμε ομος οτι αφεροντας αυτην την πεταλουδα το μηχανακη χανει λιγη δυναμη απο χαμηλα αφου δεν εχει πλεον την ιδια υποπιεση λογο του οτι η ταπα ειναι συνεχεια ανιχτει εξου κ η αλαγη στον ηχο κιριος χαμιλα
κ ουτε να το σκεφτεις να κοψεις καλωδιο. εδω εγω τοχα βγαλει με τσιμπιδα σιγα σιγα,κ αν θυμαμαι καλα ο τζιμ μου ειπε αυτη τη πατεντα με το συνδετηρα. αν κανεις ζιμια στον εγκεφαλο την ....@%#$ μπιιιιιπ | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: βαλβιδα εξατμησης Δευ 01 Αυγ 2011, 18:16 | |
| - panosk8 έγραψε:
- εγω θα σου λεγα αν δε φορας προγραμμα η δεν εχει χαλασει ο σερβο ,να μη το βγαλεις.
καλα τα καλαμπουρια κ τα μαστορεματα,ομως χανεις στα χαμηλα αφαιροντας το.
οπως ειχε γραψει κ ο σεξουλιαρης.
- mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- να σημιοσουμε ομος οτι αφεροντας αυτην την πεταλουδα το μηχανακη χανει λιγη δυναμη απο χαμηλα αφου δεν εχει πλεον την ιδια υποπιεση λογο του οτι η ταπα ειναι συνεχεια ανιχτει εξου κ η αλαγη στον ηχο κιριος χαμιλα
κ ουτε να το σκεφτεις να κοψεις καλωδιο. εδω εγω τοχα βγαλει με τσιμπιδα σιγα σιγα,κ αν θυμαμαι καλα ο τζιμ μου ειπε αυτη τη πατεντα με το συνδετηρα. αν κανεις ζιμια στον εγκεφαλο την ....@%#$ μπιιιιιπ
να σας δειξω δυναμομετρηση οτι κερδιζεις 2 αλογα απο την αφαιρεση πεταλουδας στην εξατμηση?να σας φυγει η απορια? μη λεμε οτι θελουμε ειναι απλα να κραταει τον θορυβο αυτο το κλαπετο κ τπτ αλλο εκει κατω! αν βρω την δυναμομετρηση θα την ποσταρω πριν κ μετα απο αφαιρεση κλαπετου! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: βαλβιδα εξατμησης Δευ 01 Αυγ 2011, 23:50 | |
| - JIMK7 έγραψε:
Σε καποιες στροφες σιγουρα κερδιζεις αλλα και σε καποιες αλλες σιγουρα χανεις
Για μενα αφου δε βαζει εξατμιση καλυτερα να μην το πειραξει δεν αξιζει το κοπο Συμφωνω και προσθέτω οτι ειναι πιο αποτομο στο ροπιασμα αν αφαιρεσεις το SET κατι που στην πίστα είναι λιγο ενοχλητικο. Αν καποιος ποσταρει δυναμομέτρηση ισως να φαινεται στην καμπύλη της ροπης πριν και μετα. Στο κ6 750 που είχα, ήταν πολυ έντονο το ξέσπασμα χωρις πεταλουδα με leovince. Τωρα βεβαια στο 1000 που εχει αρκουδοροπη απο το ρελαντι, ισως να μην φαινεται η διαφορα. | |
|
| |
| βαλβιδα εξατμησης | |
|