| αλλαγή τιμονοπλακας | |
|
+3T.R.E kentaurosk8 baronsanto 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
baronsanto Jr.gixxer
Όνομα: : Αντώνης Τόπος : Σαντορίνη Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 21 Αγωνιζόμενος : Ουτε για πλακα.. Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2009
| Θέμα: αλλαγή τιμονοπλακας Τετ 27 Ιουλ 2011, 19:02 | |
| καλησπερα παιδια! συναντησα το εξης προβλημα: θελω να αλλαξω την τιμονοπλακα μου με μια αφτερμαρτκετ. το θεμα ειναι ππως εβγαλα την μαμα αλλα δεν μπορω να βγαλω την κλειδαρια. δεν εχει βιδεσ. εχει κατι σαν να ειναι πρεσαριστα! με αυτα τι κανω? thanks | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: αλλαγή τιμονοπλακας Τετ 27 Ιουλ 2011, 22:15 | |
| Λοιπόν αυτές είναι "ακέφαλες" βιδες για να μην το κλέβουν. Για να τις βγάλεις θέλει τρυπάνι. Ας πεί κάποιος που το έχει κάνει πως βγάζεις τις βίδες (δεν θυμάμαι το εργαλείο που χρησιμοποιείς και τις ξεβιδώνεις). Μετά θα αγοράσεις 2 ΟΕΜ βίδες. Αυτές έχουν αλενοκέφαλο και με το που τις καργάρεις σπάει το κεφάλι και γίνεται οπως είναι τώρα αυτό που βλέπεις. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: αλλαγή τιμονοπλακας Τετ 27 Ιουλ 2011, 22:54 | |
| - baronsanto έγραψε:
- καλησπερα παιδια!
συναντησα το εξης προβλημα: θελω να αλλαξω την τιμονοπλακα μου με μια αφτερμαρτκετ. το θεμα ειναι ππως εβγαλα την μαμα αλλα δεν μπορω να βγαλω την κλειδαρια. δεν εχει βιδεσ. εχει κατι σαν να ειναι πρεσαριστα! με αυτα τι κανω? thanks Καλύτερα πάρε ένα μικρό σιδηροπρίονο,και άνοιξε μια οπή κατα μήκος για να πιάσει ένα ίσιο κατσαβίδι. Θα σου πρότεινα επειδή οι συγκεκριμένες βίδες έχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κόλλλα σπειρωμάτων,να τις ζεστάνεις και να χρησιμοποιήσεις σφυροκατσάβιδο. Εγώ έφαγα περίπου μισή ώρα στην μέγγενη ζεσταίνοντας και χτυπώντας μισή μισή στροφή με το σφυροκατσάβιδο,είναι λίγο χρονοβόρο αλλά τι να κάνεις.Μετά αντικατέστησε τις βίδες αυτές με άλλεν ή τορξ.Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξαναβάλεις ίδιου τύπου...Δυστυχώς έχω χάσει τις φωτογραφίες για να σου δείξω πως ακριβώς το έκανα,πιστεύω να το κατάλαβες... | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: αλλαγή τιμονοπλακας Πεμ 28 Ιουλ 2011, 00:31 | |
| εγω που το εχω κανει καμποσες φορες αυτο θα σου προτινο το εξεις ευκολο και ανεμακτο ... πας σε ενα οπιοδιποτε τορνατζιδικο σιδιρουργιο κτλπ κτλπ κατι που να εχουνε κολησης δλδ .... και σου κολανε απο πανο μια βιδα και απλος την ξεβιδονουνε μετα ...και θα σου παρουνε μαξιμουμ 10 ευρο .....και πολα λεο | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: αλλαγή τιμονοπλακας Πεμ 28 Ιουλ 2011, 01:40 | |
| Με τι ειδους κολληση το κανετε Στεφανε? Δεν υπαρχει περιπτωση να παθει ζημια ο διακοπτης απο τις θερμοκρασιες? | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: αλλαγή τιμονοπλακας Πεμ 28 Ιουλ 2011, 01:52 | |
| μαν απο οτι θυμαμε δεν εκανε ηλεκτροκολισι μαλον εκαψε μια βιδα με το οξυγονο κ μετα την εβαλε πανω... το εχω κανει 2-3 φορες αλλα δεν ειχα πολυ προσεξει...παντος δεν επαθε τπτ ο διακοπτις ...ειναι κ θεμα τεχνητη | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: αλλαγή τιμονοπλακας Πεμ 28 Ιουλ 2011, 08:38 | |
| ε ας πω και εγω πως το εκανα..... εγω με τρυπανι ξεκηνισα απο το κεντρο καθε βιδας(το κεφαλι) με τρυπανακι 4αρι αφου εφτανα 15mm βαθος αλαζα με το επομενο νουμερο 5,6,7,8,κτλ με το 10αρι σε καποια στιγμη κοβετε το κεφαλι της βιδας βγαζεις τον διακοπτη και με μια πενσα αφαιρεις την υπολοιπη βιδα απο την τιμονοπλακα | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: αλλαγή τιμονοπλακας Πεμ 28 Ιουλ 2011, 08:48 | |
| - nasos-v έγραψε:
- ε ας πω και εγω πως το εκανα.....
εγω με τρυπανι
ξεκηνισα απο το κεντρο καθε βιδας(το κεφαλι) με τρυπανακι 4αρι αφου εφτανα 15mm βαθος αλαζα με το επομενο νουμερο 5,6,7,8,κτλ
με το 10αρι σε καποια στιγμη κοβετε το κεφαλι της βιδας
βγαζεις τον διακοπτη και με μια πενσα αφαιρεις την υπολοιπη βιδα απο την τιμονοπλακα
+1000 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: αλλαγή τιμονοπλακας Παρ 29 Ιουλ 2011, 03:28 | |
| πολυ πεδεμα νασσο...ασε που μπωρει να στραβοτριπισις και να φας της βολτες η να μην μινη υλικο για να πιασης με την πενσα ...που κ να το πιασεις εχει καλο loc-tight και δυσκολα θα την γυρισεταιιιιιιιι ...πιο ευκολα γινετε οποςς ειπααααααααα .- :P | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: αλλαγή τιμονοπλακας Παρ 29 Ιουλ 2011, 08:27 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- πολυ πεδεμα νασσο...ασε που μπωρει να στραβοτριπισις και να φας της βολτες η να μην μινη υλικο για να πιασης με την πενσα ...που κ να το πιασεις εχει καλο loc-tight και δυσκολα θα την γυρισεταιιιιιιιι ...πιο ευκολα γινετε οποςς ειπααααααααα .- :P
ρε παιδι το εχω κανει. μου πηρε 5 το πολυ 10 λεπτα της βολτες δεν γινετε να της φας μολις καπει το κεφαλι της βιδας σου αφηνει βιδα με σπιρωμα κοντα στους 2,5-3 ποντους με μια καλη πενσα και λιγο "βαρβατηλα" απο σενα λυνουν αλλα και να μην το καταφερεις ετσι περνας ενα παξημαδι του κανει και ενα πονταρισμα και την λυνεις σαν κυριος | |
|
| |
jord136 Normal gixxer
Όνομα: : Ιορδάνης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 273 Hμερομηνία εγγραφής : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: αλλαγή τιμονοπλακας Παρ 29 Ιουλ 2011, 15:50 | |
| - nasos-v έγραψε:
- ε ας πω και εγω πως το εκανα.....
εγω με τρυπανι
ξεκηνισα απο το κεντρο καθε βιδας(το κεφαλι) με τρυπανακι 4αρι αφου εφτανα 15mm βαθος αλαζα με το επομενο νουμερο 5,6,7,8,κτλ
με το 10αρι σε καποια στιγμη κοβετε το κεφαλι της βιδας
βγαζεις τον διακοπτη και με μια πενσα αφαιρεις την υπολοιπη βιδα απο την τιμονοπλακα
+1000 και μεις στο συνεργειο ετσι τις βγαζουμε ειναι πολυ ευκολο λιγο προσοχη θελει | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: αλλαγή τιμονοπλακας Παρ 29 Ιουλ 2011, 16:43 | |
| Και οι δυο λυσεις ειναι καλες...και οι δυο λυσεις ενεχουν κινδυνους. Θα πρεπει αυτος που το κανει να ξερει καλα τι κανει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: αλλαγή τιμονοπλακας Παρ 29 Ιουλ 2011, 18:17 | |
| - nasos-v έγραψε:
- mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- πολυ πεδεμα νασσο...ασε που μπωρει να στραβοτριπισις και να φας της βολτες η να μην μινη υλικο για να πιασης με την πενσα ...που κ να το πιασεις εχει καλο loc-tight και δυσκολα θα την γυρισεταιιιιιιιι ...πιο ευκολα γινετε οποςς ειπααααααααα .- :P
ρε παιδι το εχω κανει. μου πηρε 5 το πολυ 10 λεπτα
της βολτες δεν γινετε να της φας μολις καπει το κεφαλι της βιδας σου αφηνει βιδα με σπιρωμα κοντα στους 2,5-3 ποντους με μια καλη πενσα και λιγο "βαρβατηλα" απο σενα λυνουν
αλλα και να μην το καταφερεις ετσι περνας ενα παξημαδι του κανει και ενα πονταρισμα και την λυνεις σαν κυριος
τρελε boutcher δεν σου ειπα οτι δεν γινετε ...αλλα εσυ εισαι πολυ βαρβατος ανθροπος κ εχεις πολυ δυναμη κ εγω αδυναμα χερακιααααααα ειμαι μικλουλιςςςςςς γιαυτο βαζω αλους να το κανουνε οστε αμα χαλαζη κατι να βριζο αυτους κ οχι εμενα ;P sex sex sex | |
|
| |
| αλλαγή τιμονοπλακας | |
|